Yobit Review: Är det legitimt och säkert 2021?

Yobit är en populär börshandel för kryptovalutor som har varit en valfri plattform i flera år. Börsen är välkänt för att erbjuda en omfattande lista över kryptovalutor att handla från att inkludera altcoins med låg kapacitet till större och vanligare tillgångar som Bitcoin, Ethereum och XRP.

Besök YoBit

I denna Yobit-recension ger vi en översikt över utbytesfunktionerna, användargränssnittet, handelsverktyg, ordertyper, avgifter, kundtjänst och vår erfarenhet av att använda plattformen. Så se till att du stannar till slutet för att läsa vår slutliga dom på Yobit.net.

Även om vi strävar efter att ge dig korrekt och den senaste informationen i våra utbytesrecensioner, rekommenderar vi starkt att du besök deras webbplats för att hålla dig uppdaterad med alla ändringar som kan inträffa efteråt.

yobit ranking

Det rekommenderas att använda en Bitcoin-hårdvaruplånbok som Ledger Nano X vid handel med kryptovaluta. Om du inte har en plånbok, läs vår guide om hårdvaruplånböcker för att lagra krypto.

Vad är Yobit?

Yobit.net är en pionjär inom utbytesutrymmet för kryptovaluta som erbjuder en enkel men kraftfull plattform som är välkänd i kryptosamhället. Yobits popularitet framgår av dess massiva handelsvolym på nästan 50 miljoner dollar per dag enligt Coinmarketcap. Webbplatsen rankar för närvarande Yobit som nummer 10 för bästa utbyte av kryptovalutahandel i världen.

Innan andra plattformar som Binance, Bybit och BitMEX har Yobit varit en ledande börs som erbjuder ett brett utbud av mindre kända altcoins att handla. Det finns över 8000 olika kryptovalutor som kan handlas mot flera bastillgångar inklusive Bitcoin, Ethereum och Tether.

Yobit Jämfört

Avancerade funktioner, intuitivt användargränssnitt och konkurrenskraftiga handelsavgifter är viktiga funktioner på Yobit. Denna jämförelsetabell listar andra kryptobörser med toppmarginal som erbjuder funktioner i världsklass.

Yobit-registrering & Logga in

För att komma igång med Yobit måste du först skapa ett konto genom att följa dessa instruktioner:

yobit-registret

Verifiering av Yobit-konto

Användare är inte skyldiga att slutföra en KYC-process (Know Your Customer) vilket är bra. Det betyder att nya handlare kan sätta in pengar och börja handla sina favoritmynt på plattformen på några minuter. Yobit samlar inte in några uppgifter som bevarar anonymiteten hos handlare på börsen.

Hur man sätter in pengar i Yobit

Att sätta in pengar på ett Yobit-konto är ganska enkelt. Liksom andra kryptobörser kan detta utföras genom att navigera till din “plånbok” och välja den tillgång du vill sätta in. Detta kommer att få fram en unik Yobit-plånbokadress som kan användas för att säkert överföra pengar från en hårdvaruplånbok som du har eller från en annan kryptoplattform..

Här kan du också ta ut pengar och se transaktionshistoriken från din plånbok.

yobit-insättningsmedel

Yobit användargränssnitt

När du besöker Yobit.net är handelsgränssnittet den första sidan du ser. Det är grundläggande i utseende men innehåller de vanliga handelsfunktionerna och verktygen som förväntas för en digital tillgångsbyte.

Till vänster kan handlare snabbt se kontosaldosammanfattningen, vilket kan vara användbart. Marknaderna listas nedan som är kategoriserade i de olika paren som är tillgängliga för handel.

Här kan du snabbt växla mellan hundratals handelspar för att söka efter möjligheter. Att visa den dagliga förändringen% och volymen är utmärkt för att snabbt skanna efter mynt med hög fart (t.ex. breakouts).

yobit användargränssnitt

Diagrammen är placerade i mitten av användargränssnittet. Handlare som förlitar sig på avancerad kartprogramvara eller verktyg som använder tekniska indikatorer, mönster eller diagramverktyg kommer inte att hitta dessa tillgängliga på Yobit.

Även om handlare som vet hur man läser orderboken, volym och ljusstake-mönster kommer att älska att handla på Yobit för att spekulera i hundratals mynt tillgängliga på plattformen.

Sammantaget hittade vi handelsupplevelse på Yobit för att vara enkel och lätt att använda. Det liknar andra välkända utbyten och ansedda utbyten som Poloniex och Gate.io som har funnits i många år.

Yobit-avgifter, marginal & Gränser

De flesta handlare vet att handelsavgifter är ett viktigt övervägande när de använder en kryptovalutahandel. Särskilt för aktiva daghandlare som kan utföra flera affärer om dagen med hög hävstång. Yobit-avgifterna är följande eller du kan besöka deras hemsida för att se den i sin helhet.

Handelsavgifter

Att köpa och sälja krypto med hjälp av Yobit-plattformen handelsavgifter inte överstiger 0,2% av transaktionen belopp. Jämfört med andra kryptohandelsplattformar är Yobits avgifter konkurrenskraftiga på marknaden.

Deposition & Uttag

Det finns inga insättningsavgifter för att överföra valutakurrency till Yobit. För uttag tillkommer en standardavgift för blockchain som bestäms av nätverksbelastningen.

Kundsupport

En viktig faktor när man beslutar att använda ett visst utbyte av kryptovaluta är kundtjänst. Enligt de vanliga frågorna från Yobit besvaras supportfrågor vanligtvis inom en timme men kan ibland ta upp till 24 timmar.

Yobit.net har en FAQ-sektion men är ganska begränsad och svarar bara på grundläggande frågor som hur man kommer igång, insättningar, avgifter och uttag av medel. Vi såg inte avsnittet “Kunskapsbas” som skulle vara till hjälp för nybörjare som kommer igång med Yobit.

Yobit har en av de största samhällena på Telegram med över 80 000 personer i den engelska gruppchatten. Administratörerna verkar mycket aktiva och lyhörda när de skickas ett direktmeddelande för support.

Yobit-alternativ

BYBIT

Omloppsbana

ByBit är en derivatkryptovalutahandelsplattform med tonvikt på hävstångshandel med upp till 100 gånger hävstång på Bitcoin och Etherium-handelspar. Bybit har blivit ett av de bästa kryptobörserna i världen.

Besök hemsida plus500

Plus500

Plus500 är en CFD-leverantör som erbjuder sin massiva kundbas för att handla världens mest populära kryptotillgångar med upp till 30x hävstångseffekt som Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron och Monero.

Ansvarsfriskrivning: ditt kapital är i fara

Besök hemsida binance

Binance

Binance är det största utbytet av kryptovalutor efter handelsvolym och en av de snabbaste leverantörerna av handelstjänster för blockchain-ekosystem. Börsen har sett astronomisk tillväxt och är en premiumkryptohandelsplattform.

Besök hemsida

Yobit recensioner & Respons

Utbytet har fick 4,5 stjärnor av 5 på den respekterade webbplatsen för granskning Trustpilot. Detta är vanligtvis en bra indikation och ett mått på börsens rykte och pålitlighet. Majoriteten av kommentarerna är positiva med några negativa kommentarer. Vi märkte att det inte finns några neutrala betyg som vi fann ovanliga.

När du väljer ett nytt kryptobörs bör användarna alltid tillämpa sin due diligence, riskhanteringsmetoder och fortsätta att hålla sig uppdaterad med utbytesrecensioner som denna.

yobit recensioner

Vanliga frågor

Är Yobit Legit?

Yobit verkar vara en legitim handel med kryptovalutahandel som har varit verksam i många år och har lockat en betydande följd av handlare. Börsen är registrerat i Panama och tillgängligt för användare över hela världen.

Är Yobit ett säkert utbyte?

Yobit verkar inte ha hackats sedan lanseringen 2014. Plattformen innehåller de grundläggande säkerhetsåtgärderna som 2FA för att skydda användarkonton. Det finns begränsad information om webbplatsens säkerhetsåtgärder, så vi rekommenderar alltid användarna att göra sin egen forskning.

Har Yobit ett demo-konto

Yobit har inte ett demo-konto som gör det möjligt för handlare att utöva kryptohandel utan att göra en insättning.

Finns det ett Yobit-anslutningsprogram?

Yobit.net har ett affiliate-program som belönar befintliga användare som tar in nya kunder med sin unika remisslänk. Hänvisningsbonusen är 20% av de hänvisade användarnas handelsavgifter.

Har Yobit en mobilhandelsapp?

Yobit har ingen mobilapp för Android- och iOS-användare att handla med kryptovaluta.

Slutsats

För att avsluta vår Yobit-recension är det ett av de äldsta kryptobörserna som har levererade en bunnsolid handelsplattform i flera år. Det verkar som om utbytet har kommit långt för att förbättra kundtjänsten med en lyhörd Telegram-community och flera administratörer för att stödja deras växande användarbas.

Besök Yobit

Några bra punkter om Yobit-utbyte är:

  • Har aldrig hackats
  • Tusentals kryptomynt att handla
  • Lätt att använda handelsgränssnitt
  • Snabb registreringsprocess (ingen KYC)
  • Konkurrenskraftiga handelsavgifter

Så, vad är vår slutgiltiga dom?

Vi tyckte att börsen var lätt att använda, sätta in pengar och genomföra affärer. Det är en bra plattform för kryptohandlare och investerare som vill utnyttja nya kryptovalutor för att bygga rikedom i Bitcoin bör överväga att använda Yobit.

Du kanske också är intresserad av:

  • 5 bästa plattformar för att tjäna intresse för Crypto
  • 8 Bästa Cryptocurrency Exchange i USA
  • Hur man köper Bitcoins med Amazon-presentkort – Super enkelt
  • Bästa kryptovalutautbyten i Nya Zeeland
  • 4 bästa ställen att spela Tezos (XTZ) & Tjäna belöningar

Riskhanteringsverktyg och plattformsfunktioner är mycket viktiga för alla potentiella kryptovalutainvesterare. Följande börser för kryptovalutahandel – förutom ovanstående börs – erbjuder avancerade handelsfunktioner, tekniska indikatorer och ett smidigt, mobilresponsivt kartgränssnitt som passar nybörjare och professionella kryptohandlare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map