ConsenSys och Securosys lanserar säker metod för långvarig Ethereum 2.0-satsning

blogg 1NyheterUtvecklareFöretagBlockchain förklaradeHändelser och konferenserPressNyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

E-postadress

Vi respekterar din integritet

HomeBlogPressmeddelande

ConsenSys och Securosys lanserar säker metod för långvarig Ethereum 2.0-satsning

av ConsenSys 2 februari 2021 Upplagt 2 februari 2021

Codefi Staking och Securosys

ConsenSys, det ledande Ethereum-programvaruföretaget, och Securosys, en ledare inom cybersäkerhet, kryptering och digital identitetsskydd tillkännagav idag lanseringen av en sömlös och säker metod för långvarig Ethereum 2.0-satsning. 

Partnerskapet ger möjlighet att skapa Ethereum 2.0-uttagsnycklar i Securosys hårdvarusäkerhetsmoduler (både lokalt och som molntjänst) direkt från ConsenSys Codefi Staking API. Nycklarna exponeras aldrig för Codefi eller Securosys och spelarna behåller full kontroll och lagligt ägande av nycklarna. 

“Tillsammans med Securosys kan vi tillhandahålla en helhetslösning för Ethereum 2.0-insättning”, säger Kuhan Tharmananthar, produktledare för Codefi Staking. “Genom att kombinera Codefi med Securosys hårdvarusäkerhetsmoduler uppnår våra kunder den högsta säkerhetsnivån när de går från Eth1 till Eth2.”

“Securosys har fokuserat på blockchain-applikationer från början och har åtagit sig att utöka sitt ledande företag när det gäller att tillhandahålla hårdvarusäkerhet för kryptosektorn”, säger Robert Rogenmoser, VD för Securosys. “Erkännandet av den ledande utvecklaren av Ethereum-plattformen är inte bara ett stort erkännande av dessa ansträngningar, utan också en stark motivation att fortsätta tillhandahålla de bästa tjänsterna till våra kunder.” 

För att validera transaktioner på Ethereum 2.0 måste spelare sätta ETH bekvämt och skapa sina Eth2-uttagsnycklar med försäkran om att de är säkra från alla typer av attacker och misslyckanden under den första övergångsfasen från Proof-of-Work till Proof-of-Stake, vilket kan hända i år. 

ConsenSys Codefi Staking tillhandahåller ett användargränssnitt för deponering av ETH i Eth2 Beacon Chain och tar bort utmaningarna med att driva oberoende valideringsnoder. Codefi Staking kommer att förlita sig på Teku, ConsenSys Eth2-klient för institutionell insats. Integration med Securosys-ekosystemet ger den högsta säkerhetsnivån i processen, eftersom spelare sömlöst kan skapa nycklar direkt i Primus Hardware Security Modules (HSM) och skydda dem med Securosys nyckelkontrollmekanismer. Det finns flera nivåer av autentisering och auktorisering som säkerställer att spelarna inte avstår från kontrollen över Eth2-uttagstangenterna.  

Medan Securosys autentiseringsmekanismer säkerställer säkerheten för nycklarna mot externa attacker, är deras säkerhet mot olika felfaktorer också avgörande för långvarig lagring. Securosys Primus HSM: er är byggda på mycket tillförlitlig hårdvara av företagskvalitet som är utformad för långvarig drift dygnet runt, kan klustras för redundant installation med hög tillgänglighet eller säkerhetskopieras säkert. När det inte går att använda lokalerna erbjuder Securosys sin ISO27001-certifierade CloudsHSM-tjänst. Den drivs av flera geo-redundanta datacenter som uppfyller de högsta operativa säkerhetsstandarderna, inklusive en EMP och attackskyddad anläggning djupt i de schweiziska bergen. 

För att lära dig mer om ConsenSys och Securosys Eth2-insatslösning, gå med oss ​​den 4 februari kl. 16 GMT och hör från Codefi Staking, Secruosys, Ledger och Microsoft. 

Om Securosys SA

Securosys SA, baserat i Zürich, Schweiz, är marknadsledande inom cybersäkerhet, kryptering och säkerställande av digitala identiteter. Securosys grundades 2014 och skyddar de schweiziska finansmarknaderna för den schweiziska nationalbanken och skyddar transaktioner värda över 100 miljarder euro varje dag. Företaget levererar mer än hälften av Tier 1-bankerna över hela världen med hårdvarusäkerhetsmoduler som utvecklats och byggts i Schweiz.

Securosys erbjuder ett brett utbud av säkerhetsnätverksapparater med fokus på kommersiella applikationer. Dessa inkluderar kommunikationskryptering och nyckelgenerering och hantering. Alla produkter är utvecklade och tillverkade i Schweiz, fria från förorenande influenser.

Mer information kan erhållas direkt från Securosys SA via e-post på [e-postskyddad], genom att ringa +41 44 552 31 00, eller från dess kontor i Zürich, München och Hong Kong.

www.securosys.com

Om ConsenSys

ConsenSys är det ledande Ethereum-programvaruföretaget. Vi gör det möjligt för utvecklare, företag och människor världen över att bygga nästa generations applikationer, lansera modern finansiell infrastruktur och komma åt det decentraliserade nätet. Vår produktsvit, sammansatt av Infura, Kvorum, Tryffel, Codefi, MetaMask, and Diligence, tjänar miljontals användare, stöder miljarder blockchain-baserade frågor för våra kunder och har hanterat miljarder dollar i digitala tillgångar. Ethereum är den största programmerbara blockkedjan i världen, ledande inom affärsadoption, utvecklare och DeFi-aktivitet. På denna betrodda öppen källkodsbyggnad bygger vi morgondagens digitala ekonomi.

ConsenSys Codefi är blockchain-applikationspaketet som driver nästa generations handel och ekonomi. Vår vision är att leda konvergensen av befintlig och decentraliserad finansiell teknik för att skapa mer tillgängliga och rättvisa finansiella tjänster för alla, överallt. Vi arbetar med finansinstitut, globala företag och Ethereum-projekt för att optimera affärsprocesser, digitalisera finansiella instrument, aktivera marknader och nätverk och distribuera produktionsklara blockchain-lösningar.

För mer information, besök: consensys.net

KundmeddelandeCodefi StakingConsenSysEthereum 2.0SecurosysStakingTekuNyhetsbrevPrenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste Ethereum-nyheterna, företagslösningar, utvecklarresurser och mer.E-postadress Exklusivt innehållEthereum Q3 2020 DeFi-rapportRapportera

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportRapportera

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Staking Ecosystem ReportRapportera

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Komplett guide till blockchain-affärsnätverkGuide

Komplett guide till blockchain-affärsnätverk

Hur man bygger en framgångsrik Blockchain-produktWebinar

Hur man bygger en framgångsrik Blockchain-produkt

Centralbanker och pengarnas framtidVitt papper

Centralbanker och pengarnas framtid

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me