ConsenSys introducerar tokenbyten för MetaMask

blogg 1NyheterUtvecklareFöretagBlockchain förklaradeHändelser och konferenserPressNyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

E-postadress

Vi respekterar din integritet

HomeBlogPressmeddelande

ConsenSys introducerar tokenbyten för MetaMask

Jämför och byt ut tokens inom MetaMask för bästa handelsupplevelse i DeFiby ConsenSys 6 oktober 2020 Upplagt 6 oktober 2020

MetaMask Mockup 3

Idag introducerade ConsenSys MetaMask Swaps: en funktion att jämföra och byta tokens direkt inuti MetaMask, Världens mest populära Ethereum-plånbok och webbläsare. Funktionen är initialt tillgänglig för användare av MetaMask-tillägget i Firefox-webbläsaren och kommer snart att rullas ut till andra webbläsare och MetaMask Mobile. MetaMask litar av miljontals användare att säkert lagra och använda digitala tillgångar och erbjuder nu det största utbudet av tokens till de bästa priserna i DeFi. Den nya token swapp-funktionen hämtar offerter över flera decentraliserade likviditetskällor för att säkerställa att användare får det de letar efter till bästa tillgängliga pris.

Under de senaste månaderna har användare antagit decentraliserade börser (DEX) i stor skala. Jämfört med centraliserade börser kan DEX erbjuda fler par när de handlar, få tillgång till en större mångfald av tokens och möjliggöra icke-depotbyten som håller pengarna säkrare. Användare av decentraliserade börser får emellertid ofta inte det bästa priset när otillräcklig likviditet är tillgänglig, eller om en viss decentraliserad börs inte har det bästa tillgängliga priset.

Tidigare var MetaMask-användare tvungna att navigera i många decentraliserade börser eller aggregatorer, som erbjuder olika uppsättningar tokens till olika priser. Inte bara är detta obekvämt, men varje token måste godkännas för handel på varje plats separat, vilket skapar en komplex och kostsam användarupplevelse.

Den nya token swapp-funktionen effektiviserar all tillgänglig likviditet för en förbättrad och integrerad användarupplevelse – vilket ökar effektiviteten hos Web3 och DeFi och ytterligare möjliggör för slutanvändare att få tillgång till det snabbt växande decentraliserade finansiella systemet.

”MetaMask erbjuder nu den bästa handelsupplevelsen i DeFi. Swappar kommer att gynna dem som aktivt använder MetaMask, liksom nya användare som handlar på börser och samlare, säger Jacob Cantele, produktchef påMetaMask. “Vi tror att ökad transparens och effektivitet för DeFi på Ethereum kommer att resultera i en bättre nätverksupplevelse för alla.”

MetaMask samarbetade med ConsenSys Codefi för att integreraUniswap, AirSwap,Och andra ledande DEX-enheter och DEX-aggregatorer. Samarbetet är en del av ett fokuserat arbete från ConsenSys för att utveckla ledande mjukvarulösningar för handel och decentraliserade finansmarknader som utnyttjar öppna protokoll..

Jämför och byt inuti MetaMask-plånboken

  • Bästa priserna.DEX-aggregatorer använder olika handelsstrategier som resulterar i olika priser beroende på tillgången och dess storlek. Genom att begära priser från alla tillgängliga samlare, tillsammans med enskilda marknadsförare, säkerställer MetaMask att varje användare alltid får de bästa priserna i DeFi.
  • Djupaste likviditeten. Varje aggregat samverkar med ett antal olika likviditetskällor. Varje källa har en begränsad mängd likviditet. Genom att hämta beställningar från flera aggregatorer, till exempel Uniswap, Airswap, Kyber, 0xAPI, 1 tum. Utbyte, dex.ag , Paraswap,TotleOch privata marknadsförare har MetaMask tillgång till mest likviditet i DeFi-ekosystemet.
  • De flesta poletter. Att hämta beställningar från flera aggregatorer säkerställer att varje MetaMask-användare har tillgång till alla tillgängliga tokens i DeFi.
  • Låg gas.Varje aggregat följer en annan väg för att hitta den bästa handeln. Varje rutt kräver olika gasavgifter för att genomföra transaktionen. MetaMask hittar de bästa priserna och bestämmer vilken aggregat som är mest gaseffektiv för en viss handel.
  • Färre godkännanden.Användare behöver inte längre godkänna varje token på flera aggregatorer. Med MetaMask godkänner användare bara varje token en gång, vilket minskar gaskostnaderna och förenklar godkännandeprocessen.
  • Integrerad UX. Förutom att förenkla godkännandeprocessen kommer användarna att få tillgång till all likviditet direkt från MetaMask UI. Tidigare måste användare besöka antingen enskilda DEX eller aggregat och navigera varje användarupplevelse oberoende. Genom att tillhandahålla en enda strömlinjeformad upplevelse möjliggör MetaMask användare med både avancerad och grundläggande Web3-kunskap att få tillgång till hela ekosystemet.

Att ge en bättre DeFi-upplevelse till Ethereum-ekosystemet

Genom att tillhandahålla en enda helhetsupplevelse ger MetaMask Web3-användare insikt och verktyg som behövs för att surfa och interagera med hela den decentraliserade webben.


En enklare, strömlinjeformad upplevelse med MetaMask minskar komplexiteten för nya tokenanvändare och underlättar antagandet av DeFi. MetaMask möjliggör fler affärer mer effektivt genom att ge en optimerad väg för varje handel.

Ladda ner webbläsarklienten för MetaMask här

Om ConsenSys

ConsenSys är det ledande Ethereum-programvaruföretaget. Vi gör det möjligt för utvecklare, företag och människor världen över att bygga nästa generations applikationer, lansera modern finansiell infrastruktur och komma åt det decentraliserade nätet. Vår produktsvit, sammansatt avInfura, Q uorum, Codefi, MetaMask, Och Diligence, tjänar miljontals användare, stöder miljarder blockchain-baserade frågor för våra kunder och har hanterat miljarder dollar i digitala tillgångar. Ethereum är den största programmerbara blockkedjan i världen, ledande inom affärsadoption, utvecklare och DeFi-aktivitet. På denna betrodda öppen källkodsbyggnad bygger vi morgondagens digitala ekonomi. För att utforska våra produkter och lösningar, besök https://consensys.net/.

Mediekontakter:[e-postskyddad]

MetaMask SwapsProduktmeddelandeNyhetsbrevPrenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste Ethereum-nyheterna, företagslösningar, utvecklarresurser och mer.E-postadressExklusivt innehållEthereum Q3 2020 DeFi-rapportRapportera

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportRapportera

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Staking Ecosystem ReportRapportera

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Komplett guide till blockchain-affärsnätverkGuide

Komplett guide till blockchain-affärsnätverk

Hur man bygger en framgångsrik Blockchain-produktWebinar

Hur man bygger en framgångsrik Blockchain-produkt

Centralbanker och pengarnas framtidVitt papper

Centralbanker och pengarnas framtid

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map