4 bästa programvara och verktyg för kryptokartläggning för Altcoin-handlare

Om du läser den här artikeln är det troligt att du för närvarande handlar kryptovalutor med hjälp av en börs. Nu kanske du är redo att ta din handel och investera till nästa nivå och söka efter den bästa kryptokartprogramvaran och verktygen för att hantera din portfölj.

För att ge dig själv de bästa chanserna att handla med kryptovaluta behöver du lämplig kartläggningsprogramvara, resurser och analysverktyg så att du kan se live-kartorna för att hitta och analysera handelsmöjligheter.

Bästa Crypto-plattformen för

Rykte

tradingview Besök hemsida

Bästa Crypto-plattformen för

Portföljhantering

Räkor logotyp Besök hemsida

Bästa Crypto-plattformen för

Altcoin-par

mynt Besök hemsida

Bästa Crypto Charting-programvara

Här är vår lista över de bästa programvarorna och verktygen för kartläggning av kryptovalutor:

Programvara för kryptovalutakartläggning: jämförelser

Denna jämförelseguide ger en översikt över de populära sajterna för att kartlägga kryptovalutor. Vårt betyg är baserat på att bedöma webbplatsernas användarvänlighet, utbyten som kan anslutas och prissättning.

TradingView

TradingView är en molnbaserad kartläggnings- och socialt nätverkswebbplats som passar alla nivåer av aktiva kryptohandlare. Plattformen syftar till att erbjuda alla funktioner i en premiumkarta för skrivbordsdiagram, med snabbhet och flexibilitet genom sin mobilapp för att kartlägga när du är på språng.

Besök TradingView

Om du har handlat på de traditionella finansmarknaderna eller varit i kryptoutrymmet ett tag, borde det inte vara någon överraskning att se TradingView göra vår lista som en av de bästa kryptokartplattformarna.

tradingview

Ursprungligen användes den för skanning och kartläggning av lager. Men för att möta efterfrågan på digitala valutor har kartläggningssidan expanderat för att samla in data från ett antal kryptobörser som:

 • Binance
 • Bittrex
 • Coinbase
 • Bitfinex
 • Omloppsbana
 • FTX
 • Biki
 • Och många andra…

Att samla kryptopriser från flera börser löser ett stort problem i kryptoindustrin. Det gör att kryptopriser i realtid kan visualiseras på en enda webbplats. Du behöver därför inte logga in på flera börser bara för att analysera pristabellen för alt-mynt listade på olika börser. En annan stor fördel med TradingView jämfört med andra kryptovaluta-kartläggningssidor är samhället.

tradingview krypto idéer

Det är ett nav för att dela och hitta kryptohandelsidéer, indikatorer och automatiserade handelsstrategier som har publicerats från andra handlare. Du kan till och med publicera dina idéer på sociala medier och få kommentarer om dina strategier eller för att utbilda det bredare samhället.

Slutligen bör vi notera att fler och fler kryptobörser börjar integrera TradingView-diagram i deras börs. När du loggar in på en fiat-till-kryptobörs för att köpa altcoins är det stor chans att du kommer att använda TradingView-diagram för att kontrollera kryptopriserna live.

tradingview prissättning

Det bästa är att du kan komma igång och kartlägga altcoins och kryptomynt med TradingView GRATIS på grundplanen.

Registrera dig med TradingView gratis!

Även om du vill ta handel med altcoins ett steg längre, bör du verkligen överväga att uppgradera till Pro-versionen. Detta ger större flexibilitet och funktioner som:

 • Lägg till obegränsad kryptomynt / par till din bevakningslista
 • Möjlighet att visa och spara flera diagramlayouter
 • Överlagring och jämför olika symboler och tillgångar (t.ex. Bitcoin Vs.Guld)
 • Lägg till upp till 5 tekniska indikatorer per diagram
 • Ställ in 10 varningar på diagram som ska utlösas baserat på pris eller indikator
 • Tillåt backtestning av kryptohandelsstrategier

Så om du inte har skapat ett TradingView-konto än … Vad väntar du på? Det är en utmärkt resurs att utföra teknisk analys av kryptovaluta.

Räkor

Shrimpy är en webbplats för portföljhantering som låter dig hantera hela din kryptobalans som kan finnas över flera börser. Det betyder att du inte behöver logga in separat på varje kryptobörs för att utföra köp och säljtransaktioner.

Besök räkor

Det unika med Shrimpy är att du kan visualisera din totala tilldelning av mynt på olika kryptobörser med enkla procentsatser med en visuell ögonblicksbild. Om marknadsförhållandena förändras, till exempel Bitcoin-dominans ökar och du vill minska altcoin-exponeringen, kan du manuellt eller automatiskt justera fördelningen genom att ändra procentsatserna. Plattformen kommer sedan att genomföra affärer över olika börser för dina räkning.

räkor webbplats

Nybörjare av kryptohandlare kommer att dra nytta av flera räkorfunktioner som inkluderar:

 • Anslut flera kryptohandelbyten till en plattform
 • Hantera hela din kryptoportfölj med ett enkelt gränssnitt och kryptoverktyg
 • Spåra din portföljprestanda och justera investeringsstrategin automatiskt
 • Kopiera världens bästa kryptohandlare på social handel
 • Tjäna provision för varje socialhandlare som följer dig
 • Automatisera handelsstrategier med hjälp av olika indikatorer och handelsverktyg

räkor

När du väl har anslutit en kryptovalutaväxling fylls allokeringarna i procent av din totala portfölj. Sedan kan du börja lägga till de kryptotillgångar du vill investera i. Shrimpy kan sedan tillämpa en automatiseringsstrategi baserad på en tidsbalanseringsperiod eller manuellt.

Shrimpy kommer att utföra alla nödvändiga affärer för dina räkning för att nå de portföljallokeringar du har ställt in. Det är det perfekta kryptohandelsverktyget för att snabbt och enkelt justera portföljrisk och exponering utan att behöva logga in på flera börser.

tilldelning av räkor

Om till exempel kryptomarknaden når en hög sväng och du vill ta ut pengar, dra helt enkelt procentreglaget för Tether (USDT) till 100% och Shrimpy kommer att balansera din portfölj i enlighet.

Så, vad är avgifterna?

Shrimpy erbjuder tre olika paket enligt följande:

 • HODLer (gratis)
 • Professionell – $ 19 / månad (faktureras årligen)
 • Företag – anpassad för att passa dig

För att välja den bästa betalningsplanen för att automatisera din kryptovalutastrategi är det bäst att kolla webbplatsen för att avgöra vilka funktioner som ingår i varje prisalternativ. Om du är osäker, varför inte börja med ett gratis räkor-konto?

Coinigy

Coinigy är en väletablerad webbplats för kryptoportföljhantering och altcoin-kartläggning. Det syftar till att förenkla processhandeln utan att offra teknisk analys av kryptohandel.

Besök Coinigy

Webbplatsen tillhandahåller ett handelsgränssnitt för att ladda diagram från alla de större kryptovalutor som du kan tänka dig. Det är den perfekta online-programvaran för att utföra teknisk analys av kryptovaluta.

mynt

Om du vill se specifika altcoin-diagram på en enda webbplats bör du överväga Coinigy. Det gör det möjligt för användare att utnyttja den globala digitala valutaekonomin med dataanslutning över 40 kryptobörser från ett enda konto, till exempel:

 • Binance
 • Bitfinex
 • Bitflyer
 • BitMEX
 • CEX.IO
 • Deribit
 • Kraken
 • OKEx
 • och många andra..

För en fullständig lista över utbyten som stöds, Klicka här för att se utbyteslistan på webbplatsen.

Till skillnad från Tradingview kan användare på Coinigy handla över 20 kryptobörser från konton länkade via API dygnet runt. Altcoin-handlare kommer också att uppskatta portföljportföljens funktion för att övervaka hela dina kryptobalanser över alla börser hela tiden, även när du sover!

Nu kanske du funderar på hur mycket Coinigy kostar?

Prissättningsplanerna är ganska rättvisa med ett årligt medlemskap som börjar på cirka $ 15 per månad. Du kan alltid skapa ett gratis konto för att testa det också. Coinigy tar inte heller någon provision på affärer. Det tillkommer ingen extra avgift när du handlar via Coinigy (förutom din månatliga prenumeration).

Skapa en gratis testperiod i 30 dagar med Coinigy.

myntprissättning

Om du undrar om det är bra valuta för pengarna, låt oss ta en titt på några funktioner som ingår i grundplanen.

Coinigy-startabonnemangsplanen levereras med en omfattande serie kraftfulla kryptovalutaverktyg och djupindikatorer. Handlare som förlitar sig på teknisk analys kommer att ha tillgång till mer än 75 tekniska indikatorer för att handla direkt från diagrammet på alla dina favoritbörser.

Om det inte räcker kommer Coinigy med prisvarningar (via e-post, SMS och webbläsare) och en mobilapp för att kartlägga Bitcoin och andra altcoins när du är på resande fot. Titta på videon nedan för en demonstration.

Kvadens

Quadency är en allt-i-ett-kryptovalutawebbplats som gör det möjligt för användare att ansluta flera kryptovalutabörser för att kartlägga och handla från en enda plattform. Borta är dagarna för att logga in på flera Bitcoin-börser för att handla ett visst altcoin, lagra mynt på olika börser och utan ett sätt att effektivt utföra transaktioner över alla dina innehav.

Besök Quadency

Quadency löser denna smärta i ett enkelt men ändå kraftfullt handelsverktyg som hjälper dig att kartlägga, handla och hantera dina kryptoinvesteringar. När det gäller kartläggning av altcoins erbjuder Quadency ett elegant och intuitivt handelsgränssnitt med hjälp av Tradingview-motorn.

quadency webbplats

Quadency tillåter användare att ansluta befintliga kryptoutbyteskonton för att kartlägga hela ditt kryptoinnehav och skicka köp / säljorder direkt till börsen. Kartläggningssidan stöder för närvarande krypto och altcoins parar följande utbyten:

 • KuCoin
 • Poloniex
 • Coinbase
 • Bitfinex
 • Kraken
 • Binance
 • Bittrex
 • Gemini

När en utbyte är ansluten kan handlare se kontosaldot, transaktionerna och orderna som synkroniseras automatiskt. Detta låter dig ta kontroll över dina handelskonton med bara några få klick.

Läsa: Quadency Review – Är det verkligen den bästa kryptoplattformen?

Användning av Quadency erbjuder dock ytterligare fördelar för att utföra affärer över flera anslutna börser med den enda plattformen som du inte får med TradingView. På ett sätt kan man säga att Quadency slår samman de bästa delarna av TradingView och Coinigy.

kvadensgränssnitt

När det gäller Quadency-prissättning är det en premiumtjänst som också erbjuder gratis kryptokurrency-diagram när du ansluter ett börs. Det är dock begränsat i funktionalitet och seriösa kryptohandlare bör överväga PRO-planen.

Skapa ett gratis Quadency-konto!

Prissatt till $ 49 per månad, det här kan vara lite dyrt för nybörjare av kryptohandlare. Men om du redan är en lönsam altcoin-handlare kan det vara en lönsam investering så att du effektivt kan kartlägga, handla och hantera hela din kryptoportfölj med hjälp av en webbplats.

kvadensavgifter

CryptoView

Det kan vara svårt för den aktiva näringsidkaren att hålla koll på kryptovalutans innehav över flera växelkonton, tredjepartsplånböcker och kylförvaringsenheter. Webbplatser för Crypto-portföljförvaltare CryptoView hjälp att lösa denna smärtpunkt.

Besök CryptoView

Det är en allt-i-ett-lösning för kryptohandlare att synkronisera flera handelskonton och plånböcker samtidigt som de hanterar affärer över olika börser. Webbplatsen kombinerar kryptovalutahandel och portföljhantering i ett enda användargränssnitt.

cryptoview

CryptoView är en av de bästa kryptovalutaportföljförvaltarna som passar både nybörjare och erfarna handlare. Plattformen kombinerar kryptoportföljhantering med en fullt fungerande handelsplattform som är kompatibel med de stora handelsplattformarna.

Öppna positioner, väntande order, kontosaldon och handelshistorikdata över flera börser importeras automatiskt så att användare snabbt kan övervaka sin portfölj och spåra saldon från en enda webbplats.

handel med cryptoview

CryptoView är full av funktioner som inkluderar:

 • Kraftfull kartplattform som drivs av Tradingview-diagram
 • Över 85 tekniska indikatorer och 75 ritningsverktyg
 • Flera skärmlägen för att snabbt växla mellan olika skärmkonfigurationer
 • Kan spara varje skärmlayout och konfiguration av handelspar
 • Stöder alla utbytesdelkonton som marginal, utlåning, swap och futures
 • Nyhetsaggregat som kan skräddarsys för att passa specifika kryptonytskällor
 • Kalender att hålla koll på viktiga händelser i kryptosamhället
 • Anpassade varningar baserat på ‘prisnivå’ eller ‘procentuell förändring’

Jämfört med de andra kryptokurverna och portföljhanteringsplattformarna är CryptoView-prissättning konkurrenskraftig med tanke på listan över funktioner som ingår. Det finns ett enda paket som kostar 19 dollar per månad eller 1 års prenumeration för 13 dollar per månad.

kryptoview prissättning

Slutsats

Om du menar allvar med att handla krypto och altcoins måste du använda de bästa kryptodiagrammen och de tekniska analysverktygen. Var och en av ovanstående altcoin-diagramplattformar är utrustade med dataflöden från flera börser och inkluderar kryptovaluta-tekniska analysverktyg för att förhöra altcoin-marknaderna för att söka efter svänghandelsmöjligheter.

Besök TradingView

Så vad är vår dom på den viktiga kartläggningssidan? Vi rekommenderar att du använder Pro-versionen av TradingView.

Varför? Eftersom du kan kartlägga alla dina favorit altcoins PLUS traditionella tillgångar som Forex, aktier, index och råvaror. Det blir också det föredragna kartgränssnittet som är integrerat i många kryptobörser på grund av dess omfattande uppsättning handelsverktyg, funktioner och användarvänlighet.

För att inte nämna, du kan fortfarande se kryptovalutatabeller gratis, använda handelsverktygen och utföra teknisk analys.

Du kanske också är intresserad av dessa handplockade artiklar:

 • Bästa Crypto Hävstångsutbyte jämfört
 • WazirX Review: Bitcoin, handel & Avgifter
 • Bitit Exchange: Läs den här recensionen innan du registrerar dig
 • Changelly Review: Är det fortfarande säkert & Hur det fungerar
 • 8 bästa kryptobörser med nollavgift (handel utan provision)
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map