ConsenSys Labs kunngjør investering i atpar

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HjemBlogPressemelding

ConsenSys Labs kunngjør investering i atpar

Teamet bak ACTUS Protocol får støtte for å skape infrastruktur for interoperable finansielle eiendeler. av ConsenSys 11. november 2019 Publisert 11. november 2019

Zürich, Sveits og New York, USA– ConsenSys Labs kunngjorde i dag en investering i atpar, det Sveits-baserte teamet som leverer finansielle applikasjoner av bankkvalitet gjennom utviklingen av ACTUS-protokollen. Som en av de ledende investorene i Ethereum støtter ConsenSys prosjekter med potensial til å drive adopsjon der økosystemet ser mest potensial – finansielle tjenester og bank. 

Finansielle eiendeler er kjernen i alle finansielle tjenester, og å representere disse eiendelene på Ethereum på en gjennomsiktig og interoperabil måte er et viktig løfte for den åpne finansbevegelsen. ACTUS-protokollen leverer dette løftet og er et rammeverk med åpen kildekode for utstedelse av finansielle instrumenter av bankkvalitet på en enhetlig måte på tvers av aktivaklasser. atpar har open sourced sitt smarte kontraktssystem for ACTUS-protokollen den GitHub og en demo portal er tilgjengelig på Ethereum testnet.  

ACTUS Protocol smarte kontraktsrammeverk representerer finansielle eiendeler og deres logikk på Ethereum som modulære, “Lego” -lignende byggesteiner med maler som kan parametriseres til å representere nesten ethvert finansielt instrument, fra pantelån og obligasjoner til derivater og utover. I stedet for å bygge fra bunnen av, kan utviklere arbeide med ferdige økonomiske kontrakter som inneholder maskinlesbare enhetlige terminlister og instrumentets forpliktelsesplan. Videre håndterer ACTUS-protokollen serviceaspekter som utstedelse, registrering og oppdatering av statlige endringer, fraksjonering og sammenslåing av eiendeler, fordeling av midler og forenkler rapportering og analyse av eiendeler og porteføljer. atpars omfattende infrastruktur gir finansinstitusjoner muligheten til å drive og betjene livssyklusen til finansielle eiendeler til en brøkdel av dagens kostnad. 

Ettersom utviklingen innen desentralisert finansiering (DeFi) har nådd en bransjehøyde med over 600 millioner dollar låst i Ethereum blockchain alene, er ConsenSys forpliktet til å investere i prosjekter som vil akselerere den eventuelle migrasjonen av de billioner dollar finansielle markedene til blockchain-nettverk. På samme måte som vedtakelsen av ERC-20-standarden låste opp muligheten for nettverks-tokenisering ved å gjøre det enkelt å bytte ett ERC-20-token mot en annen og bruke på tvers av lommebøker og sentraler, tar ACTUS-protokollen sikte på å muliggjøre samme interoperabilitet for finansielle eiendeler. I kombinasjon med ERC-2222 fondets distribusjonsstandard – som var en samarbeidsinnsats ledet av atpar – finansielle eiendeler vil omgå de betydelige kostnadene for integrering og dataavstemming i dagens eldre systemer.  

Joseph Lubin, grunnlegger av ConsenSys og medstifter av Ethereum, sa: “Sammen har ACTUS Technical Specification og ACTUS Financial Protocol potensialet til å være HTML og HTTP for det økonomiske laget på det desentraliserte nettet, slik at bedrifter kan overvinne inngjerdet hageeffektivitet i vårt nåværende finansielle system, som begrenser selskaper og markeder til proprietære silede systemer. I fremtiden tar ACTUS-protokollen sikte på å definere enhver finansiell kontrakt på planeten med veldefinerte innganger, utganger og algoritmer for å kodifisere verdistrømmene, hver gjengitt og innkapslet i en blockchain-basert, juridisk bindende smart avtale. “

atpar ble grunnlagt i februar 2019 av et mangfoldig team med mange års erfaring med innovasjon innen finansielle tjenester og desentraliserte nettverk. Atpar-teamet grunnla ACTUS-protokollen for å legge skinnene for tokenisering av kontantstrømmer på Ethereum, og utstyre utviklere med verktøy for å tenke nytt om finansielle tjenester på åpen, interoperabel og friksjonsfri infrastruktur. Teamet bygger på det eksisterende ACTUS standarder (Algorithmic Contract Types Unified Standards), som ble utviklet av sektoren for finansielle tjenester og vedtatt som en industristandard for å representere eiendeler som svar på den globale finanskrisen i 2008. 

“Intermodale containere revolusjonerte skipsfarten, atpar har som mål å gjenskape disse effektivitetsfordelene for finansnæringen. ACTUS-protokollen gir infrastrukturen til å containerisere alle større økonomiske eiendeler og beskrive dem med enhetlige, maskinlesbare ‘godsdokumenter’. Det vil gi finansinstitusjoner mulighet til å kjøre produksjonskostnadene nesten til null ved å automatisere betjening og rapportering av finansielle eiendeler gjennom hele livssyklusen, sier Michael Svoboda, administrerende direktør i atpar.

atpar får fart i hjemlandet Sveits, hvor de nylig ble valgt ut som et av 10 fintech-selskaper for å bli med i 2019 Kickstart Accelerator Program lansert av Digital Sveits. atpars deltakelse i Kickstart-kohorten førte til en Proof-of-Concept med Swisscom, den største teleoperatøren og bankinfrastrukturoperatøren i Sveits. Swisscom utforsker ACTUS-protokollen for å skape løsninger for tokenisert gjeld for den sveitsiske finansnæringen. I tillegg det sveitsiske innovasjonsbyrået Innosuisse har ønsket velkommen atpar teamet til sitt kjerneopplæringsprogram og ga teamet tilskudd til profesjonell utvikling. 

Investeringen fra ConsenSys Labs vil gjøre atpar-teamet i stand til å overføre utvikling av ACTUS-protokollen fra Ethereum testnet til mainnet. 

For mer informasjon om atpar og hvordan du bygger med ACTUS-protokollen, vennligst besøk atpar.io og actus-protocol.io.


Mer om atpar:

atpar bygger finansiell infrastruktur på Ethereum som gir utstedere og leverandører av utstedelsesløsninger mulighet til å tokenisere og administrere hele bredden av finansielle aktivaklasser gjennom hele livssyklusen til en brøkdel av dagens kostnad.

Om ConsenSys Labs:

Consensys Labs investerer i verdens mest lovende Web3-grunnleggere. Med investeringer i over 78 selskaper i 22 land, er Labs fokusert på å hjelpe grunnleggere med å bygge en mer desentralisert og pålitelig fremtid. Lær mer på Labs.ConsenSys.net.

Mediekontakter: 

[e-postbeskyttet]

Michael Svoboda, [e-postbeskyttet]

 

 

Abonner på vårt nyhetsbrev for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer. E-postadresse Eksklusivt innholdEthereum Q3 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Staking Ecosystem ReportRapportere

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Komplett guide til Blockchain Business NetworksGuide

Komplett guide til Blockchain Business Networks

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produktWebinar

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produkt

Sentralbanker og pengens fremtidHvitt papir

Sentralbanker og pengens fremtid

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map