ConsenSys månedsrapport – november 2019

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HjemBloggNyheter

ConsenSys månedsrapport – november 2019

Ethereum dapps, blockchain-løsninger for bedrifter, mest populære artikler, kommende arrangementer og mer. Av ConsenSys 1. desember 2019 Publisert 1. desember 2019

månedlig rapporthelt

November månedlige rapport er fylt med spennende oppdateringer, sammendrag og utgivelser fra ConsenSys. Hvis dette er den første månedlige rapporten du leser, kan du sjekke ut visjonen vår og lære mer om ConsenSys. Hvis du er en hyppig leser, kan du hoppe rett inn i de gode tingene – de beste tweets, hendelser, videoer og lesninger fra den siste måneden.

«Jeg er litt overrasket over hvor mye fremgang det er gjort på så kort tid. Hvis du ser på alle de forrige massive samfunnsrevolusjonene – mobiltelefoner, internett i seg selv, Internett, biler, strøm – tok de alle mye lenger tid. Vi er egentlig ikke ti år i den desentraliserte nettrevolusjonen eller evolusjonen – vi er mer som fem år i det. Fordi bitcoin var en veldig smal implementering, og smarte kontrakter ble virkelig oppfunnet for omtrent fem år siden. Og så er det forbløffende hvor mange store selskaper, startups og bare mennesker bryr seg og tror det kommer til å bli viktig. ”

– Joe Lubin, grunnlegger av ConsenSys og medstifter av Ethereum

I november ga uPort ut Serto, en rekke verktøy som gir kraften til verifiserbar legitimasjon og desentraliserte identifikatorer (DID) til den virkelige verden. Global Legal Entity Identifier Foundation (GLEIF) bruker nå Serto å bringe Legal Entity Identifiers (LEIs) til blockchain. Bounties Network distribuerte metatransaksjoner som gjør det lettere for nye medlemmer av Ethereum-samfunnet å tjene sin første krypto, i stedet for å måtte kjøpe den. Andreas Freund og Lewis Cohen ga ut en whitepaper som forestiller seg rettferdig fordeling av offentlige varer ved hjelp av blockchain-teknologi og tokenbaserte markeder.

ConsenSys deltok på Convergence, den første organiserte globale blockchain-kongressen. Konvergens samlet representanter fra EU-kommisjonen, INATBA, og ulike myndighetspersoner og bedriftsledere. Sjekk ut konvergensvideoene her. Ta en pause fra å stirre på Istanbul Hard Fork Countdown Clock, og sjekk ut novemberoppdateringer fra Mesh!

ConsenSys-visjonen

Mest populære artikler

 • Hva søker folk etter? “Blockchain i allokering av offentlige varer”
 • Trender: “A Crypto Content Manifesto”
 • Mest delt: “Hvilke regjeringer bruker Blockchain akkurat nå?”
 • Webinar: “Hvordan lage et vellykket Blockchain-produkt”

Sosiale medier treff

Twitter

ConsenSys på Twitter

Reddit
Linkedin
Youtube
Instagram

ConsenSys på Instagram

Kontorlokasjoner

ConsenSys kontorlokaler

Nav og snakket modell

ConsenSys “knutepunkt” gyter, inkuberer og akselererer “talte” satsinger gjennom utvikling, ressursdeling, oppkjøp, investeringer og dannelse av felleskontrollerte virksomheter. Disse eikene drar nytte av grunnleggende komponenter bygget av ConsenSys som gjør det mulig å bygge nye tjenester og forretningsmodeller på Ethereum blockchain.

Hub

 • Labs: Vårt blockchain venture studio. Labs inkuberer de beste teamene fra Web3 over hele kloden, og gir dem kapital, mentorskap og tilgang til ConsenSys ’nettverk av toppnivåprosjekter og talent. Les: ConsenSys Labs kunngjør investering i atpar.
 • Akademi: Utdanningsinstitusjonen vår. Akademiets oppdrag er å utvikle det globale blockchain-økosystemet ved å bygge bro over Ethereum-kunnskapshullet.
 • Løsninger: Vår virksomhetsarm. Løsninger bringer blockchain til bedrifter, hjelper bedrifter, myndigheter, ideelle organisasjoner og nyetablerere over hele verden med å bygge, teste og distribuere offentlige og private blockchain-løsninger. Solutions tilbyr utdanning, rådgivning og utviklingstjenester, samt muligheter for joint ventures og co-creation. Les: Blockchain brukstilfeller og applikasjoner etter bransje.
 • Sosial innvirkning: ConsenSys Social Impact utnytter nye teknologier for å løse verdens mest presserende problemer. Lese: Introduksjon til stablecoins, betalingsramper, & Gjennomsiktige donasjoner Pt. 3
 • Hovedstad: Capital er vår konstellasjon av finansielle tjenestetilbud for digitale eiendeler og blockchain-baserte selskaper, og inkluderer også rådgivning om toksalg og et risikokapitalstudio.
 • Aktsomhet: ConsenSys Diligence er forpliktet til å forbedre og beskytte Ethereum-økosystemet ved å legge til rette for teknisk fortreffelighet, sikkerhetsretningslinjer, juridiske forholdsregler og etisk forretningspraksis. Les: “Solidity, the Young Adult”
 • Ethereal: Ethereal Summit samler byggere, filosofer, beslutningstakere, kunstnere og humanitære mennesker fra hele verden i to dager med historiefortelling og kunnskapsdeling rundt hvordan vi kan bygge vår desentraliserte fremtid sammen ved hjelp av blockchain-teknologi. Se: “Hvorfor kontrollerer vi – #EtherealTLV Presentasjon ”

Allianser og initiativer

 • Brooklyn-prosjektet: Et bransjens omfattende samarbeid som bruker blockchain-lov, regulering og policy for å fremme token-drevet økonomisk vekst og forbrukerbeskyttelse.

Taler og ventures

Adhara:

Likviditetsstyring og internasjonale betalinger for desentraliserte finansielle nettverk.

AirSwap

En plattform som gjør det enkelt å finne, prise og handle tokens peer-to-peer på Ethereum blockchain.

Alethio

En omfattende serie med blockchain leting, analyse og prognoser for Ethereum-nettverket.

Allinfra

All infrastruktur, for alle – plattform for tokenisering av storskala unotert infrastruktur.

Bounties Network

Frilans oppgaveoppfyllelse, utbetalt i ethvert Ethereum-token etter vellykket fullføring.

Sivil

En plattform for bærekraftig og pålitelig journalistikk ved bruk av åpen styring og kryptoøkonomi.

Dekrypter media

Et daglig nyhetsside som dekker alle ting krypto og ankomsten av det desentraliserte nettet.

Fettom

En desentralisert fagfelleprotokoll som danner grunnlaget for et universelt akademisk system.

Gitcoin

Den enkleste måten å utnytte samfunnet med åpen kildekode til å stimulere eller tjene penger på arbeid.

Gnosis

Gnosis bygger nye markedsmekanismer som muliggjør distribusjon av ressurser – fra eiendeler til insentiver og informasjon til ideer.

Nett+

Benytter den offentlige Ethereum-blockchain for å gi forbrukerne direkte tilgang til grossistmarkeder for energi

Infura

Et skalerbart, standardbasert, globalt distribuert klynge- og API-endepunkt for Ethereum, IPFS og annen infrastruktur.

Kaleido

En alt-i-ett-virksomhets SaaS-plattform som forenkler opprettelsen og driften av sikre blockchain-nettverk radikalt og akselererer reisen fra PoC til produksjon.

Kauri

Ethereum-samfunnets tekniske kunnskapsnettverk.

MetaMask

MetaMask er en nettleserutvidelse som lar deg kjøre Ethereum dApps rett i nettleseren din uten å kjøre en full Ethereum-node.

MythX

Et API for sikkerhetsanalyse for smarte Ethereum-kontrakter. Den driver verktøy som bringer sikkerhet inn i den smarte kontrakten SDLC.

OpenLaw

En blockchain-basert protokoll for opprettelse og gjennomføring av juridiske avtaler på en brukervennlig og kompatibel måte.

Panvala

Et desentralisert fundament som gir bærekraftig finansiering gjennom tilskudd.

PegaSys

Et protokollteknikkteam som bygger Ethereum-teknologi for det offentlige kjedemiljøet og ledende bedrifter.

Treum

Samme prosjekt, nytt navn. Treum hjelper bedrifter med å bygge tillit til kundene sine ved å bringe gjennomsiktighet, sporbarhet og omsettelighet i forsyningskjeder.

Trøffel

Et utviklingsmiljø, testrammeverk og ressursrørledning for Ethereum-baserte smarte kontrakter og dapps.

Trustologi

En forvaringsplattform for å beskytte kryptoaktiva med tilpassbare smarte kontoer for ulike kundebehov

uPort

En selvsuverent identitetsadministrasjonsplattform som lar brukerne registrere sin egen identitet på Ethereum, sende og be om legitimasjon, signere transaksjoner og håndtere nøkler og data på en sikker måte.

3Boks

Profiler og distribuert databaseinfrastruktur for Ethereum.

Abonner på vårt nyhetsbrev for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer. E-postadresse Eksklusivt innholdEthereum Q3 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Staking Ecosystem ReportRapportere

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Komplett guide til Blockchain Business NetworksGuide

Komplett guide til Blockchain Business Networks

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produktWebinar

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produkt

Sentralbanker og pengens fremtidHvitt papir

Sentralbanker og pengens fremtid

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map