KuCoin Review: Är det säkert? Här är vad vi hittade

KuCoin är ett ledande kryptovalutabörs för handel med digitala tillgångar och kryptovalutor. Börsen är lämpligt för nybörjare och erfarna handlare som använder sin webbplats eller mobilapp som erbjuder ett brett utbud av produkter och avancerade handelsverktyg för de mest populära kryptovalutatillgångarna och altcoins med låg kapacitet.

Besök KuCoin

KuCoin kallas ofta ‘The People’s Exchange’ på grund av dess snabba popularitetsökning i världen, särskilt och är betrodda av 1 av 4 kryptoinnehavare i världen det gör det till ett av de bästa börserna för handel med kryptovalutor.

Nyckelfunktioner:

 • Över 200 kryptomynt av hög kvalitet med mer än 400 handelspar
 • Accepterar 46 fiatvalutor som USD, GBP, EUR och CNY
 • Marginalhandel krypto med upp till tio gånger hävstång
 • Konkurrenskraftig handelsavgift på 0,1% per handel
 • Tjäna ränta på krypto (upp till 12% USDT på årsbasis)
 • 2.3 stjärnor betyg baserat på 138 recensioner

övergripande

4.55 / 5 Besök KuCoin

Enkel användning

Användargränssnitt

Avgifter

säkerhet

Medan vi strävar efter att ge dig korrekt och den senaste informationen om dess funktioner, användargränssnitt och handelsavgifter med mera i denna KuCoin-recension, föreslår vi starkt att du besöker webbplatsen för att hålla dig uppdaterad med alla ändringar som kan inträffa efteråt.

Vad är KuCoin?

KuCoin är en kryptovalutautbyte som byggdes för att tillgodose individer runt om i världen genom att tillhandahålla en lättanvänd plattform för investerare att utbyta digitala tillgångar och kryptovalutor. KuCoin grundades i slutet av 2017 och har snabbt blivit ett av de mest populära kryptohandelsbörserna i världen. Enligt coinmarketcap är KuCoin rankas för närvarande som # 8 baserat på trafik, likviditet och handelsvolymer på spotmarknaden.

På kort tid har KuCoin samlat över 5 miljoner registrerade användare från 200+ länder och regioner och är väl etablerad i samhällen som Sydkorea, Japan, Spanien, Italien, Vietnam, Turkiet, Ryssland, Indien och andra regioner.

kucoins webbplats

Användarna kan välja bland flera innovativa kryptotjänster och produkter inklusive spotbörs, terminsmarknader, marginalhandel, bytkrypto med nollavgifter, insatsbelöningar, utlåningstjänst för att tjäna ränta på kryptotillgångar och till och med köpa kryptovalutor med kredit / debitering kort.

KuCoin Jämfört

Avancerade funktioner, intuitivt användargränssnitt och en mobil handelsapp är viktiga funktioner på KuCoin. Denna jämförelsetabell listar andra topprankade kryptobörser som KuCoin som erbjuder funktioner i världsklass.

Funktioner & Crypto-produkter

KuCoin-användare har tillgång till flera funktioner som inkluderar omedelbara kryptoköp med kreditkort, marginalhandelsplattform och insättning av favoritmynt för att få belöningar. Här är en sammanfattning av de bästa funktionerna på KuCoin.

Tillgångar som stöds

KuCoin erbjuder 200+ globala blockchain-projekt av hög kvalitet med mer än 400 handelspar göra plattformen till en av de bästa börserna för handel med altcoins eller diversifiering av en portfölj. Investerare från hela världen kan köpa mynt med 46 olika fiatvalutor som USD, GBP, EUR och CNY.

Marginalhandel

KuCoin har en avancerad hävstångsplattform med marginalavtal upp till 10 gånger hävstång. Det finns över 50 marginaltillgångar som är kopplade till BTC, ETH och USDT. Avancerade och mellananvändare kan öka sina potentiella vinster genom att handla en position som är mycket större än deras kapital genom att låna medel. KuCoin erbjuder också derivatprodukter med upp till 100 gånger marginal.

kucoin marginalhandel

Mobil app

KuCoin erbjuder en intuitiv och lättanvänd mobilapp för kunder att handla var som helst och när som helst. Appen stöds på Android- och iOS-enheter och ger tillgång till hela spektrumet av handelsprodukter och funktioner. Användare kan öppna positioner, övervaka affärer och visa plånbokssaldon.

KuCoin-utlåning

På samma sätt som utlånings- och upplåningsplattformar som BlockFi och Nexo, uppmuntrar KuCoin sina kunder att hålla tillgångar på plattformen genom att erbjuda ränta på krypto. När du inte handlar på KuCoin kan tillgångar lånas ut till andra tjäna upp till 12% USDT på årsbasis.

Kontoregistrering & Logga in

För att skapa ett konto med KuCoin-kryptovalutaväxling är processen enkel och tar några minuter. För att börja, följ dessa steg:

kucoin registrera

KuCoin-verifiering

KuCoin användare måste slutföra en Know Your Customer-process i enlighet med protokoll för virtuell valutaindustrin för att minska förekomsten av bedrägerier, penningtvätt och andra skadliga aktiviteter på börsen.

kucoin-verifiering

Genom att slutföra KuCoin-verifieringsprocessen kan användare:

 • Öka den dagliga uttagsgränsen till 100 Bitcoin
 • Använd fiat-till-kryptotjänster som att köpa krypto med kreditkort eller betalkort
 • Öka hävstången till 100 gånger på KuCoin-handelsplattformen

Så här sätter du in pengar till KuCoin-konto

Det enklaste sättet att finansiera ett KuCoin-konto och börja handla altcoins är att överföra Bitcoin, Ethereum eller USDT. Beroende på kryptovalutan kan det ta mellan några sekunder, minuter eller till och med timmar för blockchain att bekräfta transaktionen och sätta in pengarna i KuCoin-plånboken..

kucoin insättningsmedel

Följ dessa steg för att sätta in pengar i KuCoin:

Annons

BYBIT

tjäna belöningar upp till $ 600 med bitcoin-insättningar

BETYG

4.7 / 5

Gör anspråk på $ 600

KuCoin Direktutbyte: Handla krypto med nollavgifter

KuCoin har lanserat en Instant Exchange för att erbjuda sina användare den bästa tillgängliga kryptokursen på den globala marknaden och för att möjliggöra ett snabbt köp av kryptovalutor utan handelsavgifter. KuCoins snabbväxling stöder populära kryptovalutamynt som Bitcoin, Ethereum, Litecoin och XRP.

Relaterad: 8 bästa kryptobörser med nollavgift (handel utan provision)

kucoin omedelbar utbyte

Följ dessa steg för att handla krypto med nollavgifter med KuCoin:

Köp Crypto med Fiat-valuta med KuCoin

KuCoin-utbyte erbjuder mer än handel med altcoin och ger användarna möjlighet att direkt köpa krypto- och stabila mynt med flera betalningsmetoder som inkluderar kredit- och betalkort via Simplex, Banxa och PayMIR, peer-to-peer exchange och Instant buy and sell ( Snabbköp).

Fast Buy-funktionen är en säker plats att besöka köp flera digitala tillgångar som BTC, USDT, ETH och PAX med låga avgiftssatser. KuCoins omedelbara köp / sälj gör det möjligt för användare att fylla på sin plånbok med WeChat Pay, Alipay, PayPal och bankkort.

KuCoin-utbyte stöder över 46 olika fiatvalutor från hela världen.

kucoin snabbt köp

Handelsplattform

KuCoin erbjuder en elegant, lyhörd och enkel att använda handelsplattform för både nybörjare och mellanliggande altcoinhandlare. Användare måste sätta in pengar i en KuCoin-plånbok innan de använder handelsplattformen.

När KuCoin-plånboken är finansierad kan handlare öppna rullgardinsmenyn “Trade” och välja antingen “Spot” eller “Margin” -bytet för att visa live-kryptodiagram som kan ses som ett enskilt uppdelat diagram i en fyrdisplay som är en trevlig funktion för att övervaka olika kryptopar eller tidsramar.

kucoin-diagram

Standardlayouten visar ett prisdiagram för att ge en snabb översikt över prisåtgärder med hjälp av ljusstakar. Kartmjukvaran och verktygen tillhandahålls av Tradingview, som de flesta kryptohandlare kommer att känna till. Användare kan rita linjer, mönster och lägg till indikatorer över live-pristabellen.

Till höger finns orderboken och fönstret för senaste handel. Handlare kan snabbt se alla priser som andra människor är villiga att köpa och sälja den valda kryptovalutan för. Siffrorna i mitten visar det senaste försäljningspriset och volymen eller beloppet som handlas på varje prisnivå.

kucoin beställningar

Orderinmatningsrutan längst ner på skärmen ger möjlighet att snabbt växla mellan spot-, marginal- och terminsmarknader. Varje marknad ger en snabb orderprocent (t.ex. 25%, 50%, 75% och 100%) för att möjliggöra snabb positionsstorlek baserat på kontosaldot.

Det finns flera ordertyper som inkluderar limit, market, stop-limit och stop market. När du vill ange en beställning kan du helt enkelt klicka på fönstret för senaste handel som automatiskt anger priset på kryptovalutan. Att ange ett pris manuellt kan leda till fel.

Handel med KuCoin

Följ dessa enkla steg för att handla kryptovaluta med KuCoin-utbyte:

Krypto som stöds

KuCoin stöder over 200 globala blockkedjeprojekt av hög kvalitet med mer än 400 handelspar. Användare på plattformen har möjlighet att handla varje kryptotillgång mot Bitcoin, KuCoin-aktier (KCS), Stablecoins (t.ex. USDT, USDC, TUSD etc.) och andra altcoins som Ethereum.

KuCoin-appen

KuCoin erbjuder sina globala användare bas en mobil handelsapp som kan laddas ner för handel när som helst och var som helst med en internetanslutning. Appen kan användas på iOS- och Android-enheter.

KuCoin appgränssnittet är snyggt, nybörjarvänligt och intuitivt navigering för att köpa, sälja, handla, hantera order och plånböcker medan du är på resande fot. KuCoin-mobilappen är gratis för alla och kan användas för att:

 • Skapa ett konto med KuCoin
 • Slutför KYC-identitetsverifiering
 • Visa kryptoprisdiagram i realtid
 • Sätt in medel med betalningsmetoder som Paypal
 • Köp och sälj krypto direkt med Kucoin-appen
 • Handla kryptotillgångar med hjälp av handelsplattformen

KuCoins mobilapp har varit laddas ner över 100 000 gånger med en genomsnittlig användarklassificering på 4,1 / 5 stjärnor.

kucoin app

Spotavgifter

KuCoins avgiftsstruktur använder en tagare- och tillverkarmodell och är baserad på 30-dagars handelsvolym (BTC) för alla kryptovalutapar. Handlare som har en månatlig handelsvolym som är större än 2000 BTC och tillhandahåller likviditet i orderboken (t.ex. med villkorliga order) betalar nollhandelsavgifter för kryptotransaktioner.

Marginalavgifter

Marginalavgiftsstrukturen är baserad på en differentierad struktur men handelsvolymgränserna och avgifterna för tillverkare / tagare skiljer sig åt. Jämfört med de populära hävstångsplattformarna är KuCoins avgifter konkurrenskraftiga men inte de billigaste.

KuCoin-alternativ

crypto.com

Crypto.com

Crypto.com är en global digital tillgångstjänst som erbjuder ett brett utbud av produkter för att påskynda antagandet av blockchain-teknik genom att förbättra användbarheten och tillgängligheten för finansiella betaltjänster med hjälp av kryptovalutor..

Besök hemsida plus500

Plus500

Plus500 är en CFD-leverantör som erbjuder sin massiva kundbas för att handla världens mest populära kryptotillgångar med upp till 30x hävstångseffekt som Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron och Monero.

Ansvarsfriskrivning: ditt kapital är i fara

Besök hemsida binance

Binance

Binance är det största utbytet av kryptovalutor efter handelsvolym och en av de snabbaste leverantörerna av handelstjänster för blockchain-ekosystem. Börsen har sett en astronomisk tillväxt och är en premiumkryptohandelsplattform.

Besök hemsida

Vanliga frågor

Var är KuCoin-baserat?

KuCoin är en global kryptovalutaplattform som har sitt huvudkontor i Singapore. Utbytet sysselsätter över 300 anställda på fyra stora kontor i Kina, Filippinerna, Singapore och Thailand.

Har KuCoin försäkring?

Kryptovalutatillgångar lagrade på KuCoin-utbyte är med en försäkring enligt webbplatsen. Försäkringsskyddet tillhandahålls av Lockton som är ett av världens största privata försäkringsförmedlingsföretag.

Behöver du slutföra KYC?

KuCoin har implementerade en KYC-process (Know Your Customer) för att säkerställa säkerheten för användarens medel vid börsen. Användare är skyldiga att skicka personlig information i enlighet med protokoll för virtuell valutaindustrin för att minska förekomsten av bedrägeri, penningtvätt och andra skadliga aktiviteter på KuCoin..

Har KuCoin ett affiliate-program?

KuCoin erbjuder ett remissprogram som baseras på en nivåstruktur och belönar en högre provision baserat på antalet inbjudna. Den första nivån i medlemsprovision för nya hänvisningar är 30% av de hänvisade användarnas handelsavgifter. Nästa nivå om 40% beställer om antalet hänvisade användare överstiger 50.

Slutsats

För att avsluta vår KuCoin-recension är det en ledande kryptovalutautbyte som ger ett komplett handelserbjudande packat med innovativa produkter och funktioner. KuCoin-utbyte är mycket populärt för sitt nybörjarvänliga handelsgränssnitt på stationära och mobila appar. Med sitt breda utbud av kryptovalutahandelspar kan handlare över hela världen byta digital valuta snabbt och med låga handelsavgifter.

Besök KuCoin

För att förstärka vår recension på KuCoin är det betrodda av 1 av 4 kryptoinnehavare i världen på grund av dess säkra och säkra handelsplattform. Enligt vår åsikt förtjänar KuCoin alla utmärkelser och är utan tvekan en av de bästa kryptobörserna i världen för att handla kryptovalutor.

Du kanske också är intresserad av:

 • StormGain Review: LÄS DETTA innan du registrerar dig
 • 4 Bästa Bitcoin Cashback & Belöningsapp (GRATIS pengar)
 • Nexo Review: Hur man tjänar intresse för din krypto
 • Räkorgranskning: Balansera din kryptoportfölj automatiskt
 • 4 Bästa Crypto Charting-programvaran & Verktyg för Altcoin-handlare

Det är också bra säkerhetspraxis att ta ut vinster till en Bitcoin-hårdvaruplånbok som Ledger Nano X vid handel med kryptovaluta. Om du inte har en plånbok, läs vår artikel om vad som är den bästa Bitcoin-hårdvaruplånboken.

Det är viktigt att använda ett globalt och pålitligt kryptobörs för att köpa, handla och sälja kryptovalutor. Det finns flera börser som har hackats eller stulits av klientmedel. Följande börser för kryptovalutahandel – förutom ovanstående börs – är välkända och litar på att ge ett säkert och säkert sätt för nybörjare och professionella kryptohandlare att sätta in kryptovalutor och handla digitala tillgångar.

Besök KuCoin

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map