Codefi-sandkassene: Produktoppdatering fra januar 2021

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HjemBloggCodefi

Codefi-sandkassene: Produktoppdatering fra januar 2021

Codefi Assets Sandbox er den første i en serie med sandkasseprogramvaremiljøer utviklet av ConsenSys Codefi. Av Nicole Adarme 29. januar 2021 Utgitt 29. januar 2021

Codefi Sandbox-blogg

Codefi Assets Sandbox  

Å forstå effekten og funksjonaliteten til digitale eiendeler kan være utfordrende. Imidlertid har førstegangs økonomiske aktører allerede begynt å dra nytte av disse innovasjonene.

De siste to årene har kapitalforvaltere, investeringsbanker, overføringsagenter, meglerforhandlere, sentrale sikkerhetsbevis, registrerte investeringsrådgivere og crowdfunding-plattformer over hele verden strukket seg ut for å bedre forstå hvordan Codefi Assets-plattformen og Ethereum blockchain vil endre måten de utsteder, distribuerer og administrerer finansielle produkter på. 

Som svar lanserer vi i dag Codefi Assets Sandbox – en testplattform som vil tillate finansinstitusjoner å vurdere og utforske digitale eiendeler i et simulert digitalt økosystem. Assets Sandbox kan tilpasses miljøet der en finansinstitusjon opererer, og tillater eksperimentering, læring, opplæring og demonstrasjon: 

  • Eksperiment: Simuler utstedelse, distribusjon og utveksling av digitale eiendeler. 
  • Lære: Gi tilgang til teammedlemmer som ønsker å lære hvordan Codefi Assets fungerer og hva det betyr å operere på en blockchain.
  • Tog: Administrer brukere, investorer om bord, og opprett digitale eiendeler uten risikoen for implementering i den virkelige verden til teamet ditt er klart.
  • Overbevise: Få tilgang til produktdemoer for å vise funksjonene og fordelene ved plattformen til dine interessenter. 

Innenfor sandkassen vil kapitalforvaltere, investeringsfond og andre virksomheter få tilgang til alle funksjonene til Codefi Assets, en helhetlig digital kapitalforvaltningsplattform og API som muliggjør digitalisering av et bredt spekter av finansielle produkter og transaksjoner.

Assets Sandbox inneholder følgende funksjoner og mer:

  • Tilpasses utstedelse: Forenkle og konfigurere utforming, utstedelse og distribusjon av lukkede og åpne midler, samt gjeldskapitalinstrumenter som nullkuponger, obligasjoner med fast rente og flytende rente.
  • Innebygd samsvar: Forsikre deg om at dine digitale eiendeler overholder regelverket ved å bruke kode som er modellert etter tradisjonell verdipapirlov. 
  • Accelerated Investor Onboarding: Fremskynde KYC- og AML-operasjoner, angi distribusjonsregler, dele samsvarsdata med regulatorer og andre nettverksdeltakere og effektivisere revisjon.
  • Unified Lifecycle Management: Automatiser behandlingen av innkjøps- og innløsningsordrer samt distribusjon av virksomhetshandlinger (inkl. Utbytte og kupongutbetalinger).
  • Strømlinjeformet sekundærhandel: Gjør investorer i stand til enkelt å handle innenfor peer-to-peer-markeder. Fjern og avgjør transaksjoner i sanntid med flere betalingsalternativer, ingen forsinkelser i oppgjøret og ingen motpartsrisiko.
  • Investorregister i sanntid: Overvåke eiendomsregisteret ditt i sanntid. Behold en gjennomsiktig og uforanderlig historie med transaksjoner, vis posisjons- og ytelsesberegninger, og generer handlingsbar innsikt alt fra ett dashbord.

API-versjonen for utviklere

Codefi Assets API Sandbox er også tilgjengelig for utviklere som ønsker å eksperimentere med blockchain-baserte eiendeler i deres applikasjon. Vennligst spesifiser i kontaktskjemaet om du er interessert i API-versjonen av Codefi Assets Sandbox, så sender vi deg informasjonen du trenger for å komme i gang.


Få tilgang til eiendelssandkassen

Codefi sandkasser

Assets Sandbox er den første i en serie med sandbox-programvaremiljøer som er utviklet av ConsenSys Codefi. Senere i Q1.2021 vil ConsenSys Codefi lansere sin Workflow Sandbox og sin CBDC Sandbox.

Lær om CBDC Sandbox Registrer deg for CBDC Sandbox

Sandbox Community Sessions

For å holde det institusjonelle samfunnet informert om fremdriften og læringene til Codefi-sandkassene, vil ConsenSys Codefi avholde månedlige fellessamlinger på webinarformat som er levert av produktledelsene våre. Den første økten vil finne sted i februar 2021.

Produktteamene vil også være tilgjengelige for support og spørsmål over Discord-kanalen vår.

Registrer deg for den første fellessessionen Engasjere deg med Codefi Assets on Discord

Codefi Sandbox Produktoppdatering Nyhetsbrev Abonner på vårt nyhetsbrev for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map