Rasprodaja crnog petka 2020: najtoplija ponuda godine

Je li duh blagdanske kupovine već zaživio? Ako želite iskoristiti ovogodišnji vikend za kupovinu nakon Dana zahvalnosti, 101 Blockchains u trgovini ima baš pravu stvar za vas. Vrlo smo sretni što najavljujemo da na našim tečajevima i certifikatima možete dobiti nevjerojatne ponude uz 101 Blockchains Black Friday Sale. 101 Blockchains promijenio je igru ​​u blockchain obrazovanju i istraživanju uz podršku industrijskih stručnjaka.

Ove godine željeli smo našim kupcima pružiti nešto posebno za njegu i iskorištavanje njihovih praznika. Odlučite se kupiti jedan za sebe ili kao poklon svojim prijateljima; 101 Blockchains tečajevi i certifikati imaju uzbudljivu vrijednost za sve. Dopustite nam da vam pokažemo detalje naše rasprodaje za Crni petak ove godine i što možete dobiti svojim vrijednim ulaganjima.

Vratila se Velika prodaja 101 Blockchains i ostat će važeća od 23. prosinca 2020. do 3. siječnja 2021. Koristite kupon SRETNO i ostvarite paušalnih 40% popusta na 101 Blockchains Blockchain tečajevima i certifikatima.

Značaj zahvalnosti i crnog petka

Prije nego što krenemo prema opisu prodaje Blockchains Black Friday 101, razmislimo o posebnosti Dana zahvalnosti i Crnog petka. Kao što i samo ime govori, Dan zahvalnosti je doba godine koje zahtijeva pružanje zahvalnosti. Budući da je božićno vrijeme ostalo samo mjesec dana, Dan zahvalnosti najavljuje ranu fazu praznika!

Obitelji koje su se okupljale na jednom mjestu, dijelile raskošnu večeru za stolom i razmjenjivale darove uvijek su bile najvažniji događaji Dana zahvalnosti. Dan nakon Dana zahvalnosti nosi naslov “Crni petak”, vjerojatno namjeravajući pokazati melankoliju nakon svečanog dana. Međutim, dan ‘Crnog petka’ ima više toga nego što se čini površno.

Crni petak nosi puno više obećanja za razliku od istoimenog značenja. Crni petak označava početak blagdanskog vikenda i prati brojne atraktivne ponude i popuste raznih trgovina. Maloprodajni divovi uskočili su u igru ​​s velikim popustima i unosnim ponudama, a mi smo također u ovoj godini.

Malo je prostora za ignoriranje takvih ponuda s danom vikenda, a trend crnog petka postupno se gradio tijekom godina. Osim maloprodajnih trgovina, u trendu su se uhvatile i mnoge trgovine e-trgovine i platforme za e-učenje. Kao rezultat toga, na web stranicama internetskih pružatelja tečajeva možete pronaći mnoge akcije Crnog petka.

Zanimljivo je da iznenađenja s rasprodajom Crnog petka ne prestaju do odgovarajućeg ponedjeljka. Radost kupovine nastavlja se tijekom vikenda i traje do ponedjeljka, uspostavljajući tako trend Cyber ​​ponedjeljka. Dakle, počevši od Dana zahvalnosti i nastavljajući Crni petak preko vikenda pa sve do ponedjeljka, kupci mogu svečano provesti.

Pogledajte sada 101 certifikat za Blockchains i tečajeve obuke!

101 Blockchains rasprodaja crnog petka

101 Blockchains ove je godine predstavio Rasprodaje crnog petka za proslavu duha Dana zahvalnosti i blagdanske kupovine. Kao poznati pružatelj usluga e-učenja u blockchain tehnologiji, 101 Blockchains certifikati i tečajevi vrlo su popularni među ljubiteljima Blockchaina.

Međutim, ako ste odgađali svoje planove za kupnju tečajeva i certifikata 101 Blockchains, tada je prodaja Black Blockchain-a 101 Black Friday najbolja za vas. Najzanimljiviji vrhunac prodaje Black Blocka 101 lanca u petak je taj što započinje ranije i traje duže.

Rasprodaje crnog petka započinjemo dva dana prije Dana zahvalnosti (26. studenoga), tj. 24. studenog, i nastavit će se do jedan dan nakon Kiber ponedjeljka (30. studenoga), tj. 1. prosinca.

Željeli smo da naši kupci izbjegnu žurbu i odvojeno vrijeme odaberu svoje omiljene resurse za učenje. Možete sjediti na svojim prijenosnim računalima ili telefonima i donositi dobro promišljene odluke o tečajevima i certifikatima koje želite sa svim dodatnim vremenom.

Što ćete dobiti u 101 Blockchains Black Friday akciji?

Omogućit ćemo ravan popust od 40% na sve naše certifikate i tečajeve obuke u našoj Rasprodaji za Crni petak ove godine. 101 Blockchains neprestano nastoji uvesti nove resurse za učenje kako bi pomogao poduzetnicima blockchaina u poduzeću i ambicioznim profesionalcima u blockchainu u razvoju vještina.

Usporedni nedostatak pružatelja obrazovanja i certificiranja blockchaina stvara prepreke za učenje više o različitim specijalizacijama u blockchainu. Međutim, uspješno smo udovoljili povjerenju više od 11 000 profesionalnih poduzetnika u blockchainu s našim raznolikim asortimanom tečajeva i certifikata. Na rasprodaji Crnog petka donosimo vam uzbudljivih ravnih 40% popusta na sljedeće certifikate,

  • Certificirani certifikat Enterprise Blockchain Professional (CEBP)
  • Certificirani stručnjak za Blockchain Security Expert (CBSE)
  • Certificirani Certified Enterprise Blockchain Architect (CEBA) certifikat

Također, možete dobiti ravan popust od 40% na svih sljedećih 101 Blockchains profesionalnih tečajeva blockchaina,

  • Enterprise blockchains i upravljanje lancem opskrbe
  • Poduzetnički blokovi i financiranje trgovine
  • Predlozi i alati za poduzetničke blokchains

Također imamo dobre vijesti za naše kupce da nudimo 40% popusta na naše nedavno pokrenute tečajeve. Uzbudljivi popust za Crni petak možete primijeniti na sljedeće nove tečajeve koje smo nedavno pokrenuli,

  • Kako izgraditi svoju karijeru u Enterprise Blockchainsima
  • Uvod u tečaj DeFi- decentraliziranih financija

Nadalje, također se možete uobičajeno prijaviti na naš besplatni tečaj osnove Enterprise Blockchains Fundamental kako biste započeli svoje putovanje u blockchain obuci.

Rastuća važnost blockchain tehnologije donijela je istaknutu revoluciju u tehnološkom certificiranju i osposobljavanju. Želimo pomoći našoj zajednici učenika i poduzetnika u blockchainu da iskorištavaju nove mogućnosti karijere u blockchainu. Ponude za Crni petak na 101 blokchains podržale bi ljude koji žele isplativa rješenja za blockchain obrazovanje i obuku.

Završne riječi

101 Blockchains Black Friday Sale naša je jedinstvena inicijativa za poticanje blockchain obrazovanja i obuke. Ove blagdanske sezone kupovine želimo proširiti svoje resurse za osposobljavanje i certifikate na maksimalan broj učenika. Poznati industrijski stručnjaci izrađuju naše resurse za učenje s dugogodišnjim iskustvom u blockchain praksi i raznim poduzetničkim projektima.

Stoga možemo pružiti jamstvo idealnih platformi za razvoj vaših blockchain vještina. Ponude Crnog petka za 101 Blockchain također vam daju puno vremena za razmišljanje prije kupnje. Kupci mogu pažljivo procijeniti sve svoje mogućnosti prije finaliziranja izbora tečajeva ili certifikata koje žele kupiti. Dakle, namjestite satove i pripremite se odmah za nevjerojatne ponude Crnog petka na 101 Blockchains!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me