Hyperledger Sawtooth: Blockchain For Business

Hvis du har søkt etter en flott blockchain-plattform for bedriftsnivå, må du ha kommet over navnet Hyperledger. I virkeligheten er Hyperledger et blockchain-prosjekt for bedrifter, og Linux-fundamentet ligger bak det.

Det er imidlertid bare et paraplyprosjekt, og det er mange blockchain-prosjekter i arbeid under det. Blant dem er Hyperledger Sawtooth tilfeldigvis en av de populære. I tillegg bruker mange bedrifter allerede denne utrolige nye plattformen.

Så for å hjelpe deg, i dag, snakker jeg alt om Hyperledger Sawtooth-plattform.

 

 

Contents

Kapittel 1: Hva er Hyperledger Sawtooth?

Hyperledger Sawtooth er et open-source blockchain-prosjekt under enterprise blockchain-selskapet Hyperledger. Det er en perfekt løsning for utvikling av nettverk og distribuerte reskontroapplikasjoner.

I virkeligheten hadde de til hensikt å gjøre designet super feilfritt, slik at det er mer enn trygt for bedriftsbruk.

I henhold til Hyperledger Sawtooth-dokumentasjonen forenkler det faktisk hele prosessen med applikasjonsdesign. I virkeligheten er applikasjonsdomenet helt skilt fra kjernesystemet. Dermed gjør det det enklere å prøve ut applikasjoner uten å påvirke kjernesystemet på noen måte.

Videre kan du også bruke alle programmeringsspråk for å utvikle applikasjonen. Men du trenger ikke å vite hva den faktiske utformingen av kjernesystemet egentlig er.

En annen god del om denne plattformen er at den er veldig modulær. Mer, det hjelper bedriften med å ta de riktige beslutningene om den generelle policyen for nettverket. Unødvendig å si at Hyperledger Sawtooth-kurset passer mest for konsortier eller lignende miljøer.

I tillegg vil du kunne velge tillatelser, transaksjonsbestemmelser, konsensusprotokoller og mange flere i henhold til dine behov. Så du får et fleksibelt miljø for alle slags virksomheter.

Så hva er det som ikke liker det, ikke sant?

Uansett er prosjektet praktisk talt åpen, slik at du kan få tak i det uten problemer. Mer, før du gjør det, må du lære mer om Hyperledger Sawtooth-kurset først.

En distribuert hovedboksteknologi

Blokkjeder faller inn under kategorien distribuert hovedboksteknologi. Og på samme måte faller Hyperledger Sawtooth-kurs også under den. Mer, det er ingen sentral autoritet i nettverket. Så det er fullt fordelt på alle noder.

Mer, ingen kan endre databasen og hacke seg gjennom nettverket. Så når en transaksjon blir lagt til, forblir den der.

Tegn på alle identitetene sørger for at enhver ny transaksjon er gyldig. Og slik holder nettverket alle i sjakk.

 

Funksjoner av Hyperledger Sawtooth

 • Søknadsutviklingsvennlig

Det gir applikasjonsutviklingen en lettere grunn ved å skille applikasjonsdomenet fra kjernesystemet. I følge Hyperledger Sawtooth-dokumentasjonen er det eneste formålet med denne separasjonen å sikre at ingen kjernefunksjoner blir påvirket av nye tilføyelser av applikasjonslaget..

Videre betyr det at når du er på applikasjonslaget og utvikler dApps, vil det ta opp ressurser, men andre som bruker kjernesystemet, blir ikke berørt av det.

Dermed er det ingen problemer med å redusere eller redusere effektiviteten her.

Derfor er denne plattformen egnet for utvikling av apper. En annen flott ting ifølge Hyperledger Sawtooth-dokumentasjonen er at et program kan være hva som helst. Videre kan naturlig forretningslogikk lett eksistere sammen med en annen smart kontrakt-VM.

Dermed skaper det mer fleksible grunnlag for Hyperledger Sawtooth-kurs.

 

 • Tillatelsesfunksjoner

Du må vite at Hyperledger Sawtooth er en tillatt plattform. Videre kan ikke noen bare få en oppføring i nettverket. Derfor er denne plattformen egnet for bedriftsmiljøet. I henhold til dokumentasjonen Hyperledger Sawtooth kan du også bruke den til et offentlig miljø.

For eksempel kan du bruke den samme teknologien til det interne nettverkssystemet og for kundeinteraksjoner også.

I virkeligheten er denne typen fleksibilitet hvis blockchain-plattformen for virksomheten er ganske sjelden. Som i de fleste tilfeller er de enten offentlige eller private. Uansett, ved hjelp av en protokoll for identitetsadministrasjon, kan du forhåndsvelge nodene som kan komme inn på plattformen.

Du kan lære å skille de to i kurset Hyperledger Sawtooth.

 

 • Privat nettverk

Hyperledger Sawtooth-kurs eksisterer for å løse alt problemet som kommer i et privat eller tillatt nettverk. I tillegg til, ifølge Hyperledger Sawtooth-dokumentasjonen, kan hvem som helst distribuere en klynge av noder i en separat kanal i nettverket.

Og denne prosessen vil skape en privat økt for de nodene spesifikt. På den annen side trenger bedriften å ha private miljøer. Det er mange elementer i et selskap som ikke burde være ute i det fri for de nysgjerrige øynene.

Dessuten, siden det ikke er noen sentralisert autoritet, kan ingen bare ta en titt på den sensitive informasjonen du lagret på plattformen. Men du må huske at selv om du er innenfor en privat kanal, vil transaksjonsverdiene slutte å eksistere i hovedboken. Selv om ingen vil kunne se det.

 

 • Gjennomføring av parallell transaksjon

I følge Hyperledger Sawtooth-dokumentasjonen bruker plattformen en annen tilnærming for transaksjoner. I et vanlig tilfelle bruker blockchain for bedriftsplattformer en seriell transaksjonsprosess. Men når for mange brukere begynner å bruke plattformen, blir behandlingen av hver eneste transaksjon relativt vanskelig.

Så, i stedet for å være en rask, bremser den gradvis. Men for å sikre at Sawtooth ikke mister effektiviteten, utfører de alle transaksjonene parallelt med hverandre. Det betyr at flere transaksjoner kan utføres samtidig.

I virkeligheten sparer det mye tid og fremmer raskere produksjon. Som et resultat er oppskalering enkelt for denne plattformen.

 

 • Modulær struktur

Den modulære strukturen er faktisk en av de største funksjonene til alle Hyperledger-plattformene, og Sawtooth er ikke et unntak fra det. I henhold til dokumentasjonen Hyperledger Sawtooth skaper modulstrukturen en annen type fleksibilitet for bedriftene.

Ved hjelp av denne funksjonen er utviklere fritt til å bruke alle typer konsensusalgoritmer eller andre funksjoner de ønsker. Det er et plug and play-scenario, og det er veldig enkelt å gjøre. I tillegg lærer du mye om det også fra Hyperledger Sawtooth-kurset.

Et annet stort pluss poeng er at samtidig kan flere konsensus fungere i flere deler av samme plattform. Så du kan velge den beste kombinasjonen som følger med din bransje.

 

Kapittel 2: Element av Hyperledger Sawtooth Architecture

Arrangementsystem

Med hendelsessystemet støtter Hyperledger Sawtooth kringkasting og oppretting av arrangementer. Så denne funksjonen tillater –

 • Noder for å abonnere på alle hendelsene som skjer på blockchain. For eksempel når en ny blokk blir lagt til, eller hvis nettverket bytter til en annen gaffel.
 • Å abonnere på andre applikasjonshendelser som kom fra transaksjonsfamiliene.
 • Sender informasjonen til alle andre noder på kanalen uten å lagre den endelige tilstanden i tilstandslageret.

 

arrangementer

Hvordan trekkes hendelser ut? I virkeligheten blir de hentet fra andre datastrukturformater, for eksempel transaksjonskvitteringer eller blokker. I et tilfelle der de må sørge for å behandle det deretter, tar EventExtractor-grensesnittet merke til hver eneste ventilasjonskilde på plattformen..

En annen ting dette grensesnittet gjør er å liste opp alle EventSubscriptions og deretter bare de hendelsene som har flest abonnenter..

For å telle abonnementene, må grensesnittet se om hendelsene event_type samsvarer med abonnentens event_type.

 

Transaksjonskvitteringer

Et annet poeng med Hyperledger Sawtooth smart kontrakt er transaksjonskvitteringen. Ved hjelp av dette elementet kan klientene få informasjon om transaksjonen, men disse lagres ikke på statsstadiet.

For eksempel –

 • Informasjon om om transaksjonen er gyldig eller ikke.
 • Hvilke hendelser som skjedde under gjennomføringen av transaksjonen?
 • Hvordan transaksjonsutførelsen endret staten?
 • Enhver transaksjonsfamiliespesifikk utførelsesinformasjon.

Imidlertid kan transaksjonskvitteringene også tilby tilleggsinformasjon om transaksjonen til validatorene for riktig bekreftelse. Og det vil hindre dem i å utføre transaksjonen på nytt.

 

Ethereum-kontraktkompatibilitet med Seth

Vel, en av de beste egenskapene til Sawtooth er kompatibiliteten med Ethereum Contracts ved bruk av Seth. Videre skaper det en ny milepæl for smarte kontrakter for Hyperledger Sawtooth. Seth eller Sawtooth-Ethereum Integration Project vil skape en kobling mellom de to plattformene.

Så ved hjelp av EVM kan du distribuere smarte kontrakter i Hyperledger Sawtooth-miljøet.

Men hvordan klarte de å få det til?

I virkeligheten, for å sikre at de jobbet med Hyperledger Burrow og tok deres EVM-implementering. Så ved bruk av Burrow EVM integrerte Sawtooth også miljøet i Sawtooth.

Et annet hovedmål med denne funksjonen er å bidra til at DApps og andre EVM-smarte kontrakter blir enkle å portere til nettverket. Så for det replikerte de Ethereum JSON RPC API.

 

Komponenter av Seth

Uansett kommer Seth hovedsakelig med tre forskjellige typer komponenter –

 • Seth klient
 • Seth-RPC-server
 • Seth-tp transaksjonsprosessor

Du må imidlertid vite at Seth ikke er en full implementering av Ethereum. Åpenbart gjorde plattformen noen endringer som passer best med plattformen. Så for disse modifikasjonene er systemet litt annerledes enn originalt Ethereum. Mens de fleste EVM-smarte kontrakter kan kjøres på plattformen, er det noen forskjeller –

 • I stedet for en 32-byte blokk hash som en identifikator, bruker Sawtooth blokkene 64-byte med topptekst signatur. I tilfelle du kjører en BLOCKHASH-instruksjon, brukes bare den første 32-byte hash-signaturen.
 • Ethereum avhenger hovedsakelig av økonomiske insentiver for å begrense den totale ressursbruken. Imidlertid fungerer Seth bare med tillatt modell. Så, bruken av ‘gass’ er begrenset, og bruken av tillatelser er for alle slags noder.
 • I tilfelle transaksjonsutførelse er Seth modulert, slik at ingen transaksjoner kan ha kunnskap om å bli henrettet på nettverket. Men i Ethereum avhenger transaksjonene sterkt av tidsstempler, hashes og tall.

I virkeligheten gjør endringene faktisk Smartleds Sawtooth-smarte kontrakter mer lukrative enn noen gang.

 

Pluggbare konsensusalgoritmer

Med Sawtooth får du en annen type konsensusprotokoll helt. En av de beste funksjonene i denne Hyperledger Sawtooth-arkitekturen er bruken av forskjellige plugging i konsensusmetoder. En annen stor del er at han lar deg kjøre flere konsensuer samtidig på plattformen.

Når du konfigurerer nettverket, kan du enkelt velge den du vil bruke. Videre kan du endre det senere og til og med mens du handler.

Uansett for øyeblikket kommer den med 5 forskjellige konsensus som du kan velge. De er –

 • Devmode

Denne konsensusen er hovedsakelig egnet for utviklingsformål. Det lar deg prøve å kjøre plattformen med en valideringsnode. Så som du ser, er det definitivt ikke egnet for produksjonsformål.

 

 • PBFT

Denne er faktisk en lederbasert konsensusalgoritme. Dessverre kan du ikke gaffel PBFT. Men på plussiden får du en bysantinsk feiltoleranse-algoritme. I virkeligheten er denne mer egnet for mindre miljøer og definitivt ikke den beste for noen konsortium-miljøer.

 

 • PoET CFT

Et annet navn for denne er PoET-simulatoren. I denne er det et SGX-type simulatormiljø som lar disse algoritmene løpe fritt. Imidlertid vil det tilby kollisjonstoleranse som output som ligner på andre plattformer.

Men du må ha poet-validator-registry TP. Videre kan du kjøre dette på alle slags prosessorer. Det er imidlertid ikke bysantinsk feiltoleranse, og det betyr at det bare er CFT.

 

 • PoET SGX

I denne versjonen av PoET vil den bruke SGX. Og ved hjelp av SGX kan den tilby bysantinsk feiltoleranse som ligner på PoW. Imidlertid trenger den bare en relativt liten mengde CPU-kraft.

Uansett er dette en av algoritmene som må ha spesifikk maskinvare for å kunne fungere ordentlig. Denne konsensusprotokollen er helt nødvendig for smarte kontrakter med Hyperledger Sawtooth.

 

 • Flåte

I denne, må algoritmene ha en leder i en valgt tid. Videre, når timeren går ut, blir lederen automatisk erstattet. I virkeligheten er Raft langt raskere enn PoET; det tilbyr imidlertid bare CFT og er ikke bysantinsk.

 

Hva med andre konsensusalgoritmer?

Vel, det støtter pluggbare konsensusalgoritmer, og for smarte kontrakter fra Hyperledger Sawtooth ville det være helt nødvendig å legge til flere. For tiden er den primære ideen å legge til alle konsensusene som kan tilby effektivitet.

Annet enn disse andre SDK-ene med konsensus er på vei. Så det ville være et flott pluss poeng for Hyperledger Sawtooth smarte kontrakter.

 

Upluggbar konsensus

En annen flott funksjon ved Sawtooth er støtten til upluggbar konsensus. Nå tenker du, hva er det? Vel, vanligvis betyr ikke utpluggbart at du kan endre konsensusprotokollen når du er på farten når som helst.

Så for å endre enighet, trenger du ikke å stoppe validatorene, brukerne eller andre noder i nettverket. Videre trenger du ikke å få en ny genese-blokk hver gang du endrer den. I virkeligheten kalles denne typen prosesser Dynamic consensus.

Dermed gjør den nye funksjonen Hyperledger Sawtooth smarte kontrakter enda mer lukrative.

 

Eksempel på transaksjonsfamilier

Enkelt sagt er en transaksjonsfamilie en gruppe transaksjonsmodeller eller operasjoner som du kan bruke på hovedboken. I virkeligheten, tenk på dem som en annen tilnærming til APIer. I mange tilfeller kan nettverket trenge en programmerbar smart kontraktsstruktur.

Så for det kan du enkelt bruke EVM-transaksjonsfamilien ved hjelp av SETH. Vi snakker om det en stund.

I mange tilfeller søker bedriftene faktisk en fast prosess for transaksjonen fordi det i stor grad begrenser risikoen.

Så i disse tilfellene kan du bare bruke de vi tilbyr, eller til og med modellere en på egen hånd. Dermed gjør dette transaksjonsfamilien til en integrert del av Hyperledger Sawtooth-arkitekturen.

For eksempel tilbyr en av familiene kalt Integer Key faktisk bare tre typer operasjoner som sett, dekrementering og økning. Så med bare disse tre parametrene er det relativt vanskelig å gjøre noen feil eller hacke seg inn i systemet.

Men hvorfor introduserte Hyperledger Sawtooth dem i utgangspunktet?

Vel, i Hyperledger Sawtooth-arkitektur ønsket utviklerne å sørge for at bedrifter bare kan velge allsidigheten de ønsket. Så, kort sagt, de hjelper til med å utvide fleksibiliteten i nettverket.

Det er noen interessante fakta om transaksjonsfamiliene –

 • Du kan bruke hvilket som helst språk for å skrive et nytt.
 • Det er SDK-er tilgjengelig for C ++, Java, JavaScript, Go, Python, Rust og mange flere.
 • Alle kjører atskilt fra hverandre i et parallelt rom, og gir dermed nettverket muligheter for oppgradering.

Uansett er det noen vanlige transaksjonsfamilier i Hyperledger Sawtooth-arkitekturen. La oss se hva de er –

 • BlockInfo transaksjonsfamilie

En av de vanligste egenskapene til denne familien er å tilby muligheten til å referere til annen informasjon mens nodene er i transitt. Vel, for eksempel, i EVM definerer plattformen faktisk en BLOCKHASH, som kort sagt hjelper prosessoren med å få tilgang til hash-funksjonen til de forrige blokkene.

Så det hjelper prosessoren med å hash den nye tilsvarende.

I virkeligheten tilbyr Blockinfo faktisk en måte å lagre all informasjon om konfigurerbare historiske blokker.

 

 • Identitetstransaksjonsfamilie

Denne transaksjonsfamilien hjelper til med å administrere alle identitetene i systemet. I tilfelle tillatelser i kjeden er en valideringsnøkkel og transaksjonsnøkkel helt nødvendig. Videre må begge partene ha riktig godkjenningstillatelse for å gjøre det.

Men all denne komplekse informasjonen blir en hindring å håndtere. Imidlertid er det ekstremt enkelt å administrere dem ved hjelp av en familie for identitetstransaksjoner.

 

 • IntegerKey Transaction Family

En annen familie i Hyperledger Sawtooth-arkitekturen lar brukerne sette, øke eller redusere verdien av oppføringer i statsordboken..

Alle alternativene er satt på en måte som sikrer mest utgang og ikke tåler noen form for dårlig node-holdning.

 

 • Validator Register Transaction Family

Vel, med den eneste validatoren, kan systemet smuldre ned når det er altfor mange brukere i nettverket. Så, for å hjelpe deg i den saken, tilbyr Validator-transaksjonsfamilien en måte å legge sammen nye validatorer i nettverket.

Denne prosessen hjelper faktisk mye og sørger for en riktig oppskaleringssituasjon.

 

 • Innstillinger Transaksjonsfamilie

Oaky, det er mange ting som går på kanalen, og hvis de lagres riktig, vil hele det ikke-hackbare miljøet hvis blockchain ville falle fra hverandre.

Derfor er Settings-transaksjonsfamilien med på å opprettholde en metode som sikrer lagring av on-chain-konfigurasjoner. I virkeligheten kan konfigurasjoner on-chain og off-chain variere uten å påvirke hverandre.

 

 • Smallbank Transaction Family

Vel, du skapte et nytt rammeverk. Men nå må du se hvordan det virkelig fungerer. Nå hvordan skal du gjøre det? I virkeligheten tillater Smallbank-transaksjonsfamilien brukere å måle rammeverket og se hvordan de presterer.

Mer, det vil tilby en serie test og ha en standard å sammenligne med.

 • XO-transaksjonsfamilie

Jeg må se at denne transaksjonsfamilien er en av de letteste innen Hyperledger Sawtooth-arkitekturen. Men hvorfor? Vel, denne lar deg spille et spill tic-tac-toe med en annen bruker.

Kodesystemet i denne familien hjelper utviklere å se referansestrukturen for transaksjonsfamilien.

 

Kapittel 3: Hyperledger Sawtooth Development – Architecture Description

 • Global stat

Et av de viktigste elementene i utviklingen av Hyperledger Sawtooth er bruken av en global stat. Og for det må det være en distribuert hovedbok blant alle deltakerne. I virkeligheten, for å være sikker på at alle reskontokopiene blant nodene i den bysantinske konsensusen er en robust kvalitet på selve blockchain.

For å opprettholde det tar Sawtooth således alle transaksjonsfamiliene innen en enkelt forekomst kalt Radix Merkle Tree. Videre gir validering av blokker i hver validator av samme transaksjon samme tilstand og samme resultater.

Staten blir også delt inn i andre navneområder for å sikre at hele transaksjonsfamilien vil dele, definere og gjenbruke de globale tilstandsdataene til transaksjonene..

 

Radix Merkle Tree

Hyperledger Sawtooth-utvikling inkluderer et adresserbart Radix Merkle Tree for lagring av alle transaksjonsfamiliene. For eksempel er treet faktisk et Merkle-tre som kan lagre kopien på skrive data fra blad til rot.

Så for et antall overganger koblet til en blokk kan det bidra til å generere en enkelt rot hash for den spesifikke transaksjonen. Hva plattformen gjør her er å plassere den rot hash på blokkoverskriften til den transaksjonsblokken.

Så når en validerings transaksjon havner i en annen adresse enn Merkle-en, vil ikke blokken være gyldig.

Og slik har de en tendens til å oppnå konsensus uten å stole på eneste vitner. Det er definitivt en flott tilnærming.

 

 • Transaksjoner og planlegging

Du kan bare endre en tilstand hvis du oppretter og søker om en transaksjon. Videre, for transaksjoner, må klienten opprette en transaksjon, og deretter kan han / hun sende den til validatorene. Etter det vil validatoren bruke transaksjonen, og det vil føre til en massiv endring i staten.

En annen utvikling av Hyperledger Sawtooth-kvalitet er at transaksjoner vil tilhøre en batch. Hver transaksjon av en enkelt batch ville være sammen. Men i noen tilfeller ingen tilstand i det hele tatt. Og så er batcher en av de første endringene av enheten for staten.

Vanligvis inkluderer strukturen til en batch transaksjoner, TransactionHeader, BatchHeader og Batch.

 

Offentlige nøkler, signatur og topptekst

Vanligvis vil TransactionHeader ha en transaksjonshode frilled som vil bestemme serialiseringen av dem. Videre må overskriften inneholde underskriverens private nøkkel. Åpenbart vil header_signature lagre den resulterende signaturen.

I virkeligheten vil du se at overskriften også vil ha en serie, og det vil avhenge av de eksakte bytene til signaturen på transaksjonen.

Men hvordan genererer de header_signature? Vel, under bekreftelsesprosessen genererer nøkkelen i signer_public_key byte.

 

Transaksjonsfamilie

Du vet allerede om transaksjonsfamiliene. Men en annen kul tanker om utvikling av Hyperledger Sawtooth er bruken av transaksjonsfamilier for å bestemme hvilken som helst form for transaksjoner. Så når du konfigurerer, kan du opprette din egen tilpassede transaksjon du vil ha.

I tillegg vil mange opplæringsprogrammer fortelle deg hvordan du kan skrive dem på bestemte språk.

 

Planlegging av transaksjoner

Et av de viktigste plusspunktene til denne plattformen er støtte for parallell og seriell planlegging. I virkeligheten kan du spesifisere planleggeren ved hjelp av kommandolinjeargumentet. På den annen side kan du også overlate det til validatorkonfigurasjonen når du starter valideringsprosessen.

I begge tilfeller vil du få de samme resultatene, slik at du kan velge alt du er komfortabel med.

I virkeligheten vil parallell behandling av transaksjoner hjelpe dine forestillinger. For i denne kan du samtidig behandle transaksjoner på en gang. Så i et nøtteskall sparer det enorm tid.

Transaksjonsbehandlingen av hver enkelt varierer også sterkt. Så den generelle kombinasjonen av raskere og langsommere transaksjoner kan forbedre nettverksytelsen.

 

 • Tidsskrift

Et annet viktig element i utviklingen av Hyperledger Sawtooth er Journal. Men hva nytter det? I virkeligheten hjelper en journal faktisk med å utvide og vedlikeholde Blockchain for validatorene.

Så elementet vil håndtere evaluering av gyldige blokker, validering av kandidatblokker, sørge for at de har riktig kjedehode og også opprette nye blokker for kjeden.

Journal vil også konsumere alle batcher og blokker som kommer til validatorene. Videre ankommer alle batchene eller blokkene ved hjelp av REST API eller sladderprotokollen. Så når journalen får blokkene eller gruppene, sender den dem gjennom validatorene.

Det er også flere deler som trenger spesiell behandling. Så for det deler journalen oppgavene for hver transaksjon og legger dem i forskjellige rørledninger.

Når en blokkgenerering er fullført, vil den gli til kjedekontrolleren for videre validering. Etter det går de til BlockPublisher for siste validering og går deretter inn i en blokk. Hyperledger sagtann designet alle tidsskriftene for å være asynkrone slik at de kan behandles parallelt om nødvendig.

Så selv om den innkommende frekvensen er for høy, kan BlockPublisher enkelt gjøre krav på blokkeringer. Videre er den fleksibel slik at du kan legge til flere konsensusalgoritmer for å effektivisere prosessen.

 

 • Validator Network

Validator Network er et annet element i utviklingen av Hyperledger Sawtooth. I virkeligheten er nettverkslaget ansvarlig for å sikre kommunikasjonen i validatorene. Det inkluderer også peer discovery, tilkobling og meldingshåndtering.

Under oppstart begynner validatorene å lytte til et spesifisert grensesnitt og andre porter for alle slags innkommende tilkoblinger. Videre, når forbindelsen skjer, kan validatorene utveksle meldinger i henhold til sladderprotokollens regel.

Hovedmålet for nettverket er å holde nettverkslaget så selvopprettholdt som mulig. I virkeligheten får ikke nettverkslaget noen informasjon om applikasjonslagmeldingene eller noen data på applikasjonslaget. Så nyttelasten er relativt redusert på nettverkslaget, og node-tilkobling er veldig rask.

 

Stater

I følge dokumentene har de tre typer stater mellom validatorene. Disse er –

 • Tilkoblet: Her er det nødvendig med en hvilken som helst forutsetningskobling for peering.
 • Ukoblet
 • Peered: Her skjer en toveis tilkoblingsform, og de kan bruke den til å videreformidle meldinger.

 

Oppdage jevnaldrende

I virkeligheten resulterer toveis peering fra nabokammerat til nabokammerat i passende tilkobling mellom nodene. Og i 99% av tiden lykkes de. Uansett, en node er fri til å velge hvilken som helst peering-node for å opprette den første forbindelsen. Men i alle tilfeller må de være naboer.

 

 • Tillatelseskrav

Tillatelseskrav er den utvidede listen over funksjoner, krav og andre historier relatert til en bruker som hjelper til med å danne tillatelseslister.

Det er det siste elementet i utviklingen av Hyperledger Sawtooth. Uansett er det noen tillatelsesgrupper i dokumentene deres, og disse er –

Tillatelse til valideringsnøkkel: I denne styrer den hvilke noder som vil få tilgang til å koble til validatornoder.

Tillatelse av transaktornøkkel: I denne vil nodene bli privilegert basert på hvem som kontrollerer batchene og transaksjonen av signeringsnøkler.

 

Begge disse blir senere brutt ned i spesifikke evner. Og for hver enkelt er det en kort beskrivelse av hva som er nødvendig og hvilke noder som kan utføre det. Men du skulle tro hvorfor det er behov for brukerhistorier?

Vel, i et foretak har hver ansatt forskjellige arbeidsoppgaver. Og uten en spesifikk tagline der, vet ingen hvilken ansatt som gjør hva. Det er liksom i nettverket også.

Hver node i systemet har spesifikke oppgaver å gjøre, og det er også derfor de trenger spesifikk tillatelse.

 

Validator-nettverksscenarier

Det er noen visse scenariomodeller for å hjelpe deg med å velge det perfekte nettverkskravet. La oss se hva de er –

Offentlig nettverk

For et offentlig nettverk er alle former for tilkoblinger tillatt på kanalen. Og hver enkelt person kan signere transaksjoner og partier.

For å sikre at en offentlig sagtann kan ta av, trenger du et insentivsystem på forhånd. Det ville sikre at det ikke er noen sikkerhetsproblemer for det offentlige nettverket.

 

Privat nettverk

For et privat nettverk er det bare de forhåndsdefinerte validatorene som kan gå inn i valideringsnettverkskanalen. Mer, ingen andre enn validatorene kan delta i konsensus.

Igjen, hvis en klient bare har tillatelse til å be om transaksjoner, vil validatoren godta forespørselen. Ellers vil validatoren avvise kundens forespørsel, og transaksjonen vil være ugyldig.

 

Consortium Network

Med konsortietypen miljø er det bare noen spesifikke validatorer som kan bli med i nettverket og bruke transaksjonsfunksjonen. Enhver klient kan imidlertid sende inn en transaksjon, og validatorene må akseptere dem hvis de er gyldige.

 

Kapittel 4: Hyperledger Sawtooth tilbyr live demo-applikasjoner

For tiden er det noen live demo-applikasjoner fra Sawtooth-utviklerne som du kan prøve ut. Jeg vil snakke mer om dem her. La oss se hva du kan få i disse applikasjonene.

 

Forsyningskjede

Med Hyperledger Sawtooth-databasen får du prøve deres demo-applikasjon for forsyningskjeden. Ikke bare puster det ut ved å revolusjonere forsyningskjeden, men det sparer også mye tid. I hvert fall tilbyr de for tiden som en modell sporbarhet for sjømat.

I virkeligheten, for det, gir de ansvarlighet og sporbarhet med hjelp fra Hyperledger Sawtooth-database.

 

Hva er den moderne tilnærmingen til forsyningskjeden?

Plattformen tar en moderne tilnærming for å slå sammen den fysiske og digitale verden under samme nettverk. Videre får du den samlede sjømatreisen fra det øyeblikket den er fanget til bordet.

For denne live-demoen vil de feste IoT-sensorer for å spore all maten etter at den ble fanget. I tillegg kan du enkelt sjekke bevegelse, fuktighet, temperatur, tilt, og støt i sanntid ved hjelp av IoT-sensorer..

Det vil også bidra til å takle enhver eieravtale og besittelse sammen med deres geografiske beliggenhet til enhver tid. Det beste er at du kan se alt fra selve plattformen.

I virkeligheten, da alt vil logge seg på det uforanderlige hovedbokssystemet, kan kjøperen enkelt stole på dataene. Dermed kan den endelige kjøperen bruke Hyperledger Sawtooth-databasen som beviset han / hun trenger før han kjøper produktet.

 

Hvorfor introdusere denne live demo?

I virkeligheten er problemet med forsyningskjeden stort. Det er visse problemer som forsyningskjeden har å gjøre med akkurat nå. Disse er –

 • Manuell registrering fører til feil, så det er vanskelig å vite hva som er ekte og hva som er feil.
 • Med sanntidsundersøkelse er det ingen måte å vite om maten lagres ved perfekt temperatur. Og i stor supply chain management blir det vanskelig å administrere.
 • På grunn av tap av regelverk og riktig sporingssystem er det mange ulovlige produkter i forsyningskjeden.
 • Det er også rom for falske aktiviteter blant de ansatte.
 • De fleste produktene mangler kvalitet og sikkerhet når det gjelder forsyningskjeder.
 • Systemet fremmer ikke bærekraft, men kaster bort mye ressurser.
 • Mangelen på forbrukernes tillit og leverandørhandling skader også merkeverdien til mange bedrifter.

 

Hyperledger Sawtooth Eksempel: Hvordan det fungerer?

 • Først fanger fiskeren sjømat og merker dem deretter med IoT-sensorer.
 • Deretter begynner alle sensorene å overføre informasjon tilbake til nettverket med sjømatens beliggenhet.
 • Den går gjennom mange distribusjonskanaler, og plattformen sporer hvert av nettstedene.
 • Før kjøperen kjøper sjømat, kan han / hun bruke plattformen til å kontrollere fiskens herkomst.

 

Er det noen fordel?

 • Ekstrem åpenhet går gjennom hele prosessen med forsyningskjeden
 • Automatisert prosess sparer mye kostnader og tid
 • Kvitter seg med menneskeskapte feil og skaper en strømlinjeforming av riktig informasjon
 • Kobler til bedre leverandører og fremmer forbrukernes tillit.

 

Andre tilfeller med unntak av matforsyningskjeden

Matforsyningskjeden er bare en demo. Du kan enkelt tilpasse løsningen til din spesifikke nisje i forsyningskjeden. I virkeligheten, uansett hvilken tilpasning du gjør, vil det fremdeles tilby de samme fordelene.

 

Eiendomsoppgjør

Den neste er Asset Settlement live demo Hyperledger Sawtooth database applikasjon. Ved hjelp av Hyperledger Sawtooth-database kan du aktivere effektiv og sikker obligasjonsoppgjør. I virkeligheten kan det være en fin måte for finansinstitusjoner å ta saken i hendene.

Det tillater også brukeren å kontrollere at de aldri hadde. Så, for å sikre at prosessen med å overføre obligasjoner er strømlinjeformet, tilbyr plattformen et brukergrensesnitt. Ved hjelp av brukergrensesnittet og spesialopprettede transaksjonsfamilier kan du enkelt overføre og spore obligasjoner.

Videre kan du også selge, kjøpe, opprette eller til og med gjøre opp en hvilken som helst obligasjon bare på nettverket. Selv om de bare tilpasser en transaksjonsfamilie for utstedelse av obligasjoner og avregning, kan du tilpasse dem for flere nisjer. Dermed vil den økonomiske investeringen en gang for alle være desentralisert.

 

Hvorfor introdusere denne live demo?

I virkeligheten er problemet med eiendomsoppgjør enormt. Det er visse problemer som eiendomsoppgjøret har å gjøre med akkurat nå. Disse er –

 • Hver institusjon har forskjellige metoder for journalføring. Derfor blir det vanskelig å gjøre opp obligasjoner innen to institusjoner. I virkeligheten er prosessen dyrere og sløsing med ressurser.
 • Den typiske måten kan lett ødelegge de historiske dataene om obligasjonseierskap, og noen ganger er de ufullstendige.
 • På grunn av den sentraliserte datastyringsløsningen er de fleste tilbudene monopoliserte.
 • I virkeligheten har den mer enkelt feilpunkt.
 • Alle kan endre data da det ikke er noen sikkerhetsstyrke på jobb.

 

 Hyperledger Sawtooth Eksempel: Hvordan det fungerer?

 • For det første skaper plattformen en deltaker.
 • For det andre skaper de et bånd.
 • Etter det kan de gi tilbud.
 • Deretter står de fritt til å gjøre opp og lage ordrer avhengig av behovet.
 • Til slutt kan de se porteføljen før de kjøper eller selger.

 

Er det noen fordel?

 • Sikrer datakonsistens blant alle finansinstituttet
 • Tilbyr nøyaktig, bestilt, uforanderlig og omfattende historisk eierinformasjon
 • Tilbyr maskinvarekonfigurasjon og sikrer sensitive data
 • Kvitter seg med monopol og sørger for tillit

 

Annet enn å bruke denne demoen til avregning av aktiva, er du fri til å tilpasse og bruke til andre økonomiske aktiviteter en brønn.

 

Digital aktivautveksling

En annen flott Hyperledger Sawtooth database live demo applikasjon er Digital Asset Exchange. Nå med populariteten til digitale eiendeler blant hele verden, må det være en måte å utstede sikrede digitale eiendeler på.

Men ved hjelp av Hyperledger Sawtooth Database kan du enkelt gjøre det. Det kan ikke bli enklere å administrere din egen digitale eiendel. I virkeligheten vil det også bidra til å navigere på forskjellige markedsplasser og skape flere eiendeler ved hjelp av plattformen.

 

Hvorfor introdusere denne live demo?

I virkeligheten er problemet med digital utveksling av eiendeler enormt. Det er visse problemer som den digitale aktivautvekslingen har å gjøre med akkurat nå. Disse er –

 • Økosystemet er ganske fragmentert, det er derfor det er stor hodepine å administrere og distribuere dem.
 • Det er ikke slike ting som sekundær markedskontroll. Og det er derfor det kan være ekstremt vanskelig å verifisere om de er falske eller ekte.
 • I virkeligheten er selgernes journalføringsprosess ekstremt inkonsekvent innen forskjellige selgere.
 • Sentralisert styring av systemet er for partisk og induserer konflikt.

 

Hyperledger Sawtooth Eksempel: Hvordan det fungerer?

 • Først og fremst vil brukeren bruke plattformen til å opprette digitale eiendeler.
 • For det andre ville han / hun lage et tilbud på digitale eiendeler.
 • Enhver kjøper kan da godta tilbudet i henhold til eiendelen.
 • Etter gjensidig avtale kan kjøperen deretter selge eiendelen og overføre den til kontoen.

 

Er det noen fordel?

 • Tilbyr konsistente data på tvers av alle selgerne
 • Tilbyr uforanderlig lagring som muliggjør tillit og sikkerhet
 • Andre smarte kontrakter sikrer enkel overføring av digitale eiendeler uten problemer

 

Uansett, bortsett fra bare å bruke denne live-demo for digital aktivautveksling, kan du komme med andre virkelige scenarier.

 

Kapittel 5: Hyperledger sagtann på jobb

T-Mobile

La oss starte med Hyperledger Sawtooth-eksempel. I virkeligheten bruker T-Mobile Hyperledger Sawtooth Lake for løsningen. For tiden pleier de å bruke den til sin tilgangs- og identitetsadministrasjonsløsning kalt Sawtooth Hyper Directory.

Videre vil det kjøre på Proof of Concept, og de får teknisk backup fra Intel. Ved hjelp av Hyper Directory kan du løse ethvert spørsmål om identitetsadministrasjon. Som du vet takler identitetsstyringsbransjen mange problemer, og identitetstyveri er ganske fremtredende.

Uansett sørget de for at brukergrensesnittet er ganske enkelt å navigere og er nettvennlig. Annet enn dette introduserer de også en smart kontraktfunksjon for revisjonsspørsmålene.

 

State Bank of India

Et annet eksempel på Hyperledger Sawtooth er State Bank of India. Ja, du leste riktig, blockchain nådde også India. Tilsynelatende bruker de Hyperledger Sawtooth Lake til konsortieplattformen BankChain.

I virkeligheten grunnla State Bank of India plattformen. For sin teknologiske sikkerhetskopiering jobber de med Primechain fordi de er spesialiserte for konsortiumplattformer. I hvert fall har de for øyeblikket over 27 medlemmer på plattformen. Bortsett fra banker og andre finansinstitusjoner i India, er det også andre Midtøsten-selskaper.

Videre bruker de denne plattformen for deres Know Your Customer-funksjonen som også inkluderer Counter-Terrorism Financing. Og Sawtooth-plattformen er i stand til å sikkerhetskopiere funksjonen deres.

 

Pokitdok

Et annet kult Hyperledger Sawtooth-eksempel er selskapet PokitDok. Ved hjelp av Hyperledger Sawtooth Lake får de raskt transaksjoner. For sin teknologiske sikkerhetskopiering bruker de Intel. Uansett heter deres trekkplattform for helsevesenet DokChain.

Videre tilbyr de veldig store skritt for utvikling av smarte helsekontrakter sykehusene kan bruke uten problemer.

Ifølge dem kan de ved hjelp av plattformen få et høyere antall sikkerhet, hastighet og kraft. Videre kan det åpne for nye dimensjoner for prosjektet deres.

Dessverre kjøpte Change helsetjenester nylig alle eiendelene til PokiDoks prosjekt, og nå forfølger de for tiden løsningen.

 

Dot Blockchain Media

Vel, en annen flott Hyperledger Sawtooth Lake-bruk er selskapet Dot Blockchain Media. For prosjektet deres kunngjorde de at de kommer til å bruke Hyperledger Sawtooth. I virkeligheten takler musikkbransjen mange problemer, som spørsmål om opphavsrett og urettferdige rettigheter.

Så for det ville selskapet bruke Sawtooth og registrere alt innholdet sammen med rettighetene til å spore riktig hver eneste online aktivitet. Ved hjelp av plattformen kan de lett forenkle mer åpenhet og klarhet i denne bransjen.

Dermed kan alle utgivere, kunstnere, registrere innholdet sitt på prosjektet sitt og få den rettferdige behandlingen de fortjener.

Videre vil PoET-konsensus om plattformen være perfekt for den.

 

ScanTrust

ScanTrust er faktisk et SaaS-selskap som bruker Hyperledger Sawtooth Lake. I virkeligheten tilbyr de forskjellige produkter som hjelper forbrukerne sine å koble seg til internett ved hjelp av unik identifikasjon.

Videre tilbyr de også kopisikre QR-koder som gir mer åpenhet, tillit og sporbarhet for ethvert ledelsessystem..

Og hva kan være en flott plattform for det annet enn Sawtooth, ikke sant?

Uansett, med bruk av plattformen, vil de bruke en sporbarhetsfunksjon for sine eksisterende applikasjoner. Det ville sikre at ingen kan misbruke teknologien sin på noen måte. Mange selskaper bruker allerede løsningen, og forbrukerne kan til og med tipse leverandørene basert på herkomst.

 

Wind River

Wind River gir drivstoff til SParts-prosjektet sitt ved hjelp av Hyperledger Sawtooth Lake-plattformen. I virkeligheten bruker de denne plattformen til sin Software Parts Ledger-plattform som kan spore hvilken som helst programvarekomponent rett fra produsenten utvikler enheter og produkter..

Du vil få mange fordeler for å vite hvor all open source-komponenten kommer fra, for eksempel –

 • Sørger for at alle produsenter kan sikre og identifisere all lisensiering av programvare fra kilden.
 • Sikre mer sikkerhet for sårbarheter med åpen kildekode.
 • Gi identifikasjon for kryptografiteknologier.
 • Tilbyr et høyere nivå av open source-rapporter med nøyaktig informasjon for bedre vurdering.

 

University of Nevada, Reno

University of Nevada, Reno, bruker faktisk Hyperledger Sawtooth Lake for deres autonome kjøretøy- og veiinfrastrukturteknologi. I virkeligheten er de autonome kjøretøyene bare et testet konsept, men universitetet gjør alt for å få det til å skje.

Ved hjelp av Filament’s Blockchain IoT-løsning som bruker Sawtooth til å samhandle maskin med infrastruktur og utveksle data, kan det være mulig.

Annet enn dette, vil Filament’s Blocklet-teknologi gå i kjøretøyet for å støtte prosjektet. Videre, med den uforanderlige hovedboken, kan kjøretøyene logge på riktig informasjon uten å tukle.

 

Daimler Trucks

Daimler-lastebiler gjennomgår faktisk en stor transformasjon og legger til et nytt mobilitetssystem. Ved hjelp av Sawtooth-plattformen skaper de et økosystem med gjennomsiktige, pålitelige og genererte data.

Prosjektet ville dekke flere strømlinjeformede og førerløse løsninger. Økosystemet er stort, og det vil også omfatte mange produsenter, leverandører, energivirksomheter og forsikringsselskaper.

Så som du kan se, vil blockchain være perfekt for å drive alle disse forskjellige næringene på ett sted.

For teknisk støtte bruker de uansett Filament’s Blocklet-sett. Med dette settet kan de koble bilen til systemet på en enkel måte.

 

AMCHART-prosjekt

De prosjekt er faktisk en elektronisk helsepost over hele verden og svært sikker. I virkeligheten vil det definitivt endre måten helsevesenet håndterer leverandørjournaler og pasientinformasjon. Dermed vil det åpenbart øke sikkerheten og bærbarheten.

Uansett vil prosjektet bruke Hyperledger Sawtooth for å sikkerhetskopiere plattformen. Videre, ved hjelp av plattformen, vil du få et effektivt styringssystem.

Men sammen med Sawtooth, ville de også bruke Ethereum Smart-kontrakter for å effektivisere betalingsprosessen til helsevesenet. Uansett er det et godt eksempel på bruk av Sawtooth.

 

IntraEdge

Et annet kult Sawtooth-eksempel er selskapet IntraEdge. Ved hjelp av Hyperledger Sawtooth Lake får de raskt GDPR-overholdelsesbehov. For sin teknologiske sikkerhetskopiering bruker de Intel. Uansett vil deres detaljistløsning sikkert bidra til å endre de typiske måtene på markedet.

Annet enn dette introduserer de også en smart kontraktfunksjon for revisjonsspørsmålene. Ved å koble forbrukere med forhandlerne, kan de strømlinjeforme detaljprosessen uten problemer.

Ifølge dem kan de ved hjelp av plattformen få et høyere antall sikkerhet, hastighet og kraft. Videre kan det åpne for nye dimensjoner for prosjektet deres.

Dermed ville det bare være begynnelsen på en mer mangfoldig forandring.

 

Vanig-løsningen

De Vanig løsning gir drivstoff til prosjektet deres ved hjelp av Hyperledger Sawtooth Lake-plattformen. I virkeligheten bruker de denne plattformen for sin forsyningskjede og e-handelsløsning som kan spore alle komponenter rett fra produsenten utvikler enheter og produkter..

E-handelsprosjektet vil også omfatte revisjonsfunksjon for å sikre at alt produktet er autentisk.

Du vil få mange fordeler ved å vite hvor alle produktene kommer fra, for eksempel –

 • Sikrer at alle produsenter kan sikre og identifisere alle produktene fra kilden.
 • Sikre mer sikkerhet for sårbarheter.
 • Gi identifikasjon for hvert element.
 • Bli kvitt falske problemer.

 

Farmobile

Farmobile er faktisk en annen type selskap som bruker eksempelet Hyperledger Sawtooth. I virkeligheten tilbyr de opprettelse av avkastning for bønder. Med sin unike datautvekslingsplattform for oppdrett er det tydelig at de vil tilby en sikrere nisje.

Videre tilbyr de også FARMOBILE DataStore℠ som gir mer åpenhet, tillit og sporbarhet. Ved hjelp av deres interaktive kjøperportal kan du enkelt velge hvilket land du vil kjøpe for oppdrett.

For tiden er det over 1 000 000 hektar tilgjengelig for deg å få tak i. En annen flott funksjon er at du kan velge å være anonym mens du selger landet ditt.

 

Kapittel-6: Hyperledger Sawtooth Course: Training And Tutorial

Hyperledger Sawtooth Training

Vel, for Hyperledger Sawtooth opplæring du får mye støtte fra selskapet. Ifølge dem ønsker de å tilby avansert dyktighet for blockchain-utviklere over hele verden. Så med Hyperledger Sawtooth-trening får du de fulle praktiske treningsfasilitetene.

Annet enn dette vil du også få et faglig sertifikat i Hyperledger Sawtooth-trening. Og hvis du jobber med et blockchain-prosjekt basert på Sawtooth, vil de også fremme åpen kildekodeutdanning og ressurser.

Uansett, for Hyperledger Sawtooth-opplæringen tilbyr de faktisk profesjonell assistanse fra Linux foundation. Så for utviklerne som ønsker å få det beste ut av den beste treningen, kan de absolutt få det herfra.

En annen flott ting er at de først bare tilbyr to forskjellige kurs for å komme i gang. Disse er –

Blockchain: Forstå bruken og implikasjonene

I denne lærer du om hva blockchain faktisk er, og hvordan den virkelig kan transformere de typiske måtene i verden. I virkeligheten vil du evaluere hvordan den forskjellige brukssaken påvirker plattformen, og hvordan en bedrift eller annen virksomhet kan bruke denne plattformen. Uansett er dette kurset gratis å melde seg på.

 

Introduksjon til Hyperledger Blockchain Technologies

Dette er en primer for hvert Hyperledger-prosjekt. Så med dette kurset lærer du hvordan spesifikt Hyperledger blockchain fungerer, og hvordan kan du utvikle eller tilpasse det.

 

Sertifiseringer

Med partnerskapet med Linux foundation tilbyr de en profesjonell sertifisering når du er ferdig med Hyperledger Sawtooth-opplæringen. For øyeblikket vil du være en Certified Hyperledger Sawtooth Administrator (CHSA).

I Hyperledger Sawtooth-opplæringen lærer du hvordan du bygger plattformen effektivt. Du får også flere Hyperledger Sawtooth-opplæring om kommersiell distribusjon. Dette vil omfatte konfigurering, installering, administrering og andre feilsøkingsøkter.

 

Hyperledger Sawtooth Tutorial

Vel, en annen god nyhet for deg er Hyperledger Sawtooth opplæringen. Bedriftens blockchain-plattform Hyperledger vil definitivt underholde deg for dette. På dokumentene sine tilbyr de forskjellige typer oppsettveiledninger.

I utgangspunktet vil de tilby Hyperledger Sawtooth-opplæring for å sette opp virtuelle utviklingsscenarier for de distribuerte hovedbokene VirtualBox og Vagrant. Så, på slutten av Hyperledger Sawtooth-opplæringen, kjører du et validatornettverk og vet nøyaktig hva din rolle er.

Videre kan du kjøre en hvilken som helst kommando i Hyperledger Sawtooth-opplæringen ved hjelp av en Git Bash på Windows, Terminal.app på macOS osv..

 

Hyperledger Sawtooth Opplæringsverktøy

Men du trenger noen verktøy for opplæringen. Disse er –

 • VirtualBox (5.0.10 r104061 eller nyere)
 • Vagrant (1.9.0 eller nyere)

For Windows trenger du –

 • Git for Windows

 

Annet enn disse får du også tilgang til massevis av materialer som webinarer, presentasjoner i Hyperledger Sawtooth-opplæringen. I virkeligheten kan du få disse materialene fra arbeidsgruppen deres for utvikling av læringsmateriell.

Åpenbart oppdateres alt materialet ofte.

Videre får du tilgang til mange videoer og mange andre materialer for å hjelpe deg med læringskurven din. Disse videoene er veldig nyttige, og de viser deg trinn for trinn hver eneste ting.

Så ved hjelp av disse videoene kan du enkelt lære hvordan systemet fungerer.

 

Kapittel-7: Avsluttende tanker

Hyperledger Sawtooth åpner definitivt mange nye muligheter for blockchain-næringene. Videre, ved hjelp av denne plattformen, kan enhver bedrift raskt sette i gang sin blockchain-plattform.

Med så mange bedrifter som allerede bruker denne plattformen, er det definitivt et fruktbart prosjekt. Med raskt oppsett og tilpasning av lys, er det på et helt annet nivå. Blant alle Hyperledger-aktive prosjekter tilbyr denne PoET, som er en robust konsensusalgoritme.

Så det er mye raskere enn andre plattformer der ute. Uansett, forhåpentligvis vet du nå alt om Hyperledger Sawtooth. Siden det er en stigende stjerne på markedet nå, bør du definitivt gi den et sjanse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map