5 Kraftige Crypto Trading Tips for å slutte å tape penger

Handelsmenn kan være kjent med den mye omtalte statistikken om at “95% av handelsmenn taper penger.” Selv om kryptovaluta-utvekslinger som Binance, BitMEX og Bybit har sett massiv vekst på margin-kryptokurrency-kontoer der nye brukere prøver å handle kryptomarkedene for å tjene ekstra Bitcoin-fortjeneste.

Dessverre mister det overveldende flertallet av nye handelsmenn pengene sine på kryptomargineplattformer. Hvis dette er deg og søker etter kryptohandelstips og -strategier. I denne artikkelen vil vi dele våre beste tips for å forbedre din kryptohandel.

Tips om å handle med Crypto Tradings akkurat nå

Her er våre beste kryptohandelstips for å bli en lønnsom handelsmann:

 • Lær å handle krypto ved hjelp av en demo-konto
 • Hold det enkelt
 • Reduser posisjonsstørrelse og innflytelse
 • Vær tålmodig og ikke tving handel
 • Hold en journal over hver handel og forbedre

Lær å handle krypto ved hjelp av en demo-konto

Første gangs kryptoinvestorer vil bli fristet til å multiplisere investeringene sine ved hjelp av populære handelsplattformer for kryptovaluta. Disse børsene lar brukerne spekulere i prisen på digitale eiendeler i et forsøk på å kjøpe lavt og selge høyt. Vi vil imidlertid advare mot dette uten kunnskap om markedene og en spillplan.

handel bitcoin med plus500 (1)

Et bedre alternativ er å lære å handle krypto med en demo-konto før du setter inn penger, spesielt hvis du ikke har noen handelserfaring. En av de beste krypto-demo-kontoene er eToro og Plus500 (tilgjengelighet underlagt regulering) som tilbyr en brukervennlig CFD-plattform for å lære å handle og utvikle en kryptostrategi. Det er gratis å opprette en demo-konto med eToro og kan brukes om og om igjen til å teste en kryptostrategi uten å tape penger.

Som en generell tommelfingerregel, hvis du ikke kan tjene penger på en praksiskonto, er det sannsynlig at du vil tape penger på en ekte konto. I det minste på denne måten er investeringen din intakt på kryptomaskinvareboksen din mens du lærer om kryptohandel.

Hold det enkelt

Mange nye handelsmenn får “handelsmannens hjerne” der de gjør for mye, tenker for mye, ser for mye på kartene, handler for mye, mikrostyrer handler for mye, risikerer mer enn de burde og så videre.

Høres dette kjent ut?

Dette er klassiske tegn på at du ikke har en handelsplan. Hvis du finner ut at du gjør disse feilene, vil du ha nytte av å ta en leksjon fra de mest vellykkede investorene og handelsmennene som bruker det aller meste av tiden på sidelinjen og venter på muligheter og analyserer markedene..

over trading krypto

Bare en liten del av tiden deres brukes på å utføre handler og håndtere risiko. Derfor, å øke lønnsomheten din betyr å gjøre mindre! En klassisk analogi er en edderkopp og nettet. Det er langt bedre å kjenne spillplanen din og vente på at den perfekte handelen kommer til deg.


Dette inkluderer når stillingen din er aktiv. La handelen spille i henhold til din handelsplan, kutt tapene tidlig og la vinneren din løpe.

Reduser posisjonsstørrelse og utnyttelse

En vanlig handelsfeil er å bruke feil posisjonsstørrelse. Dette forsterkes når handelsmenn bruker høy innflytelse på marginhandel. Erfarne handelsmenn er i stand til å kapitalisere på de små kurssvingene i markedet ved hjelp av høy gearing på en børs som FTX.

Ettersom kryptomarkedet kan være veldig volatilt, betyr jo høyere gearingsbeløpet jo nærmere likvidasjonsprisen din kommer.

ftx-grensesnitt

Hvis du nettopp har begynt, kan du redusere beløpet, risikere maksimalt 1% av kapitalen din på hver handel og ALLTID bruke et stop loss.

Dette betyr at du må miste 100 handler på rad for å sprenge en konto, som er svært lav i sannsynligheten. Faktisk har flere kryptobørser et posisjonskalkulatorverktøy for å hjelpe deg med å dimensjonere en handel basert på startkapitalen din.

Vær tålmodig og ikke tving handel

En av de største handelsfeilene du kan gjøre er å skynde deg i en handelsposisjon ved hjelp av en markedsordre. I tillegg til å betale en premie i handelsavgift for å utføre en markedsordre, er det vanligvis det verste inngangspunktet hvor prisen umiddelbart kan reversere mot deg, noe som resulterer i et annet tap.

Hvis du har lyst til å hoppe i en handel når prisen går raskt, er du det lider av FOMO.

Kryptohandlere må huske at markedet er åpent 24/7. Så hvis du savner et handelsoppsett, vær tålmodig og vent på neste mulighet. Selv om det kan være frustrerende for swinghandlere på den daglige eller ukentlige tidsrammen, er det alltid en annen mulighet, og i det minste har du bevart kapitalen din.

Føre en journal over hver handel og forbedre

Har du noen gang hørt om uttrykket, "Okser tjener penger, bjørner tjener penger, griser blir slaktet?" Det betyr at griser er grådige, så ikke bli slaktet og er en advarsel til handelsmenn mot ønsket om grådighet og utålmodighet i markedene. Grådige handelsmenn lar følelsene ta kontroll som kan være forårsaket av:

 • Urealistiske forventninger
 • Sta ego
 • En sterk tro på markedstrenden
 • Må være i en handel til profitt-mentalitet

Hvis dette beskriver deg, handler du som en gris og vil til slutt miste balansen. Å handle krypto eller de tradisjonelle markedene krever sterk mental disiplin, fokus og solid risikostyringspraksis. Nye handelsmenn vil fokusere for mye på å perfeksjonere en kryptodagshandelsstrategi. Dette kan ikke være lenger fra sannheten.

handle som en gris

Med ordene fra Warren Buffet, “er den kritiske determinanten i en investors suksess ikke intelligens eller dyktighet, men temperament.” Hvis du ikke har temperament og streng disiplin, handler du som om du er på kasinoet og spiller med kryptoen din. Dette er en hard virkelighet, men hvis du handler som en gris, kommer du ikke til å lykkes som en kryptotrader.

Dessverre har ikke alle det rette temperamentet og disiplinen til å bli en lønnsom kryptohandler. Hvis du sliter med å tjene penger etter flere år, kan det være at den riktige avgjørelsen om å godta handel ikke er noe for deg. Det er andre måter å tjene kryptovaluta foruten handel som du kan vurdere, for eksempel å tjene renter på krypto- og Bitcoin cashback-apper.

Konklusjon

Trading crypto er en seriøs ferdighet som krever mye dyktighet og tålmodighet. Det er ikke for alle, men vi håper disse kryptohandelstipsene for nybegynnere er nyttige og vil forbedre P-en dramatisk&L i det lange løp.

Hvis du har spørsmål eller kommentarer, eller ønsker å dele andre vanlige handelsfeil, kan du legge igjen tankene dine i kommentarene nedenfor.

Og hvis du synes dette innlegget er nyttig, kan du dele det med nettverket ditt!

Du kan også være interessert i:

 • 8 beste Crypto-utvekslinger uten null (provisjonsfri handel)
 • Slutt å bruke BitMEX nå – Handel med disse 3 alternativene i stedet
 • Rekeromtale: Balanser kryptoporteføljen din automatisk
 • Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Sosial handel
 • 4 Beste Crypto Charting-programvare & Verktøy for Altcoin-tradere
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map