Automated Convertible Note Generator: Legal Document Generator | # Juridiska verktyg

Välkommen till ConsenSys (“ConsenSys”) Legal Toolkit Microsite and Document Generators (“Microsite”). Genom att komma åt eller använda denna Microsite anger du att du har läst och förstått dessa Microsite Användningsvillkor och vår sekretess- och kakepolicy (tillsammans “Användningsvillkoren”), bekräftar att alla Användarvillkor gäller för din användning. på denna Microsite och godkänner att vara bunden av användarvillkoren. Du måste acceptera dessa användarvillkor för att kunna använda Microsite. Om du har frågor om användarvillkoren, sluta omedelbart all användning av Microsite och kontakta [e-postskyddad]. Dessa användarvillkor kan periodvis ändras utan föregående meddelande, så du bör kontrollera användarvillkoren före varje användning av Microsite. När användarvillkoren ändras kommer datumet för den senaste versionen att visas högst upp på denna sida.

A. Inga juridiska tjänster eller förhållande mellan advokat och klient

Även om Microsite är en juridisk online-portal som ger användare juridisk information och tillgång till viss självhjälp, fyll i blanketterna, är den inte en ersättning för juridisk rådgivning från kvalificerad rådgivare. Innehåll som tillhandahålls och dokument som genereras via Microsite är endast avsedda för informationsändamål och kanske inte är lämpliga för din unika skatt, affär eller andra specifika omständigheter. Du bör inte och har inte behörighet att förlita dig på Microsite som en källa till juridisk eller skatterådgivning. Din användning av Microsite skapar ingen relation mellan advokat och kund mellan dig och ConsenSys.

D. Information som tillhandahålls mikroplatsen

Du kommer att uppmanas att tillhandahålla viss information för att generera material med hjälp av Document Generator. Genom att skicka information till Dokumentgeneratorn intygar och garanterar du att du har all nödvändig rätt och befogenhet att tillhandahålla sådan information och att sådan information inte är konfidentiell. Vår användning av sådan information är föremål för vår integritets- och cookiepolicy. ConsenSys kan inte garantera säkerheten för sådan information eller det material som genereras av Document Generator, och vi kan inte garantera att sådan information eller material inte kommer att raderas, förloras eller felfria.

E. Inga garantier och ansvarsbegränsning

ANVÄNDNING AV MIKROSÄTET OCH ALLA MATERIAL GENERERAT GENOM MIKROSÄTET ÄR HELT PÅ DIN EGNA RISK. Information som tillhandahålls på Microsite och dokument som genereras genom Microsite tillhandahålls ”som de är” utan någon form av garanti, varken uttrycklig eller underförstådd, inklusive utan begränsning garantier för säljbarhet, lämplighet för ett visst syfte eller icke-intrång. Vissa jurisdiktioner tillåter inte undantag från underförstådda garantier, så dessa undantag gäller kanske inte för dig.

ConsenSys lägger till, ändrar, förbättrar eller uppdaterar informationen och dokumenten på Microsite regelbundet utan föregående meddelande. ConsenSys är inte skyldigt att uppdatera materialet på Microsite eller att hålla dig informerad om juridisk utveckling. ConsenSys tar inget ansvar för några fel eller utelämnanden i innehållet på Microsite.

De resultat som erhålls genom användning av Microsite beror mest på den information som du har angett i dokumentgeneratorn. Genom att använda Microsite avstår du från alla rättigheter eller anspråk du kan ha mot ConsenSys dess leverantörer eller någon annan part som är involverad i att skapa, producera eller leverera Microsite-innehållet (tillsammans, “Innehållsleverantörerna”). Under inga omständigheter och under ingen juridisk teori ska någon innehållsleverantör vara ansvarig gentemot dig eller någon annan person för direkta, indirekta, speciella, tillfälliga eller följdskador av något slag som uppstår till följd av din tillgång till eller användning av Micrositen.

F. Överensstämmelse med IRS Circular 230

För att säkerställa överensstämmelse med Treasury Department och IRS-reglerna informerar vi dig om att alla diskussioner om skattefrågor eller annan information på Micrositen eller i dokument som visas eller genereras genom Microsite inte är avsedda att användas och inte kan användas för syfte att (i) undvika påföljder som kan införas enligt Internal Revenue Code eller (ii) främja, marknadsföra eller rekommendera till en annan part transaktioner eller ärenden som tas upp här.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map