Easy Crypto Review: Är det säkert? (Uppdaterad 2021)

Att köpa Bitcoin eller Ethereum kan vara en utmanande möjlighet för nybörjare som vill göra sin första investering. Det finns flera globala kryptovalutabörser som tar emot fiat-insättningar i utbyte mot kryptovaluta. Men dessa börser erbjuder inte alltid de bästa funktionerna, insättningsmetoderna eller avgifterna för lokala investerare.

Besök Easy Crypto (AU) Besök Easy Crypto (NZ)

I denna Easy Crypto-recension kommer vi att bedöma plattformens funktioner, användarvänlighet, handelsavgifter och säkerhet för den digitala valutaväxlingen. Easy Crypto hjälper till att stödja tillväxten i den globala kryptovalutaindustrin genom att tillåta användare att köpa krypto i Australien, Nya Zeeland och Sydafrika.

enkel krypto NZ

Vad är lätt krypto?

Easy Crypto är en licensierad och reglerad australiensiskt baserad kryptovalutautbyte som syftar till att föra en enkel och nybörjarvänlig online-plattform för att göra det lättare att köpa Bitcoin i Australien och investera i digitala valutor. Börsen erbjuder en mängd vanliga insättningsmetoder för att köpa 44 kryptovalutor med AUD, inklusive Bitcoin.

Plattformen har en elegant användargränssnitt och kan skicka kryptovalutan direkt till en befintlig plånbok, ett växlingskonto eller till en kylförvaringsenhet som en Ledger Nano S.

Easy Crypto Jämfört

Låga avgifter är en vanlig faktor för investerare som letar efter ett utbyte för att köpa Bitcoin med AUD eller NZD. Denna jämförelsetabell listar andra australiska kryptovalutabörser som Easy Crypto som erbjuder låga handelsavgifter.

Du kanske också är intresserad av:

 • Bästa utbyten att köpa Bitcoin i Australien
 • 7 sätt att köpa Bitcoin med kontanter i Australien
 • Plus500 Review: Handel med CFD: er, funktioner & Avgifter
 • Bästa Coinspot-alternativ för köp & Säljer Bitcoin
 • Bästa webbplatser att sälja Bitcoin för kontanter i Australien [Omedelbart]

Enkel kryptos historia

Easy Crypto grundades i Nya Zeeland för att vara ett enkelt ställe att köpa kryptovaluta baserat på förstahandsupplevelse och frustrationer med andra tjänster. Teamet lovade att skapa den enklaste leverantören av digital valuta. Efter framgången för Easy Crypto Nya Zeeland lanserade grundarna Easy Crypto Australia för att tillhandahålla en liknande tjänst till den australiska marknaden.

Är lätt krypto reglerad?

Easy Crypto är en registrerat rapporteringsutbyte med AUSTRAC som tillämpar finansiella lagar för att minimera risken för brottslingar som använder kryptovalutabörser för penningtvätt, finansiering av terrorism och cyberbrott.

De Anti-White Laundering and Counter-Terrorism Financing Act 2006 kräver att reglerade enheter samlar in information för att fastställa en kunds identitet, övervaka finansiell aktivitet och rapportera till AUSTRAC-transaktioner eller aktiviteter som är misstänkta eller involverar stora mängder kontanter över 10 000 USD.


Är lätt kryptosäkert?

Easy Crypto verkar vara ett säkert utbyte i Australien för att köpa kryptovaluta. Plattformen har vidtagit flera försiktighetsåtgärder för att säkerställa säkerheten för klientmedel som:

 • Förordning. Easy Crypto exchange är registrerat hos AUSTRAC och uppfyller AML / KYC-kraven.
 • Verifieringsprocess. Följer KYC-processer enligt regler för inlåning, uttag och handel med fiatvalutor.
 • Hårdvaruplånbok. Easy Crypto ger dig möjlighet att sätta in digital valuta direkt till användarens plånbok för kylförvaring som är länkad till kontot. Detta innebär att inga klientmedel lagras på börsen som kan vara sårbara för hacking och stöld.
 • Säkerhetsfunktioner. Easy Crypto innehåller tvåfaktorautentisering utöver en verifierad e-postadress som är länkad till kontot. Detta lägger till ytterligare ett säkerhetsskikt på kontot som gör det mycket svårt för cyberbrottslingar att kompromissa med klientkonton och ta ut pengar. De måste veta din inloggningsinformation och ha din mobiltelefon (och kunna låsa upp den)
 • Stöld & dataintrång. Det finns inga kända fall av att Easy Crypto har hackats.

Länder som stöds

Easy Crypto finns i Australien och Nya Zeeland men webbplatserna drivs separat. Easy Crypto Nya Zeelands webbplats för invånare i Nya Zeeland som vill investera i krypto.

Hur man köper Crypto med Easy Crypto

1. Registrera dig & Bekräfta e-postadress

Processen att registrera sig med Easy Crypto är otroligt enkel. Allt du behöver göra är att besöka webbplatsen, klicka på ‘Skapa ett konto’ välj sedan ett av alternativen för att komma igång:

 • Logga in med Google
 • Logga in med Facebook
 • Logga in med e-post

2. Skicka verifieringsdokument

Eftersom Easy Crypto är ett reglerat utbyte måste du skicka in verifieringsdokumentation för att följa KYC-protokollet innan du kan göra en AUD-insättning. Allt du behöver är ditt australiska körkort eller passinformation. För att verifiera, navigera till toppmenyn och gå till ‘Mitt konto’ och välj sedan ‘Verifiering’.

När du har verifierat ditt konto kan du finansiera ditt konto med australiska dollar.

3. Sätt in medel

Användare kan sätta in pengar till Easy Crypto med en banköverföring eller POLi, vilket är en omedelbar betalningsmetod. Detta alternativ länkar växeln direkt till ett bankkonto som stöds. Det fungerar på samma sätt som du normalt skulle besöka din webbbankwebbplats för att göra en betalning. POLi-betalningar är otroligt enkla och tar bara några minuter att slutföra och medlen överförs direkt till börsen.

4. Handla kryptovaluta

När dina medel har deponerats på kontot kan du börja handla med Easy Crypto. Att köpa krypto:

Enkel kryptoverifiering

Easy Crypto använder en stegvis verifieringsprocess för att följa lagen och skydda sina kunder genom att förhindra bedrägerier. Det krävs också att vara helt kompatibelt med KYC och AML-föreskrifter för handel med digitala tillgångar.

Grundläggande verifiering kräver ett giltigt fotoidentifieringsdokument som t.ex. Körkort eller Pass. Du måste också ladda upp en selfie för att säkerställa att du är den person som verifierar kontot. Grundläggande verifiering ökar den dagliga gränsen till $ 10.000 upp till ett totalt konto maximalt $ 25.000. För att öka kontogränsen till 100 000 USD måste du slutföra den förbättrade verifieringsprocessen.

Annons

myntkruka

KÖP BITCOIN med australiens favorit kryptoutbyte

BETYG

4.3 / 5

Besök Coinspot

Easy Crypto Trading Assets

Easy Crypto Australia stöder de stora kryptovalutorna och flera altcoins. Totalt kan 44 kryptovalutatillgångar köpas med AUD på börsen. En fullständig lista över de digitala tillgångarna som finns tillgängliga på Easy Crypto kan visas på webbplatsen genom att klicka på ‘Priser’.

enkla kryptotillgångar

Insättningsmetoder

Easy Crypto stöder banköverföring och POLi insättningar i australiska dollar. Insättningsmetodens hastighet beror på kryptomynt och vald bank. Banköverföringar kan ta mellan 1-3 arbetsdagar. När insättningen har nått Easy Crypto kommer ordern att levereras på cirka 5 minuter enligt webbplatsen.

Valutor som stöds

Easy Crypto stöder endast fiat-insättningar i australiska dollar (AUD). Enligt webbplatsen vill utbytet tillåta kryptovalutainbetalningar inom en snar framtid som gör det möjligt för användare att byta mellan digitala tillgångar. Om du vill handla mellan kryptovalutor måste du hitta en ansedd kryptohandel.

Enkla kryptoavgifter

Växlingsavgifter är ett viktigt övervägande när du väljer ett fiat-till-krypto-utbyte. Det blir ännu mer kritiskt när man köper större belopp. Easy Crypto är transparenta med sina avgifter som anges på webbplatsen.

Handelsavgifter

Easy Crypto laddar en lägenhet handelsavgift på 1% för alla köp- och säljorder.

Deposition & Uttagsavgifter

Easy Crypto tar inte ut någon insättnings- eller uttagsavgift.

Enkel kryptosäkerhet

Börsen lagrar inte någon av användarens medel eller privata nycklar. Allt förblir alltid i användarens fulla kontroll. Detta eliminerar risken för stöld och hackare.

Easy Crypto ger möjlighet att leverera kryptovaluta direkt till en befintlig plånbok, ett annat växelkonto eller till en hårdvaruenhet. Easy Crypto har till och med garanterat 100% säkerhet för kundens medel när AUD-insättningen har nått börsen enligt hemsida.

Easy Crypto-alternativ

Vanliga frågor

Finns det en mobilapp?

Easy Crypto erbjuder inte en mobil handelsapp för sina användare att köpa och sälja digitala valutor. Desktopversionen av webbplatsen är mobilvänlig och kan användas på smarta enheter.

Har Easy Crypto leveraged trading

Easy Crypto har ingen derivat- eller terminsmarknad för att handla kryptovaluta med marginal eller hög hävstång. Handlare måste hitta en hävstångsutbyte som stöder kryptopar.

Slutsats

För att avsluta vår Easy Crypto-recension kan vi säga att börsen verkar vara en ansedd tjänst som har sitt ursprung i Nya Zeeland och har utökat sitt erbjudande för att tillgodose den australiska marknaden. I jämförelse med andra kryptovalutautbyten i Australien är handelsavgifterna höga, men avgifterna är ganska konkurrenskraftiga i Nya Zeeland.

Besök Easy Crypto (AU) Besök Easy Crypto (NZ)

Sammantaget är Easy Crypto ett enkelt och enkelt utbyte som stöder flera fiatvalutor för att hjälpa vardagliga australier och Nya Zeelanders att komma igång i digitala valutor..

digital våg

Börsavgifter är ett mycket viktigt övervägande för alla potentiella kryptovalutainvesterare. Följande börser – utöver ovanstående börs – ger mycket konkurrenskraftiga handels-, insättnings- och uttagsavgifter (utan dolda avgifter) med ett brett utbud av insättningsmetoder som passar alla typer av investerare i Australien.

Besök Easy Crypto

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map