Codefi Activate lanserer Filecoin Storage Application

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HomeBlogCodefi Aktiver

Codefi Activate lanserer Filecoin Storage Application

av James Beck 20. oktober 2020 Publisert 20. oktober 2020

Skjermbilde 20 okt 14 28 30

Filecoin Storage-nettappen og API, drevet av Codefi Activate, muliggjør prisoppdagelse for desentralisert lagring.

I dag Codefi Aktivere lanserte Filecoin-lagring for å gi den beste oversikten over Filecoin-markedet for desentral lagring, tilgjengelig via en webapp og en API. Målet er å gjøre prisoppdagelse for lagring i Filecoin-nettverket enkelt og gjennomsiktig.

Filecoin Storage-appen består av en enkel, søkbar markedsplass som lar deltakere i økosystemet få et fullstendig bilde av Filecoin-lagringsmarkedet og lar klienter filtrere, sortere og finne de beste gruvearbeiderne for deres behov. Filecoin-gruvearbeidere, som tilbyr datalagringstjenester, kan bruke appen til å kunngjøre priser og tilgjengelighet til en markedsplass som klienter blar gjennom, som engasjerer seg med gruvearbeidere for å lagre og hente data gjennom lagringstilbud.

Hvordan fungerer Filecoin-lagringsmarkedet

Filecoin er et peer-to-peer-nettverk som lagrer data, med innebygde økonomiske insentiver for å sikre at filer lagres pålitelig over tid. Desentralisert lagring er et kritisk element i Web3-stakken, og Filecoin Storage-plattformen på Codefi Activate vil legge til rette for en aktiv markedsplass for priser og kjøp av lagring i Filecoins opprinnelige kryptovaluta, FIL. 

I Filecoin betaler brukere lagringsgruvearbeidere for å lagre filene sine. Gruvearbeidere kjører programvare og maskinvare for å lagre filer for klienter og få kompensasjon for å gjøre det. Alle som vil lagre filene sine eller få betalt for å lagre andre brukeres filer, kan bli med i Filecoin. Tilgjengelig lagring og priser kontrolleres ikke av et enkelt selskap. I stedet legger Filecoin til rette for åpne markeder for lagring og henting av filer der alle kan delta. 

Utforsk Filecoin Storage App på Codefi Activate

Filecoin Storage gir en komplett oversikt over Filecoin-lagringsmarkedet, tilgjengelig via en webapp så vel som en API. Appen spør alle aktive gruvearbeidere og lagrer relevant informasjon, inkludert gruvearbeiderens konto-ID, lagringskapasiteten de tilbyr, den månedlige prisen per gibibyte, deres beliggenhet og et rykte.

Skjermbilde 20. oktober 14-28-30.png

Omdømme er en poengsum som representerer effektiviteten til lagringsleverandører: deres evne til å tilby store mengder lagring, opprettholde null til lav feil, gjennomføre avtaler og opprettholde konkurransedyktige priser. Poengsummen er på en skala fra 0-100 der en score på 0 gjenspeiler en mislykket lagringsleverandør og en poengsum på 100 representerer best mulig poengsum. Inkludert i poengsummen er antall bekreftede aktive avtaler, feil, tilgjengelig gruvedrift som tilbys, og forespørselsprisen for bergverkets lagring i forhold til medianprisen som tilbys i nettverket. 

Den nåværende versjonen av omdømmescore er en enkel vektet beregning basert på: 

Skjermbilde 20. oktober 16-01-21.png

Brukere som leter etter lagring, kan spørre markedet og bore seg inn i en spesifikk gruvearbeider for å lære hvor mange vellykkede avtaler gruvearbeideren har behandlet, feilene de har opplevd, og til og med lage en “lagringsavtale” direkte fra applikasjonen. Lagringsavtalen kan deretter sendes inn via en Lotus-klient, og hvis den godtas, kan du starte en aktiv kontrakt på Filecoin-nettverket.

Skjermbilde 20. oktober 14-33-33.png

Neste skritt

Codefi Activate er glade for å bidra til den historiske Filecoin-lanseringen og er ivrig etter å støtte og engasjere seg i samfunnet! Ta kontakt hvis du har spørsmål eller ønsker API-tilgang til Filecoin Storage-data. Og hold øye med lanseringen av DeFi Bridge senere i dette kvartalet.

Filecoin Storage er nå live!

Filecoin-nettverket mainnet gikk live forrige uke, og Filecoin Storage-markedet er nå tilgjengelig for bruk på Codefi Activate. 

Se lagringsmarkedet for FIL

Om Codefi Activate

Codefi Activate er en plattform som muliggjør lansering av desentraliserte nettverk og akselererer deltakelse av nettverksbrukere. Hensikten er å fjerne kompleksiteten ved å delta i desentraliserte nettverk ved å legge til rette for interaksjoner mellom nettverksbrukere, aktivatorer og skapere. Aktiver dashbordet gir brukerne en makroøkonomisk oversikt over nettverket. Dette dashbordet skiller ut og presenterer live nettverksinformasjon, slik at en bruker kan forstå hva neste tiltak å ta med tokens.

KundemeldingDeFiFilecoinFilecoin StorageNyhetsbrev Abonner på vårt nyhetsbrev for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map