Enterprise Blockchains Strategy & Management – Virtuell konferens

Contents

Varför delta? | Dagordning | Högtalare | Partners

FÖRETAGSBLOCKKÄNNINGSSTRATEGI & FÖRVALTNING

VIRTUELL KONFERENS

23 juli 2020 | 3:00 på eftermiddagen. CET | 9:00 ET

Titta nu On-Demand!

1000+

ATTENDEES

8+

HÖGTALARE

3+

ÄMNEN

Välkommen till en spännande ny digital händelse

Blockchain är ett innovativt ramverk som företag mer och mer kommer att använda för att driva affärsprocesser på ett samarbete och pålitligt sätt, särskilt i strävan att möta och övervinna den nuvarande kritiska ekonomiska situationen. För att göra det måste affärsbeslutsfattare förstå grunden för tekniken. Detta är inte för dem att bli tekniknördar utan för att uppskatta de möjliga lösningarna som kan implementeras tack vare funktionerna i decentraliserade distribuerade huvudböcker..

Många – med rätta – motsätter dig att för att använda e-post behöver du inte känna till alla krångligheter i bakgrundsteknikprotokoll som POP3, IMAP, SMTP och liknande.

Medan uttalandet är sant betecknar det dock bristande förståelse för blockchains verkliga natur och räckvidd. Blockchain är inte en teknikfunktion som uppnår ett visst uppdragskritiskt mål som ett e-postmeddelande som genomför uppgiften att skicka ett digitalt meddelande mellan två eller flera parter. Blockchain, som redan definierats, är en affärsram – som stöds av innovativa tekniska funktioner – som gör det möjligt för affärspartners att samarbeta och lita på varandra på peer-to-peer-basis.

Den här virtuella konferensen introducerar de grundläggande grundelementen som sätter företagets beslutsfattare i det skick att bäst identifiera användningsfallstillämpningar för sin egen verksamhet och för sina affärspartners.

Det handlar inte om att lära sig att utveckla programvara, utan att förstå från dem som gör det – konferenshögtalarna och paneldeltagarna – nivån på sofistikerade lösningar som möjliggörs av nuvarande blockchain-baserade plattformar och applikationer.

Event Program (CET / ET)

15: 00-09: 00

Öppningstal

15: 05-09: 05

Öppnar Keynote- Blockchain POC med en framtid

Eric Saraniecki, Medgrundare och chef för produkt, Digital Asset

15: 30-09: 30

Session 1 – Beslut för Blockchain

Peter Busch, Produktägare Distribuerad Ledger Technologies Mobility, Bosch

Tanya Kuznetsova, Treasury Director, Centric Brands

15: 55-09: 55

Keynote – Navigera en framgångsrik färdplan för blockchainimplementering – från användningsfall till antagande

Jim Mason, Blockchain Practice Leader, Paramount Software Solutions

16: 20/10: 20 am

Session 2- Bygga affärsfallet

Lisa Butters, General Manager, GoDirect ™ Trade, Honeywell

Nadia Hewett, Projektledare, Blockchain och digital valuta, World Economic Forum

16: 45/10: 45

Grundton

17: 10-11: 10

Session 3- Kommunikation och marknadsföring

Shahar Steiff, AVP New Technologies, PCCW Global

Julian Gray, Teknikchef, BP

ÄMNEN TÄCKADE

STRATEGI

FÖRVALTNING

TEKNOLOGI

FUNKTIONERADE HÖGTALARE

Shahar SteiffShahar Steiff

Shahar Steiff

AVP New Technologies, PCCW Global

ericeric

Eric Saraniecki

Medgrundare och chef för produkt, Digital Asset

Jim MasonJim Mason

Jim Mason

Blockchain Practice Leader, Paramount Software Solutions

Lisa ButtersLisa Butters

Lisa Butters

General Manager, GoDirect ™ Trade, Honeywell

Julian gråJulian grå

Julian Gray

Teknikchef, BP

Nadia HewettNadia Hewett

Nadia Hewett

Projektledare, Blockchain och digital valuta, World Economic Forum

Peter BuschPeter Busch

Peter Busch

Produktägare Distribuerad Ledger Technologies Mobility, Bosch

Tanya KuznetsovaTanya Kuznetsova

Tanya Kuznetsova

Treasury Director, Centric Brands

Delta i onlinekonferensen—

Ingen resa krävs!

23 juli 2020 | 3:00 på eftermiddagen. CET

Titta nu On-Demand!

Session 1 – Beslut för Blockchain

Fram till nyligen har blockchain varit den säkra hamnen för kryptovalutaentusiaster som såg distribuerad storboksteknik som lösningen på de många befintliga problemen som finansbranschen lidit. Medan de flesta blockchain-kryptokurrencyutvecklingar misslyckades under vägen, har blockchain-teknologiprinciper och fördelar gjort inbrott i alla andra branscher.

Även om löften verkligen är betydelsefulla är det inte klokt att starta ett blockchain-baserat program utan en tydlig vision om de oundvikliga begränsningarna, hindren, tekniska luckorna och, viktigast av allt, verklig efterfrågan på marknaden som alltid står inför något digitalt omvandlingsinitiativ. Blockchain gör ingen skillnad.

Sessionen samlar branschexperter som kommer att dela sina råd – baserat på verkliga erfarenheter – om hur man planerar för blockchain och – viktigast av allt – hur man bestämmer när blockchain behövs för att göra skillnad.

Session 2- Bygga affärsfallet

Precis som alla andra implementeringsprogram kommer tiden när du måste kämpa för en stram budget och övertyga din chef. Dina interna konkurrenter har en lättare uppgift: Försäljningen kan visa att om budgeten går till dem kommer de att öka intäkterna; Marknadsföring kommer att hävda att de kommer att öka marknadsandelen; Produktionen kommer att kunna göra mer och sälja mer. Vad kommer blockchain att ge till bordet? Svårigheten att identifiera korrekta nyckelutvärderingsdrivrutiner och att kvantifiera dem som annars är immateriella till sin natur förvärras ytterligare av nödvändigheten att överväga att blockchain-teknik bygger en infrastruktur som har den inneboende förmågan att förändra hur affärsprocesser utförs och att ändra dynamiken i långvariga handelsförbindelser. Hur kan du mäta värdet på allt detta? Det handlar inte bara om att motivera att fördelarna kommer att överstiga kostnaderna.

Högtalarna i den här sessionen kommer att diskutera hur de mätte blockkedjans inverkan på sin verksamhet och kommer att hjälpa deltagarna att förstå hur immateriella förare som “förtroende”, “samarbete”, “ansvarsskyldighet”, “tillförlitlighet” gör eller bryter en affär. Förresten, alla dessa drivrutiner blir materiella tillgångar på blockchain.

Session 3- Kommunikation och marknadsföring

Arbetet är ännu inte över. Din budget har godkänts, du har en ljus framtid framför dig. Ändå har du nu förstått att det är lite värde i att starta ett blockchainbaserat projektinitiativ om du inte har ditt engagemang och engagemang från dina leverantörskedjepartners. Medan implementeringen av ett blockkedjeprojekt inom företagets fyra väggar inte är lätt, körs det ändå i en miljö helt under projektets ägare. Stöd och övervakning av toppledningen har redan säkerställts under de tidigare stadierna av projektplanen. Så alla interna problem kan snabbt lösas. Men företagets ledningspåverkan försvinner nästan när externa företagspartners är ombord på projektet. Moralisk övergrepp kan vara ett användbart övertygande element, men framgången för projektet kräver antagande och ansvarsskyldighet av alla inblandade parter.

De förväntade fördelarna med projektet måste vara tydligt formulerade och kommuniceras. Det är då marknadsförings- och kommunikationsförmåga blir helt nyckeln till initiativets framgång.

Sessionen kommer att ställa upp branschexperter som kommer att dela praktiska exempel och misstag för att undvika direkt från deras erfarenhet av att köra flera blockchain-projekt för deras företag och kunder..

Våra evenemangspartners

Paramount Software Solutions

DAML

Bli en partner

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map