6 spørsmål å stille når du vurderer BlockchainTech for Enterprise

Blockchain er en av de mest lovende teknologiske innovasjonene i nyere minne, og har fanget oppmerksomheten til både innovative startups og eldre institusjoner. Listen over bransjeledende bedrifter som bygger på blockchain, spenner over tekniske ledere (Microsoft), finansinstitusjoner (JP Morgan, Santander) og til og med nasjonale myndigheter (Singapore, Dubai, Brasil). Men som med hvilken som helst ny teknologi, er det noen spesielle og unike særegenheter og hindringer som alle tidlige brukere vil møte underveis, som selv de kløktigste forretningslederne som vurderer blockchain-løsninger bør være forberedt..

1.Hvordan planlegger du blockchain-prosjekter som gir størst nytte?

Du må finne det rette problemet før du kan bygge den rette løsningen. Det er brukstilfeller som kan skape utrolige verdier, men det er viktig å sørge for at du har valgt de riktige for å demonstrere de virkelige egenskapene til teknologien.

Før vi bygger noe på ConsenSys, vurderer vi blockchain-brukssaken for å sikre at det er avkastning på investeringen. Vi gjør dette ved å kartlegge forretningsprosessen og bruke saken til spesifikke blockchain-muligheter: digitale signaturer, distribuerte uforanderlige hovedbøker, smarte kontrakter, tokenisering og desentralisert identitet. Vi forfølger bare applikasjoner der vi kan demonstrere hvordan disse grunnleggende blockchain-byggesteinene gir betydelige fordeler for en applikasjon og løser et reelt problem.

Et sentralt element for suksess er å tenke fremtiden. Hvordan kan forretningsprosessen se ut som et desentralisert nettverk? Ofte ser disse nettverkene radikalt annerledes ut – og radikalt bedre – enn dagens forretningsprosesser, med mange færre trinn, mellomledd og kostnader, noe som frigjør kapital og forbedrer bruker- / kundeopplevelsen..

2. Hvilken teknologi bør du bruke? Hva er standardene?

Hos ConsenSys bygger vi applikasjoner på Ethereum blockchain; både det større offentlige nettverket og private Ethereum-blokkeringer. Vi bruker Ethereum blockchain av tre hovedårsaker:

  • Ethereum er den eneste desentraliserte smarte kontraktplattformen designet for å være generell og global fra begynnelsen
  • Med Ethereum kan du distribuere private kjeder, offentlige kjededesentraliserte apper (DApps) og konsortiekjeder, både på stedet og i skyen.
  • Ethereum har det største utviklerbassenget globalt, som fremmer plattformen raskt, og gir også bedriftens valg når det gjelder implementeringspartnere

3. Hvordan setter du sammen et blockchain-utviklingsteam?

Den dårlige nyheten er at det ganske enkelt ikke er nok blockchain-utviklere til å møte økende etterspørsel. Den gode nyheten er at majoriteten av utviklingen av blockchain-applikasjoner faller i tråd med typisk webutvikling (blockchain-aspektene er bare en del av den samlede applikasjonen). Du må imidlertid fortsatt ha en erfaren blockchain-arkitekt på teamet ditt for å veilede et prosjekt.

Hos ConsenSys har vi utviklet et program – ConsenSys Academy – for å trene utviklere over hele verden til å bli blockchain-utviklere. Vi vil gjøre dette programmet tilgjengelig for bedrifter i 4. kvartal i år. Senere i denne serien vil vi snakke deg om hvordan du kan bygge teamet ditt, hva som trengs for å bli en blockchain-utvikler, og våre forestående opplæringstjenester for bedrifter.

4. Hvilken støtte og tjenester er der for bedrifter?

For bedrifter er det bare ikke å bygge appen. Applikasjoner må distribueres i produksjon og støttes. ConsenSys er fokusert på å tilby et økosystem med støttetjenester og produkter som spenner fra utviklerstøtte til systemhelsekontroll og overvåking.

Utviklerstøtte inkluderer; i) kuraterte kunnskapsbaser for blockchain-teknologi, kjernekomponenter og utviklerverktøy ii) fellestøtte gjennom fora iii) live support fra tekniske supportteknikere inkludert break fix.

Systemstøtte tilbys til ConsenSys bedriftskunder på produksjonssystemer og utvikles for ConsenSys-applikasjoner.

5. Hvilken infrastruktur er tilgjengelig for å bygge på toppen?

Inntil nylig krevde du å utvikle en blockchain-løsning for bedrifter deg å bygge fra grunnen av, men det begynner å endre seg. De Enterprise Ethereum Alliance (EEA), et verdensomspennende konsortium av ledende organisasjoner fra mange felt som investerer i blockchain-teknologi, ble dannet for å takle disse problemene.

EØS bygger industristandard, åpen kildekode, gratis bruk av blockchain-løsninger som vil være grunnlaget for bedrifter fremover. Arbeidsgrupper ser på juridiske aspekter av blokkjeder og smarte kontrakter, bransjeområder som bank og forsyningskjede, og selvfølgelig kjernetekniske spørsmål som personvern, tillatelse og nettverksstandarder.

6. Hvilken tech stack og verktøy skal utviklerne dine bruke?

Vi kjører mange hackathons og treningsprogrammer over hele verden. En av de største hindringene vi ser i læringskurven er utviklerstakken. Utviklere kan slite med å velge verktøy og konfigurere miljøet optimalt. Dette er et område ConsenSys spesielt og andre i hele økosystemet har fokusert på. Fra infrastruktur til lommebøker til smarte kontraktsrevisjoner, har vi utviklet end-to-end-verktøy slik at byggherrer kan fortsette å bygge. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map