Slik setter du inn kosmos (ATOM): 4 beste steder å tjene belønninger

vårt valg

Beste innsatsplattform for

Sikkerhet

hovedbok Besøk nettsiden

Beste innsatsplattform for

Nybegynnere

myntbase Besøk nettsiden

Beste innsatsplattform for

Rykte

binance Besøk nettsiden

Hva er Cosmos (ATOM) innsats?

Staking Cosmos (ATOM) token innebærer lagring av mynter i en kryptovaluta-lommebok eller bytte for å støtte driften av blockchain-nettverket for å tjene belønninger. Eieren av Cosmos får utbetalt en bonus for deres bidrag til driften av nettverket (ligner på gruvedrift). Staking er en populær metode for å tjene gratis kryptovaluta uten å investere mer kapital.

Hvorfor Stake Cosmos?

Cosmos (ATOM) er en populær digital valuta som bruker hybrid Proof-of-Stake-protokoll for å sikre nettverket og la Cosmos-investorer tjene en passiv inntekt på opptil 10% per år.

Investorer belønnes ved å lagre mynten og delta i å validere transaksjoner i nettverket gjennom ‘validatorer’. En liten belønning distribueres deretter til eierne (eller ‘delegator’) via validatorene til den angitte kommisjonssatsen.

Hvordan stikke Cosmos (ATOM)

For å satse Cosmos (ATOM) mynter, følg disse trinnene ved å bruke en Ledger hardware lommebok som et eksempel:

Beste plattformer for å satse kosmos: sammenligning

Denne sammenligningsveiledningen gir en oversikt over hvor du skal satse Cosmos (ATOM) for å tjene belønninger og en passiv inntekt. Vår forskning er basert på å vurdere plattformens funksjoner, estimert årlig avkastning, avgifter og sikkerhet.

 • Ledger-lommebok (hold kontroll over private nøkler og stake ved hjelp av egen hardware-lommebok)
 • Binance (verdens mest populære børs som tillater ATOM innsats og handel)
 • Coinbase (anerkjent, pålitelig og sikker global kryptokursutveksling)
 • Atomic Wallet (sikker og desentralisert lommebok for å lagre over 300 mynter og poletter)

Ledger Wallet

Ledger er et selskap som har utviklet innovative produkter og blockchain-applikasjoner til lagre kryptovaluta-eiendeler som har banklignende sikkerhet. Flaggskipsproduktene er Nano S- og Nano X-modellene, som er ansett som en av de beste maskinvarepungene for å lagre kryptovaluta..

Besøk Ledger

Cosmos-mynter lagret på en Ledger-lommebok kan stakes gjennom Ledger Live-applikasjonen for å tjene en passiv inntekt ved å delta i Cosmos-nettverket via delegasjon. Tilbake, brukere som eier Cosmos er belønnet med en årlig avkastning på omtrent 8-10%, minus avgifter.

stake kosmos reskontro lommebok

Den enkleste måten å satse Cosmos på med en Ledger-lommebok er å delegere din innsatsmakt på dine vegne. Du fortsatt beholde eierskapet til ATOM-mynter mens du plasserer eiendelen trygt i en maskinvareboklate. Ved å delegere Cosmos og delta i proof of stake-protokollen kan investorer tjene belønninger for å hjelpe til i protokollen.

Klikk her for å kjøpe en Ledger hardware wallet.

Investorer kan tjene belønninger ved å sette Cosmos og holde kontroll over de private nøklene og opprettholde eierskap over eiendelen. Dette er det foretrukne alternativet for nybegynnere å tjene belønninger ved å sette Cosmos og bidra til å akkumulere flere ATOM-mynter mens de bidrar til driften av blockchain-nettverket.

stake kosmos lommebok

Investorer som satser ATOM på en maskinvarepungebok har muligheten til å tjene belønninger ved å bruke to forskjellige metoder:

 • Sammensatt (nylig mottatte ATOM-mynter legges til i delegasjonens innsatsbasseng og blir sammensatt over tid)
 • Innløser (nylig mottatte ATOM-mynter blir betalt til lommeboken, men vil ikke tjene innsatsbelønninger og kan byttes mot andre eiendeler)

Langsiktige investorer og innehavere av Cosmos bør vurdere å investere investeringene i Ledger Nano X hardware-lommeboken for å akkumulere flere ATOM-mynter, med ekstra sikkerhet for å opprettholde eierskap og opptil 10% avkastning.

Binance

Binance er største kryptokursutveksling etter handelsvolum og har millioner av brukere over hele verden. Børsen tilbyr funksjonsrike produkter, inkludert kryptovalutahendel, utlånstjeneste og opptjening av belønninger med lån og rentekontoer.

Besøk Binance

Cosmos staking har en estimert belønning mellom 6% og 9% å tjene ekstra inntekt ved å sette inn og holde ATOM-mynter i en Binance-lommebok. Brukerens Cosmos-saldo blir vurdert hver time for å beregne belønningene. Cosmos-belønninger utbetales hver måned.

I slekt: 8 beste kryptovalutautvekslinger i USA

Binance investorer må ha minst 0,5 ATOM for å kvalifisere for å sette belønninger. All opptjent fortjeneste deles med Binance-brukere for å maksimere innsatsbelønningen. Binance-innsats er ikke tilgjengelig i alle land. Sjekk nettstedet for detaljer.

binance

Fordelen med å sette ATOM-mynter på Binance er muligheten til å satse Cosmos mens du venter på en handelsmulighet. Brukere kan dra nytte av innsatsbelønningene i tillegg til potensiell handelsfortjeneste på stedet eller marginutveksling.

I slekt: Binance Review: Crypto, Trading & Avgifter

Når en posisjon er fylt, vil den innsatte balansen og tilhørende belønninger automatisk justeres for å gjenspeile den tilgjengelige saldoen. Det er ingen fast plan og brukere kan bytte ut stående midler til å handle Cosmos på Binance.

binance kosmos staking

For å satse Cosmos (ATOM) på Binance, følg disse trinnene:

 • Logg deg på kontoen din eller opprett en gratis konto med Binance
 • Naviger til ‘Tjen’ i toppmenyen og klikk på ‘Staking’
 • Velg ‘Cosmos (ATOM) Staking’
 • Sett inn mynter fra en hardware-lommebok eller kjøp Cosmos med fiat
 • Begynn å tjene Cosmos med å belønne

Coinbase

Coinbase er en populær kryptovaluta-utveksling altså klarert av mer enn 35 millioner mennesker i over 100 land verdensomspennende å kjøpe, selge, lagre, bruke, stake og til og med tjene renter på Bitcoin og andre kryptovalutaer. Coinbase har dukket opp som en populær sikker lommebok og handelsbørs for å kjøpe Bitcoin ved hjelp av et kredittkort eller bankoverføring.

Besøk Coinbase

Coinbase har introdusert satser kun for sine amerikanske kunder med sette belønninger på Cosmos (ATOM) opptil 5,00%. Belønningsprosenten er ikke fast og varierer over tid basert på innsatsfortjenesten distribuert av validatorer på Cosmos-nettverket. Belønninger utbetales direkte til en Coinbase-lommebok der brukernes midler er lagret.

myntbase staking atom

For å tjene innsatsbelønninger må Cosmos-mynter lagres i en Coinbase-lommebok. Det er en minimum innsatsbeløp på 1 ATOM det må være i lommeboken for å tjene belønninger. Også innsatsbelønningsalternativet må også slås på i ‘Innstillinger’ -menyen under ‘Finansielle tjenester’.

Når myntene er satt på børsen, blir brukerens belønning kreditert den første betalingen direkte til Coinbase-lommeboken etter ca. 7-14 dager. Etter den første betalingen, ATOM-belønninger vil bli satt inn omtrent hver sjette dag.

Å sette ATOM-mynter på Coinbase vil medføre et lite provisjonsgebyr. Beløpet trekkes fra innsatsbelønningene du mottok fra Cosmos-nettverket. Dette resulterer i en litt lavere belønningsgrad på 5% sammenlignet med de andre innsatsplattformene som er nevnt ovenfor.

Atomic Wallet

Atomic Wallet er en desentralisert online kryptovaluta lommebok tilgjengelig på stasjonære og mobile enheter som støtter mer enn 500 mynter og poletter. Lommeboken er egnet for kryptoinvestorer med all erfaring og gir et enkelt, trygt og praktisk middel til å lagre digitale eiendeler.

Besøk Atomic Wallet

De forventet ROI for å sette Cosmos (ATOM) i en Atomic Wallet er ~ 10% som ligger i det øvre belønningsområdet sammenlignet med kryptokursutvekslinger og lommebøker som tillater staking. For å være kvalifisert for innsatsbelønningen, må det holdes et minimumsbeløp på 1 ATOM i Atomic Wallet.

atom lommebok staking kosmos

I motsetning til Ledger Live Application er det det Nei integrering av maskinvare lommebok tilgjengelig, så det er viktig å holde sikkerhetskopifasen og passordet trygg da du er eneansvarlig for lommebokens sikkerhet. Etter vår mening foretrekker vi de ekstra sikkerhetsfordelene ved å lagre eiendelen på en maskinvarepungebok mens vi nyter Cosmos som belønning.

For å stake Cosmos (ATOM) mynter i en Atomic Wallet, følg disse trinnene:

Hvor kan jeg kjøpe Cosmos?

De beste stedet å kjøpe Cosmos (ATOM) bruker en fiat til kryptobytte å konvertere lokal fiat-valuta til digitale eiendeler. Alternativt kan bruk av en hederlig krypto trading exchange eller instant crypto-to-crypto swap plattform brukes til å bytte en annen mynt til Cosmos.

ofte stilte spørsmål

Er det risiko for å sette kosmos (ATOM)?

Innsatsen av Cosmos ved bruk av en børs medfører risiko da investorene ikke har kontroll over de private nøklene som gir tilgang til midlene. Utveksling kan være utsatt for online tyveri og uredelig aktivitet som kan føre til potensielt tap av midler.

Videre kan innsatsplattformer som tillater brukerne å velge en validator eller baker, innføre risikoen leverandøren ikke overfører full innsatsbelønning til delegatoren. De avgifter kan svinge fra 1% og 25% og avhengig av validatoren.

Hvordan tjener jeg kosmos som gir belønninger med Coinbase?

Brukere kan tjene Cosmos (ATOM) innsatsbelønninger med Coinbase av holde eller kjøpe myntene på børsen som skal stakes på dine vegne. Investorer opprettholder eierskapet av ATOM-myntene i en Coinbase-lommebok og tjener belønninger ved å delegere innsatsmakt til Coinbase.

Hvilke land støtter Coinbase for innsats?

Coinbase er en verdensomspennende kryptokursutveksling som tilbyr sin stakingstjeneste globalt i land som Belgia, Frankrike, Nederland, Slovakia, Spania, Storbritannia og USA (unntatt innbyggere i New York og Hawaii).

Hva er den beste måten å stikke kosmos på (ATOM)

Den beste måten å satse Cosmos (ATOM) på er å bruke en Ledger hardware-lommebok. Pengesikkerheten er viktigst, og Ledger lar deg til enhver tid opprettholde kontrollen over myntene og de private nøklene.

Konklusjon

For å avslutte vår artikkel om hvordan du skal satse Cosmos (ATOM), har vi vurdert og sammenlignet de mest populære kryptokursutvekslingene og maskinvarepungene for å lagre ATOM-mynter for å tjene innsatsbelønninger.

Selv om det er subtile forskjeller mellom plattformene som belønningsprosentene og avgiftene du må være oppmerksom på, er det etter vår mening å sette ATOM ved hjelp av en Ledger-lommebok en trygg og lønnsom måte å tjene ekstra ATOM-mynter uten å måtte selge myntene.

Du kan også være interessert i:

 • 5 nettsteder for å demonstrere handel med Bitcoin med virtuelle penger
 • 4 Beste Bitcoin Cashback & Belønningsapp (GRATIS penger)
 • Hvordan kjøpe Bitcoins med Amazon gavekort – Super enkelt
 • De 4 beste stedene å satse Tezos (XTZ) & Tjen belønninger
 • 8 beste Crypto-utvekslinger uten null (provisjonsfri handel)
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map