Priročnik za začetnike: Kako ustvariti odlično tržno strategijo ICO

Novoustanovljena podjetja s kriptovalutami blockchain so z začetnimi ponudbami kovancev (ICO) leta 2017 zbrala 5,6 milijarde ameriških dolarjev. To je ogromno! Vendar je bilo le 435 ICO-jev od 902 v letu 2017 uspešnih in to je le 48%! Vaša trženjska strategija ICO določa, ali boste uspešni na tem vedno bolj konkurenčnem trgu, zato vam tukaj pokažem, kako ustvariti odlično tržno strategijo ICO. Naredimo to!

Vaše spletno mesto ICO je najpomembnejši del vaše tržne strategije ICO:

Trženje ICO je popolnoma digitalno, vaše spletno mesto ICO pa je prvi in ​​najpomembnejši del vaše tržne strategije. Za svoj ICO projekt blockchain-crypto potrebujete čisto, sodobno in profesionalno spletno stran.

Na svojem spletnem mestu morate vnaprej posredovati vse ustrezne informacije o svojem projektu, pri čemer morate projektni skupini in beli knjigi ICO dati največji pomen..

Vlagatelji bodo najprej želeli vedeti o vaši ekipi, zato poskrbite, da bo na vašem spletnem mestu vidno prikazan profil LinkedIn vaših ključnih članov projektne skupine. Številni vlagatelji bodo na vaš projekt gledali sumljivo, če podatki o projektni skupini manjkajo ali ne zadostujejo.

Tabela je vaše vozilo za posredovanje informacij o vašem projektu svetu. Vlagateljem morate olajšati iskanje na vašem spletnem mestu.

Pomembno je tudi naslednje:

 • Profesionalno ustvarjen kratek in jasen video, ki pojasnjuje vaš projekt, je velik plus.
 • Vsa vsebina na spletni strani mora biti zelo kakovostna.
 • Na svojem spletnem mestu morate strateško postaviti gumbe s pozivi k dejanju (CTA), tako da bodo obiskovalci spodbujeni k želenemu dejanju..
 • Dobra možnost prijave po e-pošti za glasila, promocijske ponudbe in druga obvestila je nujna.
 • Vaše spletno mesto mora biti SEO optimizirano. Potrebna je dobra strategija za SEO na strani in zunaj nje. Delo ustvarjanja visokokakovostnih povezav do vašega spletnega mesta in odpravljanje negativnega hrupa glede vašega projekta na različnih forumih sta pomembna dela vaše strategije SEO in potrebujete strokovno znanje.

Ko gre za vaše spletno mesto, ne morete zmanjšati vogalov. Poiščite strokovno pomoč, saj vaše spletno mesto potencialnim vlagateljem daje prvi vtis o vašem projektu.

Ustvarite odlično knjigo ICO:

Ne morem dovolj poudariti pomena vašega ICO belega dokumenta. Potencialni vlagatelji najprej pogledajo vaše spletno mesto, nato pa preverijo vašo knjigo, da razumejo več o vašem projektu.

Zagotoviti morate naslednje:

 1. Bela knjiga mora biti profesionalno napisana in ne sme vsebovati črkovalnih in slovničnih napak;
 2. V njej mora biti ustrezno opisana vaša projektna skupina, vključno z njihovimi poverilnicami v prostoru kriptovalut blockchain;
 3. Jasno morate opisati poslovni problem ali tržno priložnost, ki jo bo projekt obravnaval;
 4. Tehnična knjiga ICO bi morala jasno opisovati tehnologijo, ne da bi uporabila preveč žargonov, vlagatelje pa obvestite, ali imate funkcionalni prototip ali vsaj odprtokodno kodo, ki jo bodo pregledali;
 5. Projektna skupina bi morala razložiti, zakaj označujejo svoje poslovanje in kako bo kripto žeton cenil;
 6. Bela knjiga mora opisovati strukturo prodaje žetonov, npr. število žetonov, rezerviranih za projektno skupino, ali je pred ICO zasebna prodaja itd .;
 7. Vaša tehnična knjiga naj govori o vaši pravni in regulativni pripravljenosti.

Poiščite strokovnjake za strokovno vsebino za vaš beli papir, za vaš ICO je preveč pomemben. Na primer, če vlagatelji odkrijejo težave s plagiatom v vaši beli knjigi, bodo vaš projekt razumeli kot prevaro!

Vlagajte v odnose z javnostmi in medije za promocijo ICO:


Zdaj, ko imate odlično spletno stran in prav tako odlično knjigo, morate svetu sporočiti svoj ICO. Upoštevajte naslednje korake:

 • Izdajajte sporočila za javnost na najboljših spletnih mestih o svoji ICO;
 • Objavite članke v priljubljenih kripto-medijih;
 • Navedite svoj ICO na priljubljenih spletnih mestih, ki sledijo ICO, npr. Ocena ICO, Klop ICO, in ICO opozorilo.

Najboljša spletna mesta vam zaračunavajo objave sporočil za javnost, prav tako pa tudi priljubljeni kripto mediji, ki objavljajo vaše članke. Prosimo, razmislite o strokovni pomoči pri upravljanju z mediji. Te morate vključiti v svoj tržni proračun ICO.

Za trženje ICO uporabite skupnost in družabna omrežja:

Potencialni vlagatelji vedo, da so kripto skupnosti v družabnih medijih zelo dobro obveščene in pred vlaganjem v ICO preučijo, kaj te skupnosti mislijo o vaši ICO. Tem skupnostim morate dobro predstaviti ICO, ki bodo vanj zgradili njihovo zaupanje, vlagatelji pa bodo od teh skupnosti dobili pozitivne vibracije o projektu.

Najboljša tržna strategija ICO

Promovirajte svoj projekt proaktivno, tako da sodelujete pri naslednjem:

 • Facebook: Pridružite se skupinam, ki razpravljajo o ICO in poudarite svoj projekt.
 • Twitter: Tukaj obvezno promovirajte objave v svojih spletnih dnevnikih.
 • Reddit: Zelo priljubljen je v kripto skupnosti. Razmislite o ustvarjanju podreditve in komentiranju obstoječih niti.
 • Telegram: Ta aplikacija za sporočanje je zelo priljubljena med navdušenci nad kripto. Tukaj aktivno promovirajte svoj ICO.
 • Quora: Sodelujte v temah, povezanih z ICO, in lahko boste dobro izpostavljeni za svoj projekt.
 • LinkedIn: Osredotočite se na skupine, povezane z ICO, in dosežete lahko več deset tisoč navdušencev nad ICO.
 • Kripto specifični forumi: če objavljate informacije o svojem projektu na priljubljenih forumih, kot je Bitcointalk, ustvaril bo dobro izpostavljenost vašega ICO.

Resno razmislite o tem, da bi profesionalne upravitelje socialnih medijev promovirali vaš projekt na teh platformah. Čeprav si lahko sam narediš (DIY), zahteva veliko strokovnega znanja in časa.

ICO ciljno oglaševanje mora biti v vaši tržni strategiji ICO:

Ker Facebook, Twitter in Google zdaj prepovedujejo ICO oglase, je zdaj težje oglaševati ICO. Razmislite o oglaševanju s plačilom na klik (PPC) prek kripto specifičnih omrežij, kot je Cointraffic. Upoštevajte tudi pasice v ustreznih spletnih dnevnikih in kripto specifičnih medijih.

E-poštno trženje ICO: optimizacijski sestavni del vaše tržne strategije

E-poštno trženje ostaja bistveno pomemben sestavni del digitalnega trženja v kateri koli panogi in ICO niso izjema. Vendar pa je nestanovitnost kripto trga tudi to otežila, tako kot oglaševanje ICO, ker je MailChimp, eden največjih ponudnikov e-poštnega trženja, prepovedal trženje e-pošte ICO..

Še vedno lahko uporabljate druge ponudnike storitev, vendar pazite, da ne boste pošiljali neželenih e-poštnih sporočil, za katera obstaja nevarnost, da bodo označena kot »neželena«. Priporočam, da si vzamete čas za izdelavo seznama e-poštnih sporočil, kar bo prineslo dolgoročne koristi vašemu projektu, četudi ima minimalni pozitiven učinek na vašo prihajajočo ICO.

V svojo tržno strategijo ICO vključite programe nagrajevanja ICO:

Programi nagrajevanja nagrajujejo subjekte s kompenzacijami in spodbudami za privabljanje vlagateljev in drugih zainteresiranih strani na ICO. Razmislite o vključitvi nekaterih v svojo strategijo.

Za npr. “Airdropping”, kar pomeni, da nekaj žetonov podarite brezplačno, je vedno bolj priljubljena oblika programa bounty. Vendar morate uporabiti dobro presojo, kajti če daste premalo žetonov, postane kampanja neučinkovita, če pa jih oddate preveč, lahko vlagatelji o vašem projektu razmišljajo kot o prevari..

Udeležite se blockchain tehnoloških dogodkov, da povečate svoje trženje ICO:

Kot blockchain-crypto podjetnik morate biti prisotni tam, kjer so dejanja. Udeležba na blockchain tehnoloških dogodkih in predstavitev vašega projekta ustvarja izjemno zanimanje zanj in lahko poveča možnosti za naložbe.

Blockchain in kripto dogodki se dogajajo vsak teden po vsem svetu in ti ponujajo dragocene priložnosti za povezovanje z deležniki iz oči v oči. Za udeležbo ali sponzoriranje le-teh obstajajo stroški, zlasti če gre za potovanje. Vendar pa potencialno povečanje naložbe v vaš ICO močno uravnoteži stroške, zato jih morate predvideti.

Opomba: Priporočam, da pred začetkom tržne strategije dobro razumete koncept ICO. Ne pozabite tudi, da se vlagatelji pripravijo, preden vlagajo v ICO, zato prilagodite svoje trženje, da jim zagotovite vsak korak.

Tu vam želimo uspeh pri trženju ICO!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map