SwapSpace Review: Är det säkert och legitimt?

SwapSpace är en utbytesaggregat för kryptovalutor som gör det möjligt för handlare och investerare sök de bästa priserna på kryptomarknaden för att omedelbart byta mynt. Deras snabba krypto-till-kryptotjänst är ett enkelt, nybörjarvänligt och säkert sätt att utbyta olika digitala tillgångar utan att behöva skapa ett konto och byta gränser.

SwapSpace-utbyte stöder över 300 kryptotillgångar och samarbetar med pålitliga och etablerade globala börser för att erbjuda de bästa priserna till sina kunder.

Besök SwapSpace

Vi strävar efter att alltid ge dig korrekt information i denna SwapSpace-recension, men vi föreslår att du besök webbplatsen för att hålla dig uppdaterad med ändringar som kan inträffa efteråt.

Dessutom krävs en Bitcoin-hårdvaruplånbok som Ledger Nano X för att få kryptovaluta med denna plattform. Om du inte har en plånbok, läs vår guide om vilka kryptohårdvaruplånböcker du ska köpa.

swapspace-webbplats

Vad är SwapSpace?

SwapSpace fungerar som en informationsförmedlare och samlare av olika virtuella valutaväxlingar som gör det möjligt för klienter att byt direkt över 300 kryptovalutor med både fasta och rörliga priser. SwapSpace-plattformen har samarbetat med globala omedelbara kryptobörser som Changelly, ChangeNOW och SimpleSwap för att få de bästa kryptopriserna till investerare runt om i världen.

SwapSpace Jämfört

Nybörjarvänligt och användarvänligt är en viktig funktion på SwapSpace. Denna jämförelsetabell listar andra populära kryptobörser som gör det möjligt för användare att byta krypto direkt med en användarvänlig webbplats.

Du kanske också är intresserad av:

  • 5 bästa plattformar för att tjäna intresse för Crypto
  • 10 bästa Bitcoin & Cryptocurrency Exchange i Australien
  • Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Social handel
  • Stealthex-recension: Crypto, Instant Swaps & Avgifter
  • 8 bästa kryptobörser med nollavgift (handel utan provision)

Hur fungerar SwapSpace?

SwapSpace samarbetar med några av de mest populära plattformarna för omedelbar kryptovaluta samla de bästa kryptoraterna från tjänster som StealthEX, Changelly, ChangeNOW, SimpleSwap, ChangeHERO och GodEX. Det finns ingen anledning att registrera dig för flerfaldiga kryptovalutahandelbörser för att hitta det bästa priset. SwapSpace gör det hårda arbetet genom att söka efter bästa tillgängliga pris.

De erbjudna priserna är låsta tills användaren slutför transaktionen och bekräftas i blockchain. Detta innebär att SwapSpace-användare kan snabbt och anonymt konvertera kryptovaluta eller token på några minuter till bästa pris.

hur swapspace fungerar


Är SwapSpace säkert?

SwapSpace är ett säker plats för att konvertera kryptovalutor och tokens direkt. Användarnas medel lagras INTE på webbplatsen som annars kan hackas eller äventyras. SwapSpace kräver inte heller åtkomst till dina privata nycklar eller någon användarinformation. Växlingstjänsten skickar mynt till din personalplånbok när transaktionen är klar för förvaring.

SwapSpace-avgifter

SwapSpace samlar krypterater på ett ställe på skärmen och låter kunderna jämföra och välja den bästa priset på marknaden. Det finns inga extra avgifter över parternas priser.

Hur man byter krypto med SwapSpace

För att omedelbart byta ut kryptovaluta med SwapSpace, följ dessa enkla steg:

swapspace-kryptovaluta

Välj kryptovaluta & Belopp att byta

Använd widgeten på SwapSpace.co-webbplatsen och välj kryptovaluta som du vill sälja med hjälp av rullgardinsmenyn. Det finns över 300 kryptovalutor att välja mellan, till exempel Bitcoin, Ethereum, Cardano, Basic Attention Token, LINK och Tezos. När du har angett försäljningsbeloppet väljer du den kryptovaluta du vill köpa.

Välj det bästa priset

SwapSpace visar listan över tillgängliga prisalternativ från listan över partners. Bästa pris visas högst upp. Välj den bästa kursen från utbytespartnerna. Vissa utbyten kräver att du klarar AML / KYC-proceduren.

Välj den mest lönsamma räntan och klicka på ‘Exchange’ -knappen.

swapspace-priser

Ange transaktionsdetaljer

Nästa steg är att ange mottagarens adress. Se till att din plånbok för kryptovalutahårdvara kan stödja myntet innan transaktionen slutförs. Om du till exempel vill byta Bitcoin till Ethereum måste du ange din Ethereum-adress enligt nedan. Inte en Bitcoin-adress eller någon annan krypto. Annars kan du eventuellt förlora dina mynt.

När du är nöjd med beställningen, acceptera T&Cs och klicka på ‘Nästa’.

swapspace plånbok

Överföra pengar

Det sista steget är att överföra pengar från den kryptovaluta som du vill byta. När beställningen är klar skickas kryptovalutan till den angivna adressen. Bearbetningstiden kan ta upp till 1 timme och beror på SwapSpaces partners arbete och den totala belastningen på blockchain-nätverk.

De den genomsnittliga swaptiden för de mest populära kryptovalutorna är cirka 15-20 minuter.

swapspace insättning

Vanliga frågor

Är SwapSpace Legit?

SwapSpace är ett legit crypto-tjänst som har varit i drift sedan 2019 och plattform med betrodda namn i kryptovalutamiljön som ChangeNOW och Changelly. Användare kan omedelbart handla krypto anonymt eftersom det inte finns något krav på att skapa ett konto eller skicka identitetsdokumentation till SwapSpace.

Vilka kryptovalutor stöder SwapSpace?

SwapSpace stöder över 300 kryptovalutor inklusive de stora digitala valutorna som Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, EOS, Stellar, Monero och många fler. SwapSpace lägger kontinuerligt till stöd för nya utbytespartners vilket kommer att resultera i att fler mynt läggs till tjänsten. För en fullständig lista över SwapSpace-stödda mynt, besök deras hemsida.

Behöver du slutföra kontoverifiering?

SwapSpace-användare behöver inte skapa ett konto för att använda tjänsten. Några av SwapSpace-utbytespartnerna kräver att användarna bevisar sin identitet och slutför en KYC-process (Know-Your-Customer). Om du väljer en swappränta med en av dessa leverantörer måste du skicka in identitetsdokumentation innan transaktionen slutförs.

Finns det ett minimibelopp att byta?

SwapSpace begränsar inte beloppet för utbyte. Användare måste överväga nätavgiften för att säkerställa att beloppet täcker blockchain-transaktionskostnaden.

Kan amerikanska invånare använda SwapSpace?

SwapSpace tillåter inte amerikanska kunder att använda eller få tillgång till deras tjänster på grund av strikta regler. Listan över förbjudna länder inkluderar Bangladesh, Bolivia, Kuba, KrimIran, Nordkorea, Sudan, Syrien, Amerikas förenta stater (inklusive alla USA-territorier som Puerto Rico, Amerikanska Samoa, Guam, norra Mariana Island och Amerikanska Jungfruöarna (St . Croix, St. John och St. Thomas))

Slutsats

För att avsluta vår SwapSpace-granskning gör användarvänligheten och det enkla att använda gränssnittet omedelbar kryptoswapptjänst till ett utmärkt ställe att utbyta digitala valutor. Genom sitt partnerprogram med ansedda fiat till kryptobörser kan SwapSpace erbjuda sina användare de bästa priserna.

Besök SwapSpace

När det gäller säkerhet och säkerhet samlar inte SwapSpace information från användare och lagrar inga medel på börsen. Det tas inte heller några extra avgifter för utbyte av kryptovalutor. Sammantaget är SwapSpace en innovativ tjänst för att omedelbart konvertera kryptovalutor.

Det är viktigt att använda ett globalt och pålitligt kryptobörs för att köpa, handla och sälja Bitcoin och kryptovalutor. Det finns flera börser som har hackats eller stulits från klientmedel. Följande börser för kryptovalutahandel – förutom ovanstående börs – är välkända och betrodda för att ge ett säkert och säkert sätt för nybörjare och professionella kryptohandlare att sätta in fiatvaluta och köpa digitala tillgångar.

Besök SwapSpace

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map