Aktiver Token Launch Standards

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPressNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HomeBlogCodefi Aktiver

Aktiver Token Launch Standards

av Collin Myers 11. desember 2019 Publisert 11. desember 2019

LaunchStandards bloggbilde

Fremme standarder for neste generasjon nettverkslanseringer

Våre prinsipper

Med Aktiver Vi streber etter å ta en standardbasert tilnærming for å skape robuste og inkluderende tokenøkosystemer i den blockchain-innfødte Web 3.0-økonomien. Våre standarder er drevet av kjerneprinsipper som fungerer som en nordstjerne når de lanserer, støtter og muliggjør desentraliserte nettverk:

  1. Etablere rettferdig, ansvarlig og gjennomsiktig praksis

  2. Gjør det mulig for morgendagens nettverk å desentralisere

  3. Fremme innovasjon i token distribusjonsmekanismer

  4. Øk deltakelsen for å akselerere nettverkseffekter 

Brooklyn-prosjektet

I november 2017 kunngjorde Brooklyn-prosjektet et open source-initiativ som mobiliserte et 1000+ medlemsfellesskap for å utvikle Forbruker Token Framework. Rammeverket representerte et første skritt mot å etablere globale standarder for verktøytegn. Verktøystokener er digitale representasjoner av tilgang, deltakelse og utvekslingsrettigheter i en desentralisert tokenøkonomi. 

Brooklyn-prosjektet har fokusert på salgs- og distribusjonsmetoder knyttet til disse tokens for å løse potensielle markedssvikt, samt den juridiske og forskriftsmessige uklarheten som desentraliserte prosjekter medfører.. 

Basert på det store arbeidet som ble gjort av Brooklyn-prosjektet, har Activate utviklet sitt eget sett med Token Launch Standards for å fungere som et tilpasningsdyktig rammeverk som gjenspeiler nylige fremskritt i rommet. 

For hvem gjelder disse standardene?

Det er flere aktører involvert i en Token Launch, som alle har et sett med individuelle standarder som er tilpasset Activate core-prinsippene.

  • Aktiver plattform – Vi er forpliktet til gjennomsiktige atferdskoder som aktivt fremmer deltakelse, innovasjon og utdanning for det globale blockchain-samfunnet.

  • Start deltakerne – Brukere som har til hensikt å kjøpe, kreve og demonstrere aktiv bruk av tokens i et desentralisert nettverk.

  • Start partnere – “Vetted” desentraliserte nettverk som brenner for deltakelse som ønsker å lansere sitt opprinnelige token på en distribuert, rettferdig og ansvarlig måte ved lansering av mainnet. 

Det tiltenkte formålet med våre Token Launch Standards er å sikre at kvalifiserte nettverk lanseres og er tilgjengelige på en gjennomsiktig og rettferdig måte. Dette vil akselerere global blockchain-adopsjon og utdanne deltakerne i morgendagens desentraliserte økonomi.

Ramme 7.png

Aktiver plattformstandarder

Lanseringspartnere må støtte Ethereum-økosystemet

Activate Platform vil bare støtte partnere som bygger nettverk for å fremme utviklingen av Ethereum-økosystemet.

Startpartnere er underlagt due diligence

Før vi støtter en nettverkspartner, gjennomfører Activate en aktsomhetsprosess som inkluderer en grundig evaluering av modenheten til den underliggende nettverksteknologien, opplevelsen av kjerneutviklingsteamet, utforming av insentivmekanismer, nettverksstyring og protokollenes omdømme i bransjen.

Registrering er åpen for alle 

Registrering for å delta i en nettverkslansering er åpen for alle som lykkes med å verifisere ID-en og fylle ut et protokollspesifikt spørreskjema.  

Tokens må distribueres på en rettferdig og enhetlig måte

Alle nettverkslanseringer vil inkludere en enhetlig og rettferdig tilnærming til tokenfordeling og prising (der det er aktuelt) på tvers av deltakerne, uavhengig av status eller bidragsnivå. 

Hver nettverkslansering må inneholde “Bevis for bruk”

Bevis for bruk er en programmerbar distribusjonsmekanisme, som krever at alle brukere som kjøper eller hevder tokens gjennom Activate, aktivt bruker dem på nettverket direkte før de er i stand til å bruke dem til alternative formål. Det kreves at alle tokens er ‘Ikke-overførbare’ eller ‘Ikke-innløsbare’ inntil kravene til bruk av bevis er oppfylt.

Tokens må være ‘låst til Mainnet’

Etter vellykket gjennomføring av en nettverkslansering forblir tokens låst til de har verktøyfunksjonalitet på Mainnet.

Start deltakerstandarder

Startdeltakere må fullføre ID-bekreftelse

Alle lanseringsdeltakere vil være pålagt å fullføre en ID-verifiseringsprosess før de registrerer seg for en nettverkslansering. ID-bekreftelsesprosessen innebærer å laste opp en foto-ID eller et pass, samt laste opp eller ta et personlig bilde (også kalt en “selfie”).

Startdeltakere må fullføre en protokollspesifikk opplæring

Deltakerne som er best posisjonert for å gi virkningsfulle bidrag til desentraliserte nettverk, er de som forstår formålet med protokollen, hvordan dens underliggende token brukes, og har til hensikt å bruke token til det formålet. Deltakerne kan forvente at denne opplæringen inkluderer en vurdering av nettverksformålet og nytten av det opprinnelige tokenet. 

Lanseringsdeltakere må fullføre ‘Bevis for bruk’

Alle lanseringsdeltakere er pålagt å bevise bruk ved å bli en aktiv deltaker i nettverket før tokens kan overføres fra den opprinnelige deltakeradressen. Bevis for brukskravene varierer basert på en lanseringspartners respektive nettverksdesign, men er designet for å tilpasse insentiver mellom lanseringspartnere og deltakere.

Start partnerstandarder

Nettverk må desentraliseres av design

Launch Partners må bygge nettverk som er designet for å være åpne, selvbærende og utformet for å bli “tilstrekkelig desentralisert”. Dette inkluderer å bygge en åpen kildekode som er avhengig av en rekke parter for å aktivt bruke, utvikle, vedlikeholde og / eller styre nettverket..

Nettverksinsentiver må muliggjøre en robust tokenøkonomi

Lanseringspartnere må ha forsvarlig økonomisk insentivdesign som fremmer deltakelse, nettverkssikkerhet og langsiktig selvbæredyktighet.

Lanseringspartnere må vise et minimum levedyktig nettverk

Potensielle lanseringspartnere må demonstrere et fungerende testnett av protokollen med en viss grad av ekstern deltakelse (ikke bare en whitepaper).

Launch Partners Must Coincide Token Launch With Mainnet Launch

Launch Partners må starte mainnet innen en rimelig tidsramme etter at token-lanseringshendelsen (f.eks. 28 dager).

Startpartnere må fullføre bakgrunnssjekker

Aktivering krever bakgrunnssjekk og dårlige aktørrapporter om alle lanseringspartnere for å sikre ytterligere omhu utover teknisk vurdering.

Lanseringspartnere må demonstrere en passende bruk av inntektene 

Aktivering krever, der det er aktuelt, en rimelig bruk av inntektene, som bør ekskludere utviklingsfinansiering for å oppnå en fullt fungerende mainnet-utgivelse.

Konklusjon

Vi tror at den blockchain-innfødte økonomien vil ha nytte av robuste nettverkslanseringsstandarder designet for å skape en gjennomsiktig, rettferdig og deltakende distribuert fremtid.

Activate Launch Standards kan naturligvis endres når vi samarbeider med regulatorer, gründere og rådgivere for å videreutvikle beste praksis. Når vi går inn i neste kapittel av Network Launches, bør bransjen påvirkes av tilpasningsdyktige standarder designet for å legge til rette for mer kompatible og kreative desentraliserte nettverkslanseringer, noe som reduserer barrierer for deltakelse. 

Vårt håp er at eksisterende og fremtidige økosystemdeltakere vil begynne å vedta og utvikle disse standardene når de lanserer et desentralisert nettverk. 

Skrevet av Collin Myers, Mara Schmiedt og Ejaaz Ahamadeen

Merk: Deltakelse i en tokenlansering er underlagt jurisdiksjonsloven og ekskluderer jurisdiksjoner, der auksjon og / eller handel med respektive tokens er forbudt, begrenset eller uautorisert i noen form.

Registrer deg og finn ut mer om vår kommende nettverkslansering på www.activate.codefi.network eller kontakt oss direkte på [e-postbeskyttet]

Desentraliserte nettverk DeFiIndustry Insight Nyhetsbrev Abonner på vårt nyhetsbrev for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me