ConsenSys kunngjør partnerskap med Kinas Blockchain Services Network

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPressNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HjemBlogPressemelding

ConsenSys kunngjør partnerskap med Kinas Blockchain Services Network

av ConsenSys 25. januar 2021 Publisert 25. januar 2021

BSN Quorum Banner

ConsenSys Quorum vil nå være tilgjengelig på Kinas Blockchain-baserte servicenettverk (BSN), landets landsomfattende blockchain-prosjekt

ConsenSys kunngjorde i dag et partnerskap med Blockchain-basert servicenettverk (BSN) for å gjøre blockchain mer tilgjengelig for bedrifter og offentlige organisasjoner. Som en del av partnerskapet vil ConsenSys Quorum, et åpen kildekode-protokolllag som fungerer som grunnlag for bedrifter til å bygge Ethereum-baserte bedriftsløsninger, være tilgjengelig i rundt 80 forskjellige byer gjennom BSNs offentlige bynoder over hele Kina.. 

ConsenSys Quorum er et åpen kildekode-protokolllag som gjør det mulig for bedrifter å utnytte Ethereum for deres produksjon av blockchain-applikasjoner. Bedrifter stoler på ConsenSys Quorum for å tilby bedriftsnettverk de trenger for å frigjøre verdi med blockchain. ConsenSys Quorum kan integreres med produktmoduler fra ConsenSys, tredjepartsleverandører eller interne utviklere for å bygge høyytelses, tilpassbare applikasjoner.

BSN er et blockchain-spesialisert skymiljø med enhetlig sertifikatadministrasjon, gateway-API-er, smarte kontrakt-SDKer, krypteringsalgoritmer for tillatte rammer og stablede offentlige kjedenoder for enkel tilgang. BSN tar sikte på å løse høykostnadsproblemet med blockchain dApp-distribusjon og vedlikehold ved å tilby et delt ressursmiljø og en one-stop-shop-løsning for utviklere. ConsenSys Quorum vil bli pakket med andre vanlige tillatte og offentlige blockchain-nettverk for å selge til bedrifter og myndigheter, og tilbyr et mye større og dypere marked i Kina.

Støttet av State Information Center of China (SIC), en tenketank under National Development and Reform Commission (NDRC), det høyeste økonomiske planleggingsbyrået, er BSN en cross-cloud, cross-portal, cross-framework, blockchain- basert globalt infrastrukturnettverk for å gi utviklere og selskaper mulighet til å opprette, distribuere og administrere neste generasjons desentraliserte applikasjoner (dApps) mer effektivt, praktisk og til lave priser på tvers av flere forskjellige protokoller under en enhetlig standard. Red Date Technology, et Beijing-basert programvareselskap, China UnionPay og China Mobile er de grunnleggende selskapene bak BSN. Red Date Technology overvåker R&D, daglig drift og vedlikehold av BSN. 

I løpet av de kommende månedene vil GoQuorum gjøres interoperabelt med noen rammer og protokoller som allerede er en del av BSN via BSNs Interchain Communications Hub. Utviklere kan snart bygge videre på Quorum og oppnå enkel interoperabilitet på BSN for å bygge avanserte IT-systemer som kan tilfredsstille sofistikert forretningslogikk. ConsenSys Codefi-applikasjoner som Orchestrate, Workflow og Assets vil være tilgjengelige på BSN-markedet, slik at utviklere raskere kan bygge pålitelige og skalerbare forretningsapplikasjoner. Treningsprogrammer for Blockchain-utviklere tilrettelagt av Red Date Technology vil starte landsdekkende. 

“Etter lanseringen vil BSN inkludere Quorum i BSNs opplæringsprogrammer i 2021 for å øke akselerasjonen av blockchain-teknologi og Ethereum-baserte løsninger i Kina. GoQuorum vil også være kompatibelt med andre tillatte rammer og åpne tillatte rammer på BSN, og bygger hjørnesteinen for den ‘nye infrastrukturen’ i Kina, “sa Yifan He, administrerende direktør i Red Date Technology og administrerende direktør i BSN Development Association..

“Desentraliserte protokoller som Ethereum er et gjennombrudd i hvordan vi kan gi tillit til alle våre systemer, ved å legge til rette for dypere samarbeid og opprettelse av digitale eiendeler. ConsenSys Quorum er unikt ved at det spenner over hele spekteret av behov for bedrifter når det gjelder personvern og tillatte funksjoner, men er fortsatt kompatibelt med Ethereum-nettverket. Vi tror at de forskjellige blockchain-protokollene med åpen kildekode må samhandle, og med BSN tar vi et betydelig skritt fremover for å bringe ConsenSys Quorum til mange bedrifter i Kina som kan dra nytte av gjennomsiktige samarbeidsnettverk, “sa Joseph Lubin, grunnlegger av ConsenSys.

Siden lanseringen i april 2020 har BSN blitt et av de største og raskest voksende blockchain-økosystemene i verden. BSN er designet som ryggradens infrastruktur i Digital Silk Road, og har distribuert mer enn 2000 blockchain-applikasjoner på tvers av bedrifter og offentlige organisasjoner i Kina. 108 offentlige bynoder har blitt distribuert som forbinder over 80 byer over hele fastlands-Kina og åtte offentlige bynoder i andre land rundt om i verden. I år tar BSN sikte på å ha over 10 tillatte og 30 flere offentlige blockchain-protokoller som utviklere kan bruke til lave kostnader på sitt globale nettverk..

ConsenSys vil samarbeide med BSN-akseleratoren rundt bruken av ConsenSys Quorum. 

For mer informasjon, følg ConsenSys på Twitter: @Consensys og WeChat: ConsenSysNews

Om ConsenSys:

ConsenSys er det ledende programvareselskapet Ethereum. Vi lar utviklere, bedrifter og mennesker over hele verden bygge neste generasjons applikasjoner, lansere moderne finansiell infrastruktur og få tilgang til det desentraliserte nettet. Vår produktsuite, sammensatt av Infura, Quorum, Codefi, MetaMaskTrøffel and Diligence, betjener millioner av brukere, støtter milliarder av blockchain-baserte spørsmål for våre kunder, og har håndtert milliarder dollar i digitale eiendeler. Ethereum er den største programmerbare blockchain i verden, ledende innen forretningsadopsjon, utviklerfellesskap og DeFi-aktivitet. På dette pålitelige, åpen kildekode-fundament bygger vi morgendagens digitale økonomi. For å utforske produktene og løsningene våre, besøk http://consensys.net/.

Om BSN:

For å lære mer om BSN, besøk: https://www.bsnbase.com/ (Kinesisk) og http://bsnbase.io (Engelsk).

Om Red Date Technology: 

Red Date (Hong Kong) Technology Co., Ltd. (“Red Date Tech”), en av de fire grunnleggerne av Blockchain-baserte Service Network (BSN), ble grunnlagt i september 2014 og har hovedkontor i Hong Kong. Det er arkitekten til BSN og er ansvarlig for BSNs R&D og daglig drift og vedlikehold. Før han spilte en viktig rolle i BSN, har Red Date Tech vært en ledende teknologileverandør for å bygge smarte byer i Kina i årevis sammen med China Mobile og China UnionPay. Vennligst send henvendelser til [e-postbeskyttet].

Mediekontakter:

[e-postbeskyttet]

Codefi AssetsCodefi Orchestratecodefi arbeidsflytConsenSys QuorumNyhetsbrev Abonner på vårt nyhetsbrev for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer.E-postadresse Eksklusivt innholdEthereum Q3 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Staking Ecosystem ReportRapportere

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Komplett guide til Blockchain Business NetworksGuide

Komplett guide til Blockchain Business Networks

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produktWebinar

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produkt

Sentralbanker og pengens fremtidHvitt papir

Sentralbanker og pengens fremtid

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map