Quadency Review – Är det verkligen den BÄSTA Crypto-plattformen?

Borta är dagarna för att logga in på flera kryptovalutor för att handla ett visst altcoin eller ha mynt på olika börser utan ett sätt att effektivt utföra transaktioner över alla dina innehav.

Quadency är ett allt-i-ett-kryptovalutautbyte som löser denna smärta genom att erbjuda ett enkelt och kraftfullt handelsverktyg som hjälper dig att hantera dina kryptoinvesteringar.

Besök Quadency

Plattformen tillåter användare att de mest populära kryptovalutahandelbörsen och handla som marknadsförs via ett enhetligt och nybörjarvänligt användargränssnitt. Du kommer att dra nytta av att läsa denna Quadency-recension om:

 • Du letar efter en allt i ett kryptohandelsplattform
 • Du är trött på att ha flera växlingskonton och plånböcker
 • Du gillar ett utbyte som låter dig spåra och hantera hela din portfölj
 • Du just nu ri USA och letar efter en kryptohandelsplattform

Medan vi strävar efter att ge dig korrekt och den senaste informationen om dess funktioner, användargränssnitt och handelsavgifter och mer i den här recensionen, rekommenderar vi starkt att du besöker deras webbplats för att hålla dig uppdaterad med alla ändringar som kan inträffa efteråt.

kvadensplats

Du kanske också är intresserad av:

 • Bästa Crypto Hävstångsutbyte jämfört
 • 5 webbplatser för att demonstrera handel med Bitcoin med virtuella pengar
 • Varför fortsätter jag att förlora pengar på Bitmex? Undvik dessa 5 misstag
 • Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Social handel
 • 8 bästa kryptobörser med nollavgift (handel utan provision)

Vad är kvadens?

Kvadens är en plattform för kryptotillgångshantering tillåter användare att ansluta flera växlingskonton till ett enda gränssnitt för att sömlöst handla någon av dina kryptotillgångar med ett enda klick. Det ger en enkel handelsupplevelse, nybörjarvänligt användargränssnitt och säker plattform.

Quadency passar väl för professionella handlare som behöver kraftfulla tekniska analysverktyg och avancerad kryptokartprogramvara & verktyg med insiktsstyrd visualiseringsportföljhantering.

Hur fungerar kvadens?

Quadency fungerar som en multi-exchange krypto kapitalförvaltningsplattform som ansluter flera kryptoutbyten till en plattform. Denna leverantör ger en helhetsöversikt över dina kryptoinnehav och investeringar.

Exchange-konton är anslutna till Quadency med API-nycklar som kan konfigureras att “läsa endast” eller “läsa och handla”. Data från växlingskontot som saldo, transaktioner och order synkroniseras automatiskt när kontot är anslutet.

registrera dig med quadency

Vilka kryptovalutautbyten stöder Quadency?


Quadency ger stöd till de populäraste kryptovalutahandelplattformarna i världen som Poloniex, Coinbase, Bitfinex, Kraken, Binance, Bittrex och Gemini. Listan över officiella Quadency-partners fortsätter att växa med premiumbörser som KuCoin, Liquid och OkEX nyligen integrerade till plattformen.

kvadensstöd utbyte

Kvadenshandelstillgångar

Quadency tillåter användare att handla alla tillgångar på någon av de anslutna börserna. Baserat på de aktuella börser och mynt som listas kan användarna komma åt över 800 kryptovalutapar att handla med en enda plattform.

Sidan ” Marknadsöversikt ” ger en sammanfattning av alla toppmynt, totala börsvärde (USD), cirkulerande tillgång, volym 24 timmar och en graf. Den integrerade marknadsscreenern och sjökorten kombineras med högkvalitativ live streaming-data för att ge ett kraftfullt allt-i-ett-kryptokartpaket.

kvadensmarknad

Gränssnitt för handel med kvadency

Quadency trading interface är ett enkelt, rent och lätt att navigera. Det mörka färgtemat ser bra ut och lätt på ögat. Var och en av fönstren är helt anpassad och kan blandas runt för att passa dina önskemål. Längs den övre stapeln kan du navigera till de olika menyerna inom Quadency som ‘Handel’, ‘Bots’, ‘Instrumentbräda’, ‘Portfölj’, ‘Marknadsföra’ och ‘Nyheter’.

kvadensgränssnitt

När du har anslutit till en central och integrerat API-koden i Quadency, klicka på ‘Handel’ är du redo att börja med realtidsströmning av marknadsdata direkt från de anslutna börserna. I det vänstra fönstret visas kontosaldot för den valda växlingen. För att köpa eller sälja kryptovaluta finns det ett enkelt orderinmatningsformulär som ger en uppskattningskonvertering och listar den anslutna bytesavgiften för att utföra handeln. Det finns inga extra kvadensavgifter.

Denna plattform har en omfattande uppsättning handelsverktyg som du kan använda som avancerade handelsdiagram och orderhantering som är mycket lätt att använda. Liksom de flesta professionella kryptovalutahandelbyten kan användare utföra en handel med ‘Marknadsorder’, ‘Begränsa order’ och ‘Stopporder’.

De avancerade orderutförandetyperna är perfekta för handlare som letar efter ett utbytes- och handelsgränssnitt till en plattform för att möjliggöra enklare riskhantering snabbare orderutförande. Handelsgränssnittet innehåller funktioner som avbryt allt, klicka för att fylla i diagram och handelsvisualiseringar. Diagrammen drivs av TradingView med över 100 tekniska indikatorer och ritverktyg.

Quadency Dashboard

De ‘Instrumentbräda’ menyn är utan tvekan en av de bästa funktionerna i Quadency. Det centraliserar hela din kryptoportfölj över flera börser i en enda instrumentpanel.

quadency instrumentpanel

Från en enskild sida kan du spåra det totala resultatet för dina totala innehav, analysera statistik (t.ex. totalt antal tillgångar, tillgängligt saldo, totala affärer, mest omsatta par), kartlägga kryptomyntallokeringar, visa saldon per konto, se senaste affärer, öppna order och listan fortsätter.

Sammantaget ger instrumentpanelen en insiktsstyrd visualisering för att hantera din totala kryptovalutaportfölj, vilket är mycket fördelaktigt för kryptovalutainvesterare och handlare.

Quadency Portfolio

Om du har dina växelkonton kopplade till Quadency visas dina saldon, transaktioner och order (och alltid uppdaterade). Klicka på ‘Portfölj’ sidan låter dig övervaka alla dina kryptotillgångar (inklusive offline hårdvaruplånböcker och anslutna börser) och spåra deras prestanda över tiden när du handlar.

Den visuella representationen av hela din kryptoportfölj på en skärm är ett så kraftfullt verktyg för att hantera affärer, risker och balansförändringar ordentligt.

kvadensportfölj

Quadency Automated Bots

Quadency kommer med ett kraftfullt verktyg för att automatisera handel med din börskryptoportfölj med hjälp av handelsbots som är tillgängliga på de flesta handelsbörser. Du kan utföra en mängd olika automatiserade handelsstrategier eller algoritmer på dina anslutna börskonton. Det finns upp till 10 förbyggda strategier att välja mellan, till exempel:

 • Grid Trader
 • Market Maker
 • Market Maker Plus
 • MACD
 • Bollinger-band
 • Flernivå RSI

quadency bots

Hur man använder en automatisk kryptobot

De förbyggda kryptovalutahandelsrobotarna på Quadency kan användas för att lära sig att handla krypto och backa testa en kryptostrategi. Den kostnadsfria planen innehåller 5 bot-tester per dag som är lämplig för nybörjare att experimentera med de olika automatiserade kryptohandelstrategierna.

Erfarna handlare kan använda plattformen för att testa en anpassad handelsstrategi för att säkerställa ett konsekvent lönsamt resultat utan att oroa sig för att skaffa historisk data och ansluta till utbytes-API: er. Backtestmotorn gör det möjligt för handlare att helt anpassa och simulera förbyggda tekniska analysstrategier.

Quadency Prissättning

Quadency-prissättningsmodellen inkluderar gratis och betalda planer som passar handlare med olika kompetensnivåer. Nybörjare kan registrera ett gratis konto hos Quadency för att bekanta sig med plattformens funktioner som erbjuds innan de uppgraderar till Pro-kontot. Handlare som handlar mer än 10 000 USD i volym per månad måste uppgradera till PRO-planen som kostar 39 USD / månad faktureras årligen.

kvadensprissättning

Quadency Security

Quadency innehåller flera säkerhetsfunktioner för att skydda användarnas personalinformation och medel från obehörig åtkomst. Listan över säkerhetsåtgärder på plattformen inkluderar:

 • Tvåfaktorautentisering (2FA) på alla användarkonton
 • All känslig användarinformation är krypterad
 • Användarlösenord lagras krypterade
 • Exchange API-nycklar lagras krypterade
 • Skyddad med flera lager av 256-bitars kryptering
 • Amazon Web Services för att minska potentialen DDoS
 • Prisgränser och ReCaptcha är på plats för att motverka brute-force och automatiserade skriptattacker
 • Administratörspaneler exponeras inte för allmänheten och endast få behöriga personer har tillgång till den

Vanliga frågor

Har Quadency en mobilapp?

Kvadens har inte en mobil handelsapp för iOS- eller Android-enheter. Webbversionen av webbplatsen är fullt responsiv och låter dig utföra de flesta åtgärder enkelt från mobila enheter och surfplattor.

Vilka länder stöder kvadens?

Quadency är inte ett börs som ger direkt likviditet eller förvaring av användarfonder och där stöds i alla länder världen över. Det behöver inte hoppa över samma regleringsbågar som ett faktiskt utbyte skulle och är helt i överensstämmelse med amerikanska tillsynsmyndigheter i alla 50 stater.

Är Quadency Safe?

Kvadens är en a säker kryptovalutaplattform som inte har tillgång till klientmedel på anslutna börser för att sätta in eller ta ut pengar.

Vad är handelsavgifterna?

Kvadens tar inte ut transaktionsavgifter eller provisioner av någon sort. Om din valda växel tar ut avgifter för den typ av order som utförs, kommer dessa avgifter att tillämpas direkt av börsen inom ditt växelkonto.

Kvadensalternativ

Räkor logotyp

Räkor

Shrimpy är en webbplats för portföljhantering som gör det möjligt för kryptovalutahandlare att hantera hela saldot över flera börser i en plattform och manuellt eller automatiskt justera procentsatsen för varje tillgång.

Besök hemsida wunderbit

Wunderbit Trading

Wunderbit Trading är ett kryptovalutan utbytes- och socialt handelsnätverk som gör att du kan handla dig själv på plattformen, kopiera och handla de bästa kryptohandlarna med en transparent track record eller skapa en helt automatiserad kryptohandelsbot.

Besök hemsida binance

Binance

Binance är det största utbytet av kryptovaluta efter handelsvolym och en av de snabbaste leverantörerna av handelstjänster för blockchain-ekosystem. Exchnage har blivit premium krypto handelsplattform.

Besök hemsida

Slutsats

För att avsluta vår Quadency-recension är plattformen enligt vår uppfattning en av de bästa kryptovalutatjänsterna på marknaden. Det är en legitim handelsterminal som skiljer sig från traditionella kryptovalutabörser.

Att kunna ansluta flera kryptovalutakonton och handla från en enda webbplats låter dig effektivt utföra affärer för en hel portfölj. Detta löser smärtan med att hantera flera utbytesplånböcker.

Besök Quadency

Enkelt och kraftfullt är det bästa sättet att beskriva Quadency. De avancerade handelsverktygen för att hantera dina kryptoinvesteringar och automatiserade kryptovalutahandelbots kommer att gynna alla typer av kryptohandlare och investerare.

Riskhanteringsverktyg och plattformsfunktioner är mycket viktiga för alla potentiella kryptovalutainvesterare. Följande börser för kryptovalutahandel – förutom ovanstående börs – erbjuder avancerade handelsfunktioner, tekniska indikatorer och ett smidigt, mobilresponsivt diagramgränssnitt som passar nybörjare och professionella kryptohandlare.

Besök Quadency

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map