Automated Convertible Note Generator: Legal Document Generator | # Juridiske verktøy

Velkommen til ConsenSys (“ConsenSys”) Legal Toolkit Microsite and Document Generators (“Microsite”). Ved å få tilgang til eller bruke dette Microsite, indikerer du at du har lest og forstått disse vilkårene for bruk av Microsite, og våre retningslinjer for personvern og informasjonskapsler (samlet sett “vilkårene for bruk”), og erkjenner at alle vilkårene for bruk gjelder for din bruk. på dette Microsite, og godtar å være bundet av vilkårene for bruk. Du må godta disse vilkårene for bruk for å kunne bruke Microsite. Hvis du har spørsmål om vilkårene for bruk, må du umiddelbart stoppe all bruk av Microsite og kontakte [e-postbeskyttet]. Disse bruksvilkårene kan endres med jevne mellomrom uten varsel, så du bør sjekke vilkårene for bruk før hver bruk av Microsite. Når vilkårene for bruk endres, vil datoen for den siste revisjonen vises øverst på denne siden.

A. Ingen juridiske tjenester eller advokat-klientforhold

Selv om Microsite er en online juridisk portal som gir brukere juridisk informasjon og tilgang til visse selvhjelp, “fyll ut de tomme” skjemaene, er det ikke en erstatning for juridisk rådgivning fra kvalifiserte rådgivere. Innhold som leveres og dokumenter generert gjennom Microsite er kun for informasjonsformål og er kanskje ikke egnet for dine unike skatter, virksomheter eller andre spesifikke omstendigheter. Du bør ikke og er ikke autorisert til å stole på Microsite som en kilde til juridisk eller skatterådgivning. Din bruk av Microsite skaper ikke noe advokat-klientforhold mellom deg og ConsenSys.

D. Informasjon gitt til Microsite

Du blir bedt om å oppgi viss informasjon for å generere materiale ved hjelp av Document Generator. Ved å sende informasjon til dokumentgeneratoren, garanterer du at du har all nødvendig rett og myndighet til å gi slik informasjon, og at slik informasjon ikke er konfidensiell. Vår bruk av slik informasjon er underlagt våre retningslinjer for personvern og informasjonskapsler. ConsenSys kan ikke garantere sikkerheten til slik informasjon eller materialet som genereres av Document Generator, og vi kan ikke garantere at slik informasjon eller materiale ikke blir slettet, mistet eller feilfritt.

E. Ingen garantier og ansvarsbegrensning

BRUK AV MIKROSIDET OG ALLE MATERIALER GENERERT GENNEM MIKROSIDET ER HELT PÅ DIN EGNE RISIKO. Informasjon gitt på Microsite og dokumenter generert gjennom Microsite gis “som den er” uten noen form for garanti, hverken uttrykkelig eller underforstått, inkludert uten begrensning, garantier for salgbarhet, egnethet for et bestemt formål eller ikke-krenkelse. Noen jurisdiksjoner tillater ikke utelukkelse av underforståtte garantier, så disse unntakene gjelder kanskje ikke for deg.

ConsenSys legger til, endrer, forbedrer eller oppdaterer informasjonen og dokumentene på Microsite med jevne mellomrom uten varsel. ConsenSys er ikke forpliktet til å oppdatere materialet på Microsite eller å holde deg informert om juridisk utvikling. ConsenSys påtar seg intet ansvar eller ansvar for feil eller mangler i innholdet på Microsite.

Resultatene oppnådd ved bruk av Microsite vil avhenge hovedsakelig av informasjonen du har lagt inn i Document Generator. Ved å bruke Microsite, frafaller du alle rettigheter eller krav du har mot ConsenSys sine leverandører eller andre parter som er involvert i å lage, produsere eller levere Microsite’s innhold (samlet, “Innholdsleverandørene”). Under ingen omstendigheter og under ingen juridisk teori skal noen innholdsleverandører være ansvarlige overfor deg eller andre personer for direkte, indirekte, spesielle, tilfeldige eller følgeskader av noe slag som oppstår som følge av din tilgang til eller bruk av Microsite..

F. IRS Circular 230 Overholdelse

For å sikre overholdelse av finansdepartementets og IRS-forskrift, informerer vi deg om at enhver diskusjon om skattesaker eller annen informasjon på Microsite eller i dokumenter som vises eller genereres gjennom Microsite ikke er ment å brukes, og ikke kan brukes, til Formålet med (i) å unngå straffer som kan bli pålagt i henhold til Internal Revenue Code eller (ii) fremme, markedsføre eller anbefale til en annen part enhver transaksjon eller sak som er adressert her.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map