30 ting å gjøre med Crypto

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HomeBlogBlockchain forklart

30 ting å gjøre med Crypto

av Clemens Wan 22. januar 2021 Publisert 22. januar 2021

30 ting å gjøre w crypto

Tilfeldig observasjon nr. 695: Komposibilitet og aktiv personlig digital kapitalforvaltning er undervurdert innenfor kryptovalutaområdet.

Hvorfor denne listen?

Bitcoin er pet rock blockchain. Du kan kjøpe den, bruke den og lagre den, men det er ganske mye det. Hvis du vil bygge applikasjoner og tjenester på toppen av et nettverk, vil jeg anbefale Ethereum. Det er så mye mer du kan utforske som en plattform for ekte nettverkseffekter. 

Hvis du fikk et digitalt aktivum i et tillatt nettverk (f.eks. Gavekort som du bare kan bruke i en butikk), er verdien på eiendelen i nettverket bare like kraftig som integreringene med daglig bruk (f.eks. Hvor gavekortet peker respekteres og kan innløses). Selv om jeg hadde en “mynt” i et nettverk, kan jeg kanskje betale for programvarelisensieringskostnader, men det ville ikke være nok integrering eller markedsplasser for å øke verdien av en “balanse”. 

Med den etablerte infrastrukturen til CeFi (f.eks. Sentraliserte kryptobørser) og DeFi (desentralisert økonomi) -børser og aktivapar, kan du få tilgang til et helt nytt økosystem av soppbarhet. De fleste mennesker vil sannsynligvis bare behandle kryptovaluta som en spekulativ investering, men jeg anbefaler på det sterkeste å leke med disse alternativene. Jeg vil sammenligne innovasjonen med HODLing med å lese et statisk nettsted vs. eksperimentering som kan føre til å bygge en e-handelsplattform.

 1. Kjøp og HODL. I utgangspunktet er hovedstrategien for de fleste som ser på dette som en aktivaklasse koblet fra finansmarkedene. Dette er i utgangspunktet det du gjør med aksjer, og det er derfor noen mennesker klassifiserer disse som varer som gull, verdipapirer og investeringsmidler. 
 2. Send noe av det til vennene dine. Hjelp dem med å lage en MetaMask lommebok og vis hvordan du kan sende øyeblikkelig mellom lommebøker. MetaMask Mobile har også en flott innebygd nettleser med anbefalinger fra desentraliserte applikasjoner du kan prøve ut..
 3. Bygg med ETH! ETH er beregningskraft. Du trenger det for gass og finansiering av smart kontraktutførelse. Jeg personlig elsker Austin Griffth’s eth.build plattform for å lære web3-komponentene. Selvfølgelig vil du sannsynligvis bare bruke Rinkeby testnet ETH før du presser til mainnet.
 4. Bytt den direkte for andre tokens som bruker MetaMask bytter funksjonalitet – Hvis du vil ha direkte portefølje spot eksponering for disse tokens, kan du se på hele listen over tilgjengelige tokens og konvertere ETH direkte til disse tokens med aggregerte beste priser. Den skal være tilgjengelig direkte på nettleserutvidelsen din og kommer til mobil veldig snart.
 5. Stake ETH for langsiktige evige obligasjonsgevinster (ETH2-innsats). ConsenSys har et institusjonsnivå Staking-as-a-Service-produkt kalt Codefi Staking, men jeg eksperimenterte personlig med staked.us, bygget for detaljbrukere.
 6. Stake ETH for å støtte andre prosjekter. Hvert prosjekt gir forskjellige innsatsbestemmelser som% belønning og låseperioder. Disse prosjektene representerer vanligvis ikke-Ethereum-blokkjeder, og stakingstjenesten vil hjelpe deg med å ta vare på din ETH mens den konverteres og deponeres til kontrakter som tjener renter. Jeg har personlig stilt med Polkadot (PUNKTUM), Syntetisk (SNX), og Tezos (XTZ).
 7. Delta i en Lossless Lottery like PoolTogether. “Tapsfri”, som betyr at de samlede midlene vil bli lagt til i månedlige investerings- / utlånsalternativer som de som er nevnt ovenfor for å returnere renter. “Vinneren” vil motta den samlede renten, og alle får pengene tilbake.
 8. Satser på prediksjonsmarkedene som Augur og Gnosis. Disse nederlandske auksjons-spillplattformene har eksistert i lang tid og traff litt av en bump når det ble brukt som en måte å ansette leiemordere på svartmarkedet ved å liste opp om folk skulle leve eller dø på den tosidige markedsplassen. Pinlig.
 9. Prøve Virtue Poker. Jeg har betatestet dette, og det var supergøy. Dette lanseres snart på mainnet. Det er bare den vanlige opplevelsen du vil ha med online poker, men alt (inkludert randomisering av kort) er desentralisert og kontrolleres med smarte Ethereum-kontrakter..
 10. Utforsk en rekke spill og markedsplasser gjennom MetaMask mobilapp. Jeg liker personlig My Crypto Heroes, da det viser mye av innovasjonen som bygger opp dette økosystemet. Noen ganger glemmer du at eiendelene som opprettes kan selges for ekte penger.
 11. Fullfør eller utsted Gitcoin bounties for å støtte open source-prosjekter. Jeg er personlig en stor fan av Gitcoin og open source-fellesskapet. Hvis jeg noen gang blir kryptorik, vil jeg sørge for å lage mye morsomme åpen kildekode-belønninger for folk å fullføre. En annen ta på dette er Etlanse
 12. Kjøp din egen .eth-domene. Knytte den komplekse adressen din (som ser like rart ut som en IP-adresse) til et domenenavn. Det er bokstavelig talt den første applikasjonen som kom ut, som ga folk som satt på huk på DNS-domenenavn eller tidlige e-postadresser for å kjøpe opp så mange korte bokstaver som mulig. Heldigvis fikk jeg clemens.eth i 2017.
 13. Opprett en sosial profil som knytter twitter- og github-kontoene dine på 3boks . 3box har bygget mange forbindelser til andre dapps som et basisidentitetslag.
 14. Opprett og selg eller kjøp samlinger av NFT Artwork via Super sjelden eller Sjelden. Lag ditt eget kunstverk og selg det på plattformen. Det er en markedsplass for bestillinger og veldig vanskelig å vite pris på illikvide eiendeler, men det er noen talentfulle artister der ute. Jeg tror mange støtter økosystemet ved å bruke det og kjøpe noen samlinger. 
 15. Bygg eller kjøp et unikt Sverte NFT (opprettet av Treum-teamet). Tiden har gått med å lage nye, men det er en markedsplass for disse SWTR-designene Åpent hav.
 16. Bla gjennom det uendelige antallet NFT-er på Åpent hav. Det er andre NFT-markedsplasser, men jeg tror denne har blitt Ebay of NFTs. Jeg tror personlig at merverdien til NFT er konvertering til fysisk → digital. Tenk om NFT som representerer knapphet vil kunne overføres til et selskap som skaper en fysisk eiendel i utveksling av eierskap.
 17. Lek med Sushiswap. Husk at det er ekte penger og ikke bare å trykke på knapper og kjøpe sushiruller. For en utenforstående er dette gamification og klar utnyttelse av brukeropplevelsesavhengighet brukt på DeFi.
 18. Kjøp en haug med tilfeldige ting på veske.io. Jeg husker at jeg brukte Purse tilbake i 2016 for å teste den ut. Det var et veldig dyrt tilfeldig Amazon-kjøp. Det er faktisk en strålende måte å bygge en markedsplass på ved å dra nytte av et BTC-løp på tyremarkedet. Inntektene og kjøperne av varene dine garanterer levering av ordren og mottar BTC som betaling mens de omdirigerer dem for å plassere bestillingen. Plattformen holder faktisk ikke BTC på regnskapet og letter oppfyllelsen.
 19. Kjøp noen gavekort gjennom eGifter. Det er også Myntbi eller GiftToken, men jeg har ikke brukt dem ennå. Jeg vet at eGifter fungerer og gjør direkte overføringer.
 20. Konvertere til STEM og send inn noen historier til SteemIt-plattformen (som reddit) eller DTube. jeg har en konto fra 2016 da jeg lekte med det.
 21. nedlasting Modig nettleser og bruk BAT til å betale annonsører. Det er en innebygd kryptolommebok i nettleseren som gir deg Basic Attention Tokens (BAT) som kan belønnes til annonsører av nettsteder du besøker ofte. Det er en fantastisk måte tokenøkonomi kan koble reklamebransjen til.
 22. Sett inn ETH til forskjellige sikkerhetslån. Smarte kontrakter på kjeden (f.eks. Forbindelse, MakerDao CDP, Aave, etc) gir markedsplasser% avkastning. Innskuddene dine eller vil tjene renter ettersom de blir brukt som sikkerhet. 
 23. Sett inn poletter til Automatic Market Makers (AMM) som en likviditetsleverandør. Disse likviditetsbassengene (f.eks. Balanser, Kyber Network, Curve Finance, Uniswap, osv.) gi handelsavgiftsretur for å være en likviditetsleverandør. Dette er ganske avansert og sannsynligvis ikke anbefalt med mindre du vet hva du gjør. Jeg tror ikke du vil lese dette hvis du allerede var en profesjonell markedsprodusent.
 24. Sett inn tokens i en porteføljeadministrasjonstjeneste. Du kan bruke sentraliserte tjenester som en Robo Advisor som diversifiserer på flere tokens. Dette ligner på Private Banking, men avkastningen ser ganske bra ut staked.us RAY. De sender bare pengene dine på tvers av flere utlånsplattformer. Du kan også gjøre dette selv ved å sammenligne ytelsen til utlånsplattformen på defirate.com eller med ConsenSys ’Defi Score og Sammenligne. Du kan også bruke en administrasjonstjeneste som DefiSaver som vil prøve å holde innflytelsen basert på markedsbevegelser for å beskytte mot avvikling. 
 25. Invester i stemmekraft ved å sette inn ETH i retur for Governance Tokens. Hvis du bruker noen av disse protokollene og markedsplassene, vil jeg på det sterkeste anbefale å ha minst noen andel i styringstokenene. Ikke bare har de hatt et veldig høyt utbytte, men de tillater deg å stemme på plattformen deres og delta i deres lister og veikartfunksjoner. Jeg har personlig sett på SNX, MKR, og AAVE (tidligere LÅN). Jeg ser på deltakelsen i disse nettverkene som “protokollpolitikere” med svai for å samle og liste opp funksjoner.
 26. Konverter den til en Stablecoin. Hvis du er nervøs for prissvingningene, er det alltid muligheten for å konvertere tokens til USDC eller DAI. Den tidlige bruken av stablecoins var å holde folk på utvekslingsplattformer, men nå har det blitt en ny interessebærende rampe for tjenester.
 27. Kjøp forsikring mot kontraktfeil med NexusMutual. Jeg tror ikke de fleste vil kjøpe dette, men det er en interessant måte å se på et smart kontraktdesignmønster. Det nye token her representerer et deksel til din eksisterende eksponering. Jeg vil gjerne se hva som skjer når det er systematiske utbetalinger.
 28. Doner noe av det. Jeg tror de store børsene har et alternativ for dette. Jeg vet Coinbase bruker www.givecrypto.org med direkte integrasjon. 
 29. Sikre det. Forsikre deg om at du har riktig beskyttelse mot kjølerom Hovedbok eller Trezor og sikkerhetskopierte pass-setninger for gjenoppretting
 30. Skriv en kryptovilje for å sikre at det er en digital arv. Det er forskjellige måter å gjøre dette på, og jeg tror det er et marked for å tilby disse tjenestene med sosiale utvinningskontrakter. Jeg kjenner openlaw.io teamet har tenkt på dette, og vi kan bygge noe med pålitelige forvaringstjenester.

DappsDeFiMetaMaskNyhetsbrev Abonner på vårt nyhetsbrev for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer. E-postadresse Eksklusivt innholdEthereum Q3 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Komplett guide til Blockchain Business NetworksGuide

Komplett guide til Blockchain Business Networks

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produktWebinar

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produkt

Introduksjon til tokeniseringWebinar

Introduksjon til tokenisering

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map