Nexo Review: Är det säkert? Här är vad vi hittade

Många kryptoinvesterare kommer att lagra sina digitala tillgångar på en fiat-till-kryptobörs, handelsbörs eller en hårdvaruplånbok för förvaring. Även om detta anses vara normen, bygger denna strategi inte din kryptoförmögenhet över tid, tjänar gratis krypto eller låter dig få fiatvaluta direkt för att betala räkningar utan att sälja din investering.

Besök Nexo

I denna Nexo granskning kommer vi att bedöma den digitala valutaplattformen som syftar till att vara ledande inom kryptolån, decentraliserad finansiering och en bästa plattform för att tjäna ränta på krypto.

Nyckelfunktioner:

 • Få ett omedelbart kontantlån utan att sälja krypto
 • Tjäna upp till 10% p.a på stablecoins och fiatvalutor
 • Tjäna upp till 6% p.a på kryptomynt
 • Plattformen är försäkrad mot stöld hos vårdnadshavaren BitGo
 • Snabb och enkel lånegranskningsprocess
 • Räntebeloppet betalas ut dagligen

övergripande

4.2 / 5 Besök Nexo

Enkel användning

Användargränssnitt

Avgifter

säkerhet

Vad är Nexo?

Nexo är en online-kryptovalutlånstjänst som erbjuder ekonomiska fördelar för lagring av kryptotillgångar på plattformen som Bitcoin och Ethereum i en Nexo säker plånbok. Den kontantbaserade utlåningsplattformen stöds av en välkänd investerare och TechCrunch-grundare Michael Arrington och leddes av Acntoni Trenchev, Medgrundare & Managing Partner.

nexo webbplats

Sedan lanseringen 2017 har Nexo bearbetat mer än 1,5 miljarder dollar från över 1 miljon användare i 200 jurisdiktioner och stöder över 40 fiatvalutor. Utlåningstjänsten har vunnit stor popularitet som en alternativ kryptoinvesteringsmetod och lagringsalternativ för privatpersoner och företag att utnyttja ytterligare ekonomiska fördelar för låntagare och långivare.

NEXO Jämfört

NEXO är ett lättanvänt och populärt sätt att tjäna gratis Bitcoin via sina räntekonton och utlåningsplattform. Här är några alternativa utlånings- och ränteplattformar som Nexo där du kan tjäna ränta på krypto.


Är Nexo pålitlig?

Kryptovalutautlåning och sparkonto Nexo verkar vara ett ansedda, legitima och pålitliga företag det är licensierad, reglerade i 200 länder och försäkrade upp till 100 miljoner dollar mot stöld som tillhandahålls av kvalificerad vårdnadshavare, BitGo.

Att placera pengar hos en online-leverantör kräver vissa risker, Nexos försäkringspolicy erbjuder sina investerare en sinnesro deras medel kan returneras i händelse av säkerhetsöverträdelse eller hack.

nexo-statistik

Är Nexo försäkrad?

Nexo har samarbetat med Ledger för att tillhandahålla en valvlösning för att lagra kryptotillgångar som är försäkrade upp till 150 miljoner dollar genom en anpassad försäkring mellan Arch och Marsh. Företaget planerar att öka försäkringspolicyn till över 1 miljard dollar 2021 som ett resultat av dess exponentiella tillväxt och åtagande att tillhandahålla en hög standard för säkerhet.

Dessutom tillhandahålls Nexos kylplånböcker av vårdnadshavaren BitGo, som bär försäkringsskydd på 100 miljoner dollar genom ett nätverk av försäkringsgivare genom ett försäkringsbolag som heter Lloyd’s. Denna policy skyddar kundernas digitala tillgångar och nycklar som finns i BitGos plånbok. Försäkringspolicyn täcker hack eller stöld av privata nycklar, insiderstöld eller förlust av nycklar.

Produkter & Funktioner

Få omedelbart kontantlån

Nexo erbjuder möjligheten att ta ut en omedelbart kontantlån genom att låna ut kryptotillgångar från så lite som $ 10 och till maximalt $ 2 miljoner. Att låna kontanter eller stablecoins med Nexo har noll dolda avgifter, med flexibla återbetalningar och inga kreditkontroller gör det mycket bedömbart för många kryptoinnehavare.

Tjäna upp till 12% årligt intresse

Nexo erbjuder ett höga räntekonton för kryptovalutor och fiatpengar som EUR, GBP och USD. Kundmedel är stöds av en försäkring att erbjuda fullständig sinnesro samtidigt som du tjänar upp till 12% ränta. Medel kan läggas till i sparande plånbok eller tas ut när som helst (ej låst).

nexo tjäna på krypto

Spendera krypto med Nexo-kort

Nexo har lanserat sitt eget bankkort för att spendera kryptotillgångar som ett traditionellt bankkort. Nexo-kortet accepteras av 40+ miljoner handlare över hela världen som till och med har 2% cashback vid köp hos leverantörer som stöds. Nexo-kortet tillåter sina kunder att spendera digitala valutor utan att behöva sälja dem.

Nexo Exchange

På samma sätt som populära kryptovalutahandelsplattformar har Nexo sin egen ‘Exchange’ som gör det möjligt för befintliga användare att omedelbart byta mellan 75+ digitala tillgångar och fiat-par. Börsen fungerar som en mäklare för att samtidigt ansluta till 5+ börser för att hitta bästa priserna.

nexo utbyte

Skapa ett konto

För att börja tjäna passivt ränta på kryptovalutor med Nexo måste användarna skapa ett konto och slutföra en KYC-process (KYC) och anti-penningtvätt (AML). De JagD-verifieringsprocessen är helt automatiserad och kan slutföras på några minuter. Informationen som måste skickas är grundläggande namn, adress och en regeringsstödd form av ID, såsom ett pass eller körkort.

Nexo-token

De NEXO-token är den ursprungliga symbolen för kontantutlåningsplattformen som delar 30% av nettovinsten med sina lojala kunder i form av utdelning. Enligt webbplatsen är Nexo-mynt Världens första utdelningsbetalande tillgångsstödda token och har betalat ut mer än 9 miljoner dollar till Nexo-innehavare under de senaste 3 åren. Token ger följande fördelar för användarna på plattformen:

 • Tjäna 12% APR för insättningar med stallfonder, EUR, GBP och USD
 • Tjäna 8% APR för BTC, ETH, XRP, BCH, LTC, BNB, EOS, LINK, XLM, TRX, PAXG
 • Låna 5,9% APR för Nexos Instant Crypto Credit Lines
 • Få 30% av Nexo-token nettovinst i utdelning

Direkta kontantlån med Crypto

Nexo erbjuder en säker och lättanvänd plattform för att få ett kontantlån snabbt för varje dags utgifter genom att sätta in kryptovalutor som säkerhet. Det kryptobaserade lånet ger flexibilitet över ett traditionellt lån som det finns ingen långvarig låneprocess eller kreditkontroller nödvändig. Användare kan spendera pengarna direkt om de använder Nexo-kortet eller tar ut på ett bankkonto. Nuvarande ränteprocent för Nexo är från 5,9% per år på vad som används.

hur nexo fungerar

Kryptoägare kan utnyttja sin kryptoportfölj för att få fiat kontanter direkt utan att behöva sälja investeringen eller ge upp ägandet. Det är ett alternativt sätt att bevara den positiva potentialen hos Bitcoin och andra tillgångar, samtidigt som du tar ut kontanter för att täcka kostnader. Investerare kan också undvika att utlösa en beskattningsbar händelse för kapitalvinster.

Till exempel, med hjälp av Nexo-lånekalkylatorn, kan en Bitcoin-investerare ta ett kontantlån på 10 000 dollar genom att sätta in 0,296 Bitcoin på deras konto för att användas som säkerhet. Det finns noll månadsavgifter, årsavgifter eller dolda avgifter och inga minsta månatliga återbetalningar.

nexo lånekalkylator

För att ta ett kontantlån i fiat måste användarna slutföra en grundläggande och förskottsverifiering. När insättningen har bekräftats av blockchain kan användaren ta ut ett kontantlån.

Hur man tar upp ett lån med Nexo

Följ dessa steg för att få ett kontantlån med Nexo:

Steg-för-steg-guide för Nexo Crypto-lån

Följ dessa steg för att få ett lån i din lokala valuta med din kryptoportfölj som säkerhet:

Steg 1: Bedöm hur mycket du kan låna

Det första steget är att bestämma hur mycket du kan låna. Precis som alla andra traditionella finanslån måste du förstå hur mycket du kan låna baserat på storleken på insättningsbeloppet eller säkerheten.

Nexo gör det enkelt för nybörjare att använda en enkel widget som visas nedan. Detta gör att du kan:

 • Välj kryptovalutatillgången som säkerhet (t.ex. Bitcoin, Ethereum)
 • Ange mängden krypto som du kan lagra på plattformen som säkerhet
 • Visa mängden fiatvaluta som kan tas ut som ett kontantlån

nexo-lån

Steg 2: Sätt in kryptofonder som lånesäkerhet

När du är nöjd med lånedetaljerna och visade räntor är nästa steg att sätta in pengar på plattformen. På instrumentpanelen ser du en lista över kryptosupport som stöds av Nexo.

Processen att sätta in pengar fungerar på samma sätt som en kryptovalutahandel. Se till att aktivera tvåfaktorautentisering innan du sätter in pengar. För att komma igång, följ dessa enkla steg:

nexo insättningsmedel

Steg 3: Ta ut Fiat-valutalån

När blockchain har slutfört transaktionen visas medlen på ditt Nexo-konto. Du kommer att se mängden “kreditgräns” visas på din instrumentpanel mot kryptotillgången som används som säkerhet. Till exempel, om du satte in Bitcoin kommer kreditraden att visas mot Bitcoin.

Det finns ingen skyldighet att ta ut medel omedelbart. Det kan finnas kvar på ditt Nexo-konto precis som på ett kryptobörs. När du väljer att ta ut pengar klickar du på knappen “dra ut”. Här kan du välja mellan 40 olika fiatvalutor. Se till att ange dina bankuppgifter korrekt innan du avslutar kontantlånet.

Steg 4: Gör återbetalningar av lån

Det sista steget i låneprocessen är att göra återbetalningar. Detta skiljer sig inte från något annat traditionellt finansavtal som t.ex. en inteckning eller ett billån. Det bra med Nexo är att du kan välja att göra återbetalningar i en annan fiatvaluta eller till och med en kryptovaluta.

Så länge beloppet motsvarar det lägsta återbetalningsbelopp som bekräftades under steg 1. Varje gång du gör en återbetalning visas den i din Nexo-instrumentpanel så att du kan hålla koll.

Sparkonton

Nexo erbjuder konton med hög ränta där användarna kan tjäna passiv inkomst upp till 10% p.a på stablecoins och fiat, och upp till 6% på kryptovaluta. Intjänad ränta på ett Nexo-sparkonto är betydligt högre än en traditionell bankkontoränta enligt nedan. Nexo ränta betalas ut dagligen vilket gör att kontot kan sammansättas och växa snabbt, liknande utdelningar på ett aktie.

nexo tjäna

Nexo tillkännagav nyligen en 100-procentig ökning av räntesatserna för kryptokurrency-sparande för BTC, ETH, XRP, BCH, LTC, EOS, LINK, XLM, TRX och PAXG. Hastigheten har ökats till 6% APY, som tidigare låg mellan 4% och 5% på kryptovalutatillgångar.

Nexos nya Tjäna på Crypto Med produkten kan kunderna välja att få utbetalning i plattformens ursprungliga NEXO-token, oavsett tillgångsbeloppet i en Nexo-plånbok. Incitamentet ger en konkurrenskraftig avkastning med ytterligare 2% ränta på alla digitala tillgångar. Att tjäna NEXO-token ökar räntan ytterligare till 8% APY för kryptovalutor och 12% APY för fiatvalutor och stabila mynt.

nexo-jämförelse

En stor skillnad i bilden ovan förutom de högre årliga räntorna är att det inte finns några avgifter på räntekontot. Dina kryptofonder kan nås när som helst så att du kan ta ut pengar till en personalplånbok eller sälja tillbaka till fiat med en ansedd börs. För att vara berättigad till räntevinster måste användarna tillhandahålla likviditet till plattformen genom att deponera och lagra sina fiat- och kryptotillgångar hos Nexo.

För att vara berättigad till räntan måste användarna tillhandahålla likviditet till plattformen genom att sätta in och lagra sina fiat- och kryptotillgångar hos Nexo.

Vanliga frågor

Är Nexo Safe?

Nexo använder säkerhet av militär kvalitet och med 256-bitars kryptering och 100% offline kylförvaringsplånböcker tillhandahålls av vårdnadshavaren BitGo i världsklass, vilket har uppnåtts Kryptovalutasäkerhetsstandard nivå 3 samt SOC 2-kompatibel. Den ‘bankliknande’ lagringslösningen säkerställer högsta standard för säkerhet och säkerhet för kundfonder. Säkerhetsåtgärderna inkluderar en process med flera signaturer för att eliminera en enda felpunkt och förbättra motståndskraften mot förlust eller kompromiss av privata nycklar.

Är Nexo reglerad?

Nexo är en licensierad och reglerad digital valutaleverantör som följer lokala bestämmelser i mer än 200 jurisdiktioner i världen. Nexos team ser till att alla relevanta juridiska villkor uppfylls innan kunder från varje land accepteras.

Vilka mynt stöds av Nexo?

Följande kryptotillgångar kan deponeras på Nexo-plattformen som kan användas som säkerhet för att få ett omedelbart kontantlån – BTC, ETH, XRP, LTC, XLM, BCH, EOS, PAXG, NEXO och BNB.

Vilka mynt accepterar Nexo som säkerhet?

Användare kan ansöka om ett Nexo-kryptobaserat omedelbart kontantlån genom att sätta in kryptotillgångar som BTC, ETH, XRP, LTC, XLM, BCH, EOS, stablecoins, PAXG, NEXO och BNB som säkerhet.

Har Nexo ett Crypto-lånekort?

Nexos kryptolånekort kan erhållas och hanteras med Nexo Mobile App. Kortet tillåter användare att spendera pengar på kortet som kan länkas direkt till användarnas kontalkreditkonto.

Kan jag köpa Bitcoin på Nexo?

Nexo har infört en utbyta för sina användare att köpa Bitcoin använder fiat-valuta eller handlar till en annan krypto. Nexo Exchange stöder 75+ kryptotillgångar och fiat-par som kan köpas, handlas och säljas mellan varandra.

Vår slutliga dom

För att avsluta vår Nexo granskning, vi tror att plattformen kommer att vara väl lämpad för långsiktiga investerare som vill bygga rikedom genom att utnyttja deras krypto. I gengäld erbjuder plattformarna ett säkert och försäkrat sätt att tjäna avkastning med hög ränta eller få tillgång till snabba kontanter genom ett lån.

Sammantaget är Nexos webbplats enkel att använda och erbjuder funktioner och priser som inte är möjliga med traditionella bankmetoder. Vi räknar med att Nexo ska leda DeFi-rymden och bli en ledare för utlåning och upplåning av digitala valutor i framtiden.

Fördelar

 • Erbjuder finansiella tjänster av hög kvalitet till långsiktiga kryptoinvesterare
 • Tillåter investerare att tjäna mer krypto via ett räntebesparingskonto
 • Höga räntor som är oöverträffade jämfört med den traditionella banksektorn
 • Ränta betalas dagligen, vilket gör att kryptovinster kan samlas över tiden
 • Lås upp kontanter utan att behöva sälja dina tillgångar (t.ex. inte utlösa en skattepliktig händelse)
 • Tjäna sammansatt ränta i din portfölj medan du handlar med tillgångar

Nackdelar

 • Ett begränsat antal kryptovalutor

Dela den här artikeln med ditt nätverk om du tycker att den är användbar!

Om det finns andra kryptovalutaplattformar, tjänster eller utbyten som du vill att vi ska granska, vänligen meddela oss och kontakta oss med din begäran.

Du kanske också är intresserad av:

 • Coinbase Review: Ska du betala höga avgifter
 • 4 Bästa Bitcoin Cashback & Belöningsapp (GRATIS pengar)
 • De 10 bästa Cryptocurrency Exchange i Australien
 • Räkorgranskning: Balansera din kryptoportfölj automatiskt
 • eToro Review: Copy-Trade Framgångsrika Crypto-handlare

Besök Nexo

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map