ENTERPRISE BLOCKCHAINS STRATEGI & MANAGEMENT VIRTUAL CONFERENCE Fremhevet

Vi inviterer deg til enda en spennende virtuell digital begivenhet, Enterprise Blockchains Strategy and Management Virtual Conference.

Denne blockchain management-hendelsen vil inneholde 8+ høyttalere, 1000+ deltakere og 3+ emner.

Blockchain er kjernen i innovasjon. Det er en innovativ teknologi som lar bedrifter gjøre mer uten å måtte endre arbeidsprosessen sin fullstendig. Det faktum at bedriftens forretningsprosess kan kjøres på en pålitelig og samarbeidende måte er en stor ting! Blockchain-teknologi kan hjelpe oss med å møte den kritiske økonomiske situasjonen. For å la alle disse skje, må bransjelederne og beslutningstakere i virksomheten forstå blockchain-teknologifundamentet.

Så hvorfor snakker vi alt om dette? Det er fordi vi presenterer Enterprise Blockchains Strategy and Management Virtual Conference – en blockchain-strategikonferanse der du vil forstå de grunnleggende grunnelementene som tas i betraktning av beslutningstakere i bedriften. Disse elementene hjelper dem med å identifisere de best mulige brukssakene for deres forretningsøkosystem.

Ved å delta på konferansen vil du være i stand til å være vitne til konferansepanelistenes og høyttalernes beste arbeid når de deler sine erfaringer med hvordan den sofistikerte blockchain-baserte plattformen og applikasjonene fungerer..

Arrangementsprogram

Funksjonens høyttalere er ennå ikke bestemt. Den oppdateres snart, så sjekk ut plassen igjen om noen dager!

Funksjoner høyttalere

Funksjonens høyttalere er ennå ikke bestemt. Den oppdateres snart, så sjekk ut plassen igjen om noen dager!

Emner dekket

Det vil være 3 økter i den virtuelle konferansen.

Økt 1 – Avgjør for Blockchain

Blockchain hadde opprinnelig som mål å løse farene i finansnæringen, men per nå er det mer sett i aksjon gjennom kryptokurrency. Den økte bruken i kryptovaluta så fallet til flere kryptoer da de prøver å ikke løse et unikt problem. Fra blockchain-teknologi klarte den å påvirke andre bransjesektorer med sin fordel og nytte.

Den mest åpenbare årsaken til mislykkede blockchain-prosjekter er hvordan prosjektet håndteres fra starten. Oppstartene klarte ikke å ha en klar visjon om tekniske hull, begrensninger og hindringer. De forstår heller ikke dynamikken i markedets etterspørsel, og skaper blockchain-produkter som er ute av synkronisering fra markedets etterspørsel. I dette tilfellet gir bruk av blockchain ingen fordeler og kan resultere i bortkastet tid og krefter fra utviklerens side.


I denne delen vil høyttalerne dele sine erfaringer ved hjelp av læring og eksperimentering i virkeligheten. De vil vise deg hvordan du planlegger og gjennomfører prosjektet ved å bruke blockchain-teknologi på riktig måte.

Økt 2 – Å bygge forretningssaken

Blockchain er en ganske ny teknologi og krever fortsatt tid for å etablere seg. Det betyr at du vil ha vanskeligere for å overbevise ledelsen og sjefen for budsjettstyring og implementering.

På toppen av det må du også håndtere de interne konkurrentene som har det ganske enkelt når det gjelder budsjettgodtgjørelser. For eksempel kan salgsteamet vise hvordan budsjettallokering kan resultere i økte inntekter. Markedsføringsteamet er også rolig når det gjelder implementering, da de kan dele hvordan forbedring eller tildeling av budsjett kan bety en bedre markedsandel. Men hva med blockchain? Hvordan endrer det virksomheten og gir fordeler for den?

Som noen som jobber med et blockchain-prosjekt, trenger du ikke bare å forstå viktige evalueringsdrivere, men også å få bedre kunnskap om de håndgripelige og immaterielle fordelene ved å bruke blockcahin-teknologi i forretningsprosessen. Du må også vise hvordan det vil påvirke de langvarige handelsforholdene. Å vise alle disse er en stor utfordring, som er mye mer kompleks enn å vise fordeler med tall.

For å hjelpe deg med å bedre håndtere forretningssaker ved hjelp av blockchain-teknologi, vil høyttalerne vise hvordan de forskjellige virksomhetene over hele verden viser og måle blockchain-innvirkning på virksomheten. De vil også dekke immaterielle fordeler, inkludert samarbeid, ansvarlighet, pålitelighet og tillit. Disse fire driverne kan gi konkrete fordeler for virksomheten.

Session 3 – Kommunikasjon og markedsføring

Det siste trinnet er å kommunisere fordelene til forretningspartnerne, inkludert forsyningskjeden. Utfordringen er å effektivt kommunisere og markedsføre blockchain-prosjektet ditt mens du jobber bak døren i lang tid. Denne kommunikasjonen må være rettidig og effektiv; ellers ville det bli vanskelig å overbevise interessentene.

Kommunikasjonsaspektet må styres, både internt og eksternt. Den eksterne håndteringen vil sikre enkel kommunikasjon mellom spillere som går ombord.

I denne økten vil bransjeekspertene dele sine erfaringer når det gjelder håndtering av kommunikasjon mellom de forskjellige interessentene i selskapet.

Bli med nå!

Så hva venter du på? Kom og bli med på den virtuelle konferansen om blockchain-strategi og -administrasjon gjennom rommet ditt!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map