ConsenSys på Sibos 2019: 10 samtaler om Enterprise Blockchain

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HomeBlogEvents og konferanser

ConsenSys på Sibos 2019: 10 samtaler om Enterprise Blockchain

Inkludert eksklusive forklarere på enterprise, DeFi, handelsfinansiering, konsortier og mer av ConsenSys 16. desember 2019 Publisert 16. desember 2019

0 C5Qlxw2v0 pdpGkQ

ConsenSys deltok i SWIFTs 41. årlige Sibos-konvensjon i år for fullt for å bringe det siste innen blockchain-teknologi til bedrifts- og finanssektoren. Fra konsortier til desentraliserte finans- og kapitalmarkeder, var ConsenSys engasjement i Sibos-diskursen betydelig, med kunngjøringen av ConsenSys Codefi-produktsuiten – som gir et blockchain-operativsystem for finans og handel – som gir mest spenning.

For å få et fullstendig bilde av det siste innen blockchain-integrerte fintech- og enterprise-løsninger, har vi samlet høydepunktpresentasjoner, inkludert ConsenSys-deltakere fra Sibos 2019. Disse diskusjonene inneholder alt fra viktige generelle oversikter som “Intro to Enterprise Blockchain” og “DeFi 101: Introduksjon til digitale eiendeler og desentralisert finansiering, “til praktiske dypdykk inkludert” Fiat-Money Tokenization Models for Payments “og” Tar et regulert tillatt Blockchain Network til produksjon “- og du kan se dem alle i dag.

Savnet Sibos i år? Ikke bekymre deg, vi har skrevet en fullstendig oversikt over Sibos 2019 med analyse om fremtiden for økonomi, teknologi og bedrift.

Hva er Sibos?

Sibos er en verdenskjent årlig begivenhet som samler over 300 utstillere og 600 foredragsholdere som henvender seg til en mengde på over 10 000 finanseksperter fra hele verden. I år viste Sibos frem industrien ettersom teknologi raskt transformerer tradisjonelle finansielle og kommersielle markeder mot en tid med fullstendig digitalisering og fremvoksende desentralisering..

“Finansnæringen gjennomgår en ekstraordinær endring på grunn av nye aktører som Facebooks Vekter og fremveksten av teknologier som kryptoaktiva.” – Yawar Shah styreleder, styremedlem i Swift

Gå til ConsenSys YouTube for å se hele spillelisten med paneler

 

ConsenSys på Sibos 2019 Recap Video

På SWIFTs 41. årlige Sibos-konferanse i år kunngjorde ConsenSys Codefi-produktsuiten, som tilbyr et blockchain-operativsystem for finans- og handelsorganisasjoner. ConsenSys hadde mange paneler, diskusjoner og hovedtips for å dele hvordan blockchain-teknologi vil påvirke finansnæringen i årene som kommer. 

 

Introduksjon til Enterprise Blockchain

Suksesshistorier, praktiske brukssaker og hemmelighetene bak å gå fra konsept til konsortium i en brøkdel av tiden og til en brøkdel av kostnadene ved å stå opp virksomhetsløsninger. Forstå verdien og effekten virksomhet blockchain kan gi virksomheten din.

Med: Grace Hartley – Moderator, Tim Grant – administrerende direktør i DrumG, Sophia Lopez – medstifter og COO i Kaleido, Dan Heyman – programdirektør i PegaSys, og Peter Broadhurst – medstifter og teknisk leder ved Kaleido.

 

Fremtiden for dataeierskap og distribusjon for finansielle tjenester

 

Tim Grant, administrerende direktør i DrumG, og Emmanuel Aidoo, sjef for distribuert ledgerstrategi hos Credit Suisse, demonstrerer The DrumG Titanium Network live.

Lær hvordan DrumG – med ti globale investeringsbankpartnere som representerer over 40% av den utestående forestillingen om globale derivatkontrakter – samarbeider om å bygge fremtiden for datamedium og distribusjon av finansmarkedet.

 

Trade Finance på Blockchain

Globalt kompleks, fragmentert og mange steder, fortsatt papirbasert, utfordres handelsfinansieringsindustrien til å innovere eller gjøre teknologiske forbedringer – og nå. Lær hvordan blockchain allerede implementeres som en løsning for handelsfinansieringsindustrien fra eksperter i det nye feltet.

 

Blockchain-konsortier

Se nærmere på live konsortier og dykk ned i suksessen til disse prosjektene sammen med utfordringene. Dette panelet utforsker spørsmål, inkludert: hva bør banknæringen lære av tidligere konsortier? Hvor stor er for stor? Hvordan kan forskjellige interessenter tilpasse og starte prosjekter?

 

Introduksjon til digitale eiendeler og desentralisert økonomi – “DeFi 101”

En viktig introduksjon og primer til digitale eiendeler og desentralisert finansiering. Utforsk utviklingen av bank og finans ved hjelp av blockchain-teknologi. Lær om brukstilfeller og applikasjoner, hvordan du skalerer strategier rundt adopsjon og vekst, og fordelene og ulempene med desentralisering av økonomi.

 

Tokenisering i institusjonelle kapitalmarkeder

Lær om banen til digitale eiendeler mot aksept i globale finansinstitusjoner, regulatorer og sentralbanker. Over tid blir de store blockchain-fordelene for bedrifter tydelige, i tillegg til antall engasjementer som fører til produksjonsresultater i 2019.

 

The Innovator’s Mindset: How to Stay Relevant in the Age of Digitalization

Lær av de som har opplevd digitalisering av næringer på førstehånd hvordan du eier din karrierevei og svinger inn i nye roller og sektorer ved å bruke dine ferdigheter og talenter.

Med: Camilla McFarland – Moderator, Monica Singer – ConsenSys Solutions, Lex Sokolin – Global Fintech Co-Head hos ConsenSys Codefi, Toon Leijtens – CTO i komgo, og Lory Kehoe – Managing Director i ConsenSys Ireland.

 

Enterprise Blockchain Solutions: Real Life Use Cases

Dykk dypere ned i Ethereums bedriftsegenskaper. Lær om en rekke virkelige brukssaker med eksperter som har vært involvert i implementeringen og har opplevd førstehånds forretningsmulighetene som er blitt låst opp gjennom tilpasning av blockchain i et bedriftsmiljø.

 

Tar et regulert tillatt Blockchain-nettverk til produksjon

Peter Munnings, medstifter av Adhara, og Rob Dawson, protokollingeniør i PegaSys, presenterer om hva som skal til for å flytte tillatte blockchain-baserte systemer i produksjon. Foredraget inneholder eksempler på hvordan Adhara har bygget produksjonssystemer på PegaSys Hyperledger Besu (tidligere kjent som Pantheon). 

 

Fiat-Money Tokenization Modeller for betalinger

Bli med Carlos Vivas fra ConsenSys Academy for en pedagogisk oversikt over tokenisering ved hjelp av blockchain-teknologi. Viktige saker om forretningsbruk diskutert i denne videoen, inkludert #Libra (Facebooks kryptovaluta), betalinger med biometri og internasjonale betalinger.

 

For å lære mer om Enterprise Blockchain, besøk ConsenSys Solutions

 

Abonner på ConsenSys Enterprise Newsletter

Abonner på vårt nyhetsbrev for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer. E-postadresse Eksklusivt innholdEthereum Q3 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Staking Ecosystem ReportRapportere

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produktWebinar

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produkt

Hvordan lage et sosialt tokenWebinar

Hvordan lage et sosialt token

Fremtiden for digitale eiendeler og deFiWebinar

Fremtidens økonomi: digitale eiendeler og deFi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map