Mine Digital Review: Detaljer, funktioner och avgifter

Digitala valutor blir alltmer populära och eftertraktade som ett alternativ till traditionella banktillgångar med framväxten av kryptovalutahandelsplattformar och DeFi-produkter för att tjäna ränta på krypto. Australiska medborgare kan delta i denna globala trend att köpa Bitcoin i Australien.

Ett nytt och kommande australiskt kryptovalutautbyte är Mine Digital.

Besök Mine Digital

Även om vi strävar efter att ge dig den mest korrekta informationen i denna Mine Digital-recension, föreslår vi att du besöker deras hemsida för att hålla dig uppdaterad med alla ändringar som kan inträffa efteråt.

min digitala webbplats

Det rekommenderas ofta att använda en Bitcoin-hårdvaruplånbok som Ledger Nano X vid handel med kryptovaluta. Om du inte har en plånbok kan du läsa vår guide om de bästa kryptovalutahårdvaruplånböckerna.

Vad är min digitala?

Mine Digital är en Aaustraliensiskt kryptovalutautbyte och mäklarföretag som ger en ramp för användare att köpa och sälja digitala tillgångar med fiat-valuta. Användare kan köpa, handla och sälja Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, Bitcoin Cash mot AUD, USD och USDT.

Den digitala plattformen är endast kryptobörs i Australien som erbjuder gratis försäkring mot stöld, förstörelse, förlust eller skador. Mine Digital strävar efter att vara en av de bästa börserna i Australien och den bredare APAC-regionen och utvecklar en mängd olika derivatmarknader för både privatpersoner och professionella investerare.

Mine Digital jämfört

Jämfört med andra börser i Australien som tillåter användare att köpa Bitcoin, erbjuder Mine Digital mycket konkurrenskraftiga handelsavgifter för att köpa, handla och sälja populära digitala tillgångar som Bitcoin, Ethereum och XRP.

Funktioner & Fördelar

Mine Digital är ett nytt utbyte av kryptovaluta i Australien erbjuder fasta billiga transaktionsavgifter för att locka lokala handlare och investerare som vill maximera sin avkastning. Andra anmärkningsvärda funktioner och fördelar med Mine Digital inkluderar:

 • Låga avgifter och snäva spreadar i Australien mellan 0,1% och 0,2% (max)
 • Erbjuder försäkring för att skydda mot stöld, förstörelse, förlust eller skador
 • Ett av Australiens största OTC-skrivbord i volym
 • Erbjuder AUD, USD och Tether-par mot Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP och Bitcoin Cash
 • Tillgång till global likviditet för att behandla stora köp- eller säljorder med minimal glidning
 • Högpresterande handelsplattform som är lätt att använda och navigera
 • Mobil handelsapp tillgänglig för att köpa, handla och sälja krypto 24/7

Är min digital säker?

Mine Digital Exchange verkar vara en säker plattform som inkluderar webbplatsens säkerhets- och informationsprotokoll för att säkerställa att kundens information är säker. Sedan företagets start 2014, det har inte rapporterats några säkerhetsintrång eller hack.


Säkerhetsåtgärder som anges på webbplatsen för att skydda användarens medel som lagras i en Mine Digital-plånbok inkluderar tvåfaktorautentisering, lagring av kall plånbok, säker lagring av fysiskt valv och efterlevnad av KYC- och AML / CTF-standarder.

Är Mine Digital Legit?

Mine Digital Exchange verkar vara ett legitimt kryptovalutautbyte som är en auktoriserad företrädare för Everforex Financial Pty Ltd.. Utbytet följer lagarna Know Your Client (KYC) och Anti Money Laundering (AML). Användare som skapa ett konto med Mine Digital måste uppfylla verifieringskrav och skicka in dokumentation för att bevisa identitet innan du sätter in fiat-valuta.

Skapa ett konto med Mine Digital

Till skapa ett konto med Digital Mine, nya användare måste slutföra en registreringsprocess som tar några minuter. Utbytet kommer att be om ett användarnamn och e-postadress. När den adresserade e-postadressen har verifierats kan användare logga in på börsen och se instrumentpanelen som bilden nedan. Här kan användare se sin tilldelning av kryptovalutatillgångar, se den senaste historiken, sätta in medel och navigera till börsen.

min digitala plånbok

Insättning av medel

Innan användare kan sätta in pengar i Mine Digital Exchange, en identitetsverifieringsprocess måste slutföras för att börja handla med fiatvalutans insättningar. Denna process är obligatorisk och gäller för majoriteten av fiat-till-kryptovaluta-utbyten i världen.

När ID-kontrollerna har slutförts kan handlare sätta in fiat-valuta på plattformen med en banköverföring. Det finns inga avgifter för att sätta in fiat-valuta. Alternativt kan användare finansiera Mine Digital-plånboken med hjälp av kryptovaluta som inte medför några insättningsavgifter.

Annons

myntkruka

KÖP BITCOIN med australiens favorit kryptoutbyte

BETYG

4.3 / 5

Besök Coinspot

Användargränssnitt

Mine Digital är en plats att handla digitala tillgångar som Bitcoin och Ethereum. För att börja handla måste användare skapa ett konto och bekräfta sin identitet enligt KYC-kraven. När det har verifierats kan medel sättas in på kontot med antingen fiatvaluta eller kryptovaluta.

Användare med ett finansierat konto kan sätta order och göra affärer på börsen enligt bilden nedan. De användargränssnittet är snyggt, väl utformat och lämpligt för nybörjare eller professionella handlare.

min digital handel

Handelsparen är organiserade till vänster med rutan för anmälan nedan. Mine Digital erbjuder tre typer av order inklusive limit, market och Fill-And-Kill (FAK). Jämfört med plattformar som de populära börserna för kryptovalutamarginalhandel, finns det begränsade villkorliga order för att hantera handelsrisker såsom stopporder och One-Cancel-the-Other (OCO) som är viktiga enligt vår åsikt.

Marknadsdjupschemat till höger visas för avancerade handlare som förstår hur man läser listan över bud och erbjudanden som finns på börsen. Volymen som visas i orderböckerna är lite tunn vilket kan förväntas för en ny kryptovalutautbyte.

Kartläggning & Handla kryptovaluta

Kartupplevelsen och verktygen är viktiga överväganden när det gäller handel med kryptovalutor. När vi tittar närmare på Mine Digital-diagramgränssnittet finns det alternativ att visa marknadsdata med hjälp av områdeskartor eller ljusstake-mönster. Vi noterade dock Intern tid för diagram är begränsad till minuter, timmar och dagliga diagram. Detta är inte perfekt för swing- och positionshandlare som är beroende av långsiktiga kartor för att identifiera pristrender och mönster.

Inte alla kryptovalutautbyten i Australien är desamma.

JÄMFÖR MIN DIGITAL MED ANDRA

Jämför nu!

Användargränssnittet innehåller inga indikatorer som glidande medelvärden, stokastik eller volym. Erfarna tekniska handlare har svårt att analysera prisåtgärden utan dessa verktyg, som anses vara en grundläggande funktion på andra handelsplattformar. Sammantaget är kartplattformen och verktygen på Mine Digital väldigt grundläggande och endast lämplig för nybörjare. Med tanke på att utbytet fortfarande är ganska nytt, räknar vi med att vidareutveckling och uppdateringar kommer att släppas för att få avancerad kryptovalutaprogramvara och verktyg för sina användare.

Handelsavgifter

Handelsavgifter är en viktig faktor när man letar efter en ny börs för att köpa och sälja kryptovaluta. Lika viktigt är spreadar och slippage-kostnader. Mine Digital syftar till att locka en andel av nya australiensiska investerare med mycket låga handelsavgifter mellan 0,1% och 0,2% över köp- och säljorder. Avgiften inkluderar GST för australiska investerare.

Handelsavgiften baseras på en tillverkar- och tagarstruktur enligt följande.

 • Om du är tillverkning ett pris (använd en gränsorder), handelsavgiften är 0,1%.
 • Om du är tar ett pris (använd en marknadsorder) är handelsavgiften 0,2%.

Tillgängliga kryptovalutor

Handlare på Mine Digital Exchange kan köp och sälj 5 olika digitala valutor som inkluderar Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC) & Bitcoin Cash (BCH). Det finns totalt 15 par eftersom varje tillgång kan handlas mot australisk dollar, amerikansk dollar och tether (USDT).

gruva digitala mynt

Jämfört med andra populära handelsplattformar för kryptovaluta är antalet handelspar på Mine Digital Exchange begränsat. Handlare som vill spekulera i andra altcoins eller exotiska tokens måste hitta ett alternativt utbyte.

Mine Digital Insurance

Mine Digital erbjuder vård- och försäkringslösningar till investerare och handlare som använder kryptovalutabörsen. Det fungerar som en försäkring för att skydda användarens medel mot stöld, förstörelse, förlust eller skador. Webbplatsen anger ingen information om det belopp som täcks förutom att vara komplement till sina användare. Mine Digital är enligt uppgift det enda kryptobörsen i Australien som erbjuder sina kunder den här unika funktionen.

min digitala försäkring

Kundsupport & Recensioner

Eftersom det är en ny digital valutaväxling finns det få Mine Digital Exchange-recensioner online. Utbytet har en Facebook-sida med flera positiva recensioner. När plattformen ökar sin användarbas förväntar vi oss att se mer ärliga kundrecensioner om användarupplevelsen på plattformen och kommer att uppdatera den här artikeln.

Vanliga frågor

Finns det en OTC-tjänst (OTC)?

Högvärdiga individer kan handla stora volymer via Mine Digital OTC-tjänst. För mer information, besök webbplatsen eller kontakta e-postadressen för Mines digitala support om hur man gör stora kryptovalutatransaktioner.

Erbjuder Mine Digital ett demo-konto eller Testnet?

Webbplatsen säger att nya användare kan skapa ett demo-konto för att utöva kryptovalutahandel med eller bli bekant med kartgränssnittet och den övergripande handelsupplevelsen. Vi kunde inte hitta alternativet att handla med virtuella medel, så användarna kommer att behöva fråga med Digital Mine om detta.

Har Mine Digital ett remiss- eller anslutningsprogram?

Gruva Digital Exchange har inte ett remiss- eller anslutningsprogram att belöna befintliga kunder för att ta med familj eller vänner till plattformen. Lojalitetsprogram gör det möjligt för användare att tjäna ytterligare intäkter genom att främja utbytet. I gengäld betalar utbytet ut en procentandel av de hänvisade användarnas handelsavgifter som en bonus.

Kan du tjäna intresse för Mine Digital?

Gruva Digital Exchange erbjuder inte ett högt räntekonto eller kryptobaserade lån för att låta sina användare tjäna ränta på kryptovalutatillgångar. Detta är en allt populärare tjänst som tillhandahålls av de bästa kryptobörserna i världen.

Stöds mina digitala i Nya Zeeland?

Mine Digital cryptocurrency-utbyte tillåter investerare i Nya Zeeland att köpa, handla och sälja Bitcoin mot fiat- och altcoin-par. Det finns för närvarande inget alternativ för invånare i NZ att sätta in NZD direkt till plattformen.

Utbyten som Mine Digital

Följande alternativ till Mine Digital är ansedda, säkra och pålitliga kryptovalutautbyten för att köpa Bitcoin i Australien – och andra större altcoins som Ethereum, XRP och Litecoin.

swyftx

Swyftx

Swyftx är en toppmodern plattform som gör att du kan köpa kryptovalutor på ett snabbt och enkelt sätt. Registreringsprocessen är otroligt enkel med snabb registrering och verifiering som tar mindre än två minuter.

Besök hemsida oberoende reserv

Oberoende reserv

Independent Reserve är ett populärt utbyte bland kryptovalutahandlare runt om i världen som erbjuder handel med konkurrenskraftiga avgifter och stöd för traditionella fiatvalutor som australiensisk dollar, Nya Zeelands dollar och US-dollar.

Besök hemsida myntkruka

Coinspot

CoinSpot-utbyte är ett väl respekterat i det lokala Bitcoin-samhället och fokuserar på att hjälpa nykomlingar att köpa Bitcoin och kryptovaluta i Australien med australiska dollar.

Besök hemsida

Slutsats

För att avsluta vår recension av Mine Digital tillåter börsen användare i Australien att köpa och sälja kryptovaluta direkt med en banköverföring. Som en ny börs erbjuder Mine Digital Exchange unika funktioner på marknaden som depå, försäkring och låga handelsavgifter för att locka befintliga kunder från andra australiska börser.

Besök Mine Digital

Vi är väldigt glada att se vad teamet bakom Mine Digital kommer att ta med under de kommande åren och om det kan bli ett av de bästa kryptovalutabörserna i Australien.

Sammanfattningsvis bör du använda Mine Digital Exchange om:

 • Du gillar ett australiensiskt kryptovalutautbyte som erbjuder vårdnad och försäkring
 • Du gillar ett byte med handelsavgifter mellan 0,1% och 0,2% inklusive GST
 • Du vill ha ett utbyte som tillhandahåller AUD, USD och Tether-par
 • Du letar efter ett reglerat kryptovalutautbyte i Australien
 • Du vill ha en säker och säker växling för att sätta in AUD med banköverföring

Med sina superlåga handelsavgifter, snabb registrering och kompletterande försäkring förväntar vi oss fantastiska saker från Mine Digital inom en snar framtid. På kort sikt vill vi se några mindre förbättringar av kartgränssnittet och verktyg för riskhantering läggs till.

digital våg

Börsavgifter är en mycket viktig faktor för alla potentiella kryptovalutainvesterare. Följande börser – utöver ovanstående börs – ger mycket konkurrenskraftiga handels-, insättnings- och uttagsavgifter (utan dolda avgifter) med ett brett utbud av insättningsmetoder som passar alla typer av investerare i Australien.

Besök Mine Digital

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map