StormGain Review: VIKTIGT – Läs detta innan du handlar Crypto

StormGain ger en ny, spännande och ny handelsupplevelse. Börsen har tagit det bästa av investerings- och kryptovalutamarknaderna för att erbjuda en innovativ plattform för handel med krypto-terminskontrakt.

Handlare kan dra nytta av de flyktiga kryptomarknaderna med de mest populära kryptopar och med hög hävstång upp till 200 gånger. Du kan även köpa krypto med ett kreditkort.

Besök StormGain

Medan vi strävar efter att ge dig korrekt och den senaste informationen i denna StormGain-recension, föreslår vi starkt att du besöker deras webbplats för att hålla dig uppdaterad med alla ändringar som kan inträffa efteråt.

Nyckelfunktioner:

 • Snabb registrering och registreringsprocess
 • Upp till 200 gånger hävstångseffekt
 • Konkurrenskraftiga handelsavgifter
 • Köp krypto med kredit- eller bankkort
 • Stöder kryptovaluta gruvdrift
 • 4,4 stjärnor baserat på 557 recensioner
 • Demokonto för att träna handel

övergripande

4.1 / 5 Besök StormGain

Enkel användning

Användargränssnitt

Avgifter

säkerhet

Innan du handlar kryptovaluta rekommenderar vi att du använder en Bitcoin-hårdvaruplånbok som Ledger Nano X. Om du inte har en plånbok, läs vår guide om de bästa kryptovalutahårdvaruplånböckerna.

stormgain-webbplats

Vad är StormGain?

StormGain är ett av de mest populära kryptobörserna i Storbritannien tillgänglig i över 100 länder världen över med mer än 120 000 kunder. Plattformen erbjuder upp till 200 gånger levererad handel på digitala valutor. Handels- och investeringsplattformen för kryptovaluta har avancerade kart- och handelsverktyg.

skaffa sig 15% gratis bonus vid första insättning med stormvinst.

Få 15% bonus

StormGain är välkänt för att erbjuda kontrakt avveckling i stablecoin Tether (USDT). USDT-avräkningen för kontrakt är lämplig för individer som föredrar att minska sin portföljexponering och begränsa valutakursrisken som är typisk för kryptovalutor med hög volatilitet som Bitcoin och Ethereum.

StormGain jämfört

Avancerade funktioner, intuitivt användargränssnitt och en mobil handelsapp är viktiga funktioner på StormGain. Denna jämförelsetabell listar alternativa kryptohandelbyten som StormGain som erbjuder funktioner i världsklass.

StormGain-funktioner

Med sitt moderna gränssnitt, säkra plånbok, tvåfaktorautentisering, handelssignaler och utmärkt användarupplevelse är StormGain en seriös kryptohandelsplattform. Här är andra anmärkningsvärda funktioner.

Snabb verifiering (ingen KYC)

StormGain-användare kan börja handla på plattformen med grundläggande information som namn, e-postadress och mobilnummer. Det finns inget krav på att slutföra ID-verifiering eller KYC (Know Your Customers) och skicka personaldokumentation. Detta kommer att tilltala vissa handlare som föredrar att vara anonyma.

Avancerad kartläggning

StormGain erbjuder ett imponerande användargränssnitt som inkluderar en kraft och enkel handelsplattform för kryptovaluta för näringsidkare att analysera pristabellen. Kartläggningssystemet är packat med avancerade kryptohandelsverktyg, indikatorer och ett helskärmsläge. StormGains eleganta och responsiva användargränssnitt har utformats med enkelhet som är lätt att använda för nybörjare och avancerade handlare.

stormfångs handelsfönster

Hög hävstång & USDT-avveckling

StormGain är en av få handelsplattformar i världen som utnyttjar kryptohandel med upp till 200 gånger multiplikator. Medan hävstångshandel med marginal kan vara extremt riskabelt kan professionella handlare maximera sina potentiella vinster på sina positioner. Vi måste varna att handel med hög marginal inte är lämplig för nybörjare.

Stormgain-funktioner

Ett annat särdrag är att avvecklingen i den stabila myntdelningen (USDT) är kopplad till US-dollar (USD). Detta gör det möjligt för användare att handla på den flyktiga marknaden för digital valuta utan att övereksponera sitt kapital och att säkra sin portfölj mot plötsliga prisrörelser.

Köp Crypto med kreditkort

StormGain tillåter sina användare på plattformen att köpa krypto med ett kreditkort för att finansiera ett konto utan att behöva överföra pengar från en kryptobörs. StormGain stöder VISA- och Mastercard-kreditkort. Det finns en platt 5% avgift tillämpas på alla kreditkortsinköp eller $ 10 USD (beroende på vilket som är högst), vilket är rimligt jämfört med andra handelsplattformar som Coinbase.

Öva på att använda ett demo-konto

Det finns hundratals kryptovalutabörser, men inte alla har ett demokonto för att träna med virtuella medel. StormGains demo-läge använder riktiga som kryptodata för att låta sina användare simulera avgiften för handelsrisk och bli bekanta med plattformen innan de finansierar ett riktigt konto.

Är StormGain Legit?

StormGain verkar vara en legitim handel med kryptovalutahandel baserat på vår forskning. Börsen är medlem i Blockchain Association inom finanskommissionen. StormGain grundades 2019 och är ett Officiell ärmepartner för den populära brittiska fotbollsklubben Newcastle United.

StormGain-registrering & Verifiering

För att öppna ett konto hos StormGain är processen enkel och tar bara några minuter. Handlare måste ange en giltig e-postadress för att börja handla digitala valutor. Det finns inget krav på att tillhandahålla ID-dokumentation att handla krypto med marginal eller köpa altcoins med Bitcoin.

Handel med StormGain

Till skillnad från traditionella kryptovalutautbyten som kommer att gränssnitt med TradingView för deras diagram, har StormGain en unik och specialbyggd handelsupplevelse. Användargränssnittet levereras med alla förväntade handelsfunktioner och funktioner i a minimalt och elegant arrangemang. Användare kan snabbt se kryptohandelspar, levande pristabeller, plånbokssaldon och öppna positioner från ett enda fönster.

stormgain användargränssnitt

Myntvalsfältet längst upp är ganska användbart, särskilt de bästa vinnarna och förlorarna. Extrema rörelser på marknaderna kan ge handelsmöjligheter så den här funktionen kommer att tilltala vissa användare. Annars kan du lägga till dina favoritmynt eller använda den populära listan.

Allvarliga kryptohandlare tittar kanske på gränssnittet och undrar att det är det? Absolut inte.

stormvinsthandel

Klicka på “Helskärmsläge” som visar hela kartfönstret där du kan lägga till indikatorer, rita trendlinjer och mönster genom att högerklicka på diagrammet. Efter att ha använt sjökorten ett tag är det smidigt, intuitivt och lyhört. Eventuella tekniska ritverktyg i diagrammet kvarstår när du lämnar helskärmsläge och byter till andra kryptovalutapar som är användbara.

stormgång öppen handel

För att köpa eller sälja handel klickar du helt enkelt på den gröna knappen ‘Öppna handel’ som visar ett orderfönster. Du kommer att se från skärmdumpen nedan diagrammet visas intill orderrutan med teknisk analys som visas. Denna funktion tillåter användare att granska sjökorten medan du anger ordern vilket är användbart för att se teknisk analys och nyckelnivåer etc..

Användare kan ändra tidsramarna i beställningsfönstret för att säkerställa att din analys uppfyller vissa kriterier på de högre (eller lägre) tidsramarna. Här kan du välja följande orderinformation:

 • Order typ (marknad eller begränsning)
 • Positionens storlek
 • Marginalbelopp (upp till 200 gånger)
 • Ta vinst och stoppa förlustnivåer

Provisionssatsen visas också för din information vilket är användbart.

Byt Crypto direkt

StormGain låter sina användare omedelbart byta en krypto till en annan. Istället för att använda snabbväxlingsplattformar som Changelly, ChangeNOW, SimpleSwap och SwapSpace kan användare utföra kryptobyte inom StormGain med hjälp av snabbväxlingen. Växelkursprovisionskursen visas längst ner som vi kommer att bedöma under avsnittet avgifter.

Stormgain utbyter krypto

Köp Crypto med ett kreditkort

StormGain erbjuder möjligheten att köpa krypto med ett kreditkort (VISA eller Mastercard) genom ett partnerskap med Simplex. A platt 5% avgift gäller för alla kreditkortsinköp eller $ 10 USD (beroende på vilket som är högst). Följ dessa steg för att köpa krypto med ett kreditkort med StormGain:

Annons

BYBIT

tjäna belöningar upp till $ 600 med bitcoin-insättningar

BETYG

4.7 / 5

Gör anspråk på $ 600

StormGain plånbok

Plattformen innehåller en egen plånbok med flera valutor för att tillåta användare att lagra sina kryptotillgångar under marginalhandel, eller byta tillgångar på börsen eller lagra köpt krypto. Den inbyggda kryptoplånboken kan säkra upp till 6 av de populära kryptotillgångarna som:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • XRP
 • Bitcoin kontanter
 • Länk USDT

stormgain plånbok

StormGains plånbok är skyddad av flera säkerhetsåtgärder som kryptering och 2-faktor-autentisering för att hålla dina pengar säkra. Plånbok-appen är tillgänglig för både iOS- och Andriod-enheter. För att ladda ner gratis StormGain-plånboken från besök deras hemsida och slutföra en kort registreringsprocess.

Viktigt är det inget omnämnande på webbplatsen om medlen lagras i kalla plånböcker. Offlinelagring för klientfonder har blivit standarden på kryptovalutabörser och bör tillhandahållas för att erbjuda den högsta säkerhetsnivån på plattformen.

Tjäna intresse med StormGain Wallet

StormGain har introducerat en ny funktion för att uppmuntra sina handlare att köpa och hålla sina medel i börsplånboken för att tjäna ränta på sina digitala valutor. Plattformen erbjuder upp till 12% APR-ränta på medel som deponeras i en StormGain-plånbok. Handlare kan förvandla sin portfölj till en sund vinst på lång sikt genom att lagra tillgångarna i en StormGain-plånbok utan handel.

För att uppnå hela 12% räntan på tillgångar måste handlare låsa upp de högre lojalitetsstatusnivåerna. StormGain tillåter att intjänad ränta dras tillbaka som USDT efter 30 dagar.

StormGain-avgifter, marginal & Gränser

De flesta handlare vet att handelsavgifter är ett viktigt övervägande när de använder en kryptovalutahandel. Särskilt för aktiva daghandlare som kan utföra flera affärer om dagen med hög hävstång. StormGain-avgifterna är följande eller du kan besöka deras hemsida för att se den i sin helhet.

Handelsavgifter

För att köpa och sälja krypto med StormGains marginalhandelsplattform tillkommer följande avgifter. I jämförelse med andra börser är avgifterna rimliga och konkurrenskraftiga på marknaden.

Växlingsavgifter

Att omedelbart byta en krypto till en annan krypto med StormGain tar ut en provision avgift beroende på tillgången som handlas. Till exempel växlingsavgiften på BTC / USDT-paret är 0,095% per handel vilket jämförs med Binance som tar ut 0,1% på transaktioner.

Deposition & Uttag

Det finns inga insättningsavgifter för att överföra krypto till StormGain-plattformen. Det finns en 0,1% uttagsavgift gäller när du skickar krypto till en annan plattform eller en hårdvaruplånbok. Beroende på kryptotillgången gäller minimi- och maxgränser och föreslår att du besöker webbplatsen. Uttagsavgiften är ovanlig eftersom majoriteten av börserna endast tar ut standardavgiften för blockchain-nätverk.

Kundsupport

En viktig faktor när man beslutar att använda ett visst utbyte av kryptovaluta är kundtjänst. Vi märkte att StormGain har en 24/7 live chatbot för att ställa frågor. Vi använde livechatten och fick ett svar från en operatör inom 5 minuter vilket var ganska bra.

StormGain har också en ‘Knowledge Base’ som ger användbara guider och felsökning för vanliga frågor. Avsnitten är indelade i kategorier så att du kan bläddra bland andra ämnen som kan vara av intresse. Eftersom StormGain är en relativt ny kryptohandel, är hjälpavsnittet inte lika grundligt som andra börser, men vi förväntar oss att detta kommer att fyllas i framtiden när användarbasen växer.

Recensioner & Respons

StormGain-plattformen har fick 4,5 stjärnor av 5 på den respekterade webbplatsen för granskning Trustpilot. Kommentarer och feedback betyg blandas med en hel del negativa kommentarer. Som med alla börser bör nya handlare tillämpa sin egen aktsamhet, riskhanteringsmetoder och fortsätta att hålla sig uppdaterad med börsgranskningar som denna.

Vanliga frågor

Är StormGain säkert?

StormGain ger flera rekommendationer för användare att anta för att hålla sina kryptotillgångar säkra på börsen. Åtgärderna inkluderar att använda ett starkt lösenord, aktivera tvåfaktorautentisering och skapa ett separat e-postkonto.

Vi märkte att det finns begränsad information om de exakta säkerhetsåtgärder som StormGain har genomfört för att skydda webbplatsen och användarplånböckerna. Vi vill se att detta läggs till för tydlighet och för att ge användarna transparens.

Kan du demonstrera handel med StormGain?

StormGain har en demo-kontofunktion som gör det möjligt för handlare att utöva kryptohandel utan att göra en insättning. Nya användare kan testa StormGrain-användargränssnittet för att bli bekanta innan de sätter in pengar innan de startar en hävstångshandel.

Har StormGain ett remissprogram?

StormGain har ett remissprogram som fungerar som ett lojalitetsprogram för att belöna befintliga användare för att få in nya kunder med hjälp av deras unika remisslänk. De remissbonus är 15% av de hänvisade användarnas handelsavgifter. Det finns ingen gräns för antalet remisser eller utgångar.

Finns det en mobilapp?

StormGain-plattformen erbjuder en handelsapp som kan laddas ner för iOS- och Android-enheter. StormGain-appen tillåter användare att ansluta sitt handelskonto via ett API för att utföra affärer, placera order och kontrollera aktiva positioner från en mobil enhet.

Slutsats

För att avsluta vår StormGain-recension är plattformen enkel att använda och packad med utmärkta funktioner för handlare som vill handla med hög hävstångseffekt. Det banbrytande användargränssnittet och handelsdiagrammen är en av de bästa vi har sett och känns helt rätt.

Avgifterna för handel eller byte av krypto direkt på börsen är mycket rimliga jämfört med andra populära kryptomarginalplattformar. Det finns emellertid oro med feedback på andra forum som måste behandlas och brist på tydlighet om säkerhetsåtgärder som förvaring av kall plånbok.

Besök StormGain

Så, vad är vår slutgiltiga dom?

Det är för tidigt att fråga om det gör vår lista för de bästa kryptovalutahandelplattformarna. Vi väntar några månader och fortsätter att övervaka utbytet för ytterligare uppdateringar och nyheter.

Även om du letar efter en ny kryptohandel bör du skapa ett konto hos StormGain för att testa dess funktioner i världsklass (eller till och med använda demo-kontot).

Du kanske också är intresserad av dessa handplockade artiklar:

 • Räkorgranskning: Balansera din kryptoportfölj automatiskt
 • 8 bästa kryptobörser med nollavgift (handel utan provision)
 • Plus500 Review: Handel med CFD: er, funktioner & Avgifter (2021)
 • Bitit Exchange: Läs den här recensionen innan du registrerar dig
 • eToro Review: Copy-Trade Framgångsrika Crypto-handlare

Riskhanteringsverktyg och plattformsfunktioner är mycket viktiga för alla potentiella kryptovalutainvesterare. Följande börser för kryptovalutahandel – förutom ovanstående börs – erbjuder avancerade handelsfunktioner, tekniska indikatorer och ett smidigt, mobilresponsivt kartgränssnitt som passar nybörjare och professionella kryptohandlare.

Besök StormGain

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map