Izvješća G2 za jesen 2020. godine: Nazvana visokim izvođačem

101 Blockchains dodao je još jednu prekretnicu u svoju torbu najavom izvještaja G2.com, Inc. za jesen 2020. Uspješno smo postigli prvo mjesto među ostalim istaknutim pružateljima internetskih tečajeva u G2 izvještajima za jesen 2020.

Dobili smo u ruke značku „Izvršitelj“ u dva Grid izvješća, tj. Grid Report za pružatelje mrežnih tečajeva jesen 2020. i Grid Report za razvoj tehničkih vještina jesen 2020. godine..

Ovo postignuće jasan je pokazatelj godina truda i predanosti uloženih u izgradnju 101 Blockchains certifikacijskog tečaja. Rezultati rezultiraju reputacijom 101 Blockchainsa kao pouzdane platforme za obrazovanje i istraživanje blockchaina. Uz to, jasno pokazuje mišljenje kupaca o ovoj inovativnoj platformi. Rezultat G2 Grid izvješća za pružatelje mrežnih tečajeva za jesen 2020. i Grid izvještaj za razvoj tehničkih vještina za jesen 2020. važan je za jačanje morala tima na 101 Blockchains.

Značaj izvještaja G2 za jesen 2020

Procjena G2 osigurava prije svega sigurnost vjerodostojnosti prikupljanjem uvida učenika i poduzeća koja koriste 101 blokchains. Izvješća G2 pomažu u razumijevanju očekivanja kupaca da poboljšaju kvalitetu blockchain resursa za obuku. Povratne informacije kupaca presudne su cjeline u poboljšanju kvalitete blockchain edukacijskih materijala i materijala za obuku na 101 Blockchains. Izvještaj pruža mogućnosti za dobivanje uvida u potencijal za poboljšanje i snage 101 blokchaina.

Dugoročno gledano, održivost 101 Blockchaina uvelike ovisi o njegovoj prilagodljivosti potrebama korisnika. Rezultati G2 Grid izvješća za pružatelje mrežnih tečajeva i razvoj tehničkih vještina za jesen 2020. jasno pokazuju predanost 101 Blockchain-a da sluša svoje kupce. Kao rezultat, može osigurati kupcima najbolju razinu usluge. Povjerenje i prepoznavanje kupaca kroz ove rezultate pružili bi prijeko potrebnu inspiraciju za učinkovito zadovoljenje potreba kupaca.

Značka primljena u G2 Grid Report za pružatelje mrežnih tečajeva jesen 2020. pokazuje veće zadovoljstvo kupaca s ograničenom prisutnošću 101 blokchaina na tržištu. Iako značka dobivena u G2 Grid izvješću za razvoj tehničkih vještina jesen 2020. pokazuje učinkovitost 101 Blockchain-a u pružanju end-to-end iskustva učenja za usavršavanje tehničkih vještina.

Snažna podloga za snažne performanse

Posvećenost tima koji stoji iza temelja 101 Blockchainsa potaknula je njegove performanse u G2 Fall 2020 Reports. Uspjeh 101 Blockchain-a odjekuje efikasnošću prilagođavanja usluga prema potrebama kupaca. S nedostatkom namjenskih platformi za obuku i istraživanje blockchaina, mnogi se ambiciozni profesionalci suočavaju sa zaostacima u razvoju svoje blockchain karijere.

101 Blockchains ne samo da pružaju resurse za učenje o blockchain tehnologiji već pruža i pomoć u karijeri. Potvrde za blockchain specifične za ulogu, popraćene tečajevima za 101 Blockchains, pružaju izvedive mogućnosti za sve ambiciozne blockchain profesionalce.

Što je najvažnije, fokus 101 Blockchaina na različitim razinama vještina u dizajniranju resursa za obuku i certifikata predstavlja vjerodostojne prednosti. Značke u G2 Grid Report za pružatelje mrežnih tečajeva i G2 Grid Report za razvoj tehničkih vještina jesen 2020. godine kao pouzdani pružatelj mrežnih tečajeva s visokim performansama pruža pravi dokaz o povjerenju mnogih učenika u 101 Blockchains.

Izvješća G2 za ljeto 2020. 101 blokchains nazvan online tečajem visokih izvođača

Vrhunski izvođač iz različitih perspektiva

101 Blockchains je također ponosan što je učinio izuzetno u različitim aspektima zadovoljstva kupaca, te postavljanju i podršci u G2 izvješću o mreži G2 za jesen 2020. za mrežne pružatelje tečajeva i Grid izvješću za razvoj tehničkih vještina. Izvještaj stavlja ocjenu 101 Blockchains iznadprosječnu ocjenu kako bi udovoljili zahtjevima kupaca uz visokokvalitetne Blockchain certifikacijske tečajeve.

Također, 101 Blockchains uspio je postići nevjerojatne ocjene iznad prosjeka u kvaliteti podrške, jednostavnosti postavljanja i lakoći administracije. Kupci su također postavili visoke ocjene za 101 Blockchains s obzirom na jednostavnost administracije i kvalitetu podrške. Najvažnija od svih znački u dvije kategorije ukazuje na sposobnost 101 Blockchain-a da osigura zadovoljstvo kupaca s niskom prisutnošću na tržištu.

Također možete pogledati recenzije različitih kupaca o 101 Blockchainsu ovdje!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map