Få din Blockchain-ekspertsertifisering

Den økende etterspørselen etter Certified Blockchain-eksperter øker samtidig viktigheten av Blockchain-sertifiseringer. Hvis du ønsker å få din Blockchain Expert Certification for å bevise din ekspertise innen Blockchain, kan du lese denne artikkelen for å komme videre!

Teknologien endres raskt, og de som ikke klarer å følge med kan risikere sjansene for å bli etterlatt. Selv om Blockchain-teknologien oppnådde vanlig applikasjon med ankomsten av Bitcoin i 2008, fikk den identiteten til et virkelig teknologisk alternativ i 2016 og 2017. Blockchain potensial til å transformere informasjonsdeling på tvers av åpne og private forretningsnettverk reflekterer på lang sikt løfter med Blockchain Technology.

Derfor søker mange kandidater å gjøre karriere i dette nye, futuristiske teknologisøket etter Blockchain-ekspertsertifisering. Hvis du vil forfølge en sertifisering innen Blockchain-teknologi, må du etablere riktig grunnlag. Mange kandidater har ofte vanskeligheter med å finne ut riktig sertifisering for å bevise sine evner som Blockchain-ekspert. Så la oss dykke dypere inn i implikasjonene av en Blockchain-sertifisering med forståelse av rollen som en Blockchain-ekspert.

I tillegg kan en refleksjon over fordelene med Blockchain-sertifiseringer i følgende diskusjon gi støttende innsikt. Det viktigste høydepunktet i denne diskusjonen vil imidlertid være detaljene i Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) sertifisering av 101 Blockchains. Du kan finne ut de gyldige årsakene til at CEBP-sertifisering kan være den ideelle Blockchain-sertifiseringen du har sett etter.

Hvorfor Blockchain Technology?

En av de første tingene du kommer til å tenke når du tenker på Blockchain-ekspertsertifisering, er oversikten over roller og ansvar for det samme. Hva er det nøyaktig en Blockchain-ekspert må gjøre? Før vi definerer rollen som Blockchain-eksperter, la oss reflektere over teknologien og dens betydning i det nåværende scenariet. Det første du bør vite om Blockchain er at det er et offentlig distribuert hovedbokssystem basert på et peer-to-peer-nettverkssystem..

Offentlig reskontro kan deles åpent mellom forskjellige brukere for å skape en uforanderlig oversikt over transaksjoner. Alle transaksjonene blir bekreftet av andre brukere i kjeden, og den blir lagt til med en tidsstempel og knyttet til tidligere transaksjoner på hovedboken. Med tillegg av et sett med transaksjoner blir dataene med nye transaksjoner til nye blokker i kjeden. Oppdateringene i transaksjonene på en Blockchain skjer gjennom konsensus mellom deltakerne i systemet.

Les også: Hvordan bli sertifisert i Blockchain?

Viktigst av alt, data som er lagt inn i systemet kan aldri slettes. Blockchain er en skriv-en gang-append-mange teknologi, og skaper dermed verifiserbare poster over alle transaksjoner på Blockchain. Så du kan tydelig legge merke til potensialet i Blockchain-teknologi for å transformere mange konvensjonelle operasjoner på tvers av flere bransjer. Dette er en av grunnene til det økende fokuset på kandidater med en Blockchain-ekspertsertifisering.

Tidlige brukere av Blockchain-teknologien kommer til å møte mange tilbakeslag i implementeringen av teknologien. Derfor vil bedrifter sannsynligvis møte behovet for å ansette Enterprise Blockchain-eksperter med pålitelige indikatorer for deres ekspertise. På dette tidspunktet kan bedrifter møte vanskeligheter med å finne ut hva som kvalifiserer en person som Blockchain-ekspert. Spørsmålet er også vanskelig for kandidater da de må bestemme sitt endelige mål og finne en sertifisering som validerer dem som en “Blockchain-ekspert”.

Hvem er en Blockchain-ekspert?

Vanlig antagelse sier at en person som jobber med Blockchain-teknologi over lengre tid er en Blockchain-ekspert. Noen kan også anta at en person med en Blockchain-ekspertsertifisering er en Blockchain-ekspert. Det er imidlertid viktig å ha en generell oversikt over en Blockchain-ekspert for å få en klar ide om deres roller og ansvar.

En Blockchain-ekspert er i utgangspunktet enhver person som er dyktig i Blockchain-teknologiens grunnleggende og profesjonelle konsepter. Enterprise Blockchain-eksperter har inngående kunnskap om hvordan Blockchain-teknologien fungerer. Viktigst av alt, eksperter innen Blockchain-teknologi kan implementere sine ferdigheter og kunnskaper for å bygge Blockchain-baserte applikasjoner skreddersydd for forretnings- og virksomhetskrav.


Fagpersoner kan oppnå ‘Blockchain expert’ legitimasjon gjennom omfattende opplærings- og sertifiseringseksamener for å vise bevis på sin kunnskap. Etter hvert som bedrifter gradvis lærer mer om viktigheten av Blockchain-teknologi, gjennomgår rollen som en Blockchain-ekspert også endringer. Derfor er det uunngåelig å finne topp Blockchain-sertifiseringer med fokus på et bredt og mangfoldig utvalg av ferdighetsmål.

Så, rollen som en Blockchain-ekspert i vår tid gjenspeiler også mange andre viktige ansvarsoppgaver i dette scenariet. For eksempel må Blockchain-eksperter lage nye tilnærminger for å bruke oppdaterte, handlingsverktøy i Blockchain-økosystemet for å lede virksomhetstransformasjonen av bedrifter. Med de formidable mulighetene for vanlig adopsjon av Blockchain-teknologi som får fart, vil bedrifter møte en mangel på Blockchain-eksperter.

Viktigheten av Blockchain-sertifiseringer

For å imøtekomme den økende etterspørselen fra Blockchain-eksperter, vil bedrifter sannsynligvis bruke Blockchain-ekspertsertifisering som et referanseindeks for å bestemme potensialet til Blockchain-eksperter. Derfor er det viktig for enhver ambisiøs Blockchain-profesjonell / ekspert å finne ut hva en sertifisering innen Blockchain-teknologi innebærer.

Generelt sikter sertifiseringer i Blockchain-økosystemet mot utvikling og styring av spesifikke standarder for å gi legitimasjon til profesjonelle Blockchain-eksperter. Sertifiseringen viser at personer med legitimasjon har oppfylt eller til og med overskredet de grunnleggende standardene til en Blockchain-ekspert. I utgangspunktet forsterker Blockchain-sertifisering Enterprise Blockchain-ferdigheter som unike og selvregulerende yrker.

Det er tydelig at Blockchain-sertifiseringer viser beviset på innehaverenes ekspertise og kunnskap om Blockchain-teknologi og utvikling av Blockchain-baserte bedriftsapplikasjoner og -systemer. En Blockchain-ekspertsertifisering vitner også om individets evne til å implementere Enterprise Blockchain for forretningstransformasjon. I tillegg til disse aspektene har topp Blockchain-sertifiseringer også følgende funksjoner omfattende.

 • Bevis på Blockchain-ekspertise

Sertifiseringer fra Blockchain-eksperter beviser egenskapene til godkjente individer i utviklingen av effektive Blockchain-bedrifter.

 • Fordelens kilde

Blockchain-sertifiseringer gir en profesjonell fordel ytterligere enn andre ikke-sertifiserte kandidater for prestisjefylte Blockchain-fokuserte jobber.

 • Global anerkjennelse

De beste Blockchain ekspertsertifiseringene garanterer global anerkjennelse, og beriker dermed verdien av ditt Blockchain-arbeid over hele verden.

 • Muligheter for bedre lønn

Blockchain ekspertsertifisering hjelper også kandidater til å bygge bro over gapet mellom Enterprise Blockchain-ferdigheter og lande med høyt betalte jobber.

 • Karrieresikkerhet

Blockchain er tydeligvis en futuristisk teknologi med langsiktige utsikter til adopsjon. Derfor kan Blockchain-ekspertsertifiseringer hjelpe deg med å bygge din karriere med forsikring om jobbsikkerhet på grunn av den forventede økningen i antall Blockchain-jobber i fremtiden..

 • Ytterligere muligheter

Blockchain-sertifiseringer hjelper også enkeltpersoner å styrke sin kunnskap om Enterprise Blockchain-teknologi. Sertifiserte Blockchain-eksperter kan også forfølge sine mål om å utvikle sin egen Blockchain-baserte virksomhet. Eksempelvis kan Blockchain-eksperter bruke sin Blockchain-kunnskap og ekspertise til å bygge og utvikle Enterprise Blockchains og ta bedriftens suksess til neste nivå.

 • Støtte for karriereutvikling

En Enterprise Blockchain-ekspertsertifisering kan også hjelpe deg med å få bedre muligheter for jobbassistanse. Anerkjennelsen for Blockchain-eksperter med sertifiseringer kan hjelpe dem å bygge sitt rykte på profesjonelle nettverksplattformer som LinkedIn. Som et resultat kan kandidater presentere et sanntidsinntrykk av deres evner og erfaring for potensielle arbeidsgivere på LinkedIn.

For eksempel kan potensielle arbeidsgivere se etter Blockchain-ekspertsertifiseringene til en kandidat og rollene de har hatt før og etter sertifiseringen for å bedømme deres evner. Det viktigste av alt er at Blockchain-ekspertsertifiserte fagpersoner også kan delta i tekniske og ikke-tekniske diskusjoner om Blockchain-teknologi i profesjonelle miljøer. Som et resultat kunne de gradvis etablere sin identitet som en bransje / fagekspert på Blockchain-teknologi.

Målgruppe for Blockchain-sertifiseringer

Derfor kan man tydelig merke at en Blockchain-ekspertsertifisering har mer verdi enn generelle antakelser. Den neste viktige faktoren som kan plage en aspirerende kandidat, er det ideelle publikummet for Blockchain-ekspertsertifiseringer. Trenger du virkelig Blockchain-sertifiseringer for en lovende karriere i henhold til dine eksisterende ferdigheter og profesjonelle roller?

I utgangspunktet trenger du ikke engang å tenke på en karriere for å forfølge Blockchain-sertifiseringer! Selv om du bare er opptatt av å lære om ny teknologi, kan du velge Enterprise Blockchain-sertifiseringer. Ingeniørstudenter, applikasjonsarkitekter, kryptovalutaentusiaster, sikkerhetsfagfolk, systemadministratorer, investorer og mange flere roller kan få lovende fordeler med Blockchain-sertifiseringer.

I tillegg kan bransjeledere og ledende fagpersoner også velge Blockchain-sertifiseringer som et bevist instrument for raffinert kompetanse. Med så mange fordeler med Blockchain-sertifiseringer, er det uunngåelig for kandidater å fokusere på å søke pålitelige sertifiseringsleverandører.

Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -sertifisering

Blant de mange leverandørene som prøver å tilby Blockchain-ekspertsertifisering, skiller 101 Blockchains seg ut som den beste plattformen. Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -sertifisering av 101 Blockchains er for tiden en av de anerkjente referansene for Blockchain-ekspertise..

Registrer deg nå for CEBP-sertifisering for å bli en Blockchain-ekspert.

101 Blockchains har fått rykte for å være det ledende, uavhengige forskningsbaserte nettverket for Blockchain-økosystemet. Derfor er det rimelig for aspirerende Blockchain-fagpersoner å søke etter detaljer om CEBP-sertifisering av 101 Blockchains. En detaljert refleksjon over CEBP-eksamensdetaljene kan hjelpe oss med å forstå hvordan det lett er en av de beste sertifiseringene for deg akkurat nå..

Ideell målgruppe for CEBP-sertifisering

CEBP eller Certified Enterprise Blockchain Professional sertifiseringseksamen med 101 sertifiseringer er en Blockchain ekspertsertifisering. Alle som ønsker å jobbe med Blockchain-teknologi kan velge CEBP-sertifisering. I tillegg, hvis du vil lære om kjernekonseptene i Blockchain-teknologi og det relaterte økosystemet, er CEBP-sertifisering ideell for deg.

Videre er CEBP-sertifiseringen også egnet for deg hvis du vil lære om tilnærmingene for implementering av Blockchain. CEBP-sertifiseringen kan også passe perfekt med dine krav hvis du vil lære om forretningstransformasjon med oppdaterte handlingsverktøy i Blockchain-økosystemet.

Detaljer om CEBP-sertifisering

I utgangspunktet er CEBP-sertifiseringsprogrammet designet spesielt for å bevise individets kunnskap og erfaring innen ulike aspekter av Blockchain. Sertifiseringen tester også kandidatenes kunnskap om virkningen av Blockchain-teknologi på ulike forretningsmål.

Viktigst av alt oppfyller CEBP-sertifiseringen kriteriene for en omfattende Blockchain-ekspertsertifisering ved å teste evnen til kandidater for praktisk engasjement med bedriftsledere. Sertifiseringen tester kandidaters evner til å møte målene til bedriftsledere med svært effektive og gjennomførbare løsninger.

Blockchain-sertifiseringskostnaden med CEBP-eksamen er $ 397 USD, som også inkluderer et CEBP-kurs. CEBP-kurset gir fire ukers læringsmateriell med tre til fire timers studium dedikert for hver uke. Modulene i CEBP-kurset gir et detaljert inntrykk av eksamensmålene i CEBP-sertifisering.

Før du fortsetter, sjekk ut vår forrige artikkel for å forstå Blockchain-funksjonene.

Domener dekket i CEBP-sertifiseringseksamen

Fremfor alt annet kan eksamensinnholdet i CEBP vise sin omfattendehet som et instrument for å bevise Enterprise Blockchain-ekspertise. Her er en oversikt over de forskjellige eksamensmålene dekket i hver del av CEBP Blockchain ekspertsertifiseringseksamen.

1. Blockchain Technology Fundamentals

Det første domenet i CEBP-sertifiseringseksamen omhandler arbeidet med Blockchain-teknologi og dens bemerkelsesverdige funksjoner. Kandidater må lære emner relatert til konsepter, funksjoner og forskjellige varianter av Blockchain-nettverket for å oppnå dette domenets mål. I tillegg fokuserer dette domenet i CEBP-sertifiseringseksamen også på å jobbe med smarte kontrakter.

Kandidater må også lære om tilnærminger for å forbedre kommandoen over elementene som trengs for å evaluere effekten av smarte kontrakter på tradisjonelle virksomheter. Oversikten over kapitler i dette domenet i CEBP Blockchain ekspertsertifisering inkluderer følgende,

 • Grunnleggende om Blockchain
 • Bevis på arbeid
 • Opprettelse av blokkjede
 • Offentlig og privat Blockchain
 • Smarte kontrakter

2. Enterprise Blockchain-plattformer

Det andre domenet i CEBP-sertifiseringseksamen handler om forståelse av betydningen av Bitcoin utenfor grensene for kryptovalutaer. Kandidater trenger evner for å bestemme tilnærminger for forretningstransformasjon med Enterprise Blockchain for spørsmål i dette domenet.

I tillegg må kandidatene styrke sin kunnskap og flyt i metodiske tilnærminger for å finne den rette balansen mellom teknisk perfeksjon og gjennomførbarhet i Blockchain-baserte løsninger. De bemerkelsesverdige kapitlene som dekkes av dette domenet i CEBP-sertifiseringen, er som følger,

 • Grunnleggende om Ethereum
 • Grunnleggende om Hyperledger Fabric
 • Corda grunnleggende

3. Blockchain i Trade Finance

Det tredje domenet i CEBP-sertifiseringseksamen gjenspeiler i stor grad applikasjonene av Blockchain-teknologi i finanssektoren. Kandidater må starte med en kort oversikt over betydelige kryptoaktiver i Blockchain-baserte handelsfinansieringsoperasjoner. Et av de viktigste temaene i dette domenet refererer til sammenhengen mellom krypto-eiendeler og kryptovalutaer.

Kandidater må mestre dette aspektet i CEBP Blockchain ekspertsertifisering for å bevise deres evner til å gjenkjenne falske nyheter om kryptovalutaer. Modulen inneholder også emner om bruk av kryptoaktiva i visse Blockchain-baserte plattformer for å håndtere de forstyrrende effektene av Blockchain-teknologi på handelsfinansiering..

I tillegg må kandidater også lære om bedriftene som bruker Blockchain for å administrere handelsfinansieringsoperasjoner på dette domenet. Det er også avgjørende for alle kandidater å reflektere over eksisterende brukstilfeller av Blockchain-teknologi for dette domenet. Kandidater vil møte spørsmål om å bestemme de ideelle brukssakene som passer for visse forretningsmål. De bemerkelsesverdige kapitlene i dette domenet i CEBP-sertifiseringen er som følger,

 • Krypto eiendeler og kryptovalutaer
 • Ripple grunnleggende
 • Handelsfinansiering på Blockchain

4. Blockchain-applikasjoner

Dette er et av de mest avgjørende domenene i CEBP Blockchain ekspertsertifiseringseksamen. I henhold til markedsundersøkelser av 101 Blockchains har Blockchain-teknologi den mest fremtredende innflytelsen på driften av supply chain management. Kandidater må forberede seg på emner på forskjellige måter som Enterprise Blockchain-teknologi påvirker styring av forsyningskjedene direkte.

Det viktigste av alt er at kandidater må lære om de forskjellige verktøyene og implementeringen av dem i praktiske brukssaker for supply chain management på tvers av forskjellige virksomheter. Kandidater må utvikle ferdigheter i de følgende kapitlene i CEBP-kurset for å forstå Blockchain-applikasjonene.

 • Grunnleggende om forsyningskjedestyring på Blockchain
 • Bruk saker om supply chain management på Blockchain
 • Blockchain digital transformasjon

5. Blockchain brukstilfeller

Den siste modulen i CEBP-sertifiseringseksamen legger tydelig vekt på de praktiske anvendelsene av Blockchain. Kandidater må spesialisere seg i praktisk innsikt i forskjellige brukstilfeller av Blockchain-teknologi i forskjellige bransjer. Det er også avgjørende for kandidater å forbedre sin kunnskap om å identifisere de riktige verktøyene for spesifikke virksomhetsscenarier. Dette domenet validerer i utgangspunktet ferdighetene til en kandidat i å bruke Blockchain-teknologi for virkelige brukssaker de vil støte på i forskjellige Blockchain-baserte roller..

Derfor kan du tydelig merke at CEBP-sertifiseringen er et omfattende bevis på en kandidats Blockchain-ekspertise. Bortsett fra å bevise den konseptuelle kunnskapen til kandidater i Blockchain-økosystemet, tester Blockchain-ekspertsertifiseringen også praktisk kunnskap.

Et av de interessante høydepunktene om CEBP-sertifiseringen er evaluering av kandidater i spesifikke praktiske oppgaver. Så kandidater kan få et allsidig bevis på deres Enterprise Blockchain-ferdigheter og kunnskap med CEBP-sertifisering. Som dere alle kan legge merke til, forblir ikke CEBP-sertifiseringen begrenset til de generelle anvendelsene av Blockchain-teknologi. Så CEBP-sertifiseringen kan være veldig nyttig for å bevise identiteten din som en Blockchain-ekspert.

Les også: 20+ Blockchain Use Cases

Bunnlinjen

Avslutningsvis er Blockchain-sertifiseringskostnaden med CEBP den beste investeringen du kan gjøre for din karriere. Det er ingen tvil om at Enterprise Blockchain sakte får fremtredende aksept i mange bransjer på grunn av fordelene med sikkerhet, anonymitet og gjennomsiktighet. Derfor kan sertifiseringer som CEBP tjene som levedyktige karriereinstrumenter ved siden av å fremme din Blockchain-kunnskap og ekspertise.

Den gjennomsnittlige sertifiserte Blockchain-ekspertlønnen er rundt $ 137.000, noe som indikerer løftene om en karriere innen Blockchain-teknologi. Det beste med Blockchain-sertifiseringer som CEBP er mangelen på noen forutsetninger. Så hvis du tror at Blockchain kan bane en produktiv karriere for deg, så kan du komme i gang med en gang med Blockchain Free Course! Alt du trenger er grunnleggende kunnskap om datavitenskap og motivasjon til å utforske dypet av Blockchain-teknologi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map