Enterprise Blockchains Strategy & Management – Virtuell konferanse

Contents

Hvorfor delta | Dagsorden | Høyttalere | Partnere

ENTERPRISE BLOCKCHAINS STRATEGY & LEDELSE

VIRTUELL KONFERANSE

23. juli 2020 | 15.00 CET | 9:00 ET

Se nå On-Demand!

1000+

ATTENDEES

8+

HØYTTALERE

3+

TEMA

Velkommen til et spennende nytt digitalt arrangement

Blockchain er et innovativt rammeverk som selskaper mer og mer vil bruke for å kjøre forretningsprosesser på en samarbeidende og pålitelig måte, spesielt i arbeidet med å møte og overvinne den nåværende kritiske økonomiske situasjonen. For å gjøre det, må beslutningstakere av virksomheten forstå grunnlaget for teknologien. Dette er ikke for dem å bli teknologi “geeks”, men for å sette pris på de mulige løsningene som kan implementeres takket være funksjonene til desentraliserte distribuerte hovedbøker..

Mange – med rette – motsetter deg at for å bruke e-post trenger du ikke å vite alle komplikasjonene i bakgrunnsteknologiprotokollene som POP3, IMAP, SMTP og lignende.

Mens utsagnet er sant, betegner det imidlertid mangelfull forståelse av blockchains virkelige natur og rekkevidde. Blockchain er ikke en teknologifunksjon som oppnår et bestemt oppdragskritisk mål som en e-post som implementerer oppgaven med å sende en digital melding mellom to eller flere parter. Blockchain, som allerede definert, er et forretningsrammeverk – støttet av innovative teknologifunksjonaliteter – som gjør det mulig for forretningspartnere å samarbeide og stole på hverandre på en peer-to-peer-basis.

Denne virtuelle konferansen introduserer de grunnleggende grunnleggende elementene som setter beslutningstakere i virksomheten i den stand for best å identifisere brukssøknadssøknader for egen virksomhet og for deres forretningspartnere..

Det handler ikke om å lære å utvikle programvare, men å forstå fra de som gjør det – konferansens høyttalere og paneldeltakere – nivået av sofistikerte løsninger som er mulig med gjeldende blockchain-baserte plattformer og applikasjoner..

Arrangementsprogram (CET / ET)

15.00-09.00

Åpningstale

15.05.09: 05.00

Åpning av Keynote- Blockchain POC-er med en fremtid

Eric Saraniecki, Medstifter og produktleder, Digital Asset

15.30.09.09: 30

Økt 1 – Avgjør for Blockchain

Peter Busch, Produkteier Distribuerte Ledger Technologies Mobility, Bosch

Tanya Kuznetsova, Treasury Director, Centric Brands

15: 55-09: 55

Keynote – Navigere i en vellykket kjøreplan for implementering av Blockchain – fra brukssak til adopsjon

Jim Mason, Blockchain Practice Leader, Paramount Software Solutions

16: 20/10: 20 am

Økt 2 – Å bygge forretningssaken

Lisa Butters, Daglig leder, GoDirect ™ Trade, Honeywell

Nadia Hewett, Prosjektleder, Blockchain og digital valuta, World Economic Forum

16: 45/10: 45 am

Keynote

17.10.11: 10

Økt 3 – Kommunikasjon og markedsføring

Shahar Steiff, AVP New Technologies, PCCW Global

Julian Gray, Teknologidirektør, BP

TEMA DEKKET

STRATEGI

LEDELSE

TEKNOLOGI

FUNKSJONERTE HØYTTALERE

Shahar SteiffShahar Steiff

Shahar Steiff

AVP New Technologies, PCCW Global

ericeric

Eric Saraniecki

Medstifter og produktleder, Digital Asset

Jim MasonJim Mason

Jim Mason

Blockchain Practice Leader, Paramount Software Solutions

Lisa ButtersLisa Butters

Lisa Butters

Daglig leder, GoDirect ™ Trade, Honeywell

Julian gråJulian grå

Julian Gray

Teknologidirektør, BP

nadia hewettnadia hewett

Nadia Hewett

Prosjektleder, Blockchain og digital valuta, World Economic Forum

Peter BuschPeter Busch

Peter Busch

Produkteier Distribuerte Ledger Technologies Mobility, Bosch

Tanya KuznetsovaTanya Kuznetsova

Tanya Kuznetsova

Treasury Director, Centric Brands

Delta på nettkonferansen—

Ingen reise kreves!

23. juli 2020 | 15.00 CET

Se nå On-Demand!

Økt 1 – Avgjør for Blockchain

Inntil nylig har blockchain vært den sikre havnen for kryptovalutaentusiaster som så for seg distribuert hovedboksteknologi som løsningen på de mange eksisterende problemene finansnæringen led. Mens de fleste blockchain-kryptokurrencyutviklinger mislyktes underveis, har blockchain-teknologiprinsipper og fordeler gjort inngrep i alle andre bransjesektorer.

Selv om løftene virkelig er betydningsfulle, er det ikke forsvarlig å starte et blockchain-basert program uten en klar visjon om de uunngåelige begrensningene, hindringene, tekniske hullene, og viktigst av alt, ekte markedskrav som alltid står overfor ethvert digitalt transformasjonsinitiativ. Blockchain gjør ingen forskjell.

Økten samler bransjeeksperter som vil dele sine råd – basert på den virkelige livserfaringen – om hvordan man planlegger for blockchain og – viktigst av alt – hvordan man skal bestemme når blockchain er nødvendig for å gjøre forskjellen.

Økt 2 – Å bygge forretningssaken

Akkurat som ethvert annet implementeringsprogram, kommer tiden da du må kjempe for et stramt budsjett og overbevise sjefen din. Dine interne konkurrenter har en lettere oppgave: Salg kan demonstrere at hvis budsjettet går til dem, vil de øke inntektene; Markedsføring vil hevde at de vil øke markedsandelen; Produksjonen vil kunne tjene mer og selge mer. Hva skal blockchain bringe til bordet? Vanskeligheten med å identifisere de riktige nøkkelevalueringsdrivere og å kvantifisere de som ellers er immaterielle, forverres ytterligere av nødvendigheten av å vurdere at blockchain-teknologi bygger en infrastruktur som har den iboende evnen til å transformere måten forretningsprosesser blir utført på, og å endre dynamikken i langvarige handelsforhold. Hvordan kan du måle verdien av alt dette? Det er ikke bare et spørsmål om å rettferdiggjøre at fordelene vil overstige kostnadene.

Foredragsholderne i denne økten vil diskutere hvordan de målte effekten av blockchain på virksomheten sin, og vil hjelpe deltakerne å forstå hvordan immaterielle drivere som “tillit”, “samarbeid”, “ansvarlighet”, “pålitelighet” gjør eller bryter en avtale. Forresten, alle disse driverne blir materielle eiendeler på blockchain.

Økt 3 – Kommunikasjon og markedsføring

Arbeidet er ennå ikke over. Budsjettet ditt er godkjent, du har en lys fremtid foran deg. Likevel har du nå forstått at det er liten verdi å sette i gang et blockchain-basert prosjektinitiativ hvis du ikke har det fulle engasjementet og engasjementet fra dine leverandørkjedepartnere. Mens implementeringen av et blockchain-prosjekt innenfor selskapets fire vegger på ingen måte er enkelt, drives det likevel i et miljø som er helt under kontroll av prosjekteieren. Toppledelsestøtte og tilsyn er allerede sikret i løpet av de forrige trinnene i prosjektplanen. Så eventuelle interne problemer kan raskt løses. Men selskapets ledelsesinnflytelse forsvinner nesten når eksterne selskapspartnere er ombord på prosjektet. Moralske overgrep kan være et nyttig overbevisende element, men suksessen til prosjektet krever adopsjon og ansvarlighet av alle involverte parter.

De forventede fordelene med prosjektet må være tydelig formulert og kommunisert. Dette er når markedsførings- og kommunikasjonsferdigheter blir helt nøkkelen til at initiativet lykkes.

Økten vil stille opp bransjeeksperter som vil dele praktiske eksempler og feil for å unngå direkte fra deres erfaring med å kjøre flere blockchain-prosjekter for deres selskap og kunder..

Våre arrangementspartnere

Paramount programvareløsninger

DAML

Bli en partner

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map