OKEx-granskning: Är det säkert och pålitligt 2021?

OKEx är ett globalt digitalt tillgångsbyte som erbjuder avancerade finansiella tjänster till handlare över hela världen genom att använda blockchain-teknik. Börsen tillhandahåller flera token och futures trading par för att hjälpa handlare att optimera sin kryptohandelsstrategi. OKEx innoverar ständigt för att möta kundernas behov och är ett av de mest populära börserna för handel med kryptovalutor i världen.

Besök OKEx

Medan vi strävar efter att ge dig korrekt och den senaste informationen i denna OKEx-recension, rekommenderar vi starkt att du besöker deras webbplats för att hålla dig uppdaterad med alla ändringar som kan inträffa efteråt.

Nyckelfunktioner:

 • Handelsplats som Bitcoin, Ethereum, Litecoin och XRP
 • Marginal, evig & Futuresmarknad med 100x hävstångseffekt
 • Decentraliserad handelsplattform
 • Nybörjare och avancerade användargränssnitt
 • Konkurrenskraftiga handelsavgifter
 • Lagra krypto för att tjäna ränta upp till 6,57%
 • 2,4 stjärnor betyg baserat på 52 kundrecensioner

övergripande

4.15 / 5 Besök OKEx

Enkel användning

Användargränssnitt

Avgifter

säkerhet

Innan du börjar, rekommenderas det ofta att du använder en Bitcoin-hårdvaruplånbok som Ledger Nano X när du handlar med kryptovaluta. Om du inte har en plånbok, läs vår guide om bästa kryptovalutahårdvaruplånböcker att köpa.

Vad är OKEx?

OKEx är världsledande digital tillgångsutbyte som tillhandahåller avancerade finansiella tjänster. Kryptovalutaväxlingen är baserad på Malta, Italien och har tjänat miljontals användare i över 100 länder världen över. OKEx har utformats för att ge en säker och säker handelsplattform för användare att handla hundratals mynt, token & futures trading par. OKEx är ett av de största börserna i världen och är rankas för närvarande 14: e efter handelsvolym.

okex

OKEx har sitt säte i Belize med sitt huvudkontor i Hong Kong. OKEx har nyligen expanderat till Malta med tanke på ländernas ansträngningar att tillhandahålla ett sundt regelverk för blockchain-företag och utbyte av digitala tillgångar.

OKEx jämfört

Avancerade funktioner, intuitivt användargränssnitt och en mobil handelsapp är viktiga funktioner på OKEx. Denna jämförelsetabell listar andra topprankade kryptobörser som OKEx som erbjuder funktioner i världsklass.

Är OKEx säkert?

OKEx verkar vara en säkert kryptovalutautbyte som innehåller flera säkerhetsåtgärder på sin plattform för att skydda klientinformation och hålla pengar säkra. Enligt vår forskning har OKEx inte varit inblandad i ett utbyteshack eller upplevt ett stort säkerhetsbrott eller kompromiss. År 2017 fanns rapporter om miljoner Bitcoin som flyttades från OKEX vilket orsakade panik i kryptosamhället. VD Jay Hao förklarade dock att detta orsakades på grund av schemalagt underhåll.

OKEx-funktioner

OKEx-användare av plattformen har tillgång till flera innovativa handelsfunktioner och finansiella verktyg. Börsen anses vara en ledande handelsplattform med en enda kryptovaluta som innehåller funktioner som:

 • Lättanvänt gränssnitt för nybörjare och avancerade handlare
 • Snabbt och enkelt att köpa och sälja krypto med över 30 lokala valutor
 • Stöder kredit- / bankkortköp och banköverföringar
 • Accepterar fiatvalutor som USD, CNY, EUR, ARS, AUD och BGN
 • Spothandel med hög likviditetsorderbok med låga spreadar
 • Evig swap och terminsmarknader för att handla krypto med hävstång upp till 100 gånger
 • Säkra OKEx-plånbok med hjälp av offline-lagringsåtgärder
 • Mobilapp för handel när som helst och var som helst
 • Hänvisnings- och anslutningsprogram som belönar dig för att ta med användare till börsen
 • 24/7 kundsupportteam

Registrering, inloggning & Gränser

OKEx Exchange-registreringsprocessen är ganska enkel. Allt du behöver för att komma igång är en giltig e-postadress. Du kommer att bli ombedd att logga in på din nominerade e-postadress och ange verifieringskoden. Det finns inget behov av att ladda upp någon KYC-dokumentation såvida du inte tänker ta ut mer än 100 BTC under en 24-timmarsperiod. OKEx verifieringsnivåer och gränser är som följer:

okex-gränser

När du har registrerat dig kan du logga in på OKEX med ditt e-post-ID och lösenord. Du bör också ställa in och aktivera 2FA- och SMS-autentisering (rekommenderas starkt) för extra säkerhet. För att göra detta, navigera till ‘Kontosäkerhet’ i avsnittet Profil. För mer information kan du också läsa deras guide.

Insättning av medel

OKEx tillåter användare att bara finansiera ett konto med digitala valutor. Det finns inget alternativ att överföra fiat-valuta till börsen. De två alternativen som finns tillgängliga på OKEx för att finansiera ditt nya handelskonto:

 • Köp krypto med ett kreditkort på webbplatsen via Simplex eller Koinal
 • Överför krypto från en hårdvaruplånbok eller annat utbyte

När medlen har anlänt kan användare börja handla kryptovalutor på OKEx.

okex köp krypto

Köpa digitala tillgångar

OKEx erbjuder en plats att köpa kryptovaluta direkt på handelsplattformen med olika betalningsmetoder. Beroende på vilken fiatvaluta som används för betalning kan användare välja att överföra pengar till börsen med hjälp av en kredit- / betalkort, banköverföring, IMPS, Google Pay och PayPal. Nya användare på börsen kan skapa ett konto, finansiera en plånbok och börja handla krypto på några minuter.

okex köp bitcoin

Handla kryptovaluta

För alla handlare är kartgränssnittet en av de viktigaste övervägandena när man väljer ett kryptobörs. Speciellt för handlare som förlitar sig på teknisk analys för att hitta en fördel på marknaden. När du väljer en kryptovalutahandel är det viktigt att vara bekväm med handelsgränssnittet, ordertyperna och kartverktygen. Instrumentpanelen på OKEx är lätt att använda enligt nedanstående.

okex-handel

Kryptoparet är snyggt listat till vänster med handelsorderfönstret till höger. Öppna order och positioner kan snabbt ses längst ner. Även om det är mycket förenklat ger standardanvändargränssnittet användarna den relevanta informationen för att ingå köp- och säljpositioner eller placera väntande order. Teknisk analyshandlare som använder diagramindikatorer och handelsverktyg kan använda helskärmsläget som visas nedan.

okex-diagram

Näringsidkare kan växla mellan standard OKEx-diagram eller TradingView-diagram som är kända för smidiga, intuitiva och rena bilder där handlare kan använda avancerade handelsverktyg och indikatorer för att förfina sin handelsfördel för att maximera vinsten och minimera risken. Detta passar handlare som är bekanta med Tradingview för att kartlägga traditionella tillgångar.

Relaterad: 4 Bästa Crypto Charting-programvaran & Verktyg för Altcoin-handlare

I annat fall är OKEx-standarddiagrammen helt bra och ger alla grundläggande verktyg som trendlinjer, indikatorer och diagrammönster. En fantastisk funktion som vi märkte med OKEx är antalet ordertyper som kan väljas, vilket består av:

 • Begränsa
 • Avancerad gräns (endast inlägg, fyll eller död, omedelbart eller avbryt)
 • Marknadsföra
 • Stop Limit
 • Spår
 • Isberg
 • TWAP

Beställer isberg verkar vara en unik funktion för OKEx-utbyte. Det är i grunden en algoritmisk ordertyp som tillåter användare att undvika att göra en stor order för att undvika glidning. Det bryter automatiskt upp en användares stora order i flera mindre beställningar som placeras enligt det senaste bästa bud- och begärpriset samt de parametrar som användaren har ställt in. För mer information kan du läsa guide här.

isbergsbeställning

Liknande, tidsvägd genomsnittspris (TWAP) beställningar verkar vara exklusiva för OKEx. Det här är avancerade order som kan användas som en del av en kryptohandelsstrategi för att utföra en order i delar med regelbundna tidsintervaller enligt vad som anges av användarna. Detta kan minimera marknadspåverkan på korgorder.

Sammantaget kommer handlare att vara nöjda med OKEx-användargränssnittet som ger en funktionsrikt, användarvänligt och intuitivt kartläggningssystem som kommer att ge handlare förbättrad teknisk visualisering, flexibilitet och kontroll av handelsrisk enligt deras kryptohandelsstrategi.

Inte alla kryptovalutabörser är desamma.

JÄMFÖR OKEX MED ANDRA

Jämför nu!

Mynt som stöds

OKEx-utbyte för närvarande erbjuder 246+ olika kryptovalutor som kan handlas på webbplatsen mot USD, BTC, ETH, DAI och OKB par. Börsen erbjuder handelsavgiftsrabatter om användare på plattformarna väljer att handla med OKEx-verktygstoken OKB.

OKEx har startat ett återköpsprogram för att gradvis bränna 300 miljoner cirkulerande leverans av OKB som inträffar var tredje månad. Detta tycks av många vara en positiv avsikt att öka priset på token genom att minska leveransbeloppet.

okex mynt

Förutom platsutbytet erbjuder OKEx andra kryptoprodukter som inkluderar:

 • Fläck: handel från krypto till krypto eller med marginal
 • Derivat: handla futures och eviga swappar långa eller korta med upp till 100x hävstång
 • Alternativ: Funktionen kommer snart enligt OKEx

OKEx-hävstång

OKEx erbjuder marginalhandel på spot- och derivatprodukter. Börsen erbjuder också fast och tvärmarginal. Den maximala marginalen som kan handlas för varje produkt är:

 • Platsbyte: Upp till 10x marginal
 • Futures: Upp till 100x marginal

Hävstångshandel kan vara ett kraftfullt verktyg för en näringsidkare att dra nytta av relativt små prisrörelser på kryptomarknaden. Det fungerar genom att lägga ner en bråkdel av det totala värdet av din handel – och börsen ger resten av insättningen för att underlätta en mycket större positionsstorlek utan att binda ditt kapital. Det kan också ha motsatt påverkan och öka storleken på dina förluster.

Handelsavgifter

Börsavgifter måste utvärderas innan man beslutar att handla på en kryptovalutahandelsplattform. Låga avgifter är kritiska när man handlar större positionsstorlekar med marginal eller gör flera affärer på en enda dag (dvs. dagshandlare) som kan äta till potentiella vinster.

Spotavgifter

OKEx-avgifter baseras på en tillverkare och tagarmodell som börjar vid 0,1% och 0,15% för användare med mindre än 500 OKB-tokens. Avgiften för tillverkare / tagare kan sänkas till 0,06% respektive 0,09% om 2000 OKB-tokens hålls i OKEx-plånboken.

Jämfört med populära handelsplattformar som Binance som tar ut en platt 0,1%, OKEx-avgifter är ganska konkurrenskraftiga. Högvärdiga individer med en stor handelsvolym under en 30-dagarsperiod kan låsa upp ytterligare rabatter och rabatter på handelsavgifter.

Futures & Eviga avgifter

På samma sätt som OKEx-avgifter för handel, tillverkaren och tagaren avgifterna för terminsmarknaderna och ständiga marknader börjar på 0,02% och 0,05% respektive. Avgifterna kan minskas baserat på OKB-tokens som finns på handelskontot enligt nedan. Detta är billigare än populära marginalhandelsplattformar som Bybit och FTX.

Deposition & Uttagsavgifter

OKEx erbjuder noll insättning och uttag avgifter. Det finns en lägsta Bitcoin-nätverksavgift som debiteras när du tar ut Bitcoin från börsen som bestäms av blockchain-belastning för varje tillgång. Till exempel är nätverksavgiften för ett Bitcoin-uttag cirka 0,0005BTC.

Länder som stöds

OKEx är en global kryptovalutahandelsplattform som tillåter kunder att använda sina tjänster från hela världen, bortsett från en utvald grupp länder på grund av jurisdiktionsbegränsningar på kryptovalutor. De länder och territorier som INTE får handla på OKEx inkluderar – Hong Kong, Kuba, Iran, Nordkorea, Krim, Sudan, Malaysia, Syrien, USA (inklusive alla USA: s territorier), Bangladesh, Bolivia, Ecuador och Kirgizistan.

Vanliga frågor

Har OKEx en mobilapp?

OKEx har en mobil handelsapp som är tillgänglig för nedladdning för Android-, iOS Microsoft- och Mac-enheter. Appen tillåter OKEx-användare att handla kryptovaluta på språng.

Har OKEx ett remiss- eller anslutningsprogram?

OKEx har ett remissprogram som låter dig få 30% av sina handelsavgifter. De kommer också att få $ 10 USDT när de handlar (spot- och marginalhandel) över $ 16 000 USDT.

Får amerikanska handlare använda OKEx?

Amerikanska kunder kan inte handla med OKEx på grund av strikta regler som ligger utanför börsens kontroll. Investerare i kryptovaluta måste hitta en licensierad handelsplattform i USA.

Slutsats

För att avsluta denna OKEx-recension är det en säker och pålitlig plattform att handla ett brett utbud av altcoins och de största kryptopar som Bitcoin, Ethereum, Litecoin och Ripple. Börsen tillåter direkt kryptoinsättningar från andra börser eller din egen hårdvaruplånbok. Du kan till och med köpa krypto direkt genom utbytet med fiat-valuta.

Besök OKEx

Du kanske också är intresserad av:

 • 5 bästa Fiat till Crypto-utbyten i världen
 • De bästa kryptovalutautbytena i Australien
 • Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Social handel
 • 6 bästa ställen att köpa Bitcoin i Storbritannien
 • Hur man tjänar Bitcoin gratis: 6 beprövade metoder

Det är viktigt att använda ett globalt och pålitligt kryptobörs för att köpa, handla och sälja Bitcoin och kryptovalutor. Det finns flera börser som har hackats eller stulits av klientmedel. Följande börser för kryptovalutahandel – utöver ovanstående börs – är välkända och betrodda för att ge ett säkert och säkert sätt för nybörjare och professionella kryptohandlare att sätta in fiatvaluta och köpa digitala tillgångar.

Besök OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map