Codefi-sandlådorna: Produktuppdatering från januari 2021

blogg 1NyheterUtvecklareFöretagBlockchain förklaradeHändelser och konferenserPressNyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

E-postadress

Vi respekterar din integritet

HemBloggCodefi

Codefi-sandlådorna: Produktuppdatering från januari 2021

Codefi Assets Sandbox är den första i en serie mjukvarumiljöer som utvecklats av ConsenSys Codefi. Av Nicole Adarme 29 januari 2021 Upplagt 29 januari 2021

Codefi Sandbox-blogg

Codefi Assets Sandbox  

Att förstå effekterna och funktionerna hos digitala tillgångar kan vara utmanande. De första finansiella aktörerna har dock redan börjat dra nytta av dessa innovationer.

Under de senaste två åren har kapitalförvaltare, investeringsbanker, transferagenter, mäklarhandlare, centrala säkerhetsförvar, registrerade investeringsrådgivare och crowdfunding-plattformar över hela världen sträckt sig för att bättre förstå hur Codefi Assets-plattformen och Ethereum blockchain kommer att ändra sättet de utfärdar, distribuerar och hanterar finansiella produkter på. 

Som svar lanserar vi idag Codefi Assets Sandbox – en testplattform som gör det möjligt för finansinstitut att bedöma och utforska digitala tillgångar i ett simulerat digitalt ekosystem. Tillgångssandlådan kan anpassas till den miljö där en finansiell institution verkar, vilket möjliggör experiment, lärande, utbildning och demonstration: 

  • Experimentera: Simulera digital tillgångstilldelning, distribution och utbyte. 
  • Lära sig: Ge tillgång till teammedlemmar som vill lära sig hur Codefi Assets fungerar och vad det innebär att driva en blockchain.
  • Tåg: Hantera användare, investerare ombord och skapa digitala tillgångar utan riskerna med verklig implementering tills ditt team är klart.
  • Övertyga: Få åtkomst till produktdemos för att visa funktionerna och fördelarna med plattformen för dina intressenter. 

Inom sandlådan kommer kapitalförvaltare, investeringsfonder och andra företag att få tillgång till alla funktioner i Codefi Assets, en heltäckande plattform för digital tillgångshantering och API som möjliggör digitalisering av ett brett utbud av finansiella produkter och transaktioner.

Tillgångssandlådan innehåller följande funktioner och mer:

  • Anpassningsbar emission: Förenkla och konfigurera utformningen, emissionen och distributionen av slutna och öppna medel samt instrument för skuldkapitalmarknader som nollkuponger, obligationer med fast ränta och rörlig ränta.
  • Inbyggd efterlevnad: Se till att dina digitala tillgångar överensstämmer med bestämmelserna genom att använda kod som är modellerad efter traditionell värdepapperslag. 
  • Accelerated Investor Onboarding: Påskynda KYC- och AML-operationer, ange distributionsregler, dela efterlevnadsdata med tillsynsmyndigheter och andra nätverksdeltagare och effektivisera granskning.
  • Unified Lifecycle Management: Automatisera bearbetning av inköps- och inlösenorder samt distribution av företagsåtgärder (inkl. Utdelning och kupongbetalningar).
  • Effektiviserad sekundär handel: Gör det möjligt för investerare att enkelt handla inom peer-to-peer-marknader. Rensa och avveckla transaktioner i realtid med flera betalningsalternativ, inga förseningar och ingen motpartsrisk.
  • Realtids investerarregister: Övervaka ditt tillgångsregister i realtid. Behåll en transparent och oföränderlig historik över transaktioner, visa positions- och prestationsmätvärden och skapa handlingsbara insikter allt från en enda instrumentpanel.

API-versionen för utvecklare

Codefi Assets API Sandbox är också tillgängligt för utvecklare som vill experimentera med blockchain-baserade tillgångar i sin applikation. Ange i kontaktformuläret om du är intresserad av API-versionen av Codefi Assets Sandbox, så skickar vi den information du behöver för att komma igång.

Gå till tillgångslådans sandlåda

Codefi sandlådor

Assets Sandbox är den första i en serie mjukvarumiljöer som utvecklats av ConsenSys Codefi. Senare under Q1.2021 lanserar ConsenSys Codefi sin Workflow Sandbox och dess CBDC Sandbox.

Lär dig mer om CBDC Sandbox Registrera dig för CBDC Sandbox

Sandbox Community Sessions

För att hålla den institutionella gemenskapen informerad om framstegen och lärdomarna i Codefi Sandboxes, kommer ConsenSys Codefi att hålla månatliga community-sessioner på webinarformat som värd för våra produktledningar. Den första sessionen kommer att äga rum i februari 2021.

Produktgrupperna kommer också att finnas tillgängliga för support och frågor via vår Discord-kanal.

Registrera dig för den första community-sessionen Samarbeta med Codefi Assets on Discord

Codefi SandboxProduktuppdateringNyhetsbrevPrenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste Ethereum-nyheterna, företagslösningar, utvecklarresurser och mer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map