Aktiver staking guide

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPressNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HomeBlogCodefi Aktiver

Aktiver staking guide

av Collin Myers 11. desember 2020 Publisert 11. desember 2020

aron visuals 3jBU9TbKW7o unsplash

Dette er den offisielle guiden for å sette SKL på Activate.

SKL-tokenholdere bosatt i aksepterte jurisdiksjoner kan nå bruke Aktiver plattform for å satse SKL med forskjellige validatorer. Denne guiden er skreddersydd mot nye brukere av Activate som ikke deltok i lanseringen av SKALE Network på Activate. Hvis du deltok i lanseringen av SKALE-nettverket på Activate, kan du se krevings- og innsatsguiden og belønningskravet og endre delegasjonsguiden for mer informasjon.

Dette dokumentet er kilden til sannheten for instruksjoner om hvordan du satser SKL på Activate. Enhver annen dokumentasjon har sjansen til å være falske og ikke godkjent av Activate eller SKALE.

Følg også vår Telegram-gruppen og se Vanlige spørsmål om SKALE Staking for mer informasjon og oppdateringer. Hvis du støter på et problem, kan du kontakte kundestøtte på https://activateteam.zendesk.com.

Starter

For å komme i gang, vennligst start Aktiver søknad.

Før du delegerer tokens, må du sørge for at du har tilstrekkelig ETH i din registrerte lommebok til å dekke gasskostnadene knyttet til transaksjonene.

TRINN 1: Få SKL

Hvis du ikke allerede har SKL, kan du bruke MetaMask bytter widget for å bytte til SKL. Når du er logget på MetaMask-lommeboken, klikker du på bytteknappen. Dette tar deg til skjermen (e) nedenfor der du kan få best utførelse ved å bytte ETH til SKL.

Bekreft token-adressen på etherscan før du bytter tokens til SKL, det er en rekke svindelbassenger og tokens som finnes.

Riktig adresse er:

0x00c83aeCC790e8a4453e5dD3B0B4b3680501a7A7

Skjermbilde 2020-12-10 klokka 14.40.53.png

Skjermbilde 2020-12-10 klokken 14.41.09.png

Skjermbilde 2020-12-10 kl 141.40 PM.png

TRINN 2: Naviger til SKL Staking Dashboard

Når du kommer til Activate-nettstedet, vil du se et kort på høyre side som ber deg om å “Start Staking SKL.” Etter å ha klikket på knappen vil du bli dirigert til staking dashbordet der du kan se de forskjellige validatorene som støttes på Activate marketplace.. Det er ikke påkrevd for brukere å opprette en brukerkonto for å satse SKL-tokens.

Skjermbilde 2020-11-30 klokka 13.50.25.png

TRINN 3: Koble lommeboken

Når du er på innsatsen på dashbordet i øvre høyre hjørne, vil du se ikonet “koble til lommebok”. Etter å ha klikket blir du bedt om å koble lommeboken du ønsker. Hvis du bruker Ledger, må du sørge for at Ethereum-appen din er åpen før du kobler til MetaMask.

Skjermbilde 2020-11-30 klokka 156.00.png

TRINN 4: Velg en validator

Når du har koblet lommeboken din, vil du kunne bla gjennom listen over validatorer som for øyeblikket godtar delegering i SKALE-nettverket. I dag støtter Activate delegering til 18 forskjellige validatorer og lar deg satse med flere validatorer hvis du velger å. Hvis du delegerer til flere validatorer, må du huske at dette vil doble bensinkostnadene. 

Hvis du er interessert i å lære mer om hver validator, klikker du på logoen deres for å se et rullegardinskjermbilde. I denne rullegardinmenyen vil du finne relevant informasjon om hver validator og viktig kontaktinformasjon i tilfelle du trenger å nå ut til valideringen din (e) for valg.

Når du har valgt valideringen din, velger du den blå ‘innsats’ -knappen du ser på høyre side av skjermen for å starte delegeringsflyten.

Skjermbilde 2020-11-30 klokken 14.11.11.png

TRINN 5: Hvordan fungerer staking av SKL

Etter å ha klikket på den blå ‘Stake’ -knappen med valideringen du vil, blir du bedt om det med skjermbildet nedenfor før du går inn i delegasjonsflyten. Det er viktig å les innholdet på denne skjermen nøye da det vil forklare nyansene ved å satse med en validator i SKALE-nettverket. Vi anbefaler at du satser SKL-tokens 5-7 dager før neste epokestart. Etter å ha gjennomgått skjermbildet nedenfor, vennligst klikk ‘Sett mine første SKALE-tokens’ for å komme inn i delegasjonsflyten.

Skjermbilde 2020-11-30 klokka 20.43.png

TRINN 6: Komplett delegasjonsforespørselsskjema

Når du har kommet inn i delegasjonsflyten, bør du starte med å angi mengden SKL du vil satse på den totale saldoen. Når du har angitt innsatsbeløpet, må du velge innsatsperioden. Foreløpig tilbyr SKALE Network bare 2 måneders innsatsperioder (dette blir automatisk valgt for deg). I løpet av de kommende månedene vil endringer og / eller tillegg til innsatsperioder bli avgjort gjennom en SKALE Network-tokenholderstemme. Inntil da tillater dette alle tokenholdere uansett størrelse eller låsing å motta de samme insentivene for å bidra til å sikre nettverket.

Til slutt, vennligst gå gjennom vilkårene for bruk som inkluderer ytterligere detaljer om tjenestene og retningslinjene for skråstrek implementert av den valgte validatoren din, som er koblet nederst på skjermen. Disse vilkårene må godtas før du sender inn forespørselen.

Når du har fullført disse tre trinnene, skal skjermen se ut som bildet nedenfor. Klikk ‘fortsett’ for å fullføre delegeringsprosessen.

Skjermbilde 2020-12-07 kl 12.24.38 PM.png

TRINN 7: Send inn delegasjonsforespørsel

Når du har klikket på ‘fortsett’, vil du se et sammendrag av delegasjonsforespørselen din øverst til høyre på skjermen for endelig gjennomgang før du delegerer tokens. Når du er klar til å fortsette, klikker du på ‘Stake SKL to Validator’ som aktiverer lommeboken din og gir deg en bekreftelsesforespørsel. Forsikre deg om at du har tilstrekkelig ETH i lommeboken til å betale for delegeringstransaksjonen.

Skjermbilde 2020-12-07 klokka 12.24.55.png

Når du har bekreftet transaksjonene i lommeboken din, vil du bli presentert med et sammendragsskjermbilde av din innsatsforespørsel og de neste trinnene. Husk at validatorer er pålagt å godta delegasjonen din før neste epoke før du blir fullstendig delegert og klar til å tjene belønninger. Vi anbefaler at du sender delegasjonsforespørselen din 5-7 dager før neste epokestart for å sikre at validatorer har nok tid til å godta.

TRINN 8: Administrer innsatsbalanse

Hvis du når som helst vil gjennomgå innsatsbalansen, klikker du på ‘Token Inventory’ i hovedinstrumentbordet for å navigere til porteføljesiden din. Her vil du se en oversikt over ventende innsatsforespørsler, SKL-saldo og innsatsoversikt.

Skjermbilde 2020-11-24 klokken 8.32.50 (1) .png

Happy Staking!

Codefi Activate Team

Desentraliserte nettverk DeFiNewsletter Abonner på nyhetsbrevet vårt for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me