Priročnik za začetnike: Kaj je VeChain (VEN)? Poslovni Thor

Blockchain revolucionira naš svet, ko govorimo. Z vsemi temi različnimi vidiki, ki so v središču pozornosti, jih zagotovo potrebujemo tudi za naše panoge! Blockchains nam pomagajo pri transakcijah kjer koli z majhno vsoto provizije.

Njihovo funkcijo pametne pogodbe lahko uporabimo tudi za izjemno uspešnost katerega koli projekta. Z vsemi temi spremembami platforma, namenjena izključno našim podjetjem, ne bi bila slaba stvar, kajne?

Zagotovo ne! Samo predstavljajte si platformo, kjer se celotno naše poslovno omrežje povezuje med seboj brez višjega centraliziranega organa.

Kaj? Mislite, da je to nemogoče? Očitno ne!

Novo ime se drastično dviguje na vrh, ko že govorimo. Ime je VeChain (VEN)!

Torej, kaj je VeChain (VEN)?

No, VeChain je nova blockchain platforma, ki lahko na enem mestu združi vse panoge.

Precej kul, se vam ne zdi? Poglejmo, ‘kaj je VeChain (VEN)?’ In kako sistem deluje.

Kaj je VeChain: drugačen pogled na podjetja

VeChain (VEN) za vzpostavitev platforme uporablja decentralizirano strukturo verige blokov. Tako kot katera koli druga tehnologija veriženja blokov ima tudi VeChain osnovno strukturo osnovne platforme verige blokov.

Toda razvijalci so tehtnico v veliki meri nadgradili. Platforma je zdaj razširljiv, zanesljiv in porazdeljen organizacijski sistem, ki deluje brez potrebe po osrednjem organu.

Dobili boste tudi dostop do vseh informacij, povezanih z izdelki, s katerimi se zdaj ukvarjate. Toda za to moraš biti delničar. VeChain omogoča celoten pogled na kateri koli izdelek. Ta raven dostopa povezuje različne poslovne operacije, na primer upravljanje dobavne verige.

digitalizacija sveta

Zasluge za slike: VeChain WhitePaper

Tako kot njegovo ime VeChain povezuje vse dele podjetja in zagotavlja ploden rezultat. Upravljanje dobavne verige nikoli ne more biti lažje od tega.

Uporaba VeChaina za zagon protokolov bi pomenila 100-odstotno preglednost med stranko in poslovno organizacijo. Torej, prostora za prevare ni več!

Ali ni to super?

Njihovo mrežo in delovni postopek bom analiziral več v tem končnem vodniku za začetnike: kaj je VeChain (VEN) za razjasnitev.

Zgodovina in kvalifikacije ekipe VeChain?

Potovanje VeChaina se je začelo leta 2007. Kovanec se je pred kratkim začel lansirati leta 2014. V zgodnjem stanju je poskušal omrežje blockchain ustvariti do IoT leta 2016. Po tem je sodeloval z mnogimi vodilnimi podjetji za poslovanje na področju logistike, luksuznega blaga , hrana, zdravila in celo kmetijstvo.

Zdaj je VeChain lastnik svojih pisarn v Tokiu, Parizu, Singapurju in Šanghaju!

Bila je prva kriptovaluta, ki je pomembno vplivala na resnični svet, in je zagotovila dogovor s kitajsko vlado.

V samo petih mesecih se je med vsemi kriptovalutami uvrstil na 16. mesto, kar je ogromno. Nato se je danes (30. julija) preimenoval v VeChain Thor in se končno uveljavil kot platforma za poslovne panoge.

Veš kaj? VeChain je prva kriptovaluta, ki v prvih treh mesecih ni imela negativnih donosov. Govorimo o vplivu, kajne?

Namesto tega je aprila 2018 pridobil več kot 28%.

Skupina VeChain nenehno izboljšuje, njihova centralna pisarna pa je v Singapurju. Sunny Lu, izvršni direktor podjetja VeChain (VEN), ima precej slave v blockchain skupnosti.

Pred VeChainom je ustanovil še eno podjetje z imenom Qtum, ki je eno največjih morskih psov na kripto trgu. Bil je povezan z Louis Vuitton China.

Prvotno ekipo sestavlja več kot 90 zaposlenih, skoraj vsi pa so razvijalci. Tehnični direktor skupine Gu Jianliang ima 18 let izkušenj v tej niši. COO Kevin Feng je v 12 letih skupaj z VeChainom sodeloval pri številnih drugih tehnoloških projektih!

Torej, vidite, da je vsak vodilni član te ekipe visoko usposobljen, da je to izjemno uspelo.

V tem priročniku “kaj je VeChain (VEN)” dodajam tudi več podrobnosti o nedavni predstavitvi programa VeChain Thor.

Lansiranje podjetja VeChain Thor: Začetek nove dobe

Od danes je VeChain uspešno lansiral MainNet podjetja VeChain Thor. Prvi blok je bil uspešno izkopan ob 08:00:09. S tem blokom se začne novo potovanje VeChaina. Drugi bloki trenutno ustvarjajo 101 Nadzorna vozlišča organa.

Torej, nekaj dni bo VeChain Thor potreboval nekaj časa, da bo popolnoma deloval. MainNet bo zdaj vsem uporabnikom VeChaina omogočal, da se ukvarjajo z lastnimi transakcijami in podpirajo decentralizirane aplikacije.

Po izpustitvi se je direktor podjetja VeChain Sunny Lu poslovil od Ethereuma. VeChain je rezultat navdiha iz Ethereuma. Tehnologija veriženja blokov je celo lansirala navidezni stroj Ethereum, ki ni združljiv z vsemi projekti, ki temeljijo na Ethereumu.

Čeprav ga je Ethereum navdihnil, je vseeno imel svoj nabor kod za optimizacijo celotne industrije in vključevanje različnih poslovnih mehanizmov.

Dodanih je bilo tudi nekaj dodatnih funkcij. Toda zdaj je končno brez Ethereuma in se začenja kot povsem nova entiteta.

Zdaj pa poglejmo, kakšne spremembe so naredili.

VeChain prazna časovnica

Zasluge za slike: VeChain WhitePaper

Kaj je VeChainov nov povzetek nadgradnje?

  • Novi bloki VeChain Thor: MainNet deluje in trenutno vsakih petnajst sekund proizvaja nov blok.
  • Selitev: VeChain je bil zasebni blockchain po začetnem zagonu leta 2014. Zdaj, z novo izdajo javne domene, lahko omrežje končno preide na javni blockchain. Vsak obstoječi dApps bo kmalu začel selitev in dodal vrednost celotnemu sistemu.
  • Stanje sinhronizacije: Windows in MacOS vam bosta omogočila vpogled v trenutno stanje celotnega omrežja Thor. Žetoni VET in stanje VTHO lahko vidite pri prijavi v omrežje. S tem boste lahko spremljali tudi postopek v svojem računu!

Zamenjava žetonov

Če želite v celoti uporabljati VeChain Thor, boste morali obstoječi žeton VEN zamenjati z žetonom VET. Torej boste končno dobili valuto, ki temelji na VeChainu, namesto žetona na osnovi Ethereuma. Žeton ERC20 VEN bo zdaj postal VET.

Zamenjava žetonov se bo začela sredi julija, vendar se lahko datumi razlikujejo. Najprej bodo borze zamenjale obstoječi VEN z VET. Razmerje zamenjave VEN bo 1: 100. To pomeni, da boste za vsak VEN med celotnim postopkom zamenjave dobili 100 žetonov VET.

Zakaj povečanje?

No, to je povečanje skupnega števila ponudb VeChain Thor na trgu. To bo olajšalo dostop. Nekatere priljubljene borze, kot so Kucoin, Binance in Bithumb, so izjavile, da bodo žetone samodejno zamenjale za svoje uporabnike. Uporabnikom za zamenjavo ne bi bilo treba storiti ničesar.

Če ste torej žetone VEN kupili na teh borzah, vam ni treba skrbeti za zamenjavo.

Kaj je odjemalec VeChain Thor Sync?

Odjemalec Thor Sync vam omogoča dostop do primarnega omrežja VeChain Thor. Je nekako podoben etherscan.io. Z odjemalcem boste dobili enostaven dostop za skeniranje naslovov, prehodov in celo blokov, ki so na voljo v omrežju.

No, trenutno je na voljo samo za MacOS in Windows. Lahko ga tudi prenesete s strani Github Releases.

Nov sistem denarnic VeChain

Zdaj, ko ima svoj lasten ločen MainNet, je povsem logično, da ima za to ločeno denarnico. VeChain Thor lahko zdaj pošilja in prejema žetone VET in Thor Power Token. Nova denarnica bo varovala vaše poklicno izobraževanje in usposabljanje, za dostop do njega pa boste morali hraniti varnostno kopijo.

Do 1. avgusta se bo po zaključku zamenjave nadzor nad vozlišči X nadaljeval in do konca avgusta se bo VeChain Thor vključil v denarnice tipa strojne opreme, kot je Ledger Nano S.

VeChain razkriva stanje v resničnem življenju

Bi radi vedeli, kako deluje? No, naj vam dam primer za razčiščevanje scene.

Zdaj svet preživlja nekaj večjih kriz. Eden od ogromnih izzivov je spopadanje s podstandardnimi in ponarejenimi zdravili. Predstavljajte si, da ima ameriška farmacevtska družba ekskluzivni patent za zdravilo.

Zdravilo se proizvaja samo v ZDA in nikjer drugje. Po izdelavi zdravila se pošlje po vsem svetu. Recimo, da nekateri v Avstraliji potrebujejo to zdravilo.

Da bi mu to zdravilo priskrbel, mora potovati na veliko razdaljo, da ne omenjamo posebne nege, ki bi jo morda potrebovali, da bo varna.

Poslovna struktura VeChain

Zasluge za slike: VeChain WhitePaper

Naj bodo specifikacije, da se mora shraniti nad nič stopinj in pod pet stopinj Celzija. Droge tudi ne morete poslati po zraku, saj se zračni tlak spreminja v zračnem prometu. Prav tako se morate prepričati, da je zdravilo pristno in prihaja samo iz verodostojnega vira.

Kako torej upravljate z vsemi temi specifikacijami? Ali lahko zagotovite 100% čist in verodostojen izdelek brez kakršnih koli človeških napak?

Mislim, da ne.

V tem primeru nastopi VeChain.

Kaj je VeChain’s Solve for This Problem?

Za reševanje razmer VeChain uporablja drugačno metodo. Digitalizira ves postopek, od pošiljke do pacienta v Avstraliji. VeChain bo vsak izdelek označil z določenim edinstvenim ID-jem, ki ga ni več mogoče spreminjati.

Izdelke bo dodelil tudi s senzorji in RFID-ji. Ti senzorji bodo snemali in celo oddajali izdelke, ki obdajajo okolje in stanje. Te informacije se bodo samodejno zabeležile v omrežje blockchain.

Ker je omrežje javna veriga, bodo zainteresirane strani, začenši s proizvajalcem, dobavitelji in celo kupec, informacije brez težav dobivale iz sistema..

kako deluje Vechain

Zasluge za slike: VeChain WhitePaper

Ko boste naslednjič naročili izdelek iz tujine ali kjer koli drugje, boste lahko videli, kje in kako je izdelek!

Ta nova tehnologija ali metoda se mi zdi prav zanimiva. Samo predstavljajte si, koliko časa in denarja bi prihranili na dolgi rok, pa tudi verodostojne izdelke boste lahko dobili brez težav.

Delovni proces

Proizvajalci morajo med postopkom pakiranja na vsakem izdelku uporabiti edinstven identifikator, ki je združljiv s sistemom VeChain. To je nekako kot sledilna naprava, ki bo zabeležila tudi druge podatke.

Če želite videti paket, potrebujete aplikacijo VeChain RFID reader. Aplikacija deluje na vseh mobilnih napravah, zato se bodo morali potrošniki le prijaviti in preveriti, kje je ali je resnična ali ne!

Trik je v tem, da oznake postavite ob določenem času. Če lahko proizvajalci to nastavijo, ko ni nobenega posega, jim ne bo treba več skrbeti za ponarejena zdravila. Tako nihče ne bo mogel nadomestiti zdravil ali narediti ničesar, kar bi škodilo vsebini.

S tem lahko spremljate tudi temperaturo in zračni tlak!

Tam je veliko več, od kod prihajajo ti.

VeChain Thor: Superjunak za podjetja

Ne gre samo za droge. Iste metode lahko uporabite za sledenje drugim izdelkom. To je velika revolucija za proizvajalce, saj so zdaj lahko končno mirni in dobijo ustrezen kanal, ki ga potrebujejo.

Ethereum je tudi še ena odlična platforma, ki uporablja široko paleto decentraliziranih aplikacij. Tako kot VeChain uporablja tudi platformo blockchain. Za to uporablja storitve v oblaku z internetom stvari (IoT) in zagotavlja poenostavitev poslovnih dejavnosti.

VeChain se je že povezal z evropsko luksuzno znamko usnja. Podjetje integrira čipe NFC v svoje usnjene izdelke in nato pošlje svojim strankam. Tako lahko stranke same preverijo pristnost.

vse razkošje skupaj v VeChain Thor

Zasluge za slike: VeChain WhitePaper

Ne samo to, lahko jih uporabljajo tudi v avtomobilski industriji. Proizvajalec bo podatke o avtomobilu naložil v omrežje verig blokov, vključno z rezervnimi deli, servisiranjem in njihovo pristnostjo.

Vključujejo lahko tudi evidence o kraji ali zavarovalne police skupaj z avtomobili. Z nalaganjem vseh teh informacij jih lahko uporabi katera koli stranka, na primer zavarovalnica ali servisni partnerji in še veliko več.

VeChain lahko uporabite tudi v kmetijskem sektorju. Vse, kar morate storiti, je omogočiti opremo za spremljanje in nadzor podatkov v realnem času. Tako boste dosegli najvišjo raven proizvodnje, ki vam jo lahko ponudi vaša kmetija.

Torej, ne samo, da se znebi ponarejenih izdelkov, ampak tudi zagotavlja najboljši možni izhod.

Napovedovanje in stanje cen VeChain

Po prvi izdaji ICO so se cene zvišale, za razliko od drugih. Zdaj so cene stabilne in se gibljejo med 9,45 in 2,48 USD, glede na CoinMarketCap. Čeprav se je nekoliko zmanjšal kot prejšnji teden, še vedno trdno drži trg.

Grafikoni in stanje VeChain

Zasluge za slike: CoinMarketCap

Doba žetona v obtoku je zdaj 550.061.872 VEN, skupna količina oskrbe pa 873.378.637 VEN.

S to ogromno ponudbo ima industrija zdaj kapital 1.364.477.980 USD! Tržna vrednost je za blockchain podjetje velik zalogaj!

VeChain je zdaj na 17. mestu med 1597 kriptovalutami. Pošteno lahko sklepamo, da bo kmalu ena izmed 10 najboljših kriptovalut na svetu.

Žeton VEN / VET

Iščete žetone VEN ali želite vlagati v VeChain?

Trgovci z VeChainom so vsi priljubljeni. Trgovci VeChain so Binance, HitBTC, COSS in BIgOne. Vendar lahko to kripto kupite samo z drugimi kriptovalutami, kot sta Ethereum ali bitcoin.

Nakup z neposrednim fiat denarjem še vedno ni mogoč. Po vsem svetu ima omrežje le 111 vozlišč. Z izdajo sistema poklicnega izobraževanja in usposabljanja bo zamenjava potekala sredi julija, po tem pa bodo na voljo na borzah.

VeChain Rudarstvo

Preden niste mogli izkopati VEN. VEN je bil na voljo samo v žetonih, žetone pa lahko kupite na različnih borzah. Žetone lahko dobite tudi pri letni prodaji žetonov. Z novo uvedbo v javni domeni boste verjetno nagrajeni s kovanci VET, ki temeljijo na algoritmu soglasja.

Od danes je le 41% žetonov že razdeljenih med deležnike.

Ker niso imeli nobenega kovanca, še niso lansirali določene denarnice. Čeprav je družba napovedala, da jo bodo začeli 9. julija 2018, moramo še počakati, da se začne. Do takrat lahko denarnice, ki temeljijo na Ethereumu, shranite Žetoni VEN kot so Mist, MyEtherWallet in MetaMask in počakajte na zamenjavo žetona.

Partnerstva VeChain

VeChain počasi širi svoje poslovanje, tako da dosega različne organizacije. Eden od njihovih vodilnih partnerjev je PWC.

PWC je priznana profesionalna servisna platforma. Skupaj želijo uvesti tretjo platformo za servisiranje vseh udeležencev.

Seznam prehaja na DNV GL, svetovno zavarovalnico. Na seznamu so še DIG (uvoznik vina), Renault (francoski proizvajalec avtomobilov), Jiangsu Printed Electronics in mnogi drugi.

Torej, kaj je VeChainov motiv za partnerstvo s toliko panogami?

Združeni volilni organ

Zasluge za slike: VeChain WhitePaper

Preprosto res. Skupaj s PWC VeChain krepi svoj trg z vsako stranko. VeChain je sodeloval tudi s kitajsko vlado. Kitajska ga bo uporabila za zagotovitev preglednosti svojih gradbenih načrtov.

Še vedno razvijajo številna mesta in želijo za to uporabiti storitve VeChain. BMW je potrdil tudi napoved partnerstva z VeChainom. Nekateri so trdili, da je lažna, vendar je BMW izjavo potrdil.

Tekmovalci VeChaina

Če menite, da je to edina kriptovaluta, ki verigo blokov spaja z dobavno verigo, potem se močno motite. Na trgu obstajajo še druga tekmovanja. Tudi mreža Stratis and Request obljublja enako vrsto strateškega sistema.

Samo zaradi vsega partnerstva je VeChain daleč na dirki. Ker pa je dobavna veriga v skoraj vseh panogah, bodo nove kriptovalute konkurirale VeChainu.

Po drugi strani pa Kitajska ni nikoli zares sprejela kriptovalut, zato večina kriptovalut ni mogla priti na ta trg. Vendar je VeChain zagotovo zelo dostopen za dostop na nacionalni ravni.

Torej, varno je reči, da za zdaj vsaj nimajo tolikšne konkurence na trgu.

Načrt VeChain

VeChain v letošnjem letu pripravlja veliko mejnikov. Vse se bo začelo z uvedbo različice 3.0. Njihova platforma bo močno nadgrajena. Prav tako so danes (30. junija) že lansirali VeChain Thor.

Ta nadgradnja pomeni tudi tehnološko nadgradnjo. Po posodobitvi bo veliko lažje ustvariti aplikacije dApps za podjetja.

Po zaključku vsega tega bodo prevzeli dve vrsti žetonov VET (zdaj VEN) in Thor Power Token. Primarni žeton bo še vedno VET (preimenovan v VEN), vendar bodo uporabniki za nagrado dobili žeton Thor Power.

To žetone Thor Power lahko tožite za izvajanje pametne pogodbe ali drugih dApps v omrežju.

Naslednja nadgradnja bo v drugem četrtletju leta 2018, to je različica 4.

Končna opomba

Daleč veste, “kaj je VeChain (VEN)” in kako deluje njihov blockchain. Če ga primerjamo z drugimi nedavnimi platformami, potem VeChain vedno vzame zmagovalni pokal. Sčasoma partnerstva rastejo in VeChain postaja ena najvplivnejših industrij na svetu.

Razvojna ekipa trdo dela in se končno obrestuje.

* Omejitev odgovornosti: članka ne smemo jemati kot namen in ni namenjen zagotavljanju investicijskih nasvetov. Zahtevki v tem članku ne predstavljajo investicijskega nasveta in se jih ne sme jemati kot take. Naredite svoje raziskave!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map