Covantis Initiative kunngjør ConsenSys som ledende teknologipartner

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPressNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HjemBlogPressemelding

Covantis Initiative kunngjør ConsenSys som ledende teknologipartner

Covantis-initiativet valgte ConsenSys som den ledende teknologipartneren for å utvikle en utførelsesplattform etter handel for landbruksforsendelsestransaksjoner. Av ConsenSys 23. januar 2020 Publisert 23. januar 2020

covantis

De grunnleggende medlemmene av Covantis-initiativet, som tar sikte på å modernisere global handelsvirksomhet, har kunngjort valget av ConsenSys, et markedsledende Ethereum blockchain-teknologiselskap, som den ledende teknologipartneren for å utvikle sin transformative plattform.. 

“Grunnleggerne satte opp en robust utvalgsprosess, inkludert en to ukers hackathon, for å sikre at vi valgte den rette teknologipartneren for å tilfredsstille bransjens behov,” sa Stefano Rettore, uavhengig rådgiver for prosjektet. “ConsenSys presenterte prototyper som demonstrerte fortreffelighet innen sitt felt og har en oversikt over å bruke blockchain-teknologi til å digitalisere prosesser i handelsfinansieringsindustrien. Vi er sikre på at dette partnerskapet vil tillate oss å bygge et førsteklasses produkt, sentrert rundt enestående funksjonalitet, sikkerhet og personvern. ”ConsenSys vil utnytte sine virksomhetsklare blockchain-produkter og tjenester, inkludert ConsenSys Codefi, PegaSys Orchestrate, Kaleido og MythX å bygge blockchain-nettverket på Ethereum. Den vil bygge en sikret plattform basert på Quorum, en tillatt Ethereum-basert blockchain-protokoll, for å imøtekomme både små og store aktører over hele forsyningskjeden..

“Styrken til Covantis-initiativets forpliktelse til å utnytte innovative, førsteklasses teknologier for å transformere global handelsvirksomhet for landbruksvarer er inspirerende,” sa Joseph Lubin, grunnlegger av ConsenSys og medskaper av Ethereum. “Denne plattformen er bevis på at blockchain-teknologien har begynt å oppfylle løftet om å frigjøre verdi gjennom samarbeid og fjerning av informasjonssiloer innen og på tvers av bransjer.”

Covantis-initiativet ble opprettet i oktober 2018 av ledende råvareindustriaktører for å utvikle teknologier for å standardisere og digitalisere globale transportsektorer for landbruket til fordel for hele bransjen. En Covantis-enhet og dens digitale plattform forventes å lanseres i 2020, med forbehold om myndighetsgodkjenninger. Første fokus vil være på automatisering av korn- og oljefrøutføringsprosesser etter handel. 

Interesserte kan lære mer om initiativet ved å besøke www.covantis.io

Mediekontakter

ADM

Jackie Anderson (USA)

[e-postbeskyttet]

Bunge

Bunge News Bureau

[e-postbeskyttet]

Glencore Agriculture 

Jane McBride (Australia)

[e-postbeskyttet]

Cargill

April Nelson (USA)

[e-postbeskyttet]

Louis Dreyfus Company

Karen Saddler (Sveits)

[e-postbeskyttet]

Om Covantis-initiativet

Covantis er et blockchain-initiativ som fokuserer på å modernisere global handelsvirksomhet. Grunnleggerne, ADM (NYSE: ADM), Bunge (NYSE: BG), Cargill, Louis Dreyfus Company og Glencore Agriculture, utvikler i fellesskap en plattform for å gjøre global handel enkel, sikker og effektiv. Initiativet tar sikte på å bringe bedrifter i hele den internasjonale forsyningskjeden til effektivitet og kostnadsbesparelser.

Merknad om fremtidsutsagn

Denne pressemeldingen inneholder “fremtidsrettede uttalelser” i betydningen av amerikanske føderale verdipapirlover, inkludert uttalelser om forventet utvikling, suksess og fordeler med den foreslåtte digitale plattformen. Disse uttalelsene kommer under “safe harbour” -bestemmelsene i US Private Securities Litigation Reform Act of 1995. Disse fremtidsrettede uttalelsene kan identifiseres ved terminologi som “vil” og “forvente” og lignende uttalelser. Fremtidsrettede uttalelser er ikke historiske fakta og innebærer iboende risiko og usikkerhet. Flere faktorer kan føre til at faktiske resultater skiller seg vesentlig fra de som finnes i enhver fremtidsrettet uttalelse, inkludert i dette tilfellet risikoen for at plattformen ikke kan lykkes eller fullstendig oppnå deltakernes mål. Ytterligere informasjon om risiko knyttet til fremtidsrettede uttalelser er inkludert i Bunge Limiteds og Archer Daniels Midland Companys arkivering til US Securities and Exchange Commission. Alle uttalelser heri kommer fra datoen for denne pressemeldingen, og deltakerne forplikter seg ikke til å offentlig oppdatere eller revidere noen fremtidsrettet uttalelse, enten på grunn av ny informasjon, fremtidige hendelser eller på annen måte, med unntak av det som kreves i henhold til gjeldende lov..

KundemeldingCovantisGlobal TradeNyhetsbrev Abonner på vårt nyhetsbrev for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer.E-postadresse Eksklusivt innholdEthereum Q3 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Staking Ecosystem ReportRapportere

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Komplett guide til Blockchain Business NetworksGuide

Komplett guide til Blockchain Business Networks

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produktWebinar

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produkt

Sentralbanker og pengens fremtidHvitt papir

Sentralbanker og pengens fremtid

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map