Vodič za začetnike: Kaj je Populous? Rešitev za financiranje računov

Populous je platforma za enakovredne račune. Platforma je prva iz verige blokov v tem prostoru. Poglejmo, kaj je Populous, veliko podrobneje.

Inovacija je razvita z mislijo na mala in srednje velika podjetja. Uporablja porazdeljeno knjigo blockchain, saj si nenehno prizadeva zmanjšati tretje osebe pri transakcijah z računi. Tako zagotavljamo podjetjem moč, da se nenehno razvijajo in širijo.

Zakaj Populous?

Prebivalne lastnosti

Zasluge za slike: Populous

Populous predstavlja tri glavne razloge, zakaj morate razmisliti o vlaganju v tehnologijo;

 • Narava naložbe, ki je koristna za vse. Populous je zasnovan tako, da za podjetja obstaja rešitev, ki koristi vsem. Podjetja, ki vlagajo v tehnologijo, odpravijo tretjega človeka. Z rezanjem tretjega človeka imajo lahko MSP več koristi od dobička.
 • Globalna naslovnica in je enakovredna. Z Populous lahko fakturirate vsakogar v katerem koli delu sveta. Zato odpira finančni svet računov zunaj finančnih institucij.
 • Varnost in zaščita. Tehnologija veriženja blokov je zasnovana tako, da odpravlja prevare in ročne napake, ki so lahko zelo drage. Tako bi bilo fakturiranje varno in varno pred goljufijami in napakami.

Kaj je priljubljeno: razdeljena knjiga pri financiranju računov

Kot je ugotovljeno zgoraj, Populous uporablja razdeljene knjige. Kaj so razdeljene knjige in kakšen je njihov pomen?

Razdeljena knjiga je tehnologija za izmenjavo in snemanje podatkov v več decentraliziranih shrambah podatkov. Tehnologija temelji na sodelovanju različnih udeležencev. Nobena skupina ne trdi, da ima monopol nad podatki.

Razdeljene knjige so široki razredi v javne ali zasebne knjige. Javne knjige so dostopne vsem. Zasebne knjige so dostopne samo določenim vozliščem z dodeljenimi zasebnimi ključi.

Kaj je Populous` zgodovina

Populous je ideja, ki jo je zasnoval Stephen Williams. Je strokovnjak za komercialne podatke. Stephen je s svojim strokovnim znanjem v podatkovni industriji izumil in predvidel uporabo XBRL za pridobivanje podatkov za stranke. No, kmalu bomo še raziskali XBRL.

Ta ideja je bila že pred Bitcoinom. Stephen je kasneje izvedel za Bitcoin in blockchain. Raziskoval je tehnologijo, s katero je prišel do tehnologije za financiranje računov. Njegov glavni izziv pri zasnovi ideje je bilo financiranje. Svet blockchain sicer ponuja ICO iz takšnih razlogov.


Kaj je Populous` Časovnica

 • November 2016 – Skupina Populous pod vodstvom njihovega izvršnega direktorja je razvila koncept Populous
 • Februar 2017 – objavljena je bela knjiga za Populous
 • April 2017 – Na Ethereumu so bile razvite pametne pogodbe
 • Junij – julij 2017 – ICO
 • September 2017 – integracija XBRL
 • November 2017 – Javna izdaja beta

Populous ICO

Prodaja žetona Populous PPT za ICO se je zgodila med mesecem med junijem in julijem 2017. Prodaja je vključevala štiri pogodbe. Poleg tega je imel vsak stik bonus. ICO je zbral več kot 10 milijonov dolarjev. Z ICO je časovni načrt jasnejši, ko smo pripravljeni prevzeti in revolucijo v industriji.

ICO je uspel. Vendar pa mora ekipa narediti več, da platformo Populous in PPT spremeni v vidnejše igralce v kripto mestu.

Značilnosti Populous

XBRL

Populous izkorišča eXstensible Business Reporting Language. Jezik analizira kreditno tveganje. Uporablja formulo Altman Z in podatke XBRL v realnem času. Podatki XBRL so na voljo v javni domeni. Vključuje; Vrednost dolžnikov, znesek likvidnih sredstev, prisotnih v poslu, in upniki, ki zapadejo v plačilo v naslednjem letu.

Platforma Populous ima svojo platformo XBRL. Poleg tega je platforma dostopna drugim podjetjem kot Business Intelligence (BI). Podatkovno bazo bodo podjetja uporabljala za sprejemanje odločitev. Doba hipotetičnih odločitev v temi že zdavnaj ni minila. Zbirka podatkov Populous XBRL bo dala dragocene informacije, ki jih bomo izkoristili za večjo informiranost o podjetjih. Ozaveščene odločitve bodo podjetju pomagale rasti in razvijati se na svojih področjih.

Altmanova ocena

Ocena Altman je finančna platforma, ki se uporablja za ugotavljanje tveganj, povezanih s financiranjem računov. Tveganja vključujejo; verjetnost bankrota, ki bo v dveh letih prizadel podjetje, nadzorni modeli za obvladovanje finančnega tveganja in če bo podjetje ponovno prevzelo svoje obveznosti.

Model pomaga investitorju povrniti vero v posel, v katerega želijo vlagati.

Razvojna skupina pri Populous je s poznavanjem ocene XBRL in Altman ustvarila interni sistem ocenjevanja Populous. Sistem ocenjevanja pomaga izumu filtrirati in omogočiti podjetjem, ki se ujemajo s tehnologijo, v sistem Populous.

Račun se sprejme ali zavrne samo na podlagi Altmanove ocene. Tako je sistem verodostojen.

Kaj sledi po sprejemu računa?

Začne se dražba računov. Rok dražbe računa je 24 ur. Dražba se konča na tri načine. Najprej dražbo končate predčasno. Ko potrebujete pospešeno dražbo, lahko dražbo predčasno zaključite. Potem lahko do konca dražbe sklenete najugodnejšo ponudbo. Drugič, posel, ki ustreza vaši prodajni ponudbi, se zgodi v določenih 24 urah. Na koncu lahko dražba traja 24 ur brez uspešne ponudbe. V tem primeru lahko sprejmete najugodnejšo ponudbo, dražbo v celoti znova zaženete ali postopek dražbe prekličete.

Vloge premožnih članov skupnosti

Skupnost Populous sestavljajo skrbnik, sistem, prodajalec računa in kupec računa. Skrbnik odobri račune tako kupcev kot prodajalcev. Poleg tega skrbnik odobri račun, ki ga je nastavil prodajalec, in ustvari kreditno oceno računa. Poleg tega ima skrbnik nalogo, da dražbo označi kot zaključeno.

Sistem ima dve vlogi. Ko je dražba končana, je sistem zadolžen, da vrne pokene izgubljenim skupinam in jih prenese iz zmagovalne skupine prodajalcu računa..

Hoe Populous Work

Zasluge za slike: Populous

Prodajalec računa bo podatke o podjetju posredoval po registraciji in odprtju denarnic. Po tem lahko prodajalec ustvari račun, pošlje plačilo podjetju Populous in nato počaka na odobritev in dražbo.

Kupci računov bodo ustvarili račune in ustvarili skupino. Vnesite podatke KYC, ki bodo skrbniku omogočili odobritev vašega računa za nakup računov pri uporabi fiat-a. Vendar pa Populous sprejema anonimne nakupe računov, vendar le za stranke, ki kot plačilno sredstvo uporabljajo kripto.

Zakaj KYC podatki za prebivalce?

KYC je namenjen poznavanju vaših strank. Podatki KYC, ki jih zahteva Populous, pomagajo pri prepoznavanju in preverjanju informacij in identitete stranke. Podatki KYC so ključni korak na platformi Populous. Informacije pomagajo platformi preveriti goljufije ali finančni terorizem, ki se lahko zgodi.

Pred kratkim je ekipa prek ročaja Populous Twitter napovedala prehod KYC iz ročnega v samodejni. Vse to je v postopku, da se stranki omogoči boljši in hitrejši posnetek storitev, ponujenih na platformi. Informacije so navdušenje tako za ekipo kot za potencialne stranke.

Pokens vs Populous Platform Tokens (PPT)

No, tako Pokens kot PPT sta žetonska platforma. Naj jih raziščemo ločeno.

Populous platforma uporablja Pokens kot standardno mednarodno valuto. In imajo vrednost, ki je neposredno enaka fiat valuti. To torej pomeni, da je 5 funtov enako petim pokenom.

Pokeni se kupijo neposredno s platforme z uporabo denarnice stranke prek GBP, EUR, USD in Yen. Uporaba katere koli druge valute na svetu je možna. Za to pa bo stranka pred pretvorbo valute najprej pretvorila v GBP. Pokeni se uporabljajo za nakup računov. Kriptovalute, po možnosti Bitcoin in Ethereum, vam lahko kupijo tudi pokene.

Po drugi strani se PPT uporabljajo kot naložbeno sredstvo. Projekt je med ICO uvedel JPP, da bi divji vlagatelji financirali inovacijo. V obtoku je približno 53 milijonov PPT. Število se ne bo povečalo. Imetniki PPT lahko račune kupujejo tudi s PPT-ji. S tem modelom boste PPT zamenjali za žetone. Ko je naložba računa uspešna, boste dobili dobiček v obliki Pokens in prvotno naložbo v obliki PPT.

Žetoni so žetoni ERC-20. In ali veste, kaj so?

Kaj so žetoni ERC-20?

To je izraz, ki se v kripto svetu uporablja skoraj vsak dan. ERC-20 prikazuje odnos med Populous in Ethereumom.

To so žetoni, ki temeljijo na ETH. Iz tega razloga je Ethereum osnova, na kateri se širi Populous blockchain. Tako so žetoni Ethereumu prijazni. Žetoni ERC 20 imajo seznam pravil. Pravila so vodilo za interakcijo enega žetona z ostalimi žetoni, navedenimi v blokovni verigi Ethereum.

Nekateri drugi žetoni ERC-20 poleg PPT so Filecoin, Qash, Bankok in še veliko več.

Kako kupiti PPT

No, najbolj enostaven, hiter in priročen način nakupa PPT ima tri korake. Prvi korak je pridobitev MyEtherWallet. Ekipa je ustvarila denarnico za shranjevanje in shranjevanje kovancev na platformi Ethereum. Denarnico je enostavno konfigurirati, saj mora odjemalec samo obiskati spletno mesto Ethereum in tam slediti preprostim korakom.

Po pridobitvi MyEtherWallet stranka nato kupi Ethereum. In na koncu zamenjali Eter za Populous.

Precejna cena in trgovanje

Zdaj veste, da je ICO zbral več kot 10 milijonov dolarjev. Ceno kovanca Populous je od ICO do novembra stalno naraščalo od 2 do 4 USD. Od takrat je cena vztrajno rasla in dosegla rekordnih 48 USD.

Cena kovanca kaže velik potencial, ki ga ima mlada tehnologija veriženja blokov.

Še en žeton za Populous: PXT

Znanje o žetonih in kovancih Populous je nekoliko bolj zapleteno. Populous uporablja tri različne žetone, ki se uporabljajo drugače. Vsak žeton ima svoje edinstvene lastnosti. Poznate prvi dve funkciji: PPT in Poken. Tretji je najnovejši – PXT.

PXT je pravi kriptovalutni kovanec. Ekipa razvija ta kovanec. Z njim bomo kupovali podatke s podatkovnega trga, ki bo kmalu predstavljen. Podatkovni trg na Populous bo vseboval predvsem podatke XBRL. Ti podatki so dragoceni in pomenijo, da bodo podjetja, kot so zavarovalnice, družbe z zasebnim lastniškim kapitalom, družbe na nižji stopnji, družbe na zgornjem delu oskrbne verige in vodilne institucije, zahtevale dostop do informacij. To je dragocen ciljni trg.

Za dostop do podatkov s platformo Populous bodo stranke potrebovale PXT.

Kako pridobiti PXT

Kovanci PXT so že kovani in čakajo na uvedbo. Airdrop bo pravočasno pridobil kovanec za 500 milijonov dolarjev. Torej, kaj je zračna kapljica? Cilj airdropa bo brezplačno izdajati žetone. In s tem strategija projekta za rast baze strank.

Airdrops so lahko presenečenje ali napovedane že prej. Poleg povečanja baze strank, so tudi odličen način za nagrajevanje zvestih strank. Bodite pozorni na letalo PXT.

Prebivalna denarnica

Denarnica v tehnologijah veriženja blokov je pametna pogodba, ki kripto investitorju omogoča pošiljanje, shranjevanje ali prejemanje kriptožetonov. Digitalna denarnica je varna.

Za Populous je denarnica dostopna samo stranki, ki je lastnica denarnice. Da bi to zagotovili, platforma daje zasebne ključe. Stranke vtipkajo ključe vsakič, ko želijo uporabiti denarnico. Najbolj priljubljena denarnica za Populous PPT je MyEtherWallet.

Kaj je financiranje računov?

No, v celotnem besedilu smo govorili o financiranju računov. Populous želi narediti hiter pregled financiranja računov, da zagotovimo, da bolje razumemo. Poslovna podjetja, zlasti MSP, bodo nekoč iskala kratkoročni kapital. Najbolj priljubljena metoda te ponudbe je financiranje računov.

Način je B2B metoda ustvarjanja sredstev. Odvisno od pogodb, sklenjenih med podjetjem in vlagateljem, bo vlagatelj prejemal denar v ciklih ali najmanj 30 dneh.

Kaj v tem primeru Populous izstopa?

No, to zveni kot vse, kar lahko naredi vsak. Toda poleg zgoraj omenjenih rezultatov XBRL in Altman Z Populous ima konkurenčno prednost.

Evo kako; kot smo že omenili, platforma vsebuje zneske, ki jih kupci ponujajo na depozitnih računih. Po uspešni ponudbi se zmagovalnemu kupcu sprostijo sredstva, izgubljenim pa se denar vrne v denarnico. Tako ponudniki, ki se zmagajo in izgubijo, se ne počutijo zapletene. Poleg tega ima prodajalec računov na izbiro široko paleto ponudb.

Predstavljena Populous Analytics za podjetja

Prebivalna BI

Zasluge za slike: Populous

Populous je resnično premožen na področju podatkov in informacij. Tako ekipa dostopa do informacij in podatkov zaradi poslovanja Populous vključuje zelo zmogljivo analitiko. Izračuni družbi Populous pomagajo določiti primerjalno uspešnost poslovanja, zdravje podjetja in potrošniške trende.

Analiza pomaga ekipi, da nenehno izboljšuje sisteme, da strankam zagotavlja varne in varne storitve. Poleg tega analiza pomaga ekipi, da samooceni in naredi spremembe zaradi posla. V zvezi s tem skupina redno sklepa pogodbe s strokovnjaki, da zagotovi, da pridobljeni podatki in informacije koristijo platformi.

Konkurenca ljudem

Platforma Populous je edinstvena platforma, kje pa se platforma uvršča med konkurente.

Obstajajo še druge družbe za financiranje zagonskih računov, kot sta Behalf in Fundbox. Obe podjetji poslujeta dlje od leta 2011 oziroma 2013. Obe podjetji sta zbrali več sredstev. Zbrali so približno 130 oziroma 110 milijonov dolarjev.

V istem smislu so organizacije ICO videle, da podjetja združujejo velike vlagatelje, kot sta Sequoia Capital in Maverick Ventures ter Jeff Bezos in Khosla Ventures.

Zgornji podatki pomenijo, da ima Populous velikane za tekmovanje, ekipa pa mora delati pametneje. Za dobro konkurenco mora biti Populous izjemen.

Kdo stoji za Populous?

Ekipa Populous je ambiciozna ekipa. Ekipa ima voljo in vnemo, da gre proti velikanom, kot sta Amazon in Paypal. Ne pozabite tudi na druge tekmece, kot je Behalf. Poleg tega ima ekipa usposobljeno osebje za vodenje misije. Enota obsega:

 1. Stephan William – ustanovitelj in izvršni direktor
 2. Zvezdomir Zlatinov – razvijalec trdnosti
 3. Jonathan Millar – svetovalec. Je specialist za finančna tveganja
 4. John Morton, tehnični direktor
 5. Jason Tuang – finančni svetovalec

Ekipa nenehno išče najboljši možni način za nadaljevanje vizije. Nenehno iščejo strateške dogovore zaradi posla.

Prebivalna partnerstva

Partnerstva, zlasti s pravimi partnerji, pomagajo kateri koli podvig potisniti v višino. Partnerstva so poslovni način pridobivanja drug od drugega, ko si prizadevate za rast. Torej, ali obstajajo številni partnerji??

Pred kratkim je Populous sklenil posel s podjetjem Tradespace. Kdo so Tradespace? Tradespace je platforma za financiranje računov, ki temelji na indijski tehnologiji. Prehod na partnerstvo s podjetjem Tradespace je bil strateški. Ta poteza omogoča Populousu, da izkoristi ogromen indijski trg, hkrati pa izkoristi znanje trga in industrije njihovih partnerjev.

Cilj obeh podvigov je pospešiti stopnjo podjetij pri financiranju računov.

Kmalu bo to odlično partnerstvo v načrtu podjetij. Načrt za izziv konkurence, ne glede na to, kako velik se zdi tekmovalec. Poleg tega bo pri povečanju tržnega deleža prav prišlo do partnerstva Tradespace.

Drugo partnerstvo je Cashaa. Cashaa je način plačila, tako kot Paypal. In Populous si prizadeva za hitrejša plačila po vsem svetu v sodelovanju s podjetjem Cashaa.

To partnerstvo omogoča denarnico Cashaa dostopno strankam Populous. Za lažji dostop lahko stranke tako plačajo s platforme Populous na denarnico Cashaa. Poleg tega to partnerstvo omogoča Populous dostop do trga Cashaa, ki je v več kot 200 državah po vsem svetu.

Ljudski načrt

Izum je še v fazi beta. Leta 2018 je PPT izgubil potencialno partnerstvo, ki sta ga sklenila z Luxure Global Citizen, luksuzno nagrajevalno družbo. Podjetje je prekinilo partnerstvo za lansiranje lastnega kripto kovanca.

Tako si skupina Populous še vedno želi skleniti večja partnerstva z velikimi vlagatelji, da bi izboljšala uvrstitev med tekmeci. Partnerstva bodo prišla daleč, saj si podjetje želi oblikovati svojo blagovno znamko pri financiranju računov.

Tudi skupina Populous bo skušala poiskati kakršne koli vrzeli in sive točke. Toliko, da gradijo visoko raven zaupanja v podjetjih in vlagateljih.

Prebivalna siva območja

Žetoni PPT so verjetno najbolj sivo območje, povezano s Populous. Sistem je tesno povezan s sistemom MBS. Oba sta zavarovana s premoženjem.

Kaj potem to pomeni, da je sistem odvisen od zmožnosti dolžnikov, da poplačajo svoje dolgove. Propad tega sistema je, da lahko podjetje bankrotira. Kot obstajajo dokazi, ni veliko podjetij, ki poslujejo več kot 10 let.

Tudi ureditev obeh žetonov je precej nejasna. Verjetno bi se morala ekipa ukvarjati z regulativnim vidikom.

Drugi izzivi za prebivalce

Konkurenca je glavni izziv. Vendar pa je s tehnologijo še en izziv. Spodbujanje ljudi, da se odrečejo tradicionalnemu financiranju računov za financiranje računov prek verige blokov. Sprememba se morda sliši v redu, vendar sprememba ni zlahka sprejeta.

Blockchain tehnologija je morda v porastu. Toda vsi se ne lotijo ​​izziva. Ljudje pogosto vidijo blokchain operacije kot preveč zapletene. Vendar je uporaba platforme Populous povsem enostavna. Pripeljati ljudi na platformo je morda težko, vendar ni nemogoče. S pravo mero spodbud bo platforma imela stranke.

Počakali bomo le, da bomo videli, kako bodo to uredili.

Končne misli

Blockchain za financiranje enakovrednih računov je mlad projekt. Vizionarska ekipa ima velike načrte. Toda pot naprej ne bo lahka. Z veliko konkurenco in ekipo, ki nima niti najmanjšega znanja o blockchainu, bo kovanec na trgu dobil dodatne ure.

Vendar je ekipa naredila korak k doseganju vizije. Najbolj opazno je partnerstvo s podjetjema Cashaa in Tradespace v prizadevanjih za izboljšanje tržnega deleža. Poleg tega je doslednost kovanca pokazala velik potencial zanj.

V prihodnje mora ekipa poskušati oceniti in ugotoviti nejasna mesta ter razjasniti. Nadaljujte z iskanjem večjih poslovnih partnerjev, da kovanec zraste do svojega največjega potenciala.

Poiščite več podrobnosti o njih Spletna stran in sledite njihovim twitter.

* Omejitev odgovornosti: članka ne smemo jemati kot namen in ni namenjen zagotavljanju investicijskih nasvetov. Zahtevki v tem članku ne predstavljajo investicijskega nasveta in se jih ne sme jemati kot take. Naredite svoje raziskave!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map