18 Blockchain-spådommer for 2018

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Contents

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HjemBloggNyheter

18 Blockchain-spådommer for 2018

Fet påstander om fremtiden for digital identitet, tokenisering, virksomhetsadopsjon, konsensusalgoritmer og blockchain-økosystemet generelt. Av Andrew Keys 2. januar 2018 Publisert 2. januar 2018

ConsenSys 400 blockchain-prosjekter som bygger på ethereum hero

1. Bitcoin er generasjon 0 av blockchain-teknologi … åpningsakten … gateway-medikamentet … den første omgangen … MySpace.

Vi må takke henne for hennes arbeid, da ingen av følgende teknologi ville være tilgjengelig uten Satoshis Bitcoin, men vi er i ferd med å gå mye, mye, lenger. Mens Satoshi konvergerte en databasestruktur med peer-to-peer-nettverk, kryptografisk tokenisering, konsensusformasjonsalgoritmer og spillteoretisk økonomisk insentivisering for å skape et middel for pålitelig digital lagring og overføring av verdi, “Digital gull”Brukstilfelle, er bare ett brukstilfelle.

Bitcoin som en digital butikk med verdi er den minst interessante bruken av blockchain … Der sa jeg det.

Langt mer interessant er programmerbare penger, programmerbar aktivaoverføring og delt, manipuleringsbestandig forretningslogikk. Folk som er fiksert på Bitcoin, mangler det faktum at vi grenser til neste generasjon av nettet.

Bitcoin-protokollen er verdens største moderne kuleramme; det gjør oss bare i stand til å flytte en perle (eller mynt) fra den ene siden til den andre. Evnen til å gjøre dette på et globalt, tillatelsesfritt substrat er ikke trivielt. Men jeg kan ikke vektlegge det begrensede omfanget av denne første designen på grunn av bruken av en virtuell maskin som ikke er Turing-komplett.

Her er et eksempel på en Bitcoin-skript:

scriptPubKey: OP_DUP OP_HASH160 <pubKeyHash> OP_EQUALVERIFY OP_CHECKSIG scriptSig: <sig> <pubKey>Kodespråk: HTML, XML (xml)

Ovenstående skript skal tjene til å forklare de iboende begrensningene i Bitcoin-skriptspråket. Ethereum er Bitcoin + alt annet, med et høyt nivå programvarespråk som minner om Javascript.

Mens vi fremdeles er i stand til å lagre og overføre verdi (den eneste Bitcoin-brukstilfellet), kan vi også programmere avtalene våre ved hjelp av Ethereum. Her er to eksempler på typiske avtaler som nå enkelt blir kodifisert ved hjelp av Ethereum’s Tørrhet programmeringsspråk.


Et lån

En smart kontrakt for en låneavtaleEn smart kontrakt for en låneavtale

Et første offentlig tilbud eller Crowdfunding

En smart kontrakt for crowdfundingEn smart kontrakt for crowdfunding

Avtalene våre blir fra Microsoft Word-dokumenter skrevet av advokater og anerkjent av notarier til avtaler bundet av kode, og handler eiendeler som er originalt digitale.

Da Internett kommodiserte kostnadene for kommunikasjon, commoditiserer Ethereum kostnadene våre ved avtale og tillit.

2. 2018 i blockchain-årene tilsvarer 1994 til 1996-bommen på Internett.

Intranett først

I likhet med utviklingen av Internett som begynte på private intranett, tillatte blokkjeder vil vike for de tillatelsesløse blokkjedene når de lykkes med å oppnå skalerbarhet og personvern.

Stakken

Den neste generasjonen av internett vil være en “stack” som består av: (1) et desentralisert transaksjonslag (det sterkeste jeg tror er Ethereum); (2) et desentralisert lagringslag for filer (IPFS og Sverm er tidlige ledere); (3) et desentralisert meldingslag (Matrise eller Hviske er sterke kandidater); og (4) en databehandlingsressurs med høyt gjennomstrømning (Golem er et eksempel på å forsøke å oppnå dette).

Standarder

Som Jeremy Millar bemerket ved begynnelsen av Enterprise Ethereum Alliance, blockchain-teknologier vil bli hjulpet enormt i 2018 gjennom formelle standardiseringsprosesser som ligner på når Java utviklet seg til Java 2 Enterprise Edition gjennom standardisering av database og web-API-er for å være det mest brukte programvarespråket på jorden.

Forbrukervendte applikasjoner

Tidlige brukstilfeller av forbrukere som møter internettapplikasjoner på 90-tallet var gambling, pornografi og spill.

Interessant, vi ser frontløpere på Ethereum i de samme sjangrene med Spankchain, Moro, Virtue Poker, og Crypto Kitties forbrukervendte applikasjoner på Ethereum.

3. Ethereum vil fortsette å være det største økosystemet for blockchain-utviklere i 2018 med mange multipler.

Utviklere, utviklere, utviklere, utviklere, utviklere… du forstår poenget.

Økosystemene med flest utviklere vinner vanligvis. Jeg ser ikke hvordan tillatte blokkjeder som mangler kryptoøkonomiske insentiver noen gang vil stå mot offentlige tillatelsesløse økosystemer.

Ethereum har allerede et blomstrende utviklerfellesskap. Trøffel, rammeverket for smarte kontraktsutviklere, har over 250 000 utviklernedlastinger. Infura, som kan sees på som en Akamai for Ethereum og IPFS, håndterer nå over 2 milliarder forespørsler per dag og skaleres jevnt til en topp på 4,5 milliarder forespørsler per dag en dag i desember. MetaMask, som bringer Ethereum sømløst til nettlesere, har over 500 000 aktive brukere.

4. Blockchain vil være et godt kar.

Når verden legger merke til de samfunnsmessige implikasjonene av blockchain-teknologi, vil vi se en økning i humanitære applikasjoner i 2018.

I 2017 vi så Verdens matvareprogram bruker Ethereum til å distribuere 1,4 millioner matkuponger til 10.500 syriske flyktninger i Jordan. Og det sikter mot en million transaksjoner per dag. Dette innovative programmet, kalt “Building Blocks”, demonstrerer hvordan effektiviteten i databasen vil gi konkrete fordeler for de mest utsatte. Jeg applauderer World Food Programs innsats og tror at suksessen er et tegn på store ting som kommer.

5. Bedrifter tar av treninghjulene.

Ettersom tillatelsesfrie blokkeringer fortsetter skalerbarheten og oppgraderingsprosessen for personvern, vil tillatte blokkeringer fortsette å miste utviklerens tankegang og potensielt miste sin klientbase som ligner på hvordan AOL, Prodigy og Compuserve-tjenester mistet Internett. Det vil være smale brukssaker for intranettlignende tillatte blokkjeder, akkurat som FORT aldri rørt internett, men lang hale vil bruke tillatelsesløse protokoller.

Intranettene var gode treningshjul til Internett var gjennomgripende. Den samme banen vil forekomme med tillatte blokkeringer i 2018 og utover.

6. Proof of Stake endrer blockchain-konsensus-spillet.

På nyttårsaften ’17 droppet Ethereum-forskerteamet testnet alfa av Casper, oppkalt etter Greediest Hfremmeste Otjent SubTree-protokoll. Alle øyne i blockchain-rommet vil se overgangen til Ethereum fra bevis på arbeid til bevis på innsats.

En bevis for arbeidskonsensusalgoritme er et økonomisk tiltak for å avskrekke nektelse av tjenesteangrep og andre tjenestemisbruk som spam i en blockchain ved å kreve noe arbeid fra tjenesteanmoderen, vanligvis ved å behandle komplekse ligninger på en GPU eller ASIC-datamaskin..

I bevis på innsatsen, offentlige blokkeringer, som Ethereums kommende Casper-implementering, setter et sett med validatorer hver innsats på blokker de anser som sannsynlig å være validert, og vekten av hver valideringsstemme avhenger av størrelsen på innskuddet. Straffer pålegges dårlige skuespillere som satser på mer enn en blokk på en viss dybde eller som ikke deltar når de skal.

Fordelene ved bevis på innsatsen inkluderer:

  • Evnen til å redusere det store strømforbruket og maskinvarekostnadene for å sikre en blockchain. Det anslås at Bitcoin-strømforbruket vil trene mot tilsvarende forbruk i landet Danmark innen 2020.
  • På grunn av redusert energiforbruk er ikke utstedelse av token nødvendigvis iboende for securitisering av nettverket. Negativ nettoutstedelse kan forekomme, hvorved tokens faktisk brennes, og dermed reduseres tilbudet og øker verdien per token.
  • 51% angrep blir eksponentielt dyrere, ettersom du risikerer det du satser. Vlad Zamfir forklarer ofte at “hvis du deltar i et mislykket 51% -angrep, vil PoS brenne ASIC-gården din ned”.

7. Token Fever – Ikke så fort på SAFT.

Når jorden fortsetter å innse fordelene med innfødte digitale eiendeler for alt (naturlige ressurser, fiat, gull, musikk, lojalitetspoeng, Madonna konsertbilletter, programvare, eiendom, IoT-enhetsregistrering, aksjer, elektroner, osv.) på globalt distribuerte hovedbøker, vil regulering være nødvendig. Regulatorer får fullmakt til å lage smarte kontraktprogramvarespesifikasjoner og utvikle tester som kompatible selskaper må bestå.

Når det gjelder reguleringsprosessen for tokenisering, er jeg takknemlig mot Marco Santori, Juan Batiz-Benet og Jesse Clayburgh for å ta den første løsningen på selvregulering gjennom SAFT whitepaper, men jeg er ikke overbevist om at den velmente SAFT er riktig for de fleste tokeniseringsprosjekter.

ConsenSys begynte Brooklyn-prosjektet med å legge ut på en reise med selvregulerende beste praksis og de lyse juridiske sinnene til Cardozo Law og ConsenSys juridiske team skrev en utsøkt papirinformasjon om begrensningene til SAFT.

Token Foundry vil være den første plattformen som tillater reguleringskompatible lanseringer av verktøy token uten å bruke en SAFT – noe som betyr alle (ikke bare akkrediterte personer på Sand Hill Rd.) vil kunne delta og kjøpe tokens i et første salg, og derved fortsette å demokratisere risikokapital.

Jeg forestiller meg at SAFT-debatten vil fortsette å utvikle seg til 2018 for å fremme de beste metodene for tokenisering. Jeg ser frem til å se ConsenSys ‘tokenization beste praksis offentlig avduking i 2018.

8. Blockchain-økosystemet vil øke opplæringsressursene enormt.

“Utdanning er det kraftigste våpenet du kan bruke til å forandre verden.”

Nelson Mandela

Inntil nylig har de som har lært vært programvareingeniører, men i ’18 vil det være tilpassede utdanningsprogrammer for politiske beslutningstakere, advokater, prosjektledere, ledere og MBA’er for å forstå implikasjonene denne teknologien har på deres respektive felt. ConsenSys Academy har allerede utrullet mange av disse bestrebelsene, og har noen spennende tiltak som kommer i det nye året.

9. Skattemyndighetene og deres ekvivalenter globalt vil kreve sitt pund kjøtt.

“Ingenting kan sies å være sikkert, bortsett fra død og skatt.”

Ben Franklin

Det er allerede en presedens i US vs. Coinbase Inc., et al. der en børs har måttet avsløre brukerbaseens handelshistorie. Jeg forventer lignende oppsøk til andre børser. Programvare som Balanse3 brukes til å spore s&Jeg har en persons eller selskapets digitale eiendeler samt handelshistorikk. Betal skatt.

10. Folk vil ta kontroll over sine online identiteter.

Vi vil fortsette å se den voksende trenden der mennesker, selskaper og maskiner styrer identiteten sin selv suveren, snarere enn av en tredjeparts tjenesteleverandør som en bank, Facebook eller en annen internettleverandør..

Interessant, regjeringer vil i økende grad finne seg selv som attester for disse selvsuvere identitetene, i likhet med hvordan Zug, Sveits vitner om innbyggernes identitetsbruk med uPort, Ethereums ledende selvsuvereine identitetsløsning.

11. I 2018 vil myndigheter og reguleringsorganer pålegge bruk av blockchain for å spore og spore eiendeler av høy verdi.

“Ting i forsyningskjeden er veldig vanskelige.”

Elon Musk

Bedrifter og organisasjoner vil innse at det for første gang er mulig å laste av grunnleggende spor og spore infrastruktur til den offentlige kjeden. Dette vil føre til en reduksjon i kostnader og regulatoriske belastninger, og en økning i lojaliteten til kundemerker. Disse to trendene vil sette scenen for en delt spor- og sporinfrastruktur støttet av den offentlige kjeden.

Major Fortune 50-selskaper krever allerede offentlige kjedespor som de bruker Viant plattform for å bygge sine løsninger.

12. Lovutviklingen vil fortsette å krysse datavitenskap.

“Det første vi gjør, la oss drepe alle advokater.”

Shakespeare

Morgendagens advokater må forstå grunnleggende fremtidige aspekter ved datavitenskap så mye som juridisk presedens.

Ved hjelp av OpenLaw, advokater kan opprette, distribuere og redigere neste generasjons juridiske avtaler som er avhengige av Ethereum og IPFS. Her er gode eksempler på begrenset kjøp av aksjetilskudd, standardavtale for egenkapital, og en ERC20-token kjøpsavtale.

Enterprise Ethereum Alliance har dannet en arbeidsgruppe med mange av de ledende advokatfirmaene og advokatskolene for å sikre at juridisk industri kan tilpasse seg.

13. “For første gang kan åpen kildekode, peer-to-peer-protokollutviklere tjene penger på prosjektet sitt på protokollnivå” – Olaf Carlson-Wee

For første gang vil vi være i stand til å stimulere og tjene penger på åpen kildekodearbeid, som vil føles som å legge til en match til nitroglyserin i en kambriumeksplosjon av nye blockchain-teknologiparadigmer. Med nye tokeniserte prosjekter som Bounties.Network og Gitcoin, vi legger til et kryptoøkonomisk lag i programvareteknikk.

14. BUGS begynte: smarte kontraktsrevisjoner vil være en nødvendighet i 2018.

I flere tiår laget programvareingeniører kode med feil, noe som var noe uvesentlig da programvare primært fungerte som en kommunikasjonsmekanisme. Når vi går over til et Internett av verdi med digitalt tokeniserte eiendeler, kan feil bety potensielt tap av kapital. Vi trenger ikke å re-dance the polka eller glede deg over DAO-Saster av henholdsvis 2017 og 2016 for å bli enige om at smarte kontraktssikkerhetsrevisjoner er nødvendige.

Superstjerner som Phil Daian og ConsenSys Diligence vil bli heltene til smart kontraktssikkerhetsrevisjon, og dette kan være en av de største nisjer / jobbmarkedene innen blockchain-økosystemet.

15. Ikke bare reguler blockchain …. reguler gjennom blockchain.

2018 blir året til G-to-C og G-to-G (Government to Citizen og Government to Government) – lover, forskrifter, avtaler skrevet i smarte kontrakter, noe som gjør det 100 ganger billigere og enklere å overholde dem og 100 ganger billigere og enklere å gjøre passende tilsyn uten å måtte stevne personlige poster og firmaposter.

16. Stablecoins kommer.

Stablecoins er grunnlaget for finansielle instrumenter for sikring og derivater som vil være nødvendige for dette vill vest industrien for å krysse kløften til trygge og lettere brukte finansielle produkter. Produsent DAO, VariabL, og Basecoin prøver dette fra oppstartsøkosystemet, men jeg tror dette er et flott sted for en forretningsbank som er ansvarlig for å gi verdi, likviditet og gyldighet til det digitale aktiva-økosystemet.

Jeg spår at vi vil se en bulge-brakett, blockchain-basert stablecoin i 2018 hvis de kan få det gjennom samsvar. 17. Tangoing med Contango.

Etter å ha sett de første bitcoin futures-produktene på regulerte amerikanske børser som er kontantoppgjort i 2017, forutser jeg at markedet vil utvikle seg til fysisk avregnede tilbud for å unngå banker på slutten å manipulere futures. Videre vil vi se andre digitale eiendelerivater, som eter.

Disse derivatkontraktene vil gi kurver for fremtidige priser som er nødvendige for oppstarten og utviklingen av børsnoterte fond. 18. Den totale markedsverdi for blockchain-baserte digitale eiendeler vil overstige 2 billion dollar amerikanske dollar innen 1. januar 2019.

“Ny bil, kaviar, firestjerners dagdrøm.”

Pink Floyd

Prisen på eter vil overstige $ 2000 i 2018. Ether vil fortsette å overgå bitcoin, og den totale markedsverdien for eter vil overstige bitcoinens i 2018. Bitcoins styringsproblemer, motvilje mot å utvikle seg, og ekstremt høye avgifter kan føre til at den er død . Bitcoin Cash har en alvorlig sjanse for å formørke Bitcoin. Markedsverdi for Filecoin vil overstige bitcoin-verdien innen 2023.

Det vil være en kryptovinter, men ikke i ’18, ettersom industrien er våren av ungdommen.

Interessante tider,

AK

Ta alle spådommer med et saltkorn. De er ikke økonomisk rådgivning eller en anmodning om finansielle tjenester. Se også hans forrige 2016 og 2017 spådommer for å se om hans track record er bra.

InfuraMetaMaskNyhetsbrev Abonner på nyhetsbrevet vårt for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer. E-postadresse Eksklusivt innholdEthereum Q3 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Staking Ecosystem ReportRapportere

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Komplett guide til Blockchain Business NetworksGuide

Komplett guide til Blockchain Business Networks

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produktWebinar

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produkt

Sentralbanker og pengens fremtidHvitt papir

Sentralbanker og pengens fremtid

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map