Blockchain Academy: Začnite s tečaji Blockchain!

Blockchain Academy je zagotovo ključni del, ko gre za to, da postanemo strokovnjak za blockchain. Ne boste našli nobenega večjega načina za učenje tehnologije blockchain, ne da bi zanjo uporabili akademijo blockchain.

Obstaja veliko ljudi ali strokovnjakov, ki so s tehnične perspektive več kot usposobljeni, v poslovni perspektivi pa jim očitno primanjkuje. Posledično pri povezovanju blokovne verige in poslovnih procesov podjetja naredijo veliko napak.

Zato vodi tudi do velike izgube virov in izgube časa. Toda kako lahko premagate to situacijo?

No, akademija blockchain je lahko odlična rešitev za to. V bistvu je učenje iz akademije blockchain lahko najboljši način za razumevanje, kako združiti to dvoje.

Tudi tečaji akademije blockchain so vedno tu, da vam ponudijo najboljše iz najboljše baze znanja in usposabljanja.

Tako tukaj, v 101 Blockchains, ponujamo akademijo blockchain, ki ste jo iskali po spletu.

Ne samo to, ampak tudi naši vrhunski tečaji akademije blockchain vam bodo omogočili razumeti, kako deluje ta tehnologija in kako lahko sprostite njene resnične moči.

Zato bomo v tem priročniku govorili o vsem, kar je povezano z blockchain akademijo. Torej, začnimo!

blockchain akademija

Contents

Kaj ponuja naše usposabljanje za akademijo Blockchain?

No, usposabljanje na blockchain akademiji ponuja veliko možnosti za vas. Poglejmo, kaj lahko pričakujete od ustanovitve akademije blockchain.

 • Ogromna baza znanja

No, naša ekipa z veseljem posveti svoj čas in prizadevanja vsem dejavnostim naše akademije. Ker imamo za vas široko zbirko tečajev, ne pozabite, da je vsak od njih poln informacij.


Prav tako nikoli ne vključimo kakršnih koli informacij, ki bi lahko povzročile zmedo. Ko smo prepričani, da so vsi podatki popolnoma pravilni, šele nato ustvarimo tečaje.

 • Redne posodobitve

Tečaji akademije Blockchain se redno posodabljajo. Še več, zagotavljamo, da imajo vsi naši tečaji vse informacije, ki jih potrebujete. V resnici je iskanje posodobljene vsebine razmeroma težko. Če uporabljate podatke z zadnjim datumom, lahko vaša rešitev celo propade.

Zavedamo se resnosti razmer in ponujamo najboljše možne rezultate.

 • Premium podpora

No, ali ne bi bili čudoviti, če bi dobili izjemno podporo pri obiskovanju naših tečajev? Da bi zagotovili nepozabno izkušnjo z nami, z vsakim študentom ravnamo zelo previdno.

V resnici mislimo, da si vsak naš študent zasluži najboljše iz najboljše izkušnje. Tako je naša ekipa vedno v pripravljenosti, da zagotovi srečno izkušnjo.

 • Prilagodljivi urniki učenja

Še ena stvar, ki vam jo bo akademija ponudila, je možnost fleksibilnega učenja. To pomeni, da lahko kadar koli ustavite in začnete s tečaji, ki jih ponujamo. Očitno ponujamo strukturirano fazo za vsak posamezen tečaj.

Ampak dobili boste vrhunsko prednost. Prav tako se lahko ponovno udeležite tečaja brez dodatnih stroškov!

 • Preprosta struktura pouka

Mnogi od vas ste morda povsem novi v temi. Zato morate dobiti poenostavljeno obliko informacij, ki jo boste zlahka razumeli. V pomoč so vam vsi naši tečaji s preprosto strukturo lekcij, ki je nadvse enostavna za razumevanje.

Zato je to odličen način za začetek digitalne preobrazbe blockchain.

 • Ekskluzivni bonus materiali

Z vsemi našimi študenti vedno ponudimo dodatna gradiva. V resnici lahko pričakujete pogovore ali strokovne nasvete vrhunskih inovatorjev blockchain.

Še več, vedno lahko tedensko spremljate e-poštna sporočila s preglednicami za vadbo, smernicami itd.

Ali je lahko kaj boljšega od tega?

Kako izbrati popoln tečaj blockchain iz naše zbirke?

Naši tečaji akademije blockchain vam bodo ponudili popolno rešitev in popoln način za predstavitev svojih veščin v poslovnem okolju. V bistvu vam bo uporaba naših tečajev pomagala pokazati, da lahko dejansko delate na tehnologiji ali imate vsaj bazo znanja, da pripravite popolno strategijo.

Spoznali boste tudi različne arhitekture blockchain, primere uporabe, platforme itd. Še najboljše za vas bo, da se izognete vsem brezplačnim tečajem, ki jih naključno najdete v internetu.

Kakorkoli, kako lahko resnično izberete tudi tečaj blockchain za svoje potrebe? Predlagali vam bomo, da si ogledate vsak naš tečaj in nato izberete tistega, ki ustreza vašim potrebam.

Zato si zastavite ta vprašanja, da določite popolnega –

 • V kakšni panogi delam?
 • Ali sem na vodstvenem ali svetovalnem ali razvojnem položaju?
 • Ali potrebujem potrdilo ali ne?
 • Če potrebujem certifikat, potem kateri tečaj gre z mojo kariero?
 • Bom razvil platformo? Če je tako, ali imam orodja za to?

Učenje na akademiji blockchain je odličen način za povečanje možnosti kariere. Ker smo ponosni na naše tečaje veriženja blokov, lahko tudi netehnične osebe brez težav spoznajo tehnologijo.

Če pa še vedno niste prepričani, kaj izbrati, si oglejte naše brezplačne tečaje ali nas celo kontaktirajte za ustrezna navodila. Torej, vse kar morate storiti je, da se prijavite in takoj začnete z usposabljanjem na blockchain akademiji.

Zakaj so naši tečaji akademije Blockchain pomembni?

No, ni tako, da se hvalimo z našim usposabljanjem na blockchain akademiji brez ustreznega vzroka. Vendar moramo reči, da imamo trenutno najboljšo zbirko tečajev blockchain na trgu.

Zato se tečaji na akademiji blockchain močno razlikujejo od vseh drugih tečajev na trgu. Kako pa se v njem odlikujete, ko drugi še vedno močno zaostajajo?

V resnici je v naših tečajih nekaj ključnih elementov, zaradi katerih se razlikuje od vseh ostalih. Torej, poglejmo, kako smo si različni.

Prvič, drugi tečaji verig blokov na trgu se osredotočajo izključno na tehnološki del te nove revolucije. Zato vam nikoli ne povedo, kako lahko izkoristite to tehnologijo in povečate svoje podjetje.

Vemo, da je ustvarjanje tovrstne tehnologije v glavnem za pomoč pri napredovanju našega poslovnega načina ali dneva do načina življenja. Ampak ne veste, kako lahko to tehnologijo uporabljate v podjetjih, v bistvu je uporaba te tehnologije?

Tako oblikujemo vse naše tečaje v mislih, da morajo biti odmevni tudi v podjetniških panogah. Tako so vsi tečaji opremljeni za nekaj podjetij s tehnologijo in vam ponujajo popolno kombinacijo.

Torej, učenje na akademiji blockchain bo zagotovilo, da boste imeli to znanje, da se boste spopadli s katerim koli scenarijem ali situacijo, ki vam jo vrže vaše podjetje.

Ali veste, da se podjetja zdaj močno borijo, da bi našli popolnega kandidata, ki bi razumel tako tehnologijo kot poslovne procese? To priložnost v življenju, ki bi jo morali izkoristiti in si zagotoviti mesto v velikem podjetju.

Kaj je več?

Drugič, vsi naši tečaji na akademiji so zasnovani na preprost, a informativen način, ki traja zelo malo časa, da jih razumemo.

Ne mislite tudi, da so vsi naši tečaji in usposabljanja namenjeni samo zaposlenim. Vsak delodajalec lahko z našimi tečaji razširi svoje znanje o tej temi. V resnici, če ste šele začetnik te tehnologije, potem vam lahko naši tečaji pomagajo.

Kakor koli že, blockchain moti in bo v prihodnosti motil veliko panog. Torej, najbolje je, da se na neizogibno pripravite prej kot slej.

In zato je naša akademija za vas resnično pomembna. Kot lahko vidite, boste vrhunsko izkušnjo dobili le pri nas, zakaj pa je ne bi preprosto preverili?

Koliko časa morate vložiti, da postanete 101Blockchains Certified Professional?

No, to je eno glavnih vprašanj o naši akademiji. V resnici vemo, da imate morda zasedeno življenje in morda nimate časa, da bi vlagali v daljši tečaj. Zato smo vse naše usposabljanje za blockchain akademijo ustvarili tako, da vam bo vzelo največ približno 16 ur.

Ker pa smo tečaje razdelili na različne dele, boste za to potrebovali do 4 tedne. Če želite, lahko kadar koli tudi zaustavite tečaj.

V resnici je naš moto, da se vsekakor morate učiti s svojim tempom. Torej, učenje na akademiji blockchain je odvisno samo od vas. Nihče vas ne bo prisilil, da zaključite pouk hitreje ali počasneje, kot želite.

Kakorkoli že, naši najmanjši tečaji lahko trajajo približno 75 minut. Torej, kot vidite, vam sploh ni treba skrbeti, da se udeležite tečaja, ko imate zasedeno kariero.

V resnici je vse odvisno od vas!

Kaj je pravi proces?

Akademija blockchain ponuja preprost način, da vas popeljete na področje te tehnologije. Toda ne pozabite, da vsa pravila niso postavljena v kamen. Vedno ga lahko prilagodite, kot želite.

 • Začnite z vpisom v enega od tečajev blockchain v naši akademiji. Ti tečaji vam bodo zagotovo razširili misli in zagotovili ustrezne informacije.
 • Poskrbite, da boste popolnoma razumeli in preučili gradiva, ki vam jih ponujajo tečaji. Če glede česa niste prepričani, nas kadar koli kontaktirajte.
 • Oglejte si naše informativne članke v razdelku blogov, da dobite večji vpogled tudi v ekosistem verige blokov.
 • Vedno uporabljajte naše preglednice za usmerjanje in usposabljanje po e-pošti, da vsak teden izboljšate svoje znanje.
 • Še več, učitelj tečaja vam bo ponudil naloge in učna gradiva. Zato poskrbi, da jih ustrezno preučimo za kasnejšo boljšo oceno.
 • Vedno si vzemite čas, ne hitite s spletnimi tečaji.
 • Dobili boste dostop do našega foruma, kjer lahko komunicirate z drugimi študenti. Tako lahko vedno zaprosite za pomoč v zvezi s svojimi učnimi gradivi.

Zbirka tečajev blokchain v naši akademiji

Certified Enterprise Blockchain Professional

Pregled tečaja

To je eden od blockchain tečajev, ki vam bo ponudil veliko vrednosti in certificiranja. Preverite, zakaj bi morali uporabljati ta tečaj –

 • Študirajte o tehnologiji veriženja blokov in vpliva na splošni poslovni ekosistem.
 • Spoznajte širšo analizo sveta verig blokov.
 • Vedeti, kako lahko strategijo strateško izvajate.
 • Razumevanje postopka preoblikovanja s pomočjo posodobljenih naborov orodij.

Katere module ima?

M-1: Osnove tehnologije Blockchain

 • Osnove veriženja blokov
 • Kako nastajajo bloki
 • Pametna pogodba
 • Zasebni in javni blockchains
 • Mehanizmi soglasja

M-2: Poglobljeno razumevanje poslovnih blokovnih platform

 • Corda
 • Ethereum
 • Tkanina Hyperledger

M-3: Blockchain v trgovinskih financah

 • Osnove valovanja
 • Kriptovalute in kripto-sredstva
 • Blockchain resolucije v trgovinskem financiranju

M-4: Blockchain aplikacije v glavnih panogah

 • Blockchain preoblikovanje podjetij
 • Osnove upravljanja dobavnih verig, ki temeljijo na verigah blokov
 • Blockchain dobavne verige primeri dejanske uporabe

M-5: Primeri uporabe blockchainov

Kako lahko uporabite verigo blokov v različnih sektorjih

Enterprise Blockchains in upravljanje dobavne verige

Pregled tečaja

To je eden od tečajev na področju veriženja blokov, ki vam bo ponudil mešanico vrednosti s posebnimi možnostmi upravljanja dobavne verige. Preverite, zakaj bi morali uporabljati ta tečaj –

 • Kako lahko integrirate verigo blokov v poslovne industrijske modele.
 • Sodelujte v izobraževanju o podjetniških priložnostih, osredotočenih na verigo verig.
 • Spoznajte veščine specialistov za veriženje verig blokov v zvezi z dobavno verigo.

Katere module ima?

M-1: Osnove postopka upravljanja dobavne verige

 • Razložen postopek dobavne verige
 • Vodja dobavne verige možne vloge v podjetju in glavne odgovornosti

M-2: Oblikovanje vrednosti v SCM

 • Ocenjevanje vrednosti podjetja z vašim obratnim kapitalom
 • Model ekonomske dodane vrednosti (EVA) za oceno upravljanja dobavne verige
 • Postopek dobavne verige in odnos obratnega kapitala

M-3: Primeri in primeri uporabe v verigi verig blokov verig

 • Vpliv verige blokov na tokove predelave dobavne verige
 • Sistemi za upravljanje dobavne verige z uporabo tehnologije veriženja blokov

M-4: Razvoj inovativnega projekta dobavne verige

 • Celoten postopek razvoja postopne metode rešitve

Enterprise Blockchains in Trade Finance

Pregled tečaja

To je eden od tečajev o blockchainu, ki vam bo ponudil vpogled v svet trgovinskega financiranja in blockchaina. Preverite, zakaj bi morali uporabljati ta tečaj –

 • Ocenite, kako blockchain spreminja sektor financiranja trgovine in stare modele poslovanja.
 • Vedeti, kakšna podjetja trenutno uporabljajo to tehnologijo.
 • Spoznajte primere uporabe, ki temeljijo na blockchainu, in izberite najboljšega za svoje podjetje.
 • Oglejte si usposabljanje na blockchain platformah, ki lahko poenostavijo trgovinske operacije.

Katere module ima?

M-1: Delovni proces industrije trgovinskih financ

 • Osnovni elementi trgovinskega financiranja
 • Problemi trgovinskega financiranja

M-2: Vloga blokovnih verig v procesu razvoja trgovinskega financiranja

 • Pregled pobud, primerov in modelov, ki temeljijo na verigah verig
 • Trgovinsko financiranje z ugodnostmi veriženja blokov
 • Kako različne rešitve blockchain za trgovinsko financiranje spreminjajo panogo?

M-3: Ključni deli verige blokov za trgovinske finance

 • Akreditiv (LC)
 • Tovorni list (BoL)
 • Čezmejna plačila

M-4: Različne aplikacije za financiranje trgovine, ki jih poganja Blockchain

 • Pregled Marca Pola
 • Pregled konture
 • Pregled TradeLens
 • Pregled We. Trgovina

M-5: Razvoj v podjetjih, ki temeljijo na verigah trgovskih blokov

 • TradeTrust
 • Pobuda za digitalne standarde

Osnove podjetniških blokov

Pregled tečaja

To je eden od tečajev o blockchainu, ki vam bo ponudil brezplačno analizo, kako ta tehnologija deluje in kako jo lahko uporabljate. Preverite, zakaj bi morali uporabljati ta tečaj –

 • Študija o blockchain ekosistemu in kako vpliva na druge.
 • Poznati različne bistvene izraze, kot so konsenz, vozlišča itd.
 • Pridobite izobraževanje o verigi blokov in njegovi vlogi v vodilnih sektorjih.

Katere module ima?

M-1: Osnove tehnologije veriženja blokov

 • Širša razlaga, kaj je blockchain
 • Kako deluje ta tehnologija?

M-2: Razumevanje različnih pogojev blokčejna

 • Dvojna poraba
 • Validatorji
 • Dovoljena veriga blokov
 • Konsenzni protokoli

M-3: Osnove pametne pogodbe

 • Kako delujejo pametne pogodbe?
 • Kakšne so prednosti pametnih pogodb?

M-4: Blockchain Transforming the World

 • Različne vertikale verige blokov, ki spreminjajo panoge
 • Vodilne industrije, ki uporabljajo tehnologijo veriženja blokov

Uvod v Enterprise Blockchain

To je eden od tečajev o blockchainu, ki vam bo ponudil brezplačno analizo, kako ta tehnologija deluje in kako jo lahko uporabljate. Preverite, zakaj bi morali uporabljati ta tečaj –

 • Spoznajte bistve tehnologije blockchain.
 • Spoznajte pomembne dele verig blokov.
 • Razumevanje, kako poteka digitalna preobrazba.

Katere module ima?

M-1: Osnove tehnologije veriženja blokov

 • Širša razlaga, kaj je blockchain
 • Kako deluje ta tehnologija?
 • Zgodovina verige blokov
 • Primerjava različnih vrst omrežij
 • Primerjava javnih in zasebnih verig blokov
 • Glavne prednosti blockchaina

M-2: Razumevanje različnih pogojev blokčejna

 • Dvojna poraba
 • Validatorji
 • Dovoljena veriga blokov
 • Konsenzni protokoli
 • Vozlišča

M-3: Osnove pametne pogodbe

 • Kako delujejo pametne pogodbe?
 • Kakšne so prednosti pametnih pogodb?
 • Kakšne so slabosti pametnih pogodb?
 • Pametni primeri uporabe

M-4: Blockchain Transforming the World

 • Različne vertikale verige blokov, ki spreminjajo panoge
 • Vodilne industrije, ki uporabljajo tehnologijo veriženja blokov
 • Razčlenitev primerov IBM Food Trust

M-5: Kako lahko Blockchain preusmeri svet v pravičen sistem

 • Prednosti spleta 3.0
 • Spletna zgodovina
 • Pregled zvezne verige blokov
 • Zvezno okolje in najboljši primeri uporabe
 • Primerjava decentraliziranega in centraliziranega interneta

Predloge poslovnih blokovnih verig

To je eden od tečajev na področju veriženja blokov, ki vam bo ponudil predloge, ki jih lahko uporabite pri hitrejši implementaciji tehnologije veriženja blokov. Preverite, zakaj bi morali uporabljati ta tečaj –

 • Delo na rešitvah blockchain, osredotočenih na podjetja.
 • Prepričajte se, da je vaš projekt pripravljen na uradno predstavitev.
 • Oblikujte čudovito predstavitev za svoje vlagatelje.

Kakšne predloge vsebuje?

 • Ali potrebujete verigo blokov? – To je orodje za odločanje, s katerim se lahko odločite, ali boste uporabili blockchain ali ne.
 • Pripravljenost na blockchain projekt – To je orodje za preverjanje, ki vam na podlagi vaših vnosov sporoči, kdaj je vaš projekt pripravljen.
 • Predstavitev projekta Enterprise Blockchain – Ta vam omogoča, da ustvarite čudovito predstavitev za svoj projekt veriženja blokov.
 • Preslikava poslovanja dobavne verige vs. Enterprise Blockchain – Oboje bo preslikal glede na status vašega podjetja in vam sporočil, kje želite uporabljati verigo blokov.

Kdo naj se udeleži tečajev Blockchain?

Blockchain akademija je zasnovana tako, da nudi poslovno vodstvo, strokovnjake iz industrije, menedžerje, vodstvo itd..

Če ste –

 • Poslovni analitiki
 • Trženjski strokovnjaki
 • Menedžerji inovacij
 • Strokovnjaki iz industrije
 • Razvijalci programske opreme
 • Podjetniki
 • Poslovni voditelji
 • IT strokovnjaki
 • Svetovalci
 • Tisti, ki odločajo
 • Programski inženirji
 • Upravitelji programov in izdelkov

Potem si vsekakor oglejte našo akademijo. Če ste popolnoma novinec v tej niši, potem si oglejte naše tečaje, saj bodo ti pomagali tudi v vaši karieri. Prepričajte se, da ste izbrali pravega in se vanj včlanili, ko le lahko.

Pogosta vprašanja o naši akademiji Blockchain

Pogosta vprašanja-1: Ali 101Blcokchains Academy ponuja kakršna koli potrdila?

Da, v naši akademiji obstajajo certifikacijski tečaji, ki bodo ponujali usposabljanje na področju veriženja blokov. Brez certificiranja je dokaj težko predstaviti svoje prave spretnosti podjetjem. Zato lahko dokaz, da lahko delate na projektu veriženja blokov, resnično pripomore k racionalizaciji vaše kariere.

Da ne omenjam, če ste že v poslovnem okolju, vam bo potem tudi uporaba blockchaina za boljše načine poslovnih modelov pomagala.

FAQ-2: Ali lahko stopim v stik z inštruktorji ali ekipo?

Seveda! Naša ekipa vam z veseljem pomaga pri kakršnih koli vprašanjih, ki vam lahko pomagajo spoznati blockchain. V resnici vemo, da boste lahko po končanem tečaju imeli druga vprašanja o določenih delih. To je povsem naravno.

Zato vam bomo z našo ekipo vedno zagotovili najboljše in najboljše izkušnje. Ne veste, kako pristopiti k našim tečajem akademije blockchain? Zakaj ne vprašate naše ekipe zdaj?

Pogosta vprašanja-3: Kako kvalificirani so predavatelji v vaši akademiji?

Izobraževanje o tehnologiji veriženja blokov mora izvirati iz zanesljivega vira, ki pozna podrobnosti te tehnologije. V resnici vas nihče dejansko ne more poučiti ali celo ponuditi spletnih tečajev na podlagi naključnih internetnih raziskav.

Zato vsi naši inštruktorji prihajajo iz vrhunskih podjetij z diplomo, da bolje razumejo tehnologijo. Ker so aktivno sodelovali ali celo sodelovali pri razvoju rešitev veriženja blokov, vas lahko o tem natančneje poučijo.

Zato vam ne bo treba skrbeti glede usposobljenosti naših inštruktorjev.

Pogosta vprašanja 4: Ali imate kakšno posebno ponudbo na Akademiji?

Da, na akademiji imamo vedno kakšno posebno ponudbo. V večini primerov na tečajih ponujamo dodatne cene s popustom. A se od časa do časa razlikuje od sezone do sezone.

Če imate omejen proračun, a vseeno želite izvedeti več o tem, se najprej prijavite pri nas. Vedno vam bomo poslali e-pošto, če bomo imeli popust na določene tečaje. Torej, poskrbite, da boste pozorni in ne zamudite priložnosti za spoznavanje blockchaina.

Začnite svoje Blockchain potovanje z našo Blockchain Academy zdaj!

Učenje na akademiji blockchain je lahko trenutno najboljše, kar lahko storite. V resnici naša akademija za blockchain podjetja ni drago sredstvo za učenje o tehnologiji. Še več, vedno si prizadevamo, da bi se o tehnologiji seznanili na cenovno ugoden način.

Kot že veste, blockchain je tu, da ostane. Torej, najboljši način za vas je, da ostanete na vrhu. V resnici, ko bo to dokončno motilo industrijo, bo težje slediti tekmecem.

Prav tako se vedno ne pozabite izogibati brezplačnim spletnim posnetkom, saj imajo pogosto veliko napačnih informacij.

Torej, kaj še čakaš? Oglejte si našo akademijo zdaj!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map