Aktivera anspråk och satsningsguide

blogg 1NyheterUtvecklareFöretagBlockchain förklaradeHändelser och konferenserPressNyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

E-postadress

Vi respekterar din integritet

HomeBlogCodefi Aktivera

Aktivera anspråk och satsningsguide

av Collin Myers 24 september 2020 Upplagt 24 september 2020

aron visuals 3jBU9TbKW7o unsplash

Activate_Skale_InlineImage-1.png

Detta är den officiella anspråks- och insatsguiden för dina SKL-tokens.

Alla köpare av SKL-token kan göra anspråk på och sätta in sina tokens från och med den 24 september kl. 21:00 UTC. Vi rekommenderar att du avslutar processen senast den 28 september för att säkerställa att dina tokens sätts in när den första epoken sätts i drift den 1 oktober och att du kan slutföra beviset för användning före den 1 december.

Om du inte gör anspråk på och sätter in dina tokens före den 1 oktober måste du vänta tills nästa epok börjar den 1 november och du kommer inte att samla belöningar under oktobermånaden, och du kommer inte heller att kunna slutföra beviset för användning krav på att överföra SKL-tokens för andra ändamål senast den 1 december. Du kan läsa mer om tidsfrist för användning här.

Se det här dokumentet som källan till sanningen för instruktioner om hur du gör anspråk på och satsar på Activate, all annan dokumentation har chansen att vara bedräglig och inte godkänd av Activate eller SKALE.

Följ också vår Telegramgrupp och se Vanliga frågor om SKALE Staking för mer information och uppdateringar. Om du stöter på ett problem, kontakta kundsupport på https://activateteam.zendesk.com.

KOMMA IGÅNG

För att komma igång, starta Activate-webbplatsen och logga in på ditt konto.

Innan du gör anspråk och sätter in dina tokens, se till att du har tillräckligt med ETH i din registrerade plånbok för att täcka bensinkostnaderna i samband med transaktionerna.

STEG 1: GÖRA DINA TECKEN

När du har loggat in ska du automatiskt omdirigeras till instrumentpanelen. Klicka på “Skaffa mina tokens” för att starta popup-fönstret för token-anspråk och visa sammanfattningen av ditt köpta belopp och tillhörande SKL-token-tilldelning. Se till att du har anslutit plånboken som du registrerade som din mottagande plånbok under inköpsflödet.

Klicka på “Hämta mina SKL-tokens” för att initiera överföringsbegäran. Detta bör öppna ett modal för din registrerade plånbok för bekräftelse. När du har bekräftat vänligen vänta medan överföringen behandlas. Om din överföring har lyckats bör du kunna se en bekräftelseskärm.

1.1 Klicka på

1.1 Klicka på “Get my tokens” för att starta popup-fönstret token claiming

1.2 Visa sammanfattningen av ditt köpta belopp och tillhörande SKL-token-tilldelning. Klicka på “Hämta mina SKL-tokens” för att initiera överföringsbegäran.

1.2 Se sammanfattningen av ditt köpta belopp och tillhörande SKL-token. Klicka på “Hämta mina SKL-tokens” för att initiera överföringsbegäran.

1.3 När du har bekräftat vänligen vänta medan din överföring behandlas.

1.3 När du har bekräftat vänligen vänta medan din överföring behandlas.

1.4 Om din överföring har lyckats bör du kunna se en bekräftelseskärm.

1.4 Om din överföring har lyckats bör du kunna se en bekräftelseskärm.

STEG 2: NAVIGERA ATT INSTÄLLA DASHBOARD

När du har gjort anspråk på dina tokens är du redo att spela! Välj ”Insats” i det övre menyraden för att navigera till den insatta instrumentpanelen.

STEG 3: VÄLJ EN VALIDATOR

I undermenyn “Insats” kommer du att kunna se de olika validerare som du kan välja mellan att delegera dina tokens till. Programmet Aktivera har funktionen för att tillåta användare att spela med flera validerare om du väljer det.

Om du är intresserad av att lära dig mer om varje validerare, klicka på deras logotyp för att se en rullgardinsmeny. I den här rullgardinsmenyn hittar du relevant information om varje validerare och viktig kontaktinformation om du behöver kontakta din validerare som du väljer för support.

När du väl har valt valideraren / validerna klickar du på den blå “Insats” -knappen som du ser till höger på skärmen för att starta delegeringsflödet.

Skärmdump 2020-09-29 kl. 21.28.59.png

STEG 4: KOMPLETT DELEGATIONSFÖRFRÅGAN

Efter att du har klickat på den blå ”Insats” -knappen med din validerare kommer du att uppmanas med nedanstående skärm innan du går in i delegationsflödet. Det är viktigt att läsa innehållet på den här skärmen noggrant eftersom det kommer att förklara nyanserna med att satsa med en validator i SKALE-nätverket. Efter att ha granskat nedanstående skärm klickar du på ‘Stake my first SKALE tokens’ för att komma in i delegationsflödet.

hur insats fungerar aktiverar.png

När du har gått in i delegationsflödet bör du börja med att ange den mängd SKL du vill satsa. Kom ihåg att för att tillfredsställa användarbeviset måste du spela 50% av dina tokens i 60 dagar. Som ett resultat finns det en knapp på 50%, 75% och 100% för att göra det lättare för dig att navigera. Dessutom kan du manuellt bestämma det belopp du vill satsa om du anger ett SKL-belopp som är lägre än 50% av dina totala saldos varningsskyltar i applikationen kommer att informera dig.

När du har lagt in ditt belopp till insatsen måste du välja din insatsperiod. För SKALE Mainnet Launch på Activate är den enda tillgängliga insatsperioden som börjar 2 månader. De andra alternativen är nedtonade och kommer att finnas tillgängliga efter den första 60-dagarsperioden. Detta gör det möjligt för alla tokeninnehavare oavsett storlek eller låsning att få samma% incitament för att starta nätverket.

Slutligen, för att se ytterligare information om tjänste- och snedstreckspolicyerna som implementerats av din valda validerare, se användarvillkoren som är länkade längst ner på skärmen. Dessa villkor måste accepteras innan du skickar in begäran.

När dessa tre steg är klara ska din skärm se ut som nedan. Klicka på ”fortsätt” för att slutföra delegeringsprocessen.

Skärmdump 2020-09-23 vid 18.32.32.png

STEG 5: SKICKA IN DELEGATIONSFÖRFRÅGAN

När du har klickat på “Fortsätt” ser du en sammanfattning av din delegeringsförfrågan längst upp till höger på skärmen för slutlig granskning innan du delegerar dina tokens. När du är redo att fortsätta klickar du på ”Stake SKL to Validator” som aktiverar din plånbok och ger dig en bekräftelseförfrågan.

Screen Shot 2020-09-23 at 18.35.05.png

När du har bekräftat transaktionerna i din plånbok kommer du att presenteras med en sammanfattningsskärm av din insatsförfrågan och nästa steg.

Screen Shot 2020-09-23 at 18.36.43.png

STEG 6: SKICKA IN DELEGATIONSFÖRFRÅGAN

Klicka på “Visa portfölj” för att navigera till din portföljsida som ger dig en översikt över dina väntande insatsförfrågningar, SKL-saldo, insatsöversikt och dina framsteg med bevis på att användningen är klar.

Skärmdump 2020-09-23 vid 18.39.48.png Decentraliserade nätverkSKALETagandeNyhetsbrevPrenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste Ethereum-nyheterna, företagslösningar, utvecklarresurser och mer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map