Akademikurser Blockchain Essentials

Consensys akademiOnlineprogramPartnershipKontakta oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

E-postadress

Vi respekterar din integritet

Om Blockchain Essentials

Lär dig väsentligheterna i Blockchain, vad det är och vad det kan göra, med ConsenSys Academy, i vår helt nya Essentials-kurs, så att du blir snabb och redo för 2020.

ConsenSys är ett av världens största blockchainföretag och är världsledande inom området och akademin kan erbjuda dig banbrytande utbildning från några av de bästa hjärnorna i branschen.

Vi presenterar en del av teorin och filosofin bakom blockchain, de tekniska elementen som gör den ny och annorlunda, och lär dig mer om vad som gör tekniken revolutionerande. Fantastisk animering och grafik leder dig genom denna spännande nya värld, och i slutet kommer du att ha en grundlig förståelse för hur denna teknik kan påverka ditt liv, ditt företag eller din bransch.

Ett certifikat för slutförande kommer att utfärdas efter godkänt slutprov. Dela din certifiering på LinkedIn!

RegistreraOm Blockchain Essentials

Programdetaljer

Kursfunktioner

Blockchain Developer Bootcamp har följande:

  • Stängd kohort, en per år
  • 11-veckors eget tempo-program, med typiskt engagemang på 10-15 timmar per vecka.
  • Aktivt stöd från ConsenSys blockchain-utvecklare och tränare
  • Tillgång till kursinnehåll ingår i ett år efter att kohorten avslutats
  • Livstidsamhällsmedlemskap genom vårt alumni-nätverk
  • Certifiering ingår och utfärdas efter godkänd examen.

Ansökningar om stipendier för denna kohort är nu stängda.

Detta är en 5-veckors online-kurs med multimodalt innehåll som videor, läsmaterial, interaktiva frågesporter, uppdrag och ett kamratgranskat slutprojekt. Denna kurs är utformad med den hektiska yrkesutövaren i åtanke och kan genomföras med bara 2-3 timmars tid per vecka. Kursen kostar $ 99 USD per student och för närvarande erbjuds på engelska.

Den här kursen kräver ingen tidigare teknisk kunskap och är idealisk för alla som vill förstå blockchain: oavsett om du är en affärsperson som vill lära dig mer om effekterna för din bransch eller en teknolog som vill ta ett inledande steg in i den här nya världen.

Pris $ 99


Besök kurssidan

Om programmet

Programdetaljer

Programmet börjar den 30 oktober 2019 klockan 9 EDT och är en 10-12 veckors onlinekurs (varierar beroende på din personliga slutförande). Slutprojekt för kursen kommer att vara planerad den 22 januari 2020. Kursen har multimodalt innehåll (videor, interaktiva övningar, uppgifter och praktiska projekt), mentorer, gemenskapsbaserat peer-support och nätverksmöjligheter. Det tar 10-15 timmar per vecka och administreras på engelska. Kursen kostar 985 USD per student.

Vem är du

Du är en erfaren och passionerad objektorienterad programmerare, med minst ett års erfarenhet av programmering (heltidsutvecklare och studenter välkomna). Du känner till allmän webbutveckling, JavaScript, HTML och Git och brinner för att vara den näst bästa Blockchain-utvecklaren.

Vad du får

Du får den mest omfattande online Ethereum-utvecklarkursen på marknaden idag. Du får beredskap att gå in i ett av de snabbast växande teknikfälten och möjligheten att arbeta heltid med ConsenSys på applikationer som stör industrier världen över.

Programdetaljer

Programmet börjar den 30 oktober 2019 klockan 9 EDT och är en 10-12 veckors onlinekurs (varierar beroende på din personliga slutförande). Slutprojekten för kursen kommer att vara planerad den 22 januari 2020. Kursen har multimodalt innehåll (videor, interaktiva övningar, uppgifter och praktiska projekt), mentorer, gemenskapsbaserat peer-support och nätverksmöjligheter. Det tar 10-15 timmar per vecka och administreras på engelska. Kursen kostar 985 USD per student.

Vem är du

Du är en erfaren och passionerad objektorienterad programmerare, med minst ett års erfarenhet av programmering (heltidsutvecklare och studenter välkomna). Du känner till allmän webbutveckling, JavaScript, HTML och Git och brinner för att vara den näst bästa Blockchain-utvecklaren.

Nich Kesonpath

“Det som drog mig till programmet var nätverket av branschmentorer som Consensys har tack vare sina portföljprojekt (Truffle, Metamask, Infura etc.). Detta är verktyg som används i stor utsträckning i Ethereum-samhället.”

Nich Kesonpath

Klass 2019, Devcon Scholar medgrundare, Last of Our

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map