5 Blockchain-trender å se på Årets Virtual NY Blockchain Week – Mai 2020

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HomeBlogEvents og konferanser

5 Blockchain-trender å se på Årets Virtual NY Blockchain Week – Mai 2020

Hundrevis av økosystemledere vil diskutere den siste kryptoutviklingen foran det globale publikum 6-20. Mai. Her er hva du skal se opp for. av ConsenSys 28. april 2020 Publisert 28. april 2020

Evs 2020-artikkelen inneholdt bilde tomt

NY Blockchain Week 2020 vil offisielt starte neste uke i virtuell form for å tillate publikum over hele verden å stille inn i den største uken i året for kryptosfæren. Programmering vil være helt online og gratis for alle registranter, med globalt tilgjengelig innhold. Uken vil starte med en virtuell hackathon, co-vert av Ethereal Summit, Gitcoin, og Consensus 2020, etterfulgt av Ethereal Virtual Summit og Consensus Distribuerte. Hvis du ikke allerede har sikret deg stedet, kan du følge lenkene nedenfor for å registrere deg gratis:  

consensys plexus ikon runde Reserver ditt gratis sted på Ethereal Virtual Summit i dag.

Som vanlig i blockchain-økosystemet jobber alle med alt i alle lag med stabelen, noe det fremgår av ukens 250+ høyttalere og omfattende diskusjoner inkludert Ethereum 2.0-milepæler, DeFi-applikasjoner, enterprise blockchain-adopsjon og mer. Her er spesielt fem temaer å være oppmerksom på som vi tror vil signalisere den største innsatsen i blockchain-rommet i år. 

1. Hva COVID-19 betyr for fremtiden for global infrastruktur

Mange ser på dette unike økonomiske øyeblikket som en mulighet for blockchain-bevegelsen til å posisjonere seg i den globale bevisstheten som et mer motstandsdyktig alternativ til eksisterende systemer, spesielt monetær, finansiell, medisinsk og supply chain infrastruktur. Crypto, som alle andre markeder, har blitt påvirket av de globale økonomiske sjokkene i COVID-19-pandemien. Imidlertid er den høye tilgjengeligheten av DeFi-protokoller gjennom markedspigene i midten av mars, samt økende etterspørsel etter stabile mynter og ETHs økonomiske båndbredde, mange lurer på sammenhengen mellom tradisjonelle og kryptoaktiva og hvor globale markedsdeltakere vil søke etter trygge havner i vårt stadig utviklende risikolandskap. 

Krisen kan også katalysere adopsjon av digitale eiendeler for institusjonelle aktører som ønsker å effektivisere betalingsspor og forbedre banktilgangen. En nylig bulletin fra Bank for International Settlements bemerket at behovet for økt økonomisk tilgang under COVID-19 kan bidra til å akselerere adopsjonen av sentralbankens digitale valutaer (CBDC). 

Endelig har ConsenSys Health, i samarbeid med Gitcoin, Hyperledger, One Million Devs, og OpenMinded, kjørt en STOP COVID-19 Hackathon å bringe helseeksperter og Web3-utviklere sammen. Hackathon vil løpe gjennom Blockchain Week og vinnere vil bli kunngjort 18. mai.

Relaterte samtaler:

 • 7. mai – Ethereal: “The Changing Crypto Narratives”
 • 7. mai – Ethereal: “CBDCs in the Age of COVID-19”
 • 8. mai – Ethereal: “COVID-19 og Technology Roundtable Discussion”
 • 11. mai – Konsensus: “Coronavirus, Blockchain, and the Meaning of Life”
 • 11. mai – Konsensus: “Yves Mersch om sentralbankens digitale valutaer”
 • 12. mai – Konsensus: “Fremtiden for Fiat: Sentralbankens digitale valutaer”
2. Klargjøring for Ethereum 2.0 fase 0

Ethereum 2.0-utviklingen har fått fart og har nådd noen viktige milepæler de siste ukene. Prysmatic Labs lanserte sitt Topaz Testnet fredag ​​17. april, et fullt konfigurert Ethereum 2.0 fase 0 testnet. I påvente av Ethereum 2.0s bevis på stakeøkonomi, vil ConsenSys Codefi-teamet også gå gjennom det grunnleggende ved å sette ETH. Dag 2 av Ethereal Virtual Summit er full av back-to-back Eth2-samtaler fra ledende økosystemstemmer som Ben Edgington (Hva er nytt i Eth2), Evan Van Ness (Week in Ethereum), Danny Ryan (EF) og mer.

Relaterte samtaler:

 • 8. mai – Ethereal: “Å bringe Ethereum 2.0 til fase 0 i 2020”
 • 8. mai – Ethereal: “The Ethereum 2.0 Staking Panel”
 • 8. mai – Ethereal: “Fikk ETH? Slik satser du på det ”
 • 8. mai – Ethereal: “Hvordan Prysmatic Labs bygger Eth 2.0”
 • 8. mai – Ethereal: “Overgangen fra Eth1 til Eth2”
 • 8. mai – Ethereal: “Fireside Chat With SKALE Labs Co-Founders”
3. Veien til DeFi-masseadopsjon

Det desentraliserte økonomien (DeFi) økosystemet nådde sin milepæl på $ 1B verdi-låst i DeFi 6. februar i år og har vært vitne til en økende trend med brukeroverlapping mellom protokoller, muliggjort av interoperabiliteten til Ethereum-baserte DeFi-plattformer. Mange ser på DeFi som det gyldne barnetilfellet for blockchain-teknologi, både på grunn av dets resonans med kjernen i desentralisering, gjennomsiktighet og komposabilitet, og på grunn av den stadig forbedrende UX av DeFi-apper, som har radikalt forenklet ombordstigning for krypto-nykommere. . Det tapssparende spillet PoolTogether integreres til og med med Compound-protokollens rentebærende Dai-basseng, slik at en heldig deltaker kan vinne all interessen som er opptjent fra premiepotten.   

En annen stor utvikling i DeFi-rommet har vært den økende desentraliseringen av Compound-protokollen. Tidligere denne måneden kunngjorde det sammensatte teamet det samfunnsledelse hadde offisielt erstattet administratoren. Etter offentlig testing vil teamet avstå total styring til samfunnet. 

Relaterte samtaler:

 • 7. mai – Ethereal: “The Open Finance Value Proposition”
 • 7. mai – Ethereal: “DeFi’s Difficult Conversations”
 • 7. mai – Ethereal: “Drift og dyrking av en DeFi-plattform”
 • 7. mai – Ethereal: “Fireside Chat with the Founder of Compound”
 • 8. mai – Ethereal: “Fireside Chat with Maker on the Future of DeF”
 • 8. mai – Ethereal: “Å bringe DeFi til 1 milliard mennesker”
 • 8. mai – Ethereal: “Breakout Innovations of DeFi”
 • 8. mai – Ethereal: “Living on DeFi: How We Fight Back”
 • 8. mai – Ethereal: “Fireside Chat With Wyre on the Future of DeFi”
 • 13. mai – Konsensus: “DeFi Deep Dive”
4. Rise of Gaming på Ethereum

DeFi er ikke det eneste programmet som har fanget interessen til både dapp-team og brukere på Ethereum. Siden CryptoKitties-bommen i 2017 har det dukket opp en rekke andre blockchain-baserte spill på markedet, inkludert Gods Unchained, SkyWeaver, Axie Infinity og Neon District (se full liste over Ethereum-baserte spill på State of the Dapps). Disse spillene er klare til å bli kraftige rampe til blockchain-økosystemet når de fortsetter å skalere og forbedre UX.

infura Lær hvordan Horizon Games samarbeidet med Infura for å flytte SkyWeaver til produksjon.

Relaterte samtaler:

 • 7. mai – Ethereal: “Historien og fremtiden for priskoblede besparelser”
 • 7. mai – Ethereal: “State of Gaming on Ethereum”
 • 7. mai – Ethereal: “Spill for å tjene spill”
 • 7. mai – Ethereal: “Making a Hit Game on Ethereum in 2020”
 • 8. mai – Ethereal: “En skalerbar STARK-basert handelsplattform for guder unchained”
5. Bedriftsinteresse i Mainnet

I følge en fersk Forrester-rapport bestilt av EY, som undersøkte bedriftsledere som utforsket blockchain-løsninger, er 43% av ledere “noe sannsynlig” og 32% er “veldig sannsynlig” for å bruke offentlige blokkjeder i fremtiden. I løpet av det siste året har Ethereum-utviklermiljøet gjort store fremskritt med å bygge personvern- og tillatelsesfunksjonene som bedrifter trenger, spesielt rundt nettverkstilgang og transaksjonsdata. Forrige måneds kunngjøring av Baseline Protocol Initiative og Hyperledger BesuDen fortsatte fremgangen som en Mainnet-kompatibel Ethereum-klient for bedrifter (nylig stemt inn i aktiv status) lover også godt for fremtiden for offentlig adopsjon av blockchain. 

Relaterte samtaler:

 • 8. mai – Ethereal: “Fireside Chat med Microsoft og PegaSys”
 • 8. mai – Ethereal: “Hvordan Ethereum bryter bakken med bedrifter”
 • 12. mai – Konsensus: “Programmerbare penger og fremtiden for Enterprise Blockchain”
 • 12. mai – Konsensus: “Start en Enterprise Node, Build a Blockchain Consortium”
 • 12. mai – Konsensus: “Hyperledger”
Ser tilbake, går fremover

Økosystemet har kommet langt siden vi oppsummerte de 7 største trendene fra Blockchain Week 2019. Takeaways i fjor handlet om behovet for antifragile systemer, fremveksten av DeFi-fortellingen, fremveksten av personvernløsninger og økende interesse for virksomheten i blockchain løsninger. Nå står våre skjøre, eldre systemer overfor livstids stresstest; DeFi er ikke bare en bevegelse, men et rikt økosystem av samvirkende protokoller; og bedrifter beveger seg utover Blockchain PoCs og forbereder seg på mainnet. Hvem vet hva ett år til vil bringe inn dette fremdriftsområdet. 

Hold deg trygg der ute. Vi gleder oss til å få kontakt med deg neste uke.

Sjekk ut den fullstendige agendaen til Ethereal Virtual Summit

To dager med ikke-gå glipp av innhold fra over 100 ledere over hele Ethereum-økosystemet. Se dagsorden CBDCDeFiEthereum 2.0Hyperledger Besu Nyhetsbrev Abonner på vårt nyhetsbrev for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer. E-postadresse Eksklusivt innholdEthereum Q3 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Staking Ecosystem ReportRapportere

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produktWebinar

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produkt

Hvordan lage et sosialt tokenWebinar

Hvordan lage et sosialt token

Fremtiden for digitale eiendeler og deFiWebinar

Fremtidens økonomi: digitale eiendeler og deFi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map