Blockchain i regjeringen og offentlig sektor

Hva er fordelene med Blockchain i regjeringen og offentlig sektor?

En blockchain-basert digital myndighet kan beskytte data, strømlinjeforme prosesser og redusere svindel, avfall og misbruk samtidig som det øker tilliten og ansvarligheten. På en blokkjedebasert regjeringsmodell deler enkeltpersoner, virksomheter og myndigheter ressurser over en distribuert hovedbok sikret ved hjelp av kryptografi. Denne strukturen eliminerer ett enkelt feilpunkt og beskytter iboende sensitive data fra borgerne og myndighetene.

En blokkjedebasert regjering har potensial til å løse eldre smertepunkter og muliggjøre følgende fordeler:

  • Sikker lagring av data fra myndighetene, innbyggerne og virksomheten
  • Reduksjon av arbeidskrevende prosesser 
  • Reduksjon av for store kostnader knyttet til administrasjon av ansvarlighet
  • Redusert potensial for korrupsjon og misbruk
  • Økt tillit til offentlige sivile systemer

Det distribuerte storeformatet kan brukes til å støtte en rekke offentlige og offentlige applikasjoner, inkludert digital valuta / betaling, landregistrering, identitetsstyring, sporbarhet i forsyningskjeden, helsevesen, bedriftsregistrering, beskatning, stemmegivning (valg og fullmektig) og ledelse av juridiske enheter.

Virkelige blockchain-applikasjoner

Hvordan bruker regjeringer Blockchain akkurat nå?

Flere regjeringer blir med i løpet for å vedta lovgivning og starte pilotprosjekter sentrert rundt blockchain-teknologi hver dag. Regjeringer kan utnytte blockchain-teknologi for å gi cybersikkerhet, prosessoptimalisering og integrere hyperkoblede tjenester mens de styrker tillit og ansvarlighet.

Dette er en liste over administrasjoner som har startet eller forbereder seg på å lansere blockchain-prosjekter over hele verden.

Les merHvordan bruker regjeringer Blockchain akkurat nåOn-demand Webinar

Legitimasjonsadministrasjon for myndigheter og næringsliv

Sikkerhet og identitet er komplekse og stadig utviklende spørsmål for både bedrifts- og myndighetssystemer. Blockchain-baserte løsninger gir eksepsjonell nytte for å løse problemer med identitet og digitale systemer. Dette webinaret – med tittelen Credential Management for Government and Enterprise – gir en oversikt på høyt nivå av hvor identitetsadministrasjon er i dag, hvordan vi kom hit, og hvordan vi kan gå over til neste trinn og utover, samtidig som vi sørger for å utnytte eksisterende arkitektur og infrastruktur.

Se nåLegitimasjonsadministrasjon for myndigheter og næringsliv

Enterprise Blockchain Solutions for Government

En Enterprise Ethereum-løsning for regjeringen

Ved å bruke hele stakken med bedriftsverktøy bygger ConsenSys blockchain-operativsystemet for offentlige organisasjoner. Vår offentlige løsning bruker OpenLaw smarte kontrakter, Treum kapitalforvaltningsløsning, den uPort identitetsadministrasjonsløsning, og prosessautomatisering fra Pantheon og Kaleido

Vår løsning gir en privat bedriftskjede utviklet spesielt for myndighetene. Den har muligheten til å tilordne forskjellige nivåer av tilgang til autoriserte brukere, og sikrer uavhengig validering av transaksjoner og operasjoner som skaper full sikkerhet og ansvarlighet, samtidig som de overholder relevante personvernstandarder.. 


Løsningen vår gjør det mulig for borgere, innbyggere og bedrifter å delta og administrere dataene sine, og skape et sikkert system som vil effektivisere samhandling mellom myndigheter og borgere, samtidig som informasjonen sikres mot hacking og svindel.

ConsenSys regjeringsstabel

På toppen av vår sikre blockchain-arkitektur bygger ConsenSys ut et kjernesett med funksjonelle elementer som vil tillate et første sett med typiske statlige funksjoner.

  • Identitetsstyring: Sotara vil gjøre det mulig for myndighetsarbeidere og borgere å registrere identiteten sin i blockchain, administrere eiendeler og sikkerhet, sende og be om legitimasjon, autorisere transaksjoner og administrere data på en sikker måte
  • Smart regulering: Sotara vil tillate byråer å designe og lage juridiske dokumenter og forskrifter med manipuleringssikre blockchain-baserte smarte kontrakter
  • Kapitalforvaltning og prosesssporing: Sotara vil modellere og legge til rette for offentlige prosesser og øke muligheten til å spore digitale og fysiske eiendeler
  • Budsjettering og økonomistyring: Sotara vil spore og avstemme offentlige transaksjoner umiddelbart og gjennomsiktig, dramatisk redusere kostnader og øke effektiviteten.

Interoperabiliteten til plattformen vil gi rom for flere applikasjoner ettersom flere offentlige funksjoner overgår til blockchain-baserte løsninger.

Spotlight Initiative

Brooklyn-prosjektet

Et bransjeaktivt initiativ ledet av Consensys for å fremme token-drevet økonomisk vekst og forbrukerbeskyttelse. Brooklyn-prosjektet er viet til blockchain-lov, regulering og politikk.

Brooklyn-prosjektetStatlig sakstudie

EU Blockchain Observatory & Forum: Akselerere blockchain-innovasjon i Europa

Blockchain i EU. Et initiativ ledet av EU-kommisjonen med sikte på å støtte og akselerere utviklingen av blockchain-økosystemet i EU.

EU Blockchain Observatory amp Forum Fremskynder innovasjon i blockchain i Europa

Hva er Blockchain brukstilfeller i regjeringen og offentlig sektor?

 

Hvordan vil blockchain påvirke smarte byer?

En smart by bruker informasjonsteknologi og data for å integrere og administrere fysisk, sosial og forretningsinfrastruktur for å strømlinjeforme tjenester til innbyggerne, samtidig som den sikrer effektiv og optimal utnyttelse av tilgjengelige ressurser. I kombinasjon med teknologi, IoT, cloud computing og blockchain-teknologi, kan myndighetene levere innovative tjenester og løsninger til innbyggerne og lokale kommuner. 

Blockchain kan tilby mekanismen for å skape en sikker infrastruktur for å administrere disse funksjonene. Spesielt kan den gi en sikker interoperabel infrastruktur som gjør at alle smart-bytjenester og -funksjoner kan operere utover de planlagte nivåene. ConsenSys har jobbet mot å realisere smarte byinitiativer i Dubai og Zug.

Statlig sakstudie

Smart Dubai: Bruk blockchain for å skape en sømløs byopplevelse i De forente arabiske emirater

Blockchain for smarte byer. Smart Dubai er et initiativ ledet av His Highness Sheikh Mohammad bin Rashid Al Maktoum, som søker å gjøre Dubai til den lykkeligste byen på jorden ved å utnytte blockchain, AI og IoT-teknologi.

Smart Dubai ved hjelp av blockchain for å skape en sømløs byopplevelse i De forente arabiske emiraterMyndighetene & Identitetsstudie

Zug Digital ID: Vi introduserer sivil identitet i blockchain

Blockchain for regjeringen. Zug ID er et initiativ pionert av Zug-regjeringen som gir en digital, desentralisert, suveren identitet til hver av borgerne, slik at de kan delta i regjeringsrelaterte aktiviteter som å bli bekreftet av byens tjenestemenn, avgi stemmer og få tilgang til offentlige tjenester. 

Zug Digital ID Introduserer sivil identitet på blockchain

Hvordan vil blockchain påvirke sentralbank?

Sanntids bruttooppgjør er den kontinuerlige prosessen med å gjøre opp mellombankbetalinger i sentralbankregister i motsetning til oppgjør på slutten av hver dag. Blockchain muliggjør en betydelig økning i transaksjonsvolum og nettverksresiliens som gjør det mulig for sentralbanker å behandle RTGS i raskere tempo, med økt sikkerhet. 

Bank & Finansstudie

Prosjekt Ubin: Utforske potensialet til Distribuert Ledger-teknologi i sentralbank

Blockchain for bank. Prosjekt Ubin er et konsortium blockchain-anstrengelse ledet av Monetary Authority of Singapore som forestiller seg institusjonell infrastruktur ved å implementere sanntids bruttooppgjørssystemer med fullt transaksjons privatliv, endelig oppgjør og ingen eneste feilpunkt.

Prosjekt Ubin Utforsk potensialet til Distribuert Ledger-teknologi i sentralbankBank & Finansstudie

Prosjekt Khokha: Å skyve grensene for RTGS med blockchain

Blockchain for sentralbank. Project Khokha er en Enterprise Ethereum-løsning som er banebrytende av den sørafrikanske reservebanken, og øker transaksjonsvolumet og motstandsdyktigheten i nettverket, samtidig som kravene til konfidensialitet opprettholdes for bruttooppgjør i sanntid.

Prosjekt Khokha Pushing grensene for RTGS med blockchain

Hvordan vil blockchain strømlinjeforme validering av utdanning og faglige kvalifikasjoner?

Å holde akademiske og profesjonelle oppnåelsesdata på en kryptert identitetslommebok gir enkeltpersoner muligheten til å kontrollere tilgangen til dataene sine. Det gjør det også mulig for skoler, universiteter og arbeidsgivere å validere “attester” for kurs og oppnådd arbeid. 

Hvordan vil blockchain-teknologi påvirke vaksinasjonssporing?

Registrering av vaksinasjonsdata på blockchain gjør det mulig for skoler, forsikringsselskaper og medisinske leverandører å validere vaksinasjoner raskt. Denne prosessen utløser automatisk tilsvarende mikrobetalinger og delegerer tilgang til fordeler basert på medisinsk status.

Hvordan vil blockchain-teknologi håndtere sporing av studielån og tilskudd?

Smarte kontrakter kan programmeres for å administrere lån og tilskuddssøknader, dispensere lån og spore overholdelse av vilkårene. Denne automatiserte ytelsessporingen muliggjør sanntidsdata og økt gjennomsiktighet, samsvar og sikkerhet.

Hvordan vil blockchain-teknologi påvirke innkrevingen av lønnsavgift?

Smarte kontrakter kan strømlinjeforme skatteinnkrevingsprosessen ved å matche skatteopplysninger med inntektstransaksjoner og beregne skatte- og trygdeavdrag. Et blockchain-basert system overfører automatisk nettolønn og skattebetalinger til sine respektive mottakere. Koordinert automatisering gir skatteinnkreving effektivitet, hastighet og sikkerhet.

ConsenSys Real World Blockchain Case Studies helt

"Vi som selskap og bransje har en unik mulighet til å gjenopprette tilliten mellom mennesker og institusjoner. Ved å opptre ansvarlig i dag, kan vi bidra til at vi samlet kan høste fordelene med denne kraftige teknologien i morgen. ”

Joe Lubin

Medstifter av Ethereum og grunnlegger av ConsenSys

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map