Å bryte inn i Blockchain: Hvordan få en jobb i Crypto

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPressNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HomeBlogBlockchain forklart

Å bryte inn i Blockchain: Hvordan få en jobb i Crypto

Hvordan jeg fikk jobb i ConsenSys og mitt råd til ikke-utviklere som er ivrige etter å begynne å jobbe heltid i krypto. av Mason Nystrom 25. november 2019 Publisert 25. november 2019

Bryter inn i blockchain

Dette essayet består av tre deler:

 1. Min historie 
 2. Råd om hvordan du kan bryte inn i blockchain / crypto
 3. Lag din søknad og hvor du skal se etter en jobb 

Min historie

Jeg er ikke en OG. Jeg har ikke vært i krypto siden B.E. (før Ethereum), og har aldri vært en første driver eller tidlig adopterer av teknologi. Jeg hørte først om bitcoin mens jeg var på undergrad da en professor ga oss en lekseroppgave for å undersøke og forklare hvordan blockchain fungerer. I min uendelige visdom googlet jeg svaret før timen, snublet gjennom en forklaring i løpet av timen, og glemte deretter alt umiddelbart. 

Damn, for en feil. 

Først da jeg deltok på bryllupet til kompisen min et par måneder senere, ble jeg begeistret for begrepene blockchain-teknologi. 

Hvis du vil humorisere meg en limerick om emnet …

I bryllupet traff jeg Dan. 

Han kritiserte systemet, den amerikanske dollaren, mannen. 

En uforanderlig hovedbok proklamerte han.


Blokkjeder er desentraliserte og pålitelige, fortsatte han å forklare.

Bitcoin og Ethereum forhindrer sensur

Og vil føre til ekte personopplysninger.

Han uttalte at blokkjeder eliminerer mellommannen.

Flittig lyttet, fremdeles, forstod jeg ikke.

Nok en whisky-cola spurte jeg mannen bak baren

Ikke bekymre deg, sa Dan, du har allerede kommet veldig langt. 

Ok, nok rimer … 

Nysgjerrig av potensialet som blockchain-teknologi kunne tilby og behagelig slukket av den åpne baren, fortsatte vi å chatte i et par timer. Når jeg kom hjem, begynte jeg å dykke dypere inn i Bitcoin og Ethereum. Jeg leste alt jeg kunne finne, lyttet til podcaster, så på youtube-videoer og prøvde å snakke med alle som hadde erfaring med blockchain. 

Heldigvis var jeg i ferd med å fullføre min Master i Business Management da jeg ble fascinert av krypto som ga meg ledig tid til å forfølge denne interessen. Jeg ønsket ikke at skolen skulle komme i veien for utdannelsen min, og bestemte meg for å ta en praksisplass på en lokal kryptovalutautveksling. Husk: Min erfaring før jeg jobbet på børsen var som personlig trener og forskningsassistent i et sportsprestasjonslaboratorium. Min grad var i bedriftsledelse, selv om jeg hadde minimal forretningserfaring. 

Wow, snakk om en oppoverbakke. 

Men jeg lærte mye. Jeg var heldig nok til å være omgitt av mennesker som delte en kjærlighet til det forstyrrende potensialet i kryptonettverk. Jobbbeskrivelsen min var udefinert og inkluderte oppretting av innhold, hjelp med markedsføring via e-post, hjelp til kundesupportteamet, undersøkelse av første mynttilbud og utførelse av due diligence av selskaper med mål om å oppføre kryptoassets på vår børs. 

Etter å ha interning i noen måneder, la jeg merke til Ryan Selkis ring for Messari-analytikere. Ivrig søkte jeg og fikk tilgang til et verdifullt nettverk av kryptoentusiaster. Jeg hjalp til med å skrive noen få aktivaprofiler som var veldig fordelaktige for å fremme min forståelse av kryptoøkosystemet. Etter å ha fullført masterprogrammet var jeg forpliktet til å jobbe i kryptosfæren. Innprentet med en lidenskap og litt, nå relevant arbeidserfaring, møtte jeg neste del av reisen og søkte på jobber. 

Heldigvis, med mye hardt arbeid, fikk jeg flere jobbmuligheter i løpet av et par måneder. Jobbsøket mitt var vanskelig og krevde å lage forskjellige skriftlige arbeider for å vise frem mine evner og kunnskaper – til slutt fikk jeg en jobb hos ConsenSys på markedsføringsteamet. Nå, etter å ha jobbet hos ConsenSys i over et år, kan jeg virkelig si at jeg har elsket hvert minutt. Det er et levende selskap, fylt med rare og sprø mennesker som alle brenner for å gjøre verden til et blockchain-sted (Ha, forstå det, jeg byttet bedre ut med blockchain). 

Nå som du har hørt historien min, vil jeg dele noen råd som jeg tror kan hjelpe deg med å finne en jobb i den rare verden av krypto.

Råd til nykommerne 

Det er bare to typer råd: rådene noen gir videre fordi de fungerte for dem, eller de ydmyke og stadig tilstedeværende rådene som læres gjennom anger. Begge er verdifulle, men du bør bare kopiere det tidligere. 

Rådene mine stammer fra både det som fungerte for meg og de tingene jeg ikke gjorde. Selv om det gjelder mange mennesker, er mitt råd rettet mot enkeltpersoner med liten arbeidserfaring, nåværende universitetsstudenter eller de som har et par år under beltet som ønsker å gjøre en karriereendring. Med andre ord, hvis du heter Vitalik, trenger du kanskje ikke dette rådet.

Tenk på dette rådet som en meny, velg og velg et par alternativer som høres appetittvekkende ut for deg og forplikter deg til dem. Konsistens betyr noe. 

Bli praktikant

Hvis du er student på alle nivåer og har sjansen til å bli praktikant, anbefaler jeg det på det sterkeste. Dette er kanskje det beste alternativet for studenter som ønsker å lære mer om denne rare verden og få litt erfaring. Som jeg sa tidligere, var interning for en lokal kryptovalutautveksling i Hong Kong en flott førsteopplevelse å få føttene våte og bli nedsenket i kryptorommet.. 

Frivillig

Frivillighet kan være en fin måte å få litt erfaring, bygge CV og skape forbindelser i kryptoverdenen. Jeg stiller frivillig med Messari ved å skrive kryptoassetprofiler. Ryan Selkis ’initial ring for analytikere var akkurat det jeg lette etter, et sted å komme i gang, å hoppe inn og lære så mye som mulig. Jeg lærte direkte om ERC20-tokens, lag 2-tilstandskanaler og mer ved å skrive kryptoassetprofiler, så vel som indirekte gjennom osmose. Når du er rundt eksepsjonelle mennesker, flyter deres kunnskap og erfaring fra dem til alle andre. Jo nærmere du er disse menneskene, jo mer lærer du. Periode. 

Personlig sett var Messari en betydelig fordel for karrieren min tidlig, ikke bare i erfaring, men også når det gjelder vekst. I den ‘virkelige’ forretningsverdenen lytter folk når CV-en din har en Ivy League-skole eller leser McKinsey, Goldman Sachs eller [sett inn ditt favorittfirma med store navn]. Det kan være uheldig, men mennesker har et ønske om å tildele status. 

Messari, ConsenSys, Multicoin Capital, Ikigai, Pantera Capital, Binance og Coinbase er noen av de mest kjente firmaene i krypto. Mer anekdotisk har jeg sett mange frivillige fra Messari flytte heltid til krypto alt for når de får en mer omfattende plattform – Messari-samfunnet – de brukte det som innflytelse for å få merke seg av de riktige menneskene. 

Lang historie kort, jeg var i stand til å bruke erfaringene og kunnskapene fra internship og Messari-stillingen som frivillig til å gi meg en jobb i ConsenSys. Jeg mottok også intervjuer og jobbtilbud fra andre kjente firmaer innen kryptoøkosystemet. Å gjøre det tok karrieren min innen blockchain fra 0 til 1, som alltid er det tøffeste trinnet i enhver utvikling. 

Skrive

Derek Hsue, Myles Snider, Chris Burniske, Phil Bonello, Tony Sheng og Kyle Samani ble alle navn i krypto fordi de begynte å skrive blogger om blockchain-emner, hovedsakelig relatert til investering eller forskning. En av de høyeste ferdighetene du kan utnytte er din evne til å skrive. Det er vanskelig ikke bare å skrive godt innhold, men å være modig til å gi meningene dine der ute. Når det er sagt, kan alle være forfattere – fortell aldri deg selv noe annet. Jeg tenkte aldri på meg selv som forfatter heller. Nå er jeg forfatter og markedsfører på ConsenSys, og jeg forfatter ConsenSys Marked Intel-nyhetsbrev (som jeg sa, utnytt). 

Noen enkle stykker eller former for skriving:

 • Hvis du ikke føler deg komfortabel med å dele tankene dine, kan du komme over det! Hvis du virkelig vil lette på det, begynn med å oppsummere store, lange eller komplekse brikker. Du vil bli overrasket over hvor lite tid folk bruker på å lese. Kuratert innhold er viktig. 
 • Domenekompetanse: undersøke konsepter i et bestemt domene. Ethereum og personvern. Blockchain-prosjekter i forsyningskjeden. Stablecoins. Utlånsprotokoller.
 • Gjennomganger. Du gjorde noe, vis nå andre hvordan du gjør det!   

kvitring

Hvis du ikke liker å skrive lang form, er Twitter din frelser. Selv om jeg ikke er mye tweeter, verdsetter CryptoTwitter de som deltar eller stiller relevante spørsmål. Noen av de lyseste menneskene i krypto bruker Twitter til å bygge sine merker som Ryan Sean Adams, Meltem Dimirros, Nic Carter, Ari David Paul, Hasu, Tom Shaughnessy. Bare ikke vær et troll eller fryktmaker. 

Bruk andre sosiale medier

Mens Twitter har et sterkt kryptosamfunn, kan du finne det foretrukne mediet ditt ved hjelp av Instagram, Reddit, Telegram eller andre sosiale medier. De fleste kan bare lykkes på noen få medier som Twitter og Linkedin eller Instagram og Tik Tok, så bruk det som føles mest autentisk. 

Svar på spørsmål om Quora, det hjelper deg å forstå krypto- og oppnåelsesvisninger eller øke merkevaren din. Hvis du svarer på nok spørsmål, så har du et skriftlig stykke. 

Bli med på møter, arrangementer og klubber

Hvis du er lokalt full av blockchain-aktivitet, anbefaler jeg å gå til møter eller fellesskapsarrangementer, hvorav de fleste er gratis. Noen vanlige steder å finne arrangementer inkluderer oppmøte og Eventbrite. For universitetsstudenter, sjekk ut skolens blockchain-klubb eller start din egen! Jeg anbefaler ikke konferanser hvis du leter etter en jobb, ettersom konferansebilletter ikke gir en god avkastning med mindre du er utrolig på nettverk (la oss innse at du sannsynligvis ville vært ansatt hvis du var). 

Flytt til en kryptoby

Av natur er vi alle produkter av miljøet vårt. Det er ingen hemmelighet at hvis du vil lykkes innen teknologi, bør du sannsynligvis bo der innovasjon skjer. Jeg sier ikke at du trenger å flytte til en stor teknologiby som New York eller San Francisco, men du bør dra nytte av det hvis du bor der. Andre nye teknologiske byer i USA inkluderer Los Angeles, Denver, Austin, Dallas og Seattle. Hvis du er villig til å dra til utlandet, har du enda flere muligheter. Asiatiske, spesielt Kina, Hong Kong eller Singapore, vil alle være gode steder å flytte til og gi deg et forsprang. Også hører jeg Berlins vakre om sommeren.

Jeg vil påpeke dette ved å si hvor du bor blir mindre viktig. Det er mange blockchain-selskaper som har fjerntliggende arbeidskulturer som ConsenSys. Etter hvert som fjernarbeid blir mer populært blant verktøy som Zoom og Slack, forventer jeg at remote blir normen. Hvis du er ekstern eller i en by som ikke er et teknologisk knutepunkt, bør du fortsatt bli med i ditt lokale kryptosamfunn! 

Utnytt dine styrker (veiviserens evner) 

De med litt arbeidserfaring bør bruke den. Hvis du har noen ferdigheter, inkludert: 

 • Analytiker (excel wizard)
 • CPA (regnskapsveiviser)
 • CFA (veiviseren “Jeg gir ikke investeringsråd”)
 • Advokat (lei deg aldri av rettspraksisveiviseren)
 • Fryktløs offentlig høyttaler (lyd- eller podcastveiviser)
 • Skriv som Dickens (tastaturveiviser) 
 • People Wizard (selskaper bokstavelig talt betaler for nettverk, det kalles forretningsutvikling)
 • Prosess (detaljorientert og operativ veiviser)
 • Design (Photoshop og grafisk veiviser)
 • Økonomisk kunnskap (krypto understøttes av insentivmekanismer og spillteori) 

Hvis du har noen av disse ferdighetene, har du en fordel i forhold til mange andre som for tiden er i krypto. For studenter og ungdommer der ute, utnytt tiden din til å lære nye ferdigheter eller få erfaring. 

Gi hjelp og hjelp

Dette betyr ikke å si til noen “vennligst gi meg beskjed om hvordan jeg kan være nyttig” som om du er en VC eller parodi VC-konto. Kryptoverdenen er liten sammenlignet med annen bransje. Du kan nå ut til folk på Twitter og i mindre grad Linkedin. Ikke ta kontakt med lederen for et VC-firma eller administrerende direktør for ditt favorittkryptoselskap. De vil sannsynligvis ikke svare. Finn noen nyere i firmaet, ettersom de sannsynligvis har mer tid og vil forholde deg til deg som ung profesjonell. Det er en haug med artikler om hvordan du kan nå ut til folk, så jeg vil ikke si så mye annet enn at du burde finne en måte å tilby verdi på. 

Noen eksempler:

 • Folk søker alltid etter ting, hjelper dem med å finne informasjonen de trenger. 
 • Sortering av innhold, nyheter, informasjon, data, mennesker, utdanningsmateriell osv. 
 • Start et lokalt nettverk i samfunnet ditt
 • Tenk utenfor boksen – folk er ikke alltid i stand til å fortelle deg hva de vil / trenger. Hva kan ditt unike sett med ferdigheter og egenskaper tilby? 

YouTube eller Podcast

Kanskje du ikke er en ordsmed, men du utmerker deg med å lage videoer, spesielt liveinnhold som blir stadig mer populært. Start din egen kanal eller lag noen introvideoer. I det minste kan du se livevideoer av dine favoritt YouTubers (CryptoBobby, Ivan on Tech og The Crypto Bubble) og stille spørsmål eller komme med kommentarer i løpet av deres livestream. Du lærer og blir mer komfortabel å nå ut. 

Podcasting er grunnlagt for kryptodiskusjon. Ariana Simpson og Meltem Demirors har en flott podcast. Tony Sheng eksperimenterte med en morsom podcast (venter fortsatt på neste sesong). Hva Bitcoin gjorde av Peter McCormack. Nathaniel Whittemore startet Long Reads søndag som kuratert innhold og nå er vert for en vellykket podcast / livestream. Tips: kortere podcaster er vanligvis bedre. Gjør podcastene dine til en historie (Crazy Genius), lærerik (Gimlet) eller annerledes. Ikke bare tro at en podcast betyr intervju med x person. Se Robinhood Snack’s Podcast eller Naval og Nivis podcast fra Spydspiss eller Hvordan bli rik

Reddit

Hvis du ikke føler deg komfortabel med å tvitre, skrive mellomstore innlegg eller strekke ut hånden – bli komfortabel med det, seriøst. Men hvis du er ny i krypto og redd for Cunninghams lov, still spørsmål om Reddit og delta i diskusjoner. Dette vil hjelpe deg å lære, innse at du er smartere enn du tror, ​​og at internettfolk ikke er noe å frykte. 

Finn en blockchain-kompis

Finn en venn som er like lidenskapelig som deg, og samarbeid med hverandre om noen av de ovennevnte emnene. Ingen kommer til toppen alene, bortsett fra Chuck Norris –– Chuck Norris kommer til bunnen av den og får toppen til å føle seg alene. 

Lag din søknad

Det er to måter å finne en jobb på. Den enkle og harde måten. 

Den enkle måten

Vær et menneske og gå nettverk. I all oppriktighet er nettverk en av de beste måtene å finne en jobb. Å gjøre en innsats for å nå ut, gå til nettverksarrangementer eller kommunisere på nettet vil hjelpe deg mer enn du vet. På slutten av dagen prøver vi bare å få venner, og folk vil jobbe med venner.  

Den harde veien

Det beste rådet jeg kan tilby: du må skille deg ut og målrette publikum. Kvaliteten på søknaden din er viktigere enn mengden søknader du sender. Å sende samme følgebrev eller søknad til 100 jobber kan gi deg en jobb, men hvis det bare er en håndfull selskaper du virkelig vil jobbe i, må du anstrenge deg for å få den jobben. 

Multicoin Capital opprettet en av de beste jobbapplikasjonene Jeg har noen gang sett. Her er et utdrag:

Du bør lese all vår forskning, du bør undersøke Kyle Twitter, og du bør bruke mye tid på å lage din avhandling. Vi sier alt dette for å skremme de fleste kandidatene fordi vi får altfor mange søkere som bruker 1-3 timer og produserer middelmådige søknader. Vi ser etter eksepsjonelt nivå av analyse og forpliktelse av tid og energi.

Ikke optimaliser for hastighet. Optimaliser for kvalitet. Hvis du er bekymret for at vi er i nærheten av å gi et tilbud til noen andre, er det bare å spørre via e-post eller Twitter. Når du har sendt inn søknaden din, kan du forvente at Kyle vil presse tilbake alle krav du fremsetter. Det er poenget med øvelsen. “

Det vil ikke være lett å søke på en jobb, og du trenger å kjenne publikum. For folk som Multicoin-grunnleggerne Kyle og Tushar, er det enkelt å finne synspunktene deres på Twitter og unngå å skrive om hvor bra CVet ditt er, eller hvorfor de skal velge deg på grunn av Ivy League-utdannelsen din (hint: de bryr seg ikke). 

Mitt siste råd for å lage søknaden din – badass-folk er forskjellige, så tenk annerledes. 

 • Lage en grafisk, diagram, eller video for å uttrykke noe visuelt. 
 • Lag et nettsted eller nyhetsbrev som gir noe verdifullt, for eksempel en liste over møtetider for hvert krypteringsprosjekt med åpen kildekode.
 • Undersøk et supernisje tema som er relatert til blockchain og skriv / tweet om dine funn. Det skal ikke være overfladisk, men det trenger ikke å være helt revolusjonerende, bare twitt / skriv / snakk din versjon og meninger. 
 • Arbeidsgivere verdsetter mennesker som handler alene og produserer kule dritt. 

Hvis du fremdeles er student eller bare et år eller to på skolen, kan du betrakte deg som heldig. Du har sannsynligvis færre forpliktelser og god tid på hendene – eller tid du kan bruke mer effektivt – på å bygge merkevaren din og følg guiden ovenfor. 

En merknad om CV-en

Igjen, gjør ditt CV spesifikt. Hvis du er helt tapt på hvordan du lager CV eller ønsker å starte fra bunnen av, Harvard tilbyr mye gratis materiale. Det er heller ingen grunn til at du ikke kan bli kreativ på CV eller i det minste legge til noen estetisk tiltalende mal. Husk at du har å gjøre med mennesker (med øgle hjerner) som naturlig trekkes til lyse farger, grafikk og bilder. Til slutt, bruk data og beregninger når det er mulig, selv om det bare viser din sosiale medievekst fra måned til måned, reddit karma-poeng eller visninger til blogginnleggene dine.. 

Hvor du skal lete

 • AngelList – et av de beste stedene å finne en jobb i krypto, hendene nede. 
 • ConsenSys Labs – Mange av porteføljeselskapene våre ansetter!
 • Bevis på talent Job Board – For de eldre / tekniske
 • ConsenSys karriereside – kom og bli med i Mesh.
 • Linkedin – å finne krypto- og blockchain-jobber på LinkedIn blir mer normalt.
 • Proof of Work vanlig applikasjon – yup, det er som college igjen.  
 • Nyhetsbrev – følg nyhetsbrev fra favorittbedriftene dine, og de vil ofte kunngjøre nye stillinger eller muligheter. 
 • Crypto Jobs – Har også en visuelt vennlig liste for å finne jobber.
 • Cryptocurrency jobber – Og en til.

Siste tanker

Arbeid hardt, vær ydmyk og leve lykkelig. 

Til slutt vil jeg takke ConsenSys for at de ga meg muligheten til å jobbe i et felt jeg elsker, omgitt av utrolige individer. Også takk Crypto Twitter, de fleste av dere er kjempebra. 

Ta gjerne kontakt med meg videre twitter (@masonnystrom) eller mail meg på [e-postbeskyttet] hvis du har spørsmål eller tilbakemeldinger. 

Ansvarsfraskrivelse: Visningene uttrykt av forfatteren ovenfor representerer ikke nødvendigvis synspunktene til Consensys AG. ConsenSys er et desentralisert samfunn med ConsenSys-bloggen som en plattform for medlemmer å fritt uttrykke sine forskjellige ideer og perspektiver. 

Abonner på vårt nyhetsbrev for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer. E-postadresse Eksklusivt innholdEthereum Q3 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Komplett guide til Blockchain Business NetworksGuide

Komplett guide til Blockchain Business Networks

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produktWebinar

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produkt

Introduksjon til tokeniseringWebinar

Introduksjon til tokenisering

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map