eToro Review: Copy-Trade Framgångsrika Crypto-handlare

Att lära sig att handla en kryptovaluta kan vara en utmanande uppgift med höga risker och fördelar. Att hitta en lämplig plattform för att testa strategier med hjälp av ett demo-konto eller kopiera handel de mest lönsamma handlarna kan vara ett användbart inlärningsverktyg.

En av de bästa mäklarna i världen för handel med kryptovaluta och social handel är eToro.

Besök eToro

Medan vi strävar efter att ge dig korrekt och den senaste informationen i denna etoro-recension, föreslår vi starkt att du besöker webbplatsen för att hålla dig uppdaterad med alla ändringar som kan inträffa efteråt.

Nyckelfunktioner:

 • Nybörjarvänlig plattform för att köpa kryptovaluta
 • Konkurrenskraftiga avgifter, endast avgiftsspridning
 • Finns över hela världen och accepterar flera valutor
 • Stöder 94 kryptovalutapar och erbjuder traditionella tillgångar som aktier, råvaror och index
 • Copy-trade framgångsrika handlare och portföljer
 • Mycket intuitiv mobil handelsapp

övergripande

4.6 / 5 Besök eToro

67% av investerarkonton för privatpersoner förlorar pengar när de handlar med CFD: er med denna leverantör. Du bör överväga om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

Enkel användning

Användargränssnitt

Avgifter

säkerhet

Innan du dyker in i denna recension är det rekommenderas starkt att använda en hårdvaruplånbok som Ledger Nano X när du köper faktiska kryptovalutor. Ägandet av krypto förblir i investerarens ägo och kontroll, inte utbytet. Läs vår guide om de bästa kryptovalutahårdvaruplånböckerna för mer information.

etoro webbplats

Vad är eToro?

eToro är en leading social handelsplattform som erbjuder kryptovaluta, aktier och CFD-handel. Användare på plattformen kan ansluta till likasinnade handlare och gå med i ett community för att diskutera handelsstrategier eller automatiskt kopiera handel med framgångsrika handlare och portföljer.


Etoro grundades 2007 och har vuxit till en populär online handelsplattform som är mycket visuell, intuitiv och nybörjarvänlig. Mäklaren används av miljontals investerare och handlare i flera jurisdiktioner i världen. Företaget utökade sitt erbjudande för att tillåta amerikanska kunder att investera i kryptovalutatillgångar som Bitcoin, Ethereum och Litecoin.

Funktioner & Tjänster

Social handel

eToro är känt för sitt sociala handelssamhälle där handlare kan gå med och komma i kontakt med andra handlare för att dela idéer, strategier eller spegla handelsprestanda för lönsamma handlare. Nybörjare kan använda filtersystemet för att upptäcka en investerares portfölj för att kopiera som passar deras kriterier, såsom avkastning på investering, risktolerans och antalet kopiatorer. För att begränsa potentiella förluster finns det möjlighet att ställa in en stop loss-nivå.

etoro copytrader

Tidigare resultat är inte en indikation på framtida resultat.

Erbjudna kryptovalutor

eToro stöder 94 kryptovalutapar som kan handlas mot altcoins eller fiatvalutor. Investerare i USA och Storbritannien kan köpa den faktiska kryptotillgången medan investerare i andra regioner som Europa och Australien endast kan köpa en CFD. Populära digitala mynt som kan handlas inkluderar Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, Cardano, Tezor, Stella Lumens och mer.

etoro kopiera handelsstatistik

Tidigare resultat är inte en indikation på framtida resultat.

Handelsavgifter

Att köpa kryptovalutor på eToro medför en spridningskostnad endast för den faktiska tillgången. Spridningsavgiften varierar för varje digital tillgång och stiger och faller beroende på marknadsförhållandena. Till exempel avgift för att köpa och sälja Bitcoin är 0,75% per handel. Jämfört med andra kryptovalutaleverantörer som Coinbase som tar mellan 0,5% och 3,99% är avgifterna på eToro mycket konkurrenskraftiga.

eToro Jämfört

Avancerade säkerhetsåtgärder, ett intuitivt användargränssnitt för nybörjare och en mobil handelsapp är viktiga funktioner på eToro. Denna jämförelsetabell visar alternativa kryptohandelsplattformar som eToro som tillåter investerare att investera i digitala tillgångar som kryptovalutor.

Registrering, inloggning & Konto verifikation

För att skapa ett konto med eToro måste användarna gå igenom en registreringsprocess för att sätta in pengar för att köpa digitala tillgångar eller CFD: er beroende på plats. Informationen som krävs för att komma igång inkluderar ett användarnamn, e-postadress och lösenord.

eToro-verifiering är obligatorisk för alla användare som vill handla på plattformen. Processen och informationen som ska skickas varierar något över varje jurisdiktion i enlighet med lokala bestämmelser. Det tar vanligtvis några dagar för eToro att slutföra identitetsverifieringsproceduren.

Betalningsmetoder & Gränser

Nya användare kan börja sin handelsresa genom att finansiera ett riktigt konto med en mängd olika insättningar av metodmetoder som kreditkort, PayPal, Neteller och Skrill att skicka pengar för att finansiera ett handelskonto. Varje betalningsalternativ har olika begränsningar och transaktionshastigheter som ska beaktas enligt nedan. Ett av de bästa sätten att köpa Bitcoin är att använda ett kreditkort som är omedelbart och har en daglig insättningsgräns på upp till $ 40.000.

Tillgänglig Fiat & Kryptovalutatillgångar

eToro arbetar med US-dollar och kunder som är bosatta i andra jurisdiktioner eller föredrar insättning i andra fiatvalutor såsom EUR, GBP, AUD, RMB, THB, IDR, MYR, VND och PHP kommer att debiteras en konverteringsavgift till USD. De konverteringsavgift baseras på procentenheter (eller pips). Det finns ingen avgift för att skicka USD för att finansiera ett konto för riktiga pengar.

Länder som stöds

eToro handelsplattform är tillgängliga för kunder över hela världen i länder som USA, Storbritannien, Europa, Singapore, Afrika, Australien och Nya Zeeland. Det finns flera länder och territorier som kanske inte använder eToro på grund av regler och rättsliga begränsningar. En fullständig lista över begränsade och förbjudna länder finns på webbplatsen.

Handel med kryptovalutor

eToro erbjuder en enkel att använda och visuell plattform som är designad för nybörjare och mellaninvesterare för att komma igång med digitala valutor. Användargränssnittet tillhandahåller ett nyhetsflöde som innehåller fästa artiklar från communityn på en viss tillgång som kan vara användbar för nybörjare.

etoro bitcoin-statistik

Investerare som förlitar sig på teknisk analys kommer att finna att eToros kartfunktioner är begränsade. Det finns grundläggande kartfunktioner som indikatorer och ritverktyg som kan användas, men det är svårt att använda och överläggen går förlorade när diagrammet stängs. Enligt vår åsikt rekommenderar vi att du använder ett professionellt kartläggningsprogram för kryptovaluta som TradingView för att utföra teknisk analys och sedan göra handeln med eToro.

Kopiahandel

eToros sociala handelsplattform gör det möjligt för användare att upptäcka andra handlare att kopiera och följa sina affärer. Det är ett kraftfullt nätverk som används av miljontals investerare runt om i världen för att se hur professionell och framgångsrik handel hanterar sina positioner i realtid och anslut för att följa varje handel automatiskt.

etoro kopia handel

Tidigare resultat är inte en indikation på framtida resultat.

Varje handel den efterföljande näringsidkaren gör att den automatiskt placeras med det tillgängliga saldot på handelskontot. Det finns ingen extra avgift eller kostnad för att gå med i eToros sociala nätverk, även om det finns ett minimikrav på $ 200. Nybörjare kan dra nytta av kopieringshandel genom att följa de mest lönsamma handlarna på plattformen för att tjäna en passiv inkomst som kan användas för att köpa krypto eller helt enkelt lära sig att handla.

etoro social handelsstatistik

Plattformen tillhandahåller 100% synlighet för näringsidkarens statistik, portfölj och aktiekurva för näringsidkarens tidigare resultat. Potentiella investerare kan undersöka varje näringsidkare för att säkerställa att deras handelsstrategi och riskexponering stämmer överens med deras egen riskaptit och vinstförväntningar. Den fullständiga historiken över näringsidkarens positioner, intäkter med vinst och stoppförlust visas för öppenhet.

etoro kopiera handelsstatistik

Tidigare resultat är inte en indikation på framtida resultat.

Riskklassificeringen, antalet kopiahandlare och tillgångar under förvaltning är populära mått att bedöma. Det rekommenderas att kopiera handeln med långsiktiga handlare med en dokumenterad historia av lönsamma månader med minimal neddragning. Även om tidigare resultat inte garanterar framtida resultat, a noggrann granskning och granskning kan göras med eToro innan kapital fördelas för att kopiera sin strategi.

Demo Handelskonto

eToro är gratis att registrera ett konto och nya användare kan börja med ett demohandelskonto på $ 100.000 för att bli bekant med plattformens produkter, funktioner och användargränssnitt. Övningsläget har samma utseende som ett finansierat konto och användare kan växla mellan riktiga och demo-lägen.

Handla med ett gratis $ 100.000 övningskonto nu.

Ansvarsfriskrivning: 67% av investerarkonton för privatpersoner förlorar pengar när de handlar med CFD med denna leverantör. Du bör överväga om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

etoro-demo-konto

Avgifter & Sprida

eToro-handelsavgifter för kryptovalutamynt beräknas utifrån a spridningskostnad från 0,75% beroende på den faktiska tillgång som köpts och säljs på plattformen. Spridningen är skillnaden mellan köpeskillingen och försäljningspriset på marknaden och kan variera under volatila marknadsförhållanden. Spridningskostnaden dras av från handeln vid positionens öppning.

Till exempel kommer kostnaden för att äga Bitcoin (BTC) medföra en spridningskostnad på 0,75%, medan för att investera i Ethereum är spreadavgiften 1,90%. De mindre kända altcoins kommer generellt att ha en högre spreadavgift eftersom handelsvolymen är lägre. I jämförelse med andra handelsplattformar, fatt köpa andra mynt än Bitcoin är högt. Användare är bättre med att använda en börs som Binance eller CEX.IO som har lägre avgifter för altcoin.

Inte alla kryptovalutabörser är desamma.

JÄMFÖR ETORO MED ANDRA

Jämför nu!

I regioner som Australien där kryptovaluta-CFD endast får köpas finns det en liten avgift för att täcka räntekostnaden för att inneha en hävstångsposition över natten. Det tillkommer också en helgavgift som är tre gånger kostnaden för över natten. Övernattningsavgifter visas längst ner i handelsfönstret när du öppnar en ny handel. Sammantaget är eToros avgift för övernattning jämförbar med andra CFD-leverantörer av kryptovaluta som Plus500.

Vanliga frågor

Är eToro reglerad?

eToro är ett licensierat och registrerat finansiellt företag i flera handelsjurisdiktioner runt om i världen inklusive Europa under Cyperns värdepapper & Exchange Commission, i Storbritannien av Financial Conduct Authority (FCA) och en innehavare av Australian Financial Services Licensed utfärdat av ASIC i Australien.

Är eToro säkert?

eToro verkar vara en säker handelsplattform för kryptovaluta, aktier och CFD: er som har toppmoderna säkerhetsåtgärder för att säkerställa säkerheten och säkerheten för klientmedel och personlig information. Baserat på vår forskning har eToro aldrig hackats eller komprometterats i alla dess jurisdiktioner över hela världen.

Är eToro lagligt i Australien?

eToro är en reglerad CFD-leverantör i Australien och följer lokala lagar som tillämpas av Australia Securities and Investment Commission (ASIC). eToro handlar under företaget eToro AUS Capital Pty Ltd, AFSL 491139 och har en australisk Financial Services License (AFSL).

Slutsats

För att avsluta vår eToro-recension är plattformen överlag väl lämpad för nybörjare och investerare som vill kopiera handel med lönsamma handlare eller lära sig att handla. Det finns flera metoder för att finansiera ett riktigt handelskonto och stöder flera fiatvalutor för att komma igång.

Innan handel på marknaderna med riktiga pengar har eToro en av de bästa demo-kontona för kryptovaluta-demo att öva med virtuella medel. Naturligtvis, när vi beslutar att köpa Bitcoin med riktiga pengar, rekommenderar vi att du tar ut pengarna till en hårdvaruplånbok för säkerhet.

Du kanske också är intresserad av:

 • Så här ställer du in Kosmos (ATOM): 4 bästa ställen att tjäna belöningar på
 • 5 bästa plattformar för att tjäna intresse för Bitcoin & Crypto
 • 8 bästa utbyten för handel med krypto utan avgifter (Zero Commission)
 • BlockFi Review: VIKTIGT – Läs innan du använder den
 • 9 bästa marginalhandel kryptobörser med hävstång

Varning: eToro är en plattform för flera tillgångar som erbjuder både investering i aktier och kryptotillgångar samt handel med CFD: er.

Observera att CFD är komplexa instrument och har en hög risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstång. 67% av investerarkonton för privatpersoner förlorar pengar när de handlar med CFD: er med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD: er fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

Tidigare resultat är inte en indikation på framtida resultat.

Cryptoassets är flyktiga instrument som kan fluktuera mycket inom en mycket kort tidsram och därför inte är lämpliga för alla investerare. Annat än via CFD: er är handel med kryptoassets oreglerad och övervakas därför inte av något EU-regelverk.

eToro USA LLC erbjuder inte CFD: er och ger inget ansvar och tar inget ansvar för riktigheten eller fullständigheten av innehållet i denna publikation, som har utarbetats av vår partner genom att använda offentlig tillgänglig icke-enhetsspecifik information om eToro.

Handelsavgifter är en mycket viktig faktor för alla potentiella kryptovalutainvesterare. Följande börser – utöver ovanstående börs – ger mycket konkurrenskraftiga handels-, insättnings- och uttagsavgifter (utan dolda avgifter) med ett brett utbud av insättningsmetoder som passar alla typer av kryptovalutainvesterare.

Besök eToro

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map