ConsenSys kunngjør Codefi Blockchain operativsystem for økonomi

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HjemBlogPressemelding

ConsenSys kunngjør Codefi Blockchain operativsystem for økonomi

Den nye produktsuiten deler tre prosjekter som viser bredden på plattformen. av ConsenSys 23. september 2019 Publisert 23. september 2019

ConsenSys Codefi-helt

London, Storbritannia – Tidligere denne måneden avduket ConsenSys ConsenSys Codefi, et “operativsystem” som består av verktøy og tjenester for å hjelpe alle – fra finansinstitusjoner og store bedrifter, til gründere, utviklere og desentraliserte nettverk – dra nytte av den digitale transformasjonen av infrastruktur, produksjon, og distribusjon av verdikjeder innen handel og finans. Bygget på Ethereum, gir Codefi muligheten til å digitalisere forretningsprosesser, betalinger og eiendeler som aksjer, lån og eiendom.

ConsenSys Codefi er en mangesidig løsning med potensial til å frigjøre verdi i et bredt spekter av bransjer, slik at kundene kan:

  • Inkluder blockchain-opprinnelig autentisitet, knapphet og programmerbarhet i arbeidsflyter og eiendeler, som muliggjør styring, samsvar og systeminsentiver gjennom sikre APIer og skalerbar, tilpassbar programvare
  • Aktiver digitale finansielle instrumenter for å skape og utvide markeder med potensial for større likviditet, reduserte kapitalkostnader, tilgang til en bredere investor og kapitalbase, og forbedret insentivjustering mellom interessenter
  • Utnytt den banebrytende innovasjonen i Ethereum-økosystemet for å skape kompatible, produksjonsklare blockchain-løsninger for brukstilfeller på tvers av kommersielle og finansielle sektorer

Som et av de tidligste selskapene som arkitekterer produksjonsklare blockchain-løsninger, har ConsenSys tokenisert milliarder av dollar i digitale eiendeler, inkludert et bredt spekter av forbrukerprodukter, valutaer, eiendom og finansielle instrumenter, og har laget programvare og infrastruktur som har aktivert titalls milliarder dollar i blockchain-baserte transaksjoner. ConsenSys har jobbet med regjeringer, store bedrifter, oppstartsbedrifter og utviklere for å digitalisere forretningsprosesser og verdibutikker, og dermed kodifisere deres virkelige attributter og muliggjøre fraksjonelt eierskap, utvidede produktlinjer og nye insentivmodeller i forretningsnettverk. 

For å gjenspeile kompleksiteten og den globale skalaen i virksomheten, vil Codefi bli ledet av London-baserte Lex Sokolin og New York-basert Pat Berarducci som Global Fintech Co-Heads. 

“Ved å utnytte Ethereum-teknologi for å digitalisere forretningsprosesser og eiendeler, har ConsenSys gjentatte ganger levert virkelige løsninger som er så mye bedre – mer kompatible, pålitelige og kostnadseffektive – at det er klart at dette er fremtiden for handel og økonomi, ”Sier Patrick Berarducci, ConsenSys ‘Global Fintech Co-Head. “Men for å gjøre det riktig, og fremtidssikre det, må du virkelig optimalisere alt fra forretningsprosesser til overholdelse, infrastruktur og protokollag. Det er veldig vanskelig, og det er derfor vi ruller ut Codefi. For å gjøre det lettere for alle, og til slutt akselerere fremtiden for desentralisert handel og finans. ”

Lex Sokolin la til: ”I løpet av det siste tiåret har innovasjoner i Fintech og den digitale transformasjonen av finansnæringen ført til bredere tilgang til finansielle produkter. Dette er en styrkende trend – flere mennesker og organisasjoner kan betale, spare, låne og investere på en rimelig måte. Med den globale adopsjonen av Ethereum som den valgbare programmerbare blockchain, ser vi en enorm mulighet til å hjelpe kundene med å dra nytte av neste generasjons økonomiske infrastruktur, ved å bruke Codefi til å redusere kostnadene ved å produsere finansielle produkter og distribuere dem i stor skala. ” 

Codefi har vært i utvikling innen stealth siden begynnelsen av 2019 og består av en rekke nye og eksisterende team som bygger Fintech-løsninger under en enhetlig økonomi- og handelsvirksomhet vertikal med ConsenSys. 

Codefi inkluderer følgende moduler: 

ConsenSys Codefi

Blockchain-operativsystemet for handel og økonomi, bygget for å optimalisere forretningsprosesser og digitalisere eiendeler og finansielle instrumenter

Codefi eiendeler

En plattform for å opprette, utstede og administrere livssyklusen til digitale eiendeler, tilknyttede markeder og digitale finansielle instrumenter i offentlige eller tillatte blockchain-nettverk

Codefi-betalinger

En plattform for å sende, motta og administrere kryptovaluta-betalinger og inntekter innen ett dashbord

Codefi Networks

En pakke med verktøy som gir alle muligheten til å bruke tokens og delta i desentraliserte nettverk

Codefi-data

En data-, analyse- og risikostyringsmotor for digitale eiendeler, offentlige blockchain-tokens og deres voksende nettverk

Ved å utnytte omfanget og rekkevidden til ConsenSys, kan Codefi jobbe med forskjellige organisasjonsprofiler – fra store institusjoner og reguleringsorganer, til digitale sikkerhetsutstedere og uavhengige investeringsforvaltere, til gründere som bygger protokoller for desentralisert finansiering. Som den eneste blockchain-leverandøren som nådde både offentlige nettverk og private tillatte blockchains, kunngjorde Codefi i dag tre prosjekter som demonstrerer bredden på plattformen: (1) et pilotinitiativ for landtittel-tokenisering med UK Her Majesty’s Land Registry, (2) en ekte utrulling av verdipapirer for Mata Capital, og (3) lanseringen av en åpen desentralisert risikovurderingsmetode for utlån, kalt DeFi Score.  

1. Utforske eiendomsmeglingstokenisering med HMLRs Digital Street Initiative

ConsenSys samarbeidet med HM matrikkel (HMLR) å utvikle et bevis på konseptet “Tittel token.” Dette arbeidet har bidratt til å informere HMLR  Digital Street Project og den nylige forskningsfasen som ser på tokenisering. Consensys er medlem av det åpne Digital Street-samfunnet, som utforsker hvordan nye teknologier kan gi forbedringer og innovasjon i tinglysingsprosessen og bredere industri.

ConsenSys samarbeidet med HM Land Registry for å vise hvordan eiendom og investeringseierskap kan spores og utveksles mer sømløst via tokenisering. Team fra de to organisasjonene samarbeidet om å bygge tittel-beviset på konseptet, med ConsenSys som gir teknisk råd om tokeniseringskonsepter. 

“ConsenSys Digital Assets-programvare senker barrierer for utstedelse, eie og handel med digitale eiendeler som eiendom for mennesker og organisasjoner. Ethereum-baserte sikkerhetstokener reduserer transaksjons- og driftskostnader innen handel og finans dramatisk, og automatiserer avregningsprosessen transparent gjennom smarte kontrakter. Overensstemmende tokens er kodet i henhold til de regulatoriske kravene i deres jurisdiksjon. Vår erfaring med landtittel-tokeniseringsprosjekter i Dubai, Singapore og India, sammen med utstedelse av eiendomsmarkeringer i USA, fremhever ekspertisen til teamet vårt og modenheten til produktplattformer bygget på nye, åpne finansprotokoller, ”sa Lex Sokolin, Global Fintech Co-Head hos ConsenSys.

2. Mata Capital, i samarbeid med ConsenSys og Screeb, distribuerer en blockchain-plattform for eiendomsfondindustrien 

Mata Capital, en uavhengig aktør i forvaltningen av eiendomsinvesteringsfond med rundt 600 millioner euro av eiendeler under forvaltning, samarbeidet i juli 2019 med ConsenSys og Screeb for å optimalisere utstedelse og forvaltning av behandlingen av verdipapirregister for sine eiendomsinvesteringsprodukter. Lanseringen av denne nye plattformen ble utført i samarbeid med ConsenSys Codefi, en leder innen utvikling av blockchain-programvareprodukter, og Screeb Notaires, et notariatkontor i Frankrike som støtter innovative prosjekter i eiendomssektoren.

“Tokenisering vil tillate oss å gi bedre likviditet til våre investorer, spesielt i sekundærmarkedet,” sier Baptiste Saint-Martin, produktutviklingssjef i Mata Capital. “Innovasjon er kjernen i Mata Capitals strategi, som illustrert av den nylige implementeringen av en operativ plattform for å sikre all abonnentens informasjon,” legger Souleymane-Jean Galadima, direktør for innovasjonspolen og digital virksomhet i Mata Capital..

Denne nye blockchain-plattformen vil bli brukt til et eiendomsprosjekt, strukturert i en klubbavtale, som ligger i det 15. arrondissementet i Paris for et investeringsvolum på 26 millioner euro. “Dette vil være den største tokeniserte operasjonen i Europa,” sier Baptiste Saint-Martin. I fremtiden vil formålet være å håndtere alle kvalifiserte virksomheter i Mata Capital, som også har til hensikt å tilby denne white label-løsningen til profesjonelle partnere i finans- og / eller eiendomssektoren. For å gjennomføre dette prosjektet, stolte Mata Capital på ekspertisen til ConsenSys og dets nøkkelferdige produkter for tokenisering av finansielle eiendeler. ConsenSys ’produkter gjør det mulig for organisasjoner å enkelt koble virksomhetene sine til distribuerte nettverk, distribuere og administrere nye blockchain-nettverk, lese og skrive transaksjoner, eller opprette og administrere digitale eiendeler.

3. Lansering av DeFi Score

ConsenSys Codefi lanserer DeFi Score, et initiativ for å etablere en enkelt beregning for å evaluere kode og økonomisk risiko i DeFi-utlån. DeFi Score er en åpen kildekode, samfunnsdrevet metode for å hjelpe brukerne med å evaluere komplekse tillits- og risikokarakteristikker ved å bruke en flerfaktormodell som analyserer smarte kontrakter, sikkerhet og likviditetsrisiko. 

ConsenSys Codefi introduserer DeFi Score som en åpen metode GitHub med en prøveimplementering som skal følges, og oppfordrer Ethereum-utviklermiljøer til å utvide, teste og bruke metodikken når DeFi modnes. DeFi Score ble utviklet for å fremme ansvarlig utlån og øke forståelsen rundt tekniske og økonomiske risikoer som følger med smarte kontraktsutlånsplattformer. For mer informasjon, sjekk vårt Medium-innlegg. 

Om ConsenSys:

ConsenSys er et blockchain-selskap dedikert til å transformere verdens digitale arkitektur mot et mer åpent, inkluderende og sikkert internett av verdi, ofte kalt Web3. Med en mer pålitelig internettarkitektur hjelper ConsenSys bedrifter og regjeringer med å låse opp nye forretningsmodeller og verdi, oppnå effektivitet gjennom en delt IT-infrastruktur og bruke moderne kryptografiske metoder for å sikre private brukerdata. Gjennom vår unike globale virksomhet bestående av et venturefond og oppstartsinkubator, Enterprise Ethereum-konsulentarm og et pedagogisk akademi, bygger ConsenSys for den desentraliserte fremtiden. 

Mediekontakt:

[e-postbeskyttet]

KapitalmarkedsføringKapitalmarkederCodefiDeFiBetalingerProdukt kunngjøringProduktlanseringNyhetsbrevAbonner på vårt nyhetsbrev for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer.E-postadresse Eksklusivt innholdEthereum Q3 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Staking Ecosystem ReportRapportere

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Komplett guide til Blockchain Business NetworksGuide

Komplett guide til Blockchain Business Networks

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produktWebinar

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produkt

Sentralbanker og pengens fremtidHvitt papir

Sentralbanker og pengens fremtid

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map