ConsenSys kjøper Quorum®-plattformen fra J.P.Morgan

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HjemBlogPressemelding

ConsenSys kjøper Quorum®-plattformen fra J.P.Morgan

ConsenSys kunngjorde i dag kjøpet av Quorum®, en bedriftsvariant av Ethereum blockchain utviklet av JP Morgan. Av ConsenSys 25. august 2020 Publisert 25. august 2020

quorum trykk 01

NEW YORK, NY, 25. august 2020—ConsenSys, et bransjeledende blockchain programvareselskap, kunngjorde i dag oppkjøpet av Quorum®, en bedriftsvariant av Ethereum blockchain utviklet av J.P.Morgan (NYSE: JPM). Med tillegg av Quorum tilbyr ConsenSys nå et komplett utvalg av produkter, tjenester og støtte for Quorum, og akselererer tilgjengeligheten av funksjoner og funksjoner – som digital aktiva funksjonalitet og dokumentadministrasjon.. 

J.P.Morgan og ConsenSys er to ledende organisasjoner i Enterprise Ethereum og har en lang historie med samarbeid etter å ha ledet etableringen av Enterprise Ethereum Alliance, hjelper med å få en Mainnet Ethereum-klient, Hyperledger Besu, til Linux Foundation, og samarbeide om bransjeapplikasjoner bygget på Quorum, som f.eks komgo og Covantis. Siden lanseringen av Quorum i 2016 har ConsenSys og J.P.Morgan samarbeidet for å gjøre Ethereum til den valgte plattformen for bedrifter som bygger sikre og tilpassbare forretningsnettverk i stor skala.

“Opprettelsen av Quorum var en første for J.P. Morgan, både når det gjelder å utvikle sin egen blockchain-protokoll, og åpen sourcing-programvare for utviklermiljøet,” sa Umar Farooq, Global Head of Blockchain., J.P.Morgan. “Vi er utrolig stolte av bruken av Quorum de siste årene og er glade for å ha ConsenSys som en partner for å bringe visjonen videre.” 

ConsenSys vil slå sammen sin eksisterende veikart for protokollteknikk med Quorum, og utnytte det beste fra begge kodebaser. All Enterprise Ethereum-protokollteknologi hos ConsenSys vil falle inn under merkevaren ConsenSys Quorum, og utviklere vil ha muligheten til å velge den underliggende teknologibakken. Quorum vil forbli åpen kildekode og bli interoperabil med ConsenSys ’andre ledende blockchain-produkter, for eksempel Codefis økonomi- og handelsapplikasjonspakke. J.P.Morgan vil være kunde av ConsenSys avanserte funksjoner og tjenester distribuert på Quorum.

“Allerede før den aller første blokken på Ethereum ble utvunnet og ConsenSys ble dannet, har vi samarbeidet med J.P. Morgan om Ethereum-bevis på konsept- og produksjonssystemer. Vi er enormt glade for å gå ombord Quorum i ConsenSys Enterprise Ethereum-stakken, og ser frem til å forene vår Hyperledger Besu-baserte Enterprise Ethereum-klient med Quorum, og støtte alle Quorum-installasjonene globalt. Vi ser frem til å fortsette vårt mangesidige partnerskap med J.P. Morgan i mange år og innlede en tid med virksomhet og mainnet-kompatibilitet, ”sa Joseph Lubin, grunnlegger og administrerende direktør i ConsenSys og medskaper av Ethereum.. 

I tillegg til ConsenSys ‘oppkjøp av Quorum, gjorde J.P.Morgan en strategisk investering i ConsenSys for å støtte sitt oppdrag å hjelpe utviklere med å bygge neste generasjons nettverk og gjøre det mulig for bedrifter å lansere kraftigere finansiell infrastruktur.

Om ConsenSys

ConsenSys er det ledende programvareselskapet Ethereum. Vi lar utviklere, bedrifter og mennesker over hele verden bygge neste generasjons applikasjoner, lansere moderne finansiell infrastruktur og få tilgang til det desentraliserte nettet. Vår produktsuite, sammensatt av Infura, Quorum, Codefi, MetaMask, and Diligence, betjener millioner av brukere, støtter milliarder av blockchain-baserte spørsmål for våre kunder, og har håndtert milliarder dollar i digitale eiendeler. Ethereum er den største programmerbare blockchain i verden, ledende innen forretningsadopsjon, utviklerfellesskap og DeFi-aktivitet. På dette pålitelige, åpen kildekode-fundament bygger vi morgendagens digitale økonomi. For å utforske produktene og løsningene våre, besøk https://consensys.net/.

Om J.P.Morgan’s Corporate & Investeringsbanken

J.P.Morgan’s Corporate & Investment Bank er en global leder innen bank, markeder og verdipapirtjenester. Verdens viktigste selskaper, regjeringer og institusjoner overlater oss til sin virksomhet i mer enn 100 land. Med $ 27 billioner av eiendeler under forvaring og $ 607 milliarder dollar i innskudd, Corporate & Investment Bank gir strategisk rådgivning, skaffer kapital, styrer risiko og utvider likviditet i markeder rundt om i verden. Ytterligere informasjon om J.P.Morgan er tilgjengelig på www.jpmorgan.com

Produkt kunngjøring Nyhetsbrev Abonner på vårt nyhetsbrev for de siste Ethereum nyheter, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer. E-postadresse Eksklusivt innholdEthereum Q3 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Staking Ecosystem ReportRapportere

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Komplett guide til Blockchain Business NetworksGuide

Komplett guide til Blockchain Business Networks

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produktWebinar

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produkt

Sentralbanker og pengens fremtidHvitt papir

Sentralbanker og pengens fremtid

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map