Exocrow Review: Är det säkert och legitimt?

Att välja en kryptovalutahandel kan vara en utmanande uppgift. Det finns flera överväganden som plattformens funktioner, kartläggningsgränssnitt, handelspar, avgifter, säkerhet och kundsupport.

En ny kryptovalutaplattform på blocket är Exocrow, som också erbjuder en P2P-utbyte, plånbok, sparkonto och handlarlösningar.

Besök Exocrow

Samtidigt som vi strävar efter att ge dig korrekt och den senaste informationen i denna recension, rekommenderar vi att du besök webbplatsen för att hålla dig uppdaterad med alla ändringar som kan inträffa efteråt.

Nyckelfunktioner:

 • Snabbt och enkelt att skapa ett konto och plånbok
 • Ingen KYC krävs omedelbart
 • Peer to peer exchange för att köpa / sälja kryptovaluta
 • Tjäna ränta på krypto som finns i Exocrow-plånboken
 • Integrerade betalningslösningar för småföretag att acceptera Bitcoin-betalningar
 • Partnerprogram för att belöna befintliga användare

övergripande

3/5 Besök Exocrow

Enkel användning

Användargränssnitt

Avgifter

säkerhet

Innan du dyker in i denna recension är det rekommenderas starkt att använda en hårdvaruplånbok som Ledger Nano X när du köper Bitcoin, Ethereum, Litecoin eller andra mynt. Ägandet av kryptotillgångar förblir i investerarens ägo och kontroll, inte börsen. Läs vår guide om de bästa kryptoplånböckerna för mer information.

Vad är Exocrow?

Exocrow är ett nytt och snabbt växande kryptobörs baserat i Storbritannien som erbjuder en plats för privatpersoner i 135 länder att köpa, sälja och lagra digitala valutor. Sedan början 2020 har börsen utvidgat sina tjänster till att omfatta en onlineplånbok, möjligheten att tjäna ränta på krypto på ett sparkonto, betalningsportal för inköp och P2P-transaktioner.

exocrow-webbplats

Exocrow Jämfört

Nybörjarvänlig, enkel att använda och konkurrenskraftiga handelsavgifter är viktiga funktioner på Exocrow. Denna jämförelsetabell listar topp kryptobörser som erbjuder funktioner i världsklass.

Är Exocrow säkert?

Exocrow innehåller 2 Factor Authentication (2FA) för användare att aktivera och skydda sitt konto från obehörig användning och bedräglig aktivitet. Hemsidan ger inte en lista över andra säkerhetsåtgärder för att säkerställa säkerheten för kundernas medel och personlig information. Baserat på vår forskning där har inte varit några större säkerhetsincidenter, hack eller systemkompromisser som har hänt hittills, men det finns några oro på ansedda forum.

Är Exocrow Legit?

Exocrow verkar tillhandahålla legitima kryptovalutatjänster som en P2P-utbyte och en digital plånbok för att lagra digitala valutor. Men det finns ingen information om laget bakom plattformen, stödda länder eller laglig efterlevnad av finansiella regler som bör anges.

Fiat som stöds & Kryptovalutor

Exocrow stöder de viktigaste tillgångarna för digital valuta som inkluderar Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC) och Zcash (ZEC). Varje tillgång har sin egen plånbok för att skicka och ta emot pengar. ANVÄNDA P2P-börsen kan användare köpa och sälja krypto med 13 fiat-valutor som USD, EUR, RUB, AUD, SGD och andra.

Skapa ett konto

För att skapa ett konto med Exocrow måste användarna gå igenom en registreringsprocess som kräver en giltig e-postadress för att verifiera. När du är klar kan användarna logga in på börsen och utforska de funktioner och tjänster som erbjuds. Det finns inget omedelbart krav på att slutföra KYC.

När en Exocrow-plånbok eller ett konto når 10 000 dollar i amerikanska dollar eller euro, måste kontoinnehavaren skicka in ID-dokumentation (nationellt ID-kort eller pass).

Insättning av medel

Exocrow accepterar inte insättningar i fiatvaluta (t.ex. USD, EUR eller GBP). För att finansiera ett konto för att använda de produkter och tjänster som erbjuds av Exocrow, måste användarna överföra kryptovaluta från en personlig plånbok för hårdvara eller digital valutahandel..

exocrow plånbok

Till exempel, för att sätta in Bitcoin till Exocrow kan användare navigera till plånboken och välja BTC från rullgardinsmenyn. Här kommer BTC-plånboksadressen och QR-koden att visas för att kopiera och överföra pengar till.

När pengarna kommer in i plånboken kommer användaren att kunna komma åt andra funktioner som erbjuds av plattformen. Vi rekommenderar att du aktiverar tvåfaktorautentisering innan du sätter in pengar.

exocrow insättning bitcoin

Handla kryptovaluta

För användare som vill handla digitala valutor erbjuder Exocrow ett Peer-To-Peer-utbyte (P2P) för att underlätta köp- och säljorder. På samma sätt som populära P2P-plattformar som Paxful och Local Bitcoins kan användare söka efter en viss köpare eller säljare inom länder / jurisdiktioner som stöds.

exokrovutbyte

Handlare kan söka efter köpare och säljare med hjälp av rullgardinsmenyerna längst upp. Filtersystemet kan kategorisera köpare och säljare efter fiatvaluta, land och betalningsmetod. Vid granskning av P2P-utbytet är användargränssnittet enkelt och nybörjarvänligt.

På nackdelen är den antalet handlare som använde P2P-börsen var begränsat (mindre än 20 i skrivande stund) och verkade vara från Exocrow-teamet. Som en ny plattform förväntar vi oss att användningen av plattformen kommer att öka med ett stort antal användare från flera länder, fiatvalutor och betalningsalternativ.

Sparkonto

Exocrow erbjuder ett sparkonto för sina användare att tjäna månatlig ränta på krypto som finns i en plånbok upp till 3,2%. Räntan krediteras den 1: a och 15: e varje månad och räntan kan tas ut en gång i månaden.

Det är inte 100% klart vilken kryptotillgång i plånboken som tjänar 3,2% ränta. För Bitcoin är den månatliga räntan ovanligt hög jämfört med ansedda utlånings- och sparplattformar som BlockFi och Nexo, som erbjuder mellan 8,6% respektive 10% P.A.

exocrow sparkonto

Handelsavgifter

Det finns inga kostnader för att skapa ett konto hos Exocrow eller för att underhålla en plånbok. På samma sätt finns det noll avgifter för insättning av medel till ett konto. Det är en liten kostnad på 0,01% för uttag som är utöver blockchain-nätverksavgiften. Till exempel är den vanliga Bitcoin-nätverkskostnaden ca. 0,0005BTC.

För att använda börsen tar Exocrow ut en handelsavgift som debiteras 0,5% av det totala Bitcoin-handelsbeloppet. Det betyder att det kommer att kosta 1% transaktionsavgift att köpa och omedelbart sälja BTC med Exocrow. Jämfört med populära spotbörser som Binance, Crypto.com och KuCoin är handelsavgifterna lite höga.

Handelsavgifter

Småföretagsanvändare kan registrera sig för Exocrow-handelsbetalningssystemet för att skicka och ta emot krypto (t.ex. Bitcoin och Ethereum) via blockchain-nätverket i utbyte mot varor och tjänster.

Det finns en 1% utgående avgift för masstransaktioner, med nollkostnader för att ta emot transaktioner via den integrerade betalningsgatewayen. Pengetransaktioner som använder Escrow-tjänsten Exocrow debiteras en extra avgift på 1%.

Plattformssäkerhet

Exocrow tillhandahåller inte tillräcklig information om säkerhetsåtgärder som är på plats för att skydda kundinformation och medel som förvaltas av börsen. Medan 2FA är alternativ för kontoinnehavare och spärrtjänster för P2P-transaktion, verkar Exocrow inte ha säkerhet som högsta prioritet.

Vanliga frågor

Vilka länder stöds?

Exocrow är en global kryptovalutaplattform som stöder investerare i flera länder inklusive Storbritannien, Thailand och flera länder inom Europa. Länder med strikta finansiella regler och lagar som Australien, Nya Zeeland, Kanada och USA är förbjudna att använda börsen. Användare bör vara försiktiga och genomföra sin egen aktsamhet för att säkerställa att de regleras i deras land.

Är amerikanska handlare tillåtna?

Exocrow tillåter inte amerikanska invånare att använda P2P-börsen att köpa och sälja kryptovaluta. Amerikanska dollar accepteras dock som en fiatvaluta för att köpa krypto från länder som stöds. Handlare som är bosatta i USA måste hitta en kryptovalutautbyte i USA.

Slutsats

Exocrow erbjuder en mängd olika produkter och tjänster som omedelbar köp / säljbyte, säker plånbok som gör det möjligt för användare att tjäna ränta på krypto- och handelslösningar för att acceptera Bitcoin-betalningar. Webbplatsens design och användargränssnitt kommer vädjar till nybörjare på grund av dess användarvänlighet.

Besök Exocrow

För att avsluta vår Exocrow-recension, här är en sammanfattning av fördelarna och nackdelarna på plattformen som inkluderar några bekymmer som måste åtgärdas av teamet innan det kan betraktas som en pålitlig, säker och ansedd leverantör på kryptovalutamarknaden. Individer bör göra sin egen aktsamhet och inte förlita sig på informationen i denna recension.

Fördelar

 • Snabb att registrera och skapa ett konto
 • Kräver inte KYC omedelbart
 • P2P-gränssnittet är rent och enkelt att använda

Nackdelar

 • Ny plattform med liten närvaro på sociala medier
 • Brist på information om teamet (lagerbild) och licenser
 • Adress på Google maps pekar på ett kontorsföretag
 • Brist på kundsupportinformation och guider
 • P2P-utbyte används inte (totalt 13 användare)
 • Begränsad information om villkor för sparkonton & betingelser
 • Ej tillgängligt i länder med strikta regler

Börsavgifter är en mycket viktig faktor för alla potentiella kryptovalutainvesterare. Följande börser – utöver ovanstående börs – ger mycket konkurrenskraftiga handels-, insättnings- och uttagsavgifter (utan dolda avgifter) med ett brett utbud av insättningsmetoder som passar alla typer av kryptovalutainvesterare.

Besök Exocrow

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map