Blockchain Masterclass: Enterprise Blockchain Training

Har du någonsin undrat hur blockchain verkligen kan hjälpa din organisation att växa? Blockchain-teknik är en av de ledande innovationerna för närvarande, och vår blockchain-masterclass kommer att täcka alla kärnvärdena för denna kraftfulla teknik. I vår blockchain-masterclass kombinerar vi djup forskning med verkliga applikationer tillsammans med olika exempel.

Varje person som deltar i vår masterklass kommer att kunna förstå konceptet blockchain för företag och använda den kunskapen för sin digitala blockchain-transformation för företag..

Så ta en titt på vad vi har i beredskap för dig!

Enterprise Blockchain Masterclass

London School of Economics, 2019

Varför använda vår Enterprise Blockchain-utbildning?

Varje ämne som omfattas av den privata blockchain-masterklassen hjälper dig att förstå tekniken och det övergripande landskapet mer grundligt. Dessutom kommer du på detta sätt att kunna delta i den nya gränsen ganska enkelt. Vi skryter dock främst av vår privata blockchain-masterclass av tre huvudskäl –

 • Strategiska tillvägagångssätt:

Blockchain-masterklassen erbjuder strategiska tillvägagångssätt som kommer att utöka din kunskap.

 • Inriktningsindustrier:

För att hjälpa ditt företag att blomstra måste du rikta in dig på rätt branscher. Dessutom får du med vår blockchain masterclass de senaste branschinsikterna som hjälper dig att rikta dig till rätt marknadsplatser.

 • Effektiva användningsfall:

Vi kommer också att meddela dig om dagens fall av blockchain-användning. Dessa lektioner hjälper dig att modellera din blockchain-integration mer exakt.

 • Privata sessioner:

Våra mästarkurser är alla privata sessioner som är avsedda endast för företagsklassade kontaktannonser. Så du kommer att få premiumlektioner med mer uppmärksamhet åt ditt företags behov. Dessutom kommer du att kunna interagera med vår instruktör mer fritt, vilket hjälper dig att lära dig snabbare.


Beskrivning av vår Business Blockchain Training Course

I vår blockchain-mästarklass kommer vi att dyka djupt in i blockchain-tekniken och allt som har med den här tekniken att göra. Våra klasser är främst för chefer och individer som vill utforska blockchain-inverkan på sina respektive branscher och vill förstå och formulera de potentiella riskfaktorerna.

Blockchain-teknik är en störande kraft för att påverka traditionella företag. Alla dessa störningar utvecklas när tekniken utvecklas. Denna teknik påverkar en rad olika sektorer inklusive försörjningskedja, hälso- och sjukvård, myndigheter, finans, handel, detaljhandel och många fler.

Därför letar nu ett stort antal ledare och chefer efter bra resurser för att förstå tekniken mer effektivt så att de också kan använda den för deras förbättring.

Vår privata blockchain-mästarklass innehåller “inget fluff” -material, och vi levererar insiktsfulla kunskaper för dessa proffs. Dessutom kommer vår masterclass-instruktör att behandla alla ämnen en efter en på ett förenklat sätt som är lätt för alla att förstå.

Så om du letar efter blockchain-utbildning i företaget är den här kursen definitivt något för dig.

Enterprise Blockchain Masterclass

Enterprise Blockchain Masterclass @ juli 2019

Vilka ämnen kommer vår Blockchain-affärsutbildning att täcka?

Vår instruktör kommer att täcka ett brett spektrum av ämnen, och med varje klass kommer han att täcka –

 • Blockchain-grundläggande:

Alla grunderna i blockchain-utbildningen, från vad det är, hur det fungerar, nyckelfunktioner i tekniken.

 • Blockchain-ordlista:

Gå igenom några viktiga Blockchain-termer. Du skulle behöva veta om dessa speciella termer för att fullständigt behärska konceptet med denna teknik.

 • Blockchain-historia:

Teknikens historia och hur blockchain-tekniken utvecklats genom åren.

 • Olika blockkedjetyper:

Tre allmänna typer av blockchain som du kan använda i digital transformation som offentliga, privata och federerade nätverk. Vidare två tillståndstyper – Tillåtet och Tillåtet. Vår instruktör kommer också att jämföra dessa nätverk i blockchain-utbildning.

 • Blockchain Digital Transformation:

Gå igenom blockchain digital transformation och presentera vilka företag som redan går igenom denna transformation.

 • Smarta kontrakt:

När och var du ska använda dem och vilka industrier som behöver det mest.

 • Populära affärstrender:

Aktuella affärstrender relaterade till blockchain – STO, BAAS (Blockchain as a Service), Stablecoins och mer.

 • DLT: er:

Olika distribuerade huvudteknologier (DLT) andra än blockchain som är värda att titta på.

 • Web 3.0 och Internet:

Framtidsscenarier för blockchain som Web 3.0 – det nya decentraliserade internet, IOT och många fler.

 • Användningsfall för företag:

Följ upp blockchain-företagsanvändningsfall och diskutera olika affärsmodellidéer för ditt företag.

 • Företag Blockchain-företag:

Gå igenom populära blockchain för företag som du bör titta på och hur dessa fungerar och kan hjälpa dig. Vi kommer främst att inkludera Hyperledger, Ethereum och Corda i företagets blockchain-utbildningskurs.

 • Fallstudier för företag:

Olika fallstudier av företagsföretag och hur dessa olika branscher implementerar blockkedjor som detaljhandel, regering, sjukvård, försäkring och många fler.

 • Implementationsutmaningar:

Det finns några implementeringsutmaningar som du definitivt borde veta om innan du börjar. Vi kommer att täcka var och en av dem noggrant.

 • POC-strategi:

Hur du ska utveckla din POC-strategi (Proof of Concept).

 • Enterprise Blockchain Workshop:

Här lär du dig att förnya nya idéer för ditt företag.

 • Praktiska övningar:

Praktiska övningar som hjälper dig att förstå hela konceptet för blockchain-mästarklassen.

Blockchain topphögtalare

Change Healthcare, 2019

Kommer kursmaterialet att inkluderas?

Ja, vi kommer att inkludera presentationsbilderna (100+ sidor) tillsammans med kursboken för alla studenter som deltar i vår blockchain-mästarklass. Dessutom uppdaterar vi och reviderar varje enskilt kursmaterial för att ge dig den senaste informationen så mycket som möjligt.

Vem ska delta i Blockchain Masterclass?

Blockchain för affärs- och företagsutbildning är särskilt utformad för icke-tekniska och tekniska personer som vill utveckla en stark förståelse för hela blockchain-tekniken och påverkan på företag..

Så CIO: er, CTO: ar, VD: ar, Innovationschefer, Strategiska direktörer och VP: er, Affärsledare, beslutsfattare och entreprenörer bör definitivt delta i vår företagsutbildning.

Dessutom bör statliga institutioner, handelsorganisationer, kommuner eller någon form av professionell som arbetar med teknisk och organisationers industriell transformation definitivt prova vår blockchain-affärsutbildning.

Certifiering av slutförande

Alla deltagare som deltar i den privata blockchain-mästarklassen och slutför företagets blockchain-workshop får 101 Blockchains Certificate of Completion.

Om instruktören

Aviv Lichtigstein är en erfaren ledare och entreprenör som har stor erfarenhet av att bygga företagsklassade produkter med artificiell intelligens och Big Data. Han är också VD och grundare av en av världens ledande resursportaler för blockchain – 101Blockchains.com.

Eftersom Aviv är ledande befattningshavare i över 12 år har han nu lång erfarenhet inom olika områden där han deltar i affärsrörelser, operationella och tekniskt orienterade roller. Dessutom är han effektiv i att lansera, odla och driva program och projekt med många affärsmodeller. Med Davids glans och skicklighet körde han många kända nystartade företag till Fortune 500-företag för deras framgång och ära.

Utöver alla dessa visar Aviv en enorm nivå av expertis när det gäller att utveckla och hantera team för att utveckla företag och produkter. Dessutom Ironman triatlet och en passionerad resenär.

Så boka vår blockchain-mästarklass nu och lär dig av en av de allra bästa i branschen.

Låt oss ansluta och ta reda på hur vi kan hjälpa dig att skapa nytt värde för din organisation

Du kan också fylla i nedanstående formulär så återkommer vi till dig så snart som möjligt

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map